עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש משהו כמו בכותרת ואני אחדד. אני כרגע התחלתי את לימודי לתואר ראשון ובהתאם לכך יוצא כי אני מגיע למקומות שונים ובהם מן הסתם מחשבים שונים. האם יש דרך לסנכרן בין תקייה מסויימת במחשב שלי הפרטי בבית לבין אתר אינטרנט כזה או אחר באופן קבוע באופן יחסי? נניח כל שינוי או הוספת קובץ שאני עושה במחשב שלי ושומר בתקייה המסויימת הזו יסתנכרן אוטומטית כל יום/X זמן לאותו אתר כך שכאשר אני אגיע למחשב אחר בעבודה/אצל חברים אוכל להכנס לאותו אתר ו"להוריד" משם את הדברים ששמרתי בבית. עדיפות מן הסתם לאתר כדי שלא אאלץ להתקין את התוכנה בכל המחשבים, אבל אם אין ברירה גם תוכנה תהיה טובה

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  2. יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  3. שלום! לפני כמה ימים הורדתי את הבטא החדשה (2) של אופיס 2007 מהאתר של מייקרוסופט. אני צריך לכתוב עבודה ולהגישה בקרוב אך אני נתקל בכמה בעיות בנוגע להטמעת תמונה ותיבות טקסט בגוף העבודה: 1. כשאני מצרף תמונה לגוף העבודה, לא משנה היכן אני ממקם אותה, ברגע שאני משנה משהו בטקסט של העבודה, אפילו אם זה לרווח 2 תווים, התמונה קופצת לשוליים (מצורפת תמונה). יש למישהו מושג איך מעגנים את התמונה למקום מסויים? 2. כשאני מגדיל ומקטין את התמונה אני רוצה לשמור על יחס X וY המקורי. אני לא רוצה לשנות את היחס כי אז התמונה מעוותת. יש למישהו מושג איך עושים זאת? 3. כשאני רוצה להוסיף תיבת טקסט הוא פותח רשימה של איזה 100 סוגים שונים של תיבות טקסט... אין שם תיבה רגילה כמו שהיה באופיס הקודם? 4. כאשר אני מכ…

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by BlueZone,

שלום, לאחר שעות של קידוד אשר מבצעת תכנת ה-NERO, נצרב לו הסרט. אך כשאני באה להקרין ב-DVD, הכל הפוך. (הראשים של האנשים מטה) מדוע?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by MK007,

התקנתי אתמול את המסנג'ר לייב החדש ובגלל שהוא היה נורא איטי וכשהסתכלתי על כמה CPU הוא מבזבז זה היה נורא גבוה, הוא גם היה מרבה להתקע בקיצור מחקתי את המסנג'ר ברוב טיפשותי בצורה ידנית ולא דרך הוספה/הסרה ועכשיו שאני רוצה להתקין מסנג'ר ישן יותר או אפילו את אותו המסנג'ר החדש הוא אומר שהוא כבר מותקן למרות שמחקתי את כל הקבצים הקשורים אליו וניסיתי גם בעזרת תוכנות של הוספה הסרה כמו your uninstaller והמסנג'ר לא מופיע שם בכלל מה הפתרון ?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  6. אני לא מאחורי firewall או router זה משגע אותי ההורדות עומדות על 4 בממוצע ובמקרה הטוב 10k קראתי באינטרנט על אנשים שמורידים על 150kb זה לא נראה לי הגיוני מישהו יכול לעזור לי

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by pak82,

יש לי winamp גירסה 5.1 , חלק מהקבצים שלי הם שירים בעיברית כאשר אני צעלה אותם בplay list אני רואה ג'יבריש ולאומת זאת יש קבצים בעיברית שאני רואה אותם בלי בעיה (ככה שלא נראה לי שזה בעיה של פונטים או הגדרות עיברית) עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין ואז גיביתי את השירים ופירמטתי את המחשב כאשר התקנתי שוב את התוכנה והחזרתי את השירים התחילה הבעיה מה עושים?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי קובץ טקסט באנגלית שאני צריך לקרוא ובמקום לתרגם כל מילה בבבילון חשבתי אולי יש תוכנה שתהפוך את כל התוכן מאנגלית לעברית גם אם זה לא יהיה הכי מדויק זה יעזור לי מאוד. מכירים אולי?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  9. שלום ראיתי את התוכנה VersionTracker Pro עכשיו לחבר שלי יש מחשב והוא לא יודע מה הרכיבים שיש לו והוא רוצה לפרמט. השאלה שלי היא אם VersionTracker Pro עובדת גם על מחשב שעדין לא הותקן עליו דרייברים(אני רוצה לחסוך לי זמן לגילוי הרכיבים שיש לו ולחפש לו לבד דרייבים לכולם) כי ראיתי שבפרטים לדרייביר היא נותן מיקום שלו בתיקית הWIN. בקיצור אם ישר אחרי פירמוט אני יכול להשתמש בתוכנה בלי בעיות תודה מראש מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  10. היי ... עד לפני מספר ימים אני הורדתי עם התוכנה של MEGAUPLOAD אבל היא כנראה לא מתפקדת משהו כי הרבה פעמים היא מציגה לי קצבים לא ריאלים . אשמח לקבל המלצה לתוכנה טובהיותר ...

