תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עשיתי חיפוש!!!. הבעיה שהתוכנות החינמיות שבדקתי(DR DIVX, DIXV CONVERTER) לא הצליחו להעביר את הAUDIO, שהוא AAC. ורק תוכנות לא חינמיות בגרסאות נסיון הצליחו, אבל מוגבלות ל5 דקות כי צריך לקנות. למישהו יש המלצה לתוכנה טובה להמרה ?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מוריד קבצים (קבצים חוקיים, אל דאגה [ומי מפה שמכיר אותי גם יעיד שהכל אצלי חוקי]) מהירות הורדה על 180 קילו ~~~ אבל מה שקורה בתאכלס שזה להערכתי מוריד על 1 קילו או פחות יש למישהו מושג מה הבעיה? יכול להיות שהוא באמת מוריד על 180 אבל בעצ מההורדה "שומר" במחשב רק חלק מאוד מאוד קטן ממנה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
אחת שיהיה אפשרי דרכה להכניס כמה כתובות דואר.
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אחרי הת'רד הקודם שהוביל די לאכזבה, אני מחפש תוכנה יותר זולה מהתוכנות שמיועדות לאולפנים מקצועיים. זה בסה"כ תחביב בשבילי ולא הרבה יותר. אז ככה, אני לא מעוניין ב-blender, עבדתי איתה כמה זמן ואחרי שעברתי לדמו של c4d ראיתי כמה יותר קל לעבוד שם וכמה פונקציות נוספות יש שם. חבל שאי אפשר לשמור בדמו ב-3d wings אני לא מצליח כלום : אז תוכנות בסביבות 100$ בערך (אני יודע שזה קצת אופטימי אבל... ) זה יהיה סבבה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם ברצוני לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לשמור את קבצי הוידאו שמשודרים באתרים השונים
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך בדיוק אני יוצר מדבקה לdvd באמצעות תוכנת נרו קצת הסתבכתי עם כל האפשרויות
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אנשים פירמטתי ת'מחשב ואתם מכירים בטח תמבזקי ספורט שיש באתרים למינהם..לדוגמא המבזקים בוואן ובYNET עובדים מצוין..אבל אני שמפעיל מבזק של ערוץ הספורט זה לא עובד כמו שצריך..זה פועל והכל מקוטע שם..רואים בחלק חלק..ממש מגעיל. http://www.sport5.co.il/ כנסו לאתר תיראו יש "מבזקי חדשות הספורט"
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה איזה תוכנה שיש לה אקולייזר משלה יעני אם אני שם סוג של שיר טראנס אז אני שם על הטראנס ואני שומע הכי טוב מהרמקולים ושאני יוכל לעשות קריוקי (שהשיר יהיה בלי מילים ) ועוד כל מיני דברים מי שיודע על איזה תוכנה טובה שירשום לי את השם של התוכנה ואני יוריד אותה תודה אנשים
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לשמור את המצגת כקובץ (או כמה קבצים) שיכולים לפעול , גם אם אין במחשב בו רוצים להפעיל את המצגת POWERPOINT . ניסיתי בשמירה בשם את הפורמטים ולא הצחתי למצוא דבר כזה. יש באמת דבר כזה? ואם כן איך אני שומר את המצגת ככה?
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב אני מקבל לפעמים הודעה שתוקעת את הכיבוי על שגיאה במשהו שנקרא THOR WINDOW או לפעמים גם THOR HAMMER, עכשיו זה לא מופיע לי בטאסק מאנאג'ר, לא זכור לי שהתקנתי שום דבר דומה לזה, סימנטק קורפורייט לא מוצא שום וירוס, ספיי בוט ואדאוור טוענים שהמחשב נקי. חיפשתי בגוגל ולא ראיתי שום דבר חשוד בנושא. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הי. אני בטוח שהנושא כבר נידון אך לא מצאתי התייחסות לבעיה הספציפית. יש לי xp sp2 עם office 2003. כאשר אני מקבל דואר מאחת מתיבות הדואר של yahoo או Gmail הנושא והתוכן מגיע בג'יבריש. בדקתי זאת מהמחשב שלי (שלחתי מיאהוו וג'ימייל הביתה לבזק) והגיע ג'יבריש אז חשבתי שהבעיה אצלי(בדקתי את כל הגדרות העברית וכן הגדרות בינ"ל של דואר יוצא באאוטלוק והכל תקין). ידידה שלי ששולחת לי כבר שנים מיאהוו והכל בסדר שלחה לי כמה הודעות והן הגיעו בג'יבריש. המחשב שלי עבר פירמוט לפני חודש ועד אז לא היתה בעיה בכלל עם העברית אולם מאז הפירמוט יש בעיות עם הדואר. אשמח לתשובה אל אף טחינות הנושא. יום טוב א
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום... נגיד ואני מריץ שיר מספר א', אני מצפה מהנגן שברגע שא' יסתיים אז הוא יעביר לשיר מספר ב'. אבל אצלי, הווינמפ יעביר לשיר שהוא בכלל למעלה, או בסוף הרשימה. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הנורטון שלי... והוא בכלל מעצבן אותי לאיזה תוכנה טובה ולא עושה בעיות כדאי להחליף? ומאיפה אפשר להשיג אותה?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=126600.0 עכשיו אני יודע שזה לא חוקי אבל לא קיבלתי תשובה ה-AZ עדיין תוקע לי את המחשב וחבל לעבור על כל השלבים האלה מהתחלה תודה וסליחה מראש !
