תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי גרסא חדשה שלו בשני המחשבים(2007) ובגלל שמחשב אחד מחובר ברשת אז הוא גולש באינטרנט דרך המודם של המחשב השני, מה שאומר שמקאפי לא נותן לו להתעדכן כי הוא בעצמו חוסם את הרשת! ואז אין למחשב שרוצה להתעדכן אינטרנט בגלל שמקאפי חסם אותו. מה זה הטימטום הזה???
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ממש לאחרונה - בשבוע האחרון ההקלדה נעשית בעיכוב. למה אני מתכוון? נגיד אני כותב משפט ארוך כמו זה ואז לוקח לזה אולי 10 שניות עד שכולו מופיע על המסך... אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה. אודה למי שיוכל אולי להדריך אותי למה הגורם לבעיה.. המקלדת חדשה - חודשיים אצלי.. תודה מראש חגי.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
-
אהלן, אני לא ממש אוהב את התוכנה של הICQ, ומשתדל להמנע ממנה, אבל אני רוצה ליצור קשר עם אנשים שיש להם רק ICQ ולכן אני מחפש תוכנה שתומכת בכל מיני תוכנות מסרים וביניהן ICQ. את טריליאן ניסיתי - זוועתית, לא מעדכן סטטוס שלי באתר של הICQ, לא נותן לי אופציות לשנות מצבים בICQ בנפרד, לא מאפשר לי כתיבה בעברית וכו' - פשוט נורא. יש לכם הצעות אחרות? אולי אפילו תכנה רק לICQ שהיא פשוט לא ICQ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי הכונן הקשיח שלי מתחיל לעשות רעשים מוזרים. מכיוון שזה הכונן הראשי (זה עם מערכת ההפעלה, כל ההגדרות, וכו'), אני רוצה לבצע בו גיבוי מלא בצורת ghost, כדי שבעת אסון (חס וחלילה) אני אוכל בלחיצת כפתור (או כמה..) לחזור בדיוק למצב הקודם ללא התקנות מיותרות וללא הגדרות מחדש. הבעיה היא שאני רוצה שהגיבוי יהיה תמיד מעודכן.. האם Norton Ghost יודע לעדכן on the fly, או רק כשמבקשים ממנו? בעבר הכרתי את התוכנה DataKeeper שידעה לעשות את זה, והיתה של PowerQuest (החבר'ה מ-PartitionMagic) שכידוע עברו לבעלות של Symantec... ונראה שהיא מתה. :-\ כמו כן, אני צריך לגבות כ-220GB (זה כונן של 320GB, מתוכו 220GB תפוסים) לתוך כונן גיבוי של 200GB (נפח בפועל: 190GB), כך שנדרשת פה דחיסה קלה. אני מוכרח להוד…
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שקוראים לה מיוטורנט (לא יודע בדיוק איך מאייתים) מישהו יכול להביא לינק בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
מה 5 התוכנות הכי מומלצות שייש במחשב? איזה תוכנות חייב שייה במחשב? ומאיפה מורידים 3dmark04?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מדי פעם ה Firefox שלי חוטף את החררא ומתחיל פתאום לתפוס יותר ויותר RAM עד שכל ה Windows שלי תקוע ואני חייב לסגור את ה Firefox מה Task Manager כדי שאני אוכל לעשות משהו.. מישהו יודע מה יכול להיות הגורם?