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  11. התקנתי את האנטי וירוס החינמי avira antivir personal free הוא בהחלט על הכייפאק. הבעיה שהוא לא מתעדכן לבד צריך לעדכן אותו ידני. זה חלק ממהגבלות החינמיות? או שאפשר להגדיר שיתעדכן אוטמטית? נכנסתי ל- f8 להגדרות ומסומן לו להתעדכן. תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by m_g,

התקנתי אתמול כרטיס מסך חדש (HD4850) והחלפתי גם מעבד לקח לי הרבה זמן ובדרך ניתקתי בטעות לא מעט חוטים אבל אחרי זה ישבתי עם הספר וחיברתי כל חוט חזרה למקום שלו אבל אחרי שהדלקתי את המחשב לא היה לי טמפרטורה של הCPU ושל הGPU וגם משום מה הסאונד לא עבד מה זה יכול להיות?? ועוד שאלה קטנה אחרי שאני מחליף כרטיס מסך, החלפתי מNVIDIA לATI אז אני צריך למחוק את הדריברים של NVIDIA לפני שאני מתקין את הATI?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  13. אורח
    Started by אורח,

שרק משתשמים שהתנסו בשניהיים או מכירים את שניהם איך שהוא יענו.. אני כרגע משתמש ב Grisoft AVG Professional והוא מספק אותי אבל טיפה פחות ממה שאני רוצה וראיתי ביקורות טובות על Kaspersky אז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by j,

שלום לכולם, במחשב שלי היו מותקנים אוטוקד 2006 ו2007. הסרתי את גרסת 2006 לצורך התקנתה מחדש באמצעות התוכנה Cleanse Uninstaller. מה שקרה זה שהתוכנה הסירה גם את 2007 והמצב כעת הוא כזה: בהכניסי את דיסק ההתקנה של אוטוקד, התוכנה לא מאפשרת לי להתקין מחדש בטענה כי התוכנה כבר קיימת על המחשב ושיש להסירה קודם לכן.... אין לי מושג איך לפתור את זה ואשמח לעזרה!! תודה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by אוריפ,

http://www.mozilla.org/projects/bonecho/releases/2.0b1.html מעניין מאוד אם בדיקת האיות בדפדפן תעבוד (עם תוסף מתאים כמובן) בעברית... יכול להיות מאוד שימושי. בסה"כ נראה כי חלק גדול מהשיפורים היו כבר בתור תוספים לFF. מישהו התקין? יש חוויות והתרשמות ראשונית?

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by eegg,

http://img385.imageshack.us/img385/9930/pagaz5gg.jpg מוזר לא?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  17. התקנתי לא מזמן את הדרייברים החדשים בגלל שcz "הכריח" אותי, ועכשיו בחלק מהמשחקים הוא לא עולה מ60 הרץ למרות שהרצתי מספר תוכנות שמגדירות לא לרדת מ100hz יש איזה שהן הצעות? תודה :-*

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by gif,

היי,ראיתי כמה תוכנות לגיבוי המערכת. 1.ghost 11 acronis true image.2 ניסיתי לעשות גיבוי למחיצה שלי(כונן C ששוקל:100GB) על גבי כונן חיצוני שיש לי. וכשניסיתי לגבות עם GHOST אז זה אמר לי שאין לי מקום בדיסק קשיח החיצוני(יש לי שם 160 BG והוא ריק!) אז ניסיתי לגבות עם acronis true image והוא אמר לי שהקובץ גיבוי ישקל 38GB ויקח לו יום שלם לעשות את הגיבוי. אז לפי הנתונים שאני מביא לכם פה,אתם אמורים להיות בטוחים שאני אמור לוותר...וכך עשיתי. זה הגיוני כל מה שהולך פה?? יש לכם דרך אחרת להציע לי לגבות את המחיצה שלי ושזה לא ישקל 38GB\או שזה לא יקח לי 1יום שלם? תודה.

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by ravid,

אני לא מצליח להתקין את 3d mark בגלל גרסת הdirectx שלי(9.0) אם מישהו יכול לעזור לי למחוק את directx שיגיד לי בבקשה!

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by One Man Army,

היי חבר'ה, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לכך אך בכל זאת אנסה. האם יש איזשהי דרך לשמור ספר מגוגל books במחשב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  21. הטקסט נראה בסדר, אבל ה"כותרת" נראית מחורבשת. איך מסדרים? תמונה--> http://img73.imageshack.us/img73/5030/problem7ix.jpg

• 13 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by tombraider2003,

איך מסירים וירוס NYB??????

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  23. כמן למשל CTRL+ALT+B זה מעביר שיר אחד קדימה .. גם אם אתה נמצא במשחק אחר או בתוכנה אחרת .

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by yaviny,

יש לי נייד של ELONEX ולא מצאתי באתר שלהם תכנה מיוחדת לנ"ל כשהיה עליו WIN 98 היתה תצוגה של הנ"ל אבל אחרי שהותקן XP זה נעלם. מישהוא יודע האם כלול ב XP ואיך לגרום שיופיע או אולי יש תכנה שלא של יצרן המחשב שתדע לתת תצוגה של מצב הסוללה = % טעינה של הסוללה תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  25. התקנתי את K Lite Codec Pack 2.53, והתקנתי רק את ה - Codec-ים ( לא סימנתי שום תוכנה ), אך מאז Windows Media Player 10 התחיל לעשות בעיות. בהתחלה שמתי לב שהוא פועל על 100 אחוז, אבל אז ראיתי את התוסף ש - DivX התקין ( ה- Player האידיוטי ) והורדתי אותו. מאז זה פועל בסדר. אבל מדי פעם ( בערך כל איזה 5 דקות ), של צפייה בסרט יש איזו הפסקה קלה, שבה הסרט מקרטע, אחרי שנייה הוא חוזר לעצמו ומריץ את הסרט מהר כדי להסתנכרן לקול... זה די מעצבן. למישהו יש מושג איזה תוסף זה יכול להיות ? אולי משהו שמנסה להתעדכן מהאינטרנט ? נ.ב. אני משתמש ב - DirectVobSub האם זה תוסף טוב או שיש תוספי כתוביות יותר טובים ל - WMP ?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים