עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אוקיי, אז אחרי שחיפשתי המון המון ברשת, ולא העלתי כלום בחקתי, החלטתי לעשות את זה לבד ב EXCEL. אפילו פורמטים של EXCEL שדומים לחישוב שכר יומי לא הצלחתי למצוא. עכשיו, מה שאני לא מבין, ואני לא מסכים עם זה, זה איך אנשים לא עשו דבר כזה עד עכשיו. זאת אומרת, אני בטוח שעשו, אבל למה לא ניתן למצוא שום דבר דומה לזה בחינם. מה שעושים זה מכניסים תאריך, את שעת התחלת העבודה ושעת הסיום, והקוד ישלים את הכל. כמה שעות רגילות עשיתם, ושעות נוספות. אה, וכמובן צריך לעדכן כמה מקבלים לשעה כדי שזה יעשה את החישוב. אני לא מצפה לתגובות כמו "וואו כל הכבוד, מה הבעיה לעשות את זה..." כי זה לא כזה קשה. א. זה עניין של לפחות שעה לעשות את זה ב. רוב האנשים לא יודעים להשתמש באקסל ולבנות נוסחאות. ג. אני לא משתף את…

• 15 תגובות
    • 7.2k צפיות
  2. Started by alidanon,

שלום לכולם... השאלות שלי הם כאלו: 1) שאני משתמש בקידוד של H.264... ביזו תבנית הכי רצוי לשמור את הקובץ? AVI? MOV? MP4?... 2) אני רוצה לקודד בפורמט זה בעזרת וירטואל דאב... אבל אין לי שם את המקודד H.264 אלא יש לי שם את H.263/ H.261 יש לי חבילת מקודדים עדכנית! כי בתוכנה SUPER כן מופיע לי המקודד... מה לעשות? אני ישמח להסבר... מדריך על קידוד ב H.264 או כל דבר דומה תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by מאור247,

מאיפה אני יכול להוריד דרייברים ל usb 2.0

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by Burkey,

שלום, יש לי בעייה מוזרה עם אופיס 2007. אני עובד עם מערכת ההפעלה חלונות ויסטה פרימיום. כאשר אני מתחיל גיליון אקסל, ורוצה לשמור אותו, האופיס מיידית מבצע המרה למסמך וורד, כלומר, במקום לשמור את הקובץ כמסמך אקסל זה שומר לי אותו כמסמך וורד. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  5. Started by TheSlidead,

שלום, שיחקתי עם הגדרות הIP החיצוני, הפרוקסי והLAN SETTINGS, וכעת אני לא מצליח לגלוש לאתר WALLA (כל השאר עובד בסדר). מהי הבעיה? זוהי לשון ההודעה שאני מקבל, ובתמיכה הטכנית של וואלה לא ממש עוזרים Internal Server Error Apache/1.3.37 Server at now.walla.co.il Port 80

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  6. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, לפני שתתנפלו עליי,אני חיפשתי כבר בכמה עמודים,ובחיפוש של הפורום ולא מצאתי תשובה לשאלתי,למרות שאני יודע שכבר שאלו זאת בעבר. אוקיי,אז... אני משחק ב-Counter-Strike, ואני רוצה לבנות סירטון (הגיעה הזמן)!!! עכשיו,עם איזו תוכנה אני מסריט סירטון ממשחק - סירטון בעל איכות טובה! (כמובן שאם זה שוקל הרבה אז דרך להפחית את המשקל). בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by shnozlid,

הבעיה בד"כ באתרים ynet one walla. אני מפעיל סרטון ובמקום לראות רגיל, אני רואה את הסרטון בצבעוניות מוזרה כזאת . יש את הבעיה הזאת רק בחלק מהאתרים למשל באתר sport5 הכל עובד כרגיל. תודה לעוזרים. נ"ב:media player 9. Divx coded