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-
-
איך אפשרי ליצור את הדבר הבא.. צירפתי תמונה.. זאת אומרת אם מנסים לעשות כזה דבר בphotoshop forewoks וdreamweaer זה לא מסתדר.. החתיכה לslices לא תאפשר לעשות כזה דבר.. אז איך הם עשו את זה..? או שהם השתמשהו פה בflash בכלל..? וגם בתוכנות שהזכרתי למעלה בכלל אפשר להגדיל אובייקט.. למשל בתמונה רואים שהסרט APOCALYPTO מוקרב יותר.. אבל בפוטושופ ופיירוורקס בכלל אין אפשרות לעשות כזה דבר.. לא? בקיצור איך אפשרי ללמוד לעשות כזה דבר..? דרך איזה תוכנה/תוכנות.. בנוסף רואים שהפריטים שהכי מורחקים מהאמצע פחות ברורים וככל שהם מתקרבים הם נהייה יותר ברורים.. איך אפשרי לעשות כזה דבר כשכל פעם התמונות זזות..? אני יודע לעשות את זה כשהם קבועות.. אבל ברגע שמשהו זז איך הוא פתאום יודע להבהיר או …
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, מכיוון שאני חדש בתחום ה-PC, אני לומד כרגע טכנאי PC, אז העזתי לשאול אותכם ת'שאלה: לאחר שהתקנתי ווינדוס חדש, איזה תוכנות אתם ממליצים לי להשים. (אני מדבר על ווינדוס ללקוח, לא לי פרטית) כמה שפחות, ומס' תוכנות שלדעתכם מאוד חשובות להתקנה! ובבקשה רק תעלו גם סיקורים קצרים הודות התוכנות שאתם ממליצים עליהם. מי שיוכל לעזור תודה רבה, אמיל. *למנהלים: ראיתי כבר את אשכול תוכניות מומלצות, מכיוון שיש שם כל-כך הרבה, רציתי לדעת מס' תוכנות ברמה גבוהה שחשוב להתקין על מחשב ללקוח לאחר התקנת ווינדוס חדש.
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היום קמתי לי בבוקר כמו כל בוקר עם כוס קפה,ניכנס לאתר..רואה מה נשמע,וכרציתי להגיב פתאום צץ לי דבר מעצבן שאני עוד שניה שובר איזה משהו..אני פשוט לא יכול לכתוב נורמלי כל מקש שני במקלדת שאני לוחץ מופיע לי בצד שמאל חלון שכתוב עליו BOOKMARKS וכשזה מופיע אני צריך ללחוץ עם העכבר על החלון של הכתיבה כל פעם..זה קרה היום רק לא היה לי את זה מעולם חברה אשמח אם תעזרו לי כי רק מההודעה הזאת השגעתי ממה שהוא מראה לי כל שניה [br]פורסם בתאריך: 14.11.2010 בשעה 10:46:57 סידרתי את זה.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש אפשרות בגוגל כרום של תרגום אוטומטי שאם נכנסתי לדף באנגלית הוא מתרגם באופן אוטומטי ע"י לחיצה על כפתור תרגם אפשרות התרגום אינה פעילה אצלי פעלתי לפי כל ההוראות שנמצאות בהגדרות הדפדפן ושום דבר לא הועיל בדקתי באתרים אפשרויות ושום דבר לא הועיל לי אשמח לקבל עזרה
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מופיעה לי ההודעת שגיאה הבאה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם שוב אני שואל בשביל חברה שלי שמתעסקת בזה אני לא מבין כלום בעניין יש לה את פלאש ו dreamweaver של אדובי cs3 בגרסת המזרח התיכון אבל משום מה היא טוענת שהיא צריכה את התוכנות הללו גם בגרסת המזרח התיכון אבל לא של אדובי אלא של מיקרומדיה המון חיפושים שערכתי לא הניבו תוצאות או שכן הראו תוצאות רק שאני לא מבין בזה אז השאלה שלי היא כך: האם יש flash&dreamweaver של מיקרומדיה בגרסת מזרח תיכון? ומה ההבדלים בין מה שאדובי עשו למה שמיקרומדיה עשו? תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אז ככה,הורדתי את המשחק מהאתר שלהם(של RFACTOR),התקנתי,ועכשיו שאני בא להיכנס הוא מבקש ממני לקנות את המשחק,הורדתי את הקראק וזה עדיין לא עוזר,יש משהו לעשות?או שצריך להוריד אחד פרוץ? ועוד שאלה,האתר Torrentleech ,זה אתר שאפשר להוריד ממנו משחקים בUTORRENT?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אוקי אז נגיד ואני רוצה שהקליק הימני של הגלגלת[איך שלא כותבים את זה כן?] יעביר לי לשיר הבא, ולהפך עם הקליק השמאלי איך אני בדיוק עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