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מערכת הפעלה VISTA 32 אולטימייט. מחשב נייח עם מעבד ATOM - לוח אם Intel® Desktop Board D945GCLF with Integrated Intel® 230 Atom CPU - Mini-ITX יש לו PCI אחד שעליו מורכב המודם. דגם המודם הוא AZTEK MDP3900V-U - ( DELL DATA VOICE MODEM מצאתי לו את הדרייבר של VISTA והוא התקין אותו בסדר. התוכנה של הפקס עלתב גם בסדר. הבעייה היא לאחר אתחול המחשב. אני מאתחל את המחשב - והמודם עולה עם סמין קריאה צהוב בDEVICE MANAGER. אני עושה לא DISABLE ואח"כ ENABLE וזה מסדר את הבעייה והמודם עובד תקין. יש למישהו מושג מה קורה שם? אין לי אפשרות להעביר אותו לפורט אחר כי יש רק חריץ PCI אחד. ( או שאפשר להגדיר לחריץ הPCI פורט אחר? אני לא יודע איך....) האם יש אפשרות לבדוק מה משתמש באותו הפורט? במידה ויש קונ…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי ראיתי שביזמן צפיה במחשב בקובץ MKV , המעבד מגיע ל70 % מאמץ, האם זה לא מסוכן למעבד בצפיה של סרט מלא? רוני
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
-
האפטר קרס לי עם הודעת שגיאה (42::00) הפרמייר קרס תוך כדי עליה, וגם הסאונד-בות. הפוטושופ כן עבד. אחרי שיטוט קצר גילית שצריך להסיר כל קודק DVIX. הסרתי (K-Lite), והכל עולה כמו שצריך. מה זה הדבר הזה??? עכשיו אני לא יכול לקודד DVIX!!! מישהו מכיר את התופעה? פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
התחדשתי במעבד חדש: AMD x3 720 האם קיים מדריך איך לתפעל את התכנה, על מנת לבדוק תקינות ויציבות של הרכיבים? אם אין מדריך, מבקש הסבר איך להפעיל את התכנה. איזה אפשרות בוחרים? לכמה זמן להשאיר? חשוב לי לבדוק את הביצועים והיציבות של המערכת, למחשב חדש. תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה כבר מלא זמן למצוא פתרון להחלפה בין מסכים אצלי במחשב. בדרך הרגילה של להיכנס למאפיינים על שולחן העבודה ולהחליף בהגדרות תצוגה זה עובד. אבל אני מנסה למצוא פתרון לעשות זאת ע"י לחיצת כפתור אחת. היה לי כיוון לפתרון שהוא ליצור איזשהו קובץ batch או בסגנון שבלחיצה אחת יבצע את ההחלפה אבל אני צריך מישהו שיודע להתעסק עם זה שיכין לי את הקובץ יש אולי עוד פתרון אם קיים קיצור במקלדת להחלפה בין מסכים ואני פשוט לא מכיר.. אם תוכלו לעזור אשמח תודה!
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שני מחשבים כמעט זהים יצאו לדרך, לראשון נקרא הבלון האדום , לשני הבלון הצהוב. שניהם מאד דומים - AMD 4400, לוח MP61 של GB, כרטיס מסך מובנה מסדרת GF6100. לבלון האדום 1 GB זיכרון, לצהוב 2GB. בשניהם מותקן XP עם SP3 , נגן הפלאשים בגירסה 10, וג'אווה בגרסה 6.11 בשני הבלונים מותקן פיירפוקס בגירסה 3.0.5, רשימת ההרחבות בשניהם דומה וכוללת כ-30 הרחבות. אבל, הבלון האדום אץ, רץ, טוחן כל ג'אווה וכל פלאש במהירות. ואילו הבלון הצהוב (עם יותר זיכרון !!), נח , חושב, בודק, מחפש ב-HD, בכל פעם שהוא נתקל בפלאש או ג'אווה. התקנה של גוגל כרום הוכיחה את יכולתו של הבלון הצהוב בטיפול בפלאשים וג'אווה, אבל כרום הוא כרום - הוא לא פיירפוקס. הקיצר, עוצו עיצות: - איך יהפוך הבלון הצהוב לאדום? - איך אפשר לומר ל…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
להנאתכם. תמיכה וזיהוי בCore I7 וWindows7 http://www.lavalys.com/products.php?ps=UE〈=en&page=1
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום איך אני שומר pattern ושם אותו כרקע לטקסט ששברתי בFLASH8 ? או בקיצור איך עושים רקע שהוא טפט לטקסט (שבור) תודה.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה קיבלתי מחשב חדש עם צורב של סוני 230 (לא זוכר את השם המלא רק שהמספר הוא 230 ),עד עכשיו לא התעסקתי עם הצורב יותר מידי ולפני כמה ימים רציתי לגבות מידע עם הצורב,מיכוון שלא הייתה לי את תוכנה הצריבה של הצורב השתמשתי בתוכנה של הצורב של אח שלי 225 לעניין (תוכנה בשם BS GOLD שבא יחד איתו),טוב התקנתי ואני בא לצרוב אבל ללא פשרות,כזכור לי מהמחשב הישן לא הייתה בעניה לצרוב רק שפה הכפתור של רקורד וכל אפשרויות הצריבה לא ניתנים ללחיצה... מה הבעניה בעניין? יש בעיה עם הצורב עצמו?עדיף לי כבר לחבר את הצורב הישן שלי מקום ולקוות שזה יעבוד איתו? עם התראד יותר מתאים לתמיכה תכנית אבקש מהאחראי להעביר... תודה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-