תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי מס' סרטים בפורמט רחב, שכאשר אני צופה בהם על מסך המחשב (או הטלוויזיה) נוצרים שני הפסים השחורים "המפורסמים" מלמעלה ומלמטה. כיצד ניתן להציג את הכתוביות לסרטים על השטח המת הזה? אני משתמש במקודדים של k-lite, וכאשר אני נכנס להגדרות של Direct VobSub ומנסה "להוריד" את הכתוביות למטה, הן נעלמות כאשר אני מגיע לאיזור הפסים השחורים. מה ניתן לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לא ממש מצאתי ב everest את המידע שמראה את מהירות הזיכרונות אחרי!! האובר קלוק. אבל נראה לי שעכשיו מצאתי, בתמונה של הקישור הזא מסומן חץ, האם מידע זה מראה את מהירות הזיכרונות אחרי האובר קלוק שלי? קישור לתמונה - http://www.siz.co.il/up/jzgmzg5imd2t.jpg
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אהלן, אז כך, לפטופ - יש, מקלט GPS - יש, מקלט BT למקלט הGPS - יש, תוכנה שמנצלת את כל זה - אין. או במילים אחרות, אני מחפש תוכנה כמו הiGo רק למחשב נייד, עם מפות של ישראל, ואם אפשר כמובן של עוד ארצות בייבשות שונות, וכמובן אם אפשר אז גם תמיכה בעברית הרי היא מבורכת. חשוב שתהייה אמינה ומקצועית, שאני לא אגיע לי-ם כשאני רושם לה ת"א. למישהו יש המלצה?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
-
כשאני נכנס לעמוד ב-IE בו יש סרטון במספר פורמטים - אני לא מצליח להפעיל את הסרטונים בפורמט המותאם ל-MEDIA PLAYER. אני מועבר לדף ה-STREAMING אבל שם מופיע ה-MP, למטה כתוב READY וכלום לא קורה. אין בעיה עם פורמטים של RP או QT. יש לכם רעיון מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום יש לי איזה קובץ שאני מנסה להוריד מאתר מסויים (קובץ SWF) יש לי את הקישור הישיר לקובץ , ושאני מנסה להוריד את הקובץ עם כל מיני תוספים של ה-FF (כגון: videodownloader , unplag , video download ) זה לא עוזר, זה מוריד רק את ה-SWF ואני שאני פותח עם adobe flash זה מציג לבן ולא מנגן כלום. למשהו יש עוד רעיון איך להוריד את ה-SWF? הקובץ SWF זה לא מאתרים של וידיאו- streaming
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על איזשהיא תוכנה ליצירת התקנה? יצרתי תוכנה ואני צריך עכשיו ליצור קובץ התקנה שיתקין לי כמה קבצים לתיקיות שונות + יכתוב ערך מסויים ברגיסטרי עריכה.. מצאתי אחת טובה..Smart Install Maker עריכה 2.. משהו היא לא עובד כל כך... חוזר לבקשה...
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי בעיה באינטרנט יש אתרים כמו ONE או המייל החדש של וואלה שאני פשוט לא מצליח לראות אותם כמו שצריך.. לדוגמא במייל החדש של וואלה אני לא רואה כלום רק את האפשרות חיפוש. ובONE אני לא יכול ללחוץ על התפריטים בצד. משהו מוזר כי במחשב של אחי אני כן מצליח . אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני יודע שניתן להשתמש ב Powerpoint אבל הייתי רוצה המלצה לתוכנה פשוטה וטובה ליצירת מצגת של תמונות בשילוב מוזיקה ואפקטים, משהו שיהיה ניתן להציג במסיבת הפתעה. תומכת בעברית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני צריך להכין מדריך לשימוש בתוכנה במחשב, ברצוני לעשות מדריך שיכלול סרטונים על פעולות במקום סתם מלא צילומי מסך. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה שמקליטה את הנעשה במסך (או חלקו) על מנת שאוכל לייצור סרטונים לשלבם במדריך "אינטרקטיבי". התוכנה צריכה להיות טובה ואמינה מבחינת עבודה ואבטחה (כלומר ללא כל מיני רוגלות ושטויות) בנוסף כרגע לא יודע אם יש לי תקציב לרכוש את התוכנה אז אשמח אם תמליצו לי גם על תוכנות השימוש בהן הוא חינם וגם על כאלה בתשלום. תודה לכל העוזרים, טל נ.ב. העניין דחוף (אין לי הרבה זמן להכין את המדריכים האלה)
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני צריך לערוך מספר סרטונים האם windows movie maker מאפשרת פונקציות עריכה בסיסיות סבירות? עם איזה פורמטים היא עובדת? תודה, טל