*** חוקי *** אז תשמעו מה קרה. רציתי להתקין את אנריל טורנמנט 2004 על המחשב שלי, שקניתי במיטב כספי בארץ. אך כנראה שמשהו קרה (גם אחרי אינספור ניקיונות) והדיסק נשחק. בקובץ Audio1.ogg, הדיסק נתקע, ואיתו המחשב, ועולה ההודעה שהדיסק מלוכלך, וההתקנה נכשלת. ניסיתי גם לצרוב, אבל לא הלך. אז מכיוון שלא הצלחתי ליצור קשר עם Atari ישראל, החלטתי פשוט להוריד את הדיסק כתחליף. הורדתי דרך ביטורנט, הגיא לי קובץ rar אחד שבתוכו iso, ועוד מלא קבצים כמו r11, r01 (אני משער שאלו החלקים של ההתקנה) איך אני מתקין את המשחק\משחק?. בהמשך אני ארצה לצרוב את זה על דיסק dvd-r עם nec3520. יש עצות? תודה רבה מראש מאור
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
בהתחלה הוא רשם שאנטי וירוס לא מותקן והתקנתי...ואח"כ שהוא לא מעודכן אז עדכנתי אותו.. כמו כן גם אפשרתי לו להוריד עדכונים של מייקרוסופט... בנוסף זה רושם שאין לי פיירווול...אומנם ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס אבל התקנתי במקום את הפיירוול של SYGATE ועדיין משום מה זה לא מזהה שיש לי פיירוול...(למרות שאת האנטיוירוס זה כן זיהה)... אז..או שאפשר להעיף את "התוכנה" הזאת...או שיש אפשרות להגיד לו מה הפיירוול שיפסיק להציק לי? תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
במחשב של ההורים שלי התקנתי את mcafee security center בל הוא מעמיס על המחשב בצורה קשה בדקתי את הלוג שלו ויש ניסיון חיבור כל כמה שניות מIP שונים , ובפורטים שונים , למרות שיש כאלה שחוזרים על עצמם (כמו 135,445 בד"כ) צירפתי תמונה של הלוג אין לי אף תוכנה שחסמתי ב Internet applications [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מחשב חדש... פירמוט טרי כמובן... יומיים המערכת רצה, אני ישר אחרי RESET פה, אבל כל פעם שאני בEXPLORER אני לוחץ על קובץ MP3 הוא קורס וה MY COMPUTER נסגר, מדוע ולמה ? איך אני מסדר את זה ? כשאני ב WINAMP ואני לוחץ כפתור ימני או שמאלי על הקובץ הוא לא מעורר בעיות והכל עובד חלק. יש הצעות ? מחשב חדש ופירמוט טרי, אין לי זין לפרמט עוד פעם בחודש הקרוב. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שדרגתי מ-IE7 ל- IE8 והוא מתפקד לכאורה בסדר ,אלא שדווקא כאן בשימוש באתר אני ניתקל בבעיה מוזרה כשאני רושם תגובות והטקסט קופץ ,במיוחד אחרי שאני כותב מעבר לכמה משפטים. ביטלתי כול מיני ADD-ONS בניסיון להיפטר מהבעיה ,אולם זה לא עזר רעיונות??
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם חלק מהסרטים במחשב - אין בהם קול. בסרטים אחרים הקול בסדר גמור. התקנתי את החבילה האחרונה של Gknot אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות? איך אני יכול לדעת מה הקודק שסרט מסוים צריך? תודה
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני צריך לסמן V ב-compatibility בשביל שה-Aero ה-IE וכל הדברים יפעלו ? http://img155.imageshack.us/img155/9337/compatibilityrq0.jpg אם אני לא מסמן הם לא יהיו ?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... חיפשתי באתר איפה שניתן להוריד את הדרייברים אך אני לא מוצא את הדרייבר לכרטיס הנ"ל ... האם מישהו יכול לעזור לי למצוא אותו??? תודה רבה לעוזרים... ושבת שלום!!!
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-