תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, איך אפשר לחסום שמישו לא יוכל למחוק/לבטל משו ליד השעון (ליד השעון יש כל מני תוכנות פתוחות אני רוצה לבטל את האפשרות בטל אותם)... יש איזה SEVICES משו..? תודה.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי קובץ וורד שסגרתי לפני כמה שנים וסיסמא וכמובן היום אינני זוכר אותה, האם יש דרך לפרוץ אותה? כמדומני מזמן הייתה אצל רוטר איזו תוכנה כזו, אבל היום הוא כבר חוקי ושות', אז...
-
אני מעוניין שכל הגדרות ה-Locale שלי (Regional and Language Options ב-WinXP) יישארו על עברית וישראל, אבל שהממשק של הדרייבים יהיה באנגלית. האם זה אפשרי? ראיתי בדיונים ישנים שבעבר ניתן היה לקבל למחוק את הקובץ nvrshe.dll מ-System32 כדי לאלץ ממשק באנגלית, אבל זה לא עובד עם גרסאות חדשות יותר. רעיונות אחרים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני מנשא לחבר מחשב נייד לטלוויזיה עכשיו את הסרט על המסך של המחשב אני ראה מצוין אבל על המסך של הטלוויזיה אני לא ראה בכלל(מסך שחור)!!! והדבר המוזר האחר שסרט עם סיומת MKV אני כן יכול לראות על הטלוויזיה ועל המסך המחשב רק סרטים עם סיומת AVI אני משתמש בקודקים של K-Lite יש רעיונות אך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה בד=כדי שאוכל לגבות את אוסף ה DVD שלי אני מחפש תוכנה פשוטה וטובה כמן 321 STUDIOS בזמנו שלא תהיה יות מדיד מסובכת וכמובן מהירה בתודש מראש! פינק
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הורדתי סרט ואני רוצה לצרוב אותו על שני דיסקים כדי לראות בדי.וי.די אם מישהוא מכיר תוכנה קלה ופשוטה בשימוש שיגיד לי אני מאוד ישמח
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, הכנסתי בהגדרות של kazaa את השרת פרוקסי של נטויזיין. לאקספלורר הוא עובד אבל קאזה לא מצליחה להתחבר, יש שרת מיוחד לkazaa? תודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האפטר קרס לי עם הודעת שגיאה (42::00) הפרמייר קרס תוך כדי עליה, וגם הסאונד-בות. הפוטושופ כן עבד. אחרי שיטוט קצר גילית שצריך להסיר כל קודק DVIX. הסרתי (K-Lite), והכל עולה כמו שצריך. מה זה הדבר הזה??? עכשיו אני לא יכול לקודד DVIX!!! מישהו מכיר את התופעה? פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה להורדת קבצי TORRENT.. שהיא מהירה ..ושומרת את ההורדה אם האינטרנט מתנקת או משהו... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 מערכות הפעלה על המחשב. ויסטה ווינדוס 7. הויסטה כרגע לא עובד לי ואני מחובר דרך הוינדוס 7. אני רוצה לעשות גיבוי לכל המועדפים שהיו לי בפיירפוקס שהשתמשתי בו בויסטה. איפה אני מוצא את התיקייה הזו?