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by confeti,

שלום, מקווה שהגעתי למקום הנכון... אז ככה: לפני כשבועיים ערכתי סריקת אנטי וירוס מקיפה למחשב והתגלו בו שני וירוסים שתוכנת האנטי וירוס (f-secure) לא הצליחה "לחטא". אני מחסירה את הפרטים של מה שניסיתי לעשות במהלך השבועיים האלה (מתוך בורות מוחלטת, יש לציין) כי לא נראה לי שהם היו אפקטיביים במיוחד, ועוברת למה שנעשה אתמול- השתמשתי באחד הקישורים שמופיעים בפורום אבטחת מידע לזיהוי וניקוי וירוסים אונליין (trend micro). כמובן שנמצאו כמה מאות כאלה על המחשב שלי. הבעיה היא שהאפשרות היחידה שאני מבינה שקיימת מבחינת התוכנה היא למחוק את הקבצים שזוהו כפגומים (כאשר קיימת אפשרות לבחור ידנית דרך פעולה לגבי כל קובץ שנפגע- באפשרות זו שלושה טורים שאחד מהם, להבנתי, מוחק את הקובץ הפגום לחלוטין ואילו …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יום נעים לכולם, אני מנסה לנגן כמה קבציי MKV שונים (1080P) ונתקל לצערי בבעיה שחוזרת בכולם: האודיו והוידאו אינם מסונכרנים לחלוטין. יש לציין ששניהם רצים חלק לחלוטין ללא תקיעות, אך פשוט אינם תואמים. אני משתמש ב-KMPLAYER ואפילו ניסיתי לנגן את הקבצים ב-WMP המובנה בויסטה - והבעיה לא נעלמת. יש לציין שכבר התקנתי CCCP לפני שניסיתי לנגן ב-WMP ועדיין לא השתנה דבר. ייתכן שמדובר בחומרה בעייתית כלשהי? אולי העובדה שאני על VISTA 64 (חוסר תאימות כלשהו)? כל עזרה תתקבל בברכה - תודה. עידכון בנושא: הבעיה נפתרה בעזרת מדריך מצויין. פרטים בעמוד השני. תודה לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by kobibo,

יש לי לא מעט תמונות ב Yahoo Photos וראיתי שעוד מס' ימים ימחקו לי את כולן, הברירה היחידה היא להוריד את התמונות אלי למחשב אבל כל פעם רק תמונה אחת. רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שבאמצעותה אוכל להוריד מס' גדול יותר של תמונות במקום כל פעם תמונה בודדת? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  12. ניסיתי ACRONIS וPARTITION MAGIC הישנה ושתיהם לא עובדים טוב.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  13. האם זה יותר מהיר? איך קובעים את קבצי השיתוף? יש תור או מה? יש למישהו ניסיון עם FLASHGET להורדה של קבצי EMULE?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  14. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  15. התקנתי הרגע WINAMP, והבעיה שלי היא שיש קול, אבל אין וידאו, אין תמונה, מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ydob,

זקוק לחתימה על פי חוקי האתר מהמשחק NEED FOR SPEED PRO STREET. מודה לכם על עזרתכם

17. Started by mosh18,

מחפש תוכנה לשילוב כתוביות בסרט כך שיצא לי קובץ וידאו שאני יכול להמיר ולצרוב ל- DVD בלי קובץ הכתוביות הנוסף

18. Started by Jeka90,

מישהו יכול להמיר לי את הקובץ המצורף לקובץ AVI או משהו נורמאלי כדי שאני אוכל לראות אותו בפלאפון? http://www.f2h.co.il/295013 תודה. עריכה: תעזרו לי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  19. שאני לוחץ על ה-IE ב-Desktop עולה לי ההודעה הזאת iexplore.exe - System Error : ‏‏{שגיאת יישום} החריגה unknown software exception ‎(0xc000000d) אירעה ביישום במיקום ‎0x0320edf0‏. http://img443.imageshack.us/img443/7827/mjfb4.jpg ניסיתי להיכנס דרך C:\Program Files\Internet Explorer עולה אותה שגיאה ניסיתי דרך C:\Documents and Settings\User\Favorites עןלה לי ההודעה הזאת http://img509.imageshack.us/img509/2276/sadfdq4.jpg ניסיתי דרך המחשב שלי או המסמכים שלי (כתובת ו-עבור אל) ולא עולה שום הודעה האיטרנט עובד מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by iakovl,