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש איזשהו R שנמצא ליד מהירות ההורדה ,ואני בטוח שהוא מסמן לי משהו על הגבלה במהירות ההורדה. בעיקרון אני לא מצליח לעלות על 30 קב"ש בהורדה,אין לי מושג למה,ולא הרבלתי את המהירויות העלאה\הורדה ,יש למישהו מושג איך מטפלים בזה,או לפחות מה הבעיה? יש תמונה
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בסריקה ב-NOD32 לא נמצאו וירוסים עשיתי סריקה ב-KASPERSKY ONLINE SCANNER הנה ה-REPORT Scan Settings Scan using the following antivirus database extended Scan Archives true Scan Mail Bases true Scan Target Critical Areas C:\WINDOWS C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\ Scan Statistics Total number of scanned objects 16518 Number of viruses found 2 Number of infected objects 5 Number of suspicious objects 0 Duration of the scan process 00:21:51 Infected Object Name Virus Name Last Action C:\WINDOWS\CSC\00000001 Object is locked skipped C:\WINDOWS\Debug\PASSWD.LOG Object is locked skipped C:\WINDOWS\SchedLgU.Txt Object is locked skipped C:\WINDOWS\SoftwareDistribut…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להגיד לכל תוכנה רוחב פס שבו היא תוכל להשתמש.. ושהתוכנה גם תבדוק כל תוכנה בכמה מהרוחב פס היא משתמשת.. תודה
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מאז שהסרתי את הMSG PLUS הרשימה מופיעה לי רק בכתובות של אנשים לא בשמות שהם בוחרים הנה תמונה מה שבשחור! זה הכתובות איך אני מסדר את זה לרגיל? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אודה למי שיוכל לשלוח לינק להורדת הדרייבר או לשלוח אליי לאימייל rjjb7@walla.co.il את הדרייבר. בתודה, רועי.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
בדקתי את דיון FIREWALL\ANTI VIRUS אך הוא לא עוזר במיוחד. בעקרון עד היום השתמשתי רק במובנה רק מה שמפריע בו הוא שאין אפשרות לשים טווחים כך כאשר יש מאות פורטים לאשר הדבר לא נעים. אני צריך משהו לא כבד. כמו כן אחד שיתן אפשרות לאשר גישה לתוכנות מסויימות מכל הפורטים שהתוכנה משתמשת בהן בלי הצורך להגדיר את הפורטים ספציפית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן לפני כמה חודשים הייתה לי מין תוכנה שהייתה מסדרת את כל האייקונים שרציתי בפס למטה כמו במקינטוש. כאילו כל פעם שמעבירים את העכבר על האייקונים יש אנימציה של הגדלתם והקטנת בהתאם. מישהו אולי יודע על מה אני מדבר? או מכיר תוכנה דומה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר 3GP יש אפשרות להמיר קבצים(לא רק וידאו) און-ליין זה ממש מקל על כל הסיפור של להמיר קבצים שיתאימו לסלולרי. הכתובת:'>http://www.3gp.co.il/]הכתובת: http://www.3gp.co.il/ http://www.3gp.co.il/online-convert.htm
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם רצתי לשאול יש כאן אנשים שיכולים לבנות לי גרפיקה לכרטיס ביקור?.. אני ישמח מאוד... עם יש מישהו שמוכן לקחת את זה על עצמו שישלח לי פרטית ואני ידבר איתו.. תודה רבה לכולם רום ...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה למי שלא יודע אני משרת במצ"ח רמה"ג (בסיס פילון) בעיקרון עלה הנושא של עיצוב סמל לבסיס אבל כישרון גרפי זה לא משהו שיש לנו בבסיס יותר מדי אז עלה לי הרעיון לבקש מכם עזרה בעיקרון כל סמל שמישהו יוכל לצייר יהיה דבר טוב אבל אני חשבתי על משהו שאמור לסמל והסביר את המשמעות שלו בקלות רבה יותר הרים (הידוע גם בשם רמת הגולן) ומעליהם זכוכית מגדלת (מצ"ח אחרי הכל) לזה גם אפשר להוסיף את הסמל החשוב של החייל שלי, 5 להבות הטוהר (חפשו בגוגל) אבל זה כבר יותר מדי לדעתי כל מי שמוכן לעזור אני אודה לו מאוד
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מחפש ליצור התקנה של WINDOWS עם אופיס ועוד כמה תוכנות מישהו יוצע בעזרת מה יוצרים את זה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-