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אוקיי, אז לפני מספר שבועות קיבלתי מחשב נייד די ישן במתנה. אז דבר ראשון שעשיתי עליו היה כמובן פרמוט והתקנת ווינדוס XP עליו (בהמשך יבוא גם לינוקס, אחרי שאסדר את בעיות החומרה). לאחר הפרמוט באתי להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך והמולטימדיה מהאינטרנט, ולכן, מכיוון שלא ידעתי איזה רכיבים יש לי בכלל אז הורדתי belarc והרצתי אותו: http://img514.imageshack.us/img514/5366/belarc1nt5.jpg http://img126.imageshack.us/img126/1515/belarc2ig9.jpg (שתי התמונות מראות את כל המידע הרלוונטי על חומרה שהbelarc מצא במחשב שלי). כפי שאתם רואים בתמונה השניה, הוא לא מצא לי שום מידע על רכיבי תצוגה או מולטימדיה. תיארתי לעצמי שהוא פשוט דחף אותם לאיפשהו אחר אז לא אמרתי נואש והורדתי את תוכנת aida32 ה…
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתחיל ללמוד תוכנות גרפיקה (photoshop mayaוכאלה) יש אתרים שמדריכים על התוכנות?(אולי משהו קצת יותר "אינטראקטיבי" מספרי לימוד)
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
למה התוכנה לוקחת המון משאבי מערכת ! עם היא פועלת זה מאט לי את המחשב בה 30 אחוז עם לא יותר ובוא לא נדבר על זה שעם אני משחק משחק אז היא מפסיקה להוריד פשוט ככה האימול לא לוקח לי ככה משאבי מערכת כמוהה למה ?! זה יש לי מחשב טוב אבל היא מאיטה אותו רצח שהיא מורידה.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם.......... שמעתי שכאן יש כמה אנשים שיוכלו לעזור לי עם הבעיה שלי..... בקיצור יש לי ווירוס שכל פעם מקפיץ לי חלון בכמויות עצומות והוא לאמפסיק לעשות את זה אפילו לשניה......... מישהו יודע במה מדובר? ואיך אני פותר את זה?
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין סקין חדש לפיירפוקס ובאחד השלבים נדרשתי לשנות את הקובץ הנ"ל - אלא שמתברר שהוא בכלל לא קיים אצלי (x:\Program Files\Mozilla Firefox\Chrome). מישהו מוכן לחפש אם הקובץ קיים אצלו, ואם כן, לעשות מצווה ולשלוח לי? האי סי קיו - 174202737
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הוא כותב לי: The HDA Audio bus driver is required and not found. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני לוחץ על קישור לאימיול (נגיד כמו שיש באתר) הפיירפוקס רושם לי שהוא לא מכיר תוכנית שעובדת עם פרוטוקול ed2k. איך אני פותר את הבעיה ? תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מצאתי פירוול בשם הזה אבל לא תוכנה לשיתוף אינטרנט... אני אודה מאוד אם תוכלו למצוא לי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המקשים בזמן משחקים, שלפעמים הם מפסיקים לעבוד. אני אתן דוגמה, בזמן משחק אני לוחץ על W כדי ללכת ואז לוחץ גם על D או A כדי ללכת הצידה וכשאני עוזב את D או A הדמות מפסיקה ללכת ואני צריך לעזוב את W וללחוץ עוד פעם, זה קורה גם ההפך. ולפעמים זה גם סתם עוצר לשנייה. החלפתי מקלדת והבעיה לא נפתרה. מדובר במחשב חדש תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
Textיש לי בעיה לפעמים שאני מוריד טראקים(לצערי אין לי עדיין אינטרנט מהיר אז אני צריך להפסיק לפעמים באמצע ההורדה) וכאשר אני מפסיק ומתנתק מהאינטרנט לפעמים כשאני חוזר שוב ורוצה להמשיך להוריד מאיפה שהפסתקתי פתאום כל מה שירד כבר נעלם וטראק מתחיל מההתחלה מ 0 % למישהו זה קורה גם? או שזו התוכנה שלי שדפוקה? ולמה זה קורה בכלל ומה צריך לעשות? כי זה מזה משגע אותי!!! :-\
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כשאני פותח קובץ המערכת הולכת לנתיב Libraries -> Documents -> CyberLink. איך לשנות אותו? אני עם חלונות 7 גירסת 64 ביט ואופיס 2007.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי כרטיס טלוויזיה ,לכן אני מבקש המלצה על תוכנה טובה להקלטה. הכרטיס שלי Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני ישמח אם משהו יעזור לי פשוט צריך תוכנה שמנקה לגמרי את הAVG 8 מהמחשב תודה!
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
התקנתי את התוסף של פייר פוקס וכאשר הייתי בדף של יוטיוב לא ראיתי שום לחצן שאמור לבצע את העבודה.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אחרי שהתקנתי CCC 7.4 אין לי תצוגה של הסרט ב-BSplayer (גרסה 2.15) אלא רק מסך שחור אבל יש סאונד. ב-WMP הסרט מתנגן כמו שצריך וכמו כן ניסיתי כמה קבצים שונים. למישהו יש מושג מה הבעיה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-