חברה למי שלא יודע אני משרת במצ"ח רמה"ג (בסיס פילון) בעיקרון עלה הנושא של עיצוב סמל לבסיס אבל כישרון גרפי זה לא משהו שיש לנו בבסיס יותר מדי אז עלה לי הרעיון לבקש מכם עזרה בעיקרון כל סמל שמישהו יוכל לצייר יהיה דבר טוב אבל אני חשבתי על משהו שאמור לסמל והסביר את המשמעות שלו בקלות רבה יותר הרים (הידוע גם בשם רמת הגולן) ומעליהם זכוכית מגדלת (מצ"ח אחרי הכל) לזה גם אפשר להוסיף את הסמל החשוב של החייל שלי, 5 להבות הטוהר (חפשו בגוגל) אבל זה כבר יותר מדי לדעתי כל מי שמוכן לעזור אני אודה לו מאוד

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by Unavoidable Encounter,

התקנתי מחדש את הדרייבר לסאונד - SoundMAX Integrated Digital HD Audio ןעכשיו כשאני שומע מוזיקה, יש כל הזמן מין פצפוצים (רעש סטטי?) ברקע. הבעיה הזאת הייתה קיימת גם כשהתקנתי את הדרייבר בפעם הראשונה, אבל אז ראיתי שאפשר לבחור בהעדפות של soundmax אם אני משתמש ב subwoofer, אז סימנתי שלא והבעיה הסתדרה, אבל עכשיו, אחרי שהתקנתי את הדרייבר מחדש, אני לא מוצא את האפשרות הזאת בsoundmax מה לעשות :s05: פתחתי 2 נושאים :-X אפשר (צריך) לאחד איכשהו?

22. שלום יש לי שירים בדיסק די וי די וכמובן בפורמט הנל אני רוצה להעביר את השירים לפורמט רגיל שאוכל להכניסם לנייד שלי חשוב לי לציין שהשירים לא מחולקים בדיסק אני צריך לחלק אותם ולקחת את מה שאני רוצה זה דחוף תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. צילמתי תמונות דרך FRAPS אבל לצערי הרב כל תמונה תופסת גודל רב כי זה BMP. אני רוצה לחסוך מקום, והתמונות זה אחד הדברים שעלה לי עכשיו. אני לא מתכוון לעבור תמונה תמונה ולעשות SAVE OPTIMIZED AS... יש דרך לעשות את זה מהר יותר בעזרת הפוטושופ? או כל תוכנה שכבר באה עם הווינדוס? אם אי אפשר דרך פוטושופ ו/או התוכנות של הווינדוס אז תגידו איך אפשר בדרך אחרת. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dima_ga,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנת שומר מסך של מפל מים שרואים איך המים זזים בו. התוכנה צריכה להיות חינמית ורצוי ללא פרסומות. לא אכפת לי שתהיה רק תמונה אחת אבל שתהיה יפה. יש את התמונות שאלה שאתה מחבר לחשמל ורואים את המים כאילו זזים כזה וזה ממש יפה, אז בקיצור אני רוצה שיהיה לי כזה על המסך כשומר מסך. תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by summer866,

שלום לכולם, לאחר שהתקנתי WIN XP PRO במחשב עם הנתונים הבאים: מעבד E6550,לוח P35DS3L -GIGABYTE,כ. מסך INNO3D 8600GT 512M , יש לי שתי בעיות (סימני קריאה) כשנכנסים ל-DEVICE MANAGER : 1.video conroller VGA compatible - לא ניתן לבחור קצב רענון של המסך רושם: "USE HARDWARE DEFUALT SETTING " 2.REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO - אין קול ואייקון (בפינה למטה) - של REALTEK ניסיון לעדכן דרייברים מחדש לא צולח. האם זו בעייה בלוח או שניתן להתגבר עליה דרך פורום זה...רגע לפני שאחזור לחנות וממש לא בא לי. ד"א- אתמול התקנתי מחשב זהה והכל עבד FIX מישהו?? בבקשה?? תודה שון

• 5 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים