תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני נכנס לתיקית מוזיקה שמכילה 80 ג'יגה, ורואה רק 2 ג'יגה. אני שם פלייסליסט בווינאמפ וזה מנגן את כולם. אני רושם את הPATH של תיקיות שלא מופיעות וזה נכנס לי אליהן. זה מציק אש... מישהו יודע מה לעשות? הם לא מוסתרים, ניסיתי לעשות dir עם cmd לא רואה כלום גם דברים חדשים שאני מעתיק לשם נעלמים...
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
איך אני מחליף את הSERIAL של WINDOES XP ? חייב לפרמט או להתקין ווינדווס מחדש?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדפדפן FF כשאני נכנס לאתרים כמו ואללה ואו שיש שם כל מיני סירטונים כאלה הוא לא מציג אותם או בכל מיני משחקי רשת כאלה שהוא לא טוען אם מישהו יוכל לעזור לי או לתת לי איזה קובץ שמתקן את זה אודה לו תודה
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 מערכות הפעלה על המחשב. ויסטה ווינדוס 7. הויסטה כרגע לא עובד לי ואני מחובר דרך הוינדוס 7. אני רוצה לעשות גיבוי לכל המועדפים שהיו לי בפיירפוקס שהשתמשתי בו בויסטה. איפה אני מוצא את התיקייה הזו?
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יהיה מאוד יעיל אם זה יעבוד גם על תיקיות. למישהו יש המלצה על תוכנה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לעשות משהו מאוד פשוט בפלאש, יש לי חתימה שהכנתי + אנימאציה שעשיתי בImage Ready, הכל בסדר גמור איתה, אבל אני רוצה לסדר אפקט של פלאש שכל פעם שמעבירים ת'סמן של העכבר מעל החתימה, היא הופכת לשחורה ורשום בה את המפרט של המחשב שלי, מישהו יכול לעזור לי בזה? אני יודע שאפשר לעשות את זה רק לא יודע איך . תודה מראש. -ג'ו.
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
חברים שלום פונקציית שיחזור מערכת נעלמה לי. האם ואיך ניתן לשקם ולהחזירה לחיים, ללא התקנת מערכת ההפעלה מחדש? מצורפת כאן תמונת מאפייני המערכת שלי, בה ניתן לראות שלשונית שיחזור המערכת לא קיים. מקווה שניתן לתקן זאת.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
טוב חברים סליחה אם זה לא המקום המתאים ... אני חדש בבקשה תעבירו אם זה לא מתאים עכשיו לבעיה הורדתי קובץ של מזחק ZIP ששוקל 2.4 ג'יגה... עכשיו היה בקובץ זיפ כמה קבצים כאלה והיה קובץ התקנה לחצי עליו וזה העביר לי דברים למחש ( כמו שמעבירים שירים וכו'..) עכשיו זה לקח כמה דקות ושזה נגמר לא היה כלום ושזה נגמר אני נכנס ל C ורואה שזה הוריד לי את כמות הזיכרון ב - 5 ג'יגה ( כי ניסיתי להתקין כמה פעמיים ) ובכלל לא התקנתי תמשחק עדיין !!!!!!!! עכשיו ניסיתי למצוא לאיפה הלך הזיכרון ולא מצאתי??? מה עושים בבקשה תעזרו לי ???????אני רוצה ת - 5 ג'יגה שלי......
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה שייך לפה ולא לאגף של תוכנות. (אם לא אז מנהלים תעבירו ומצטער מראש) אני די מאסתי בNERO היא גם עולה כסף והרבה גם עושה בעיות גם איטית וכבדה. וגם חוץ מלצרוב גיבויים לדברים שיש לי, או ליצור דיסקים מISO וכו' שיש לי, אני לא ממש צריך אותה. אז אני מחפש תוכנה שעושה את הדברים הבאים: צריבה לDVD וDVDRW ודיסקים רגילים כמובן יצירת דיסקים מISO וכו' מהירה קלילה ואיכותית. תומכת בכל מיני סוגי פורמים וכו' (אם מותר יותר מ8 תוים לקובץ, אסור וכו') בקיצור משהו שיראה כמו גרסת "מיני" של NERO, בלי כל הדברים כמו עריכת וידיאו, וצריבות של כל מיני מוסיקת מיוחדת וכו'. פשוט "סוס עבודה", משהו קל פשוט וטוב לשימוש, ויציב. והכי חשוב שיפעל טוב בחלונות VISTA 64 ביט. תודה מראש!…
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי ie 6 והיום הוא החליט להשתגע לי...אני מנסה להכנס לאתרים הוא רושם מתחבר וממשיך וממשיך וזהו...אפילו מסך של אתר לא זמין או משהו כזה לא עובד...אז התקנתי את ie 7...אך יש שוב אותה הבעייה...אז החזרתי ל-6...איך אפשר לתקן את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסאת טריאל ומתי שאני מנסה להפעיל את אחת מהתוכנות הוא כותב registry corrupt The UI Language Registration Is Invalid ניסיתי להוריד כמה פעמים והתקנתי כמה פעמים אבל תמיד יש את אותה בעיה... נכנסתי לסופורט של COREL ואמרו להשאיר את F8 לחוץ ואז לפתוח את אחת התוכנות אבל שום דבר לא קורה...
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם,רכשתי מחשב חדש מסוגDELL INSPIRION והגיע איתו מערכת ויסטה HOME BASIC השאלה שלי היא האם נוד 32 יעבוד עם הויסטה(הנוד בגרסא 2.70 החדשה)?? והוא הגיע לי עם MACAFEE מובנה בתוך הויסטה כבר ואני רוצה להשתדרג אז האם זה אפשרי?? -ועוד שאלה נוספת האם כדאי להשתדרג לויסטה 64ביט מבחינת הביצועים(האם הם מורגשים??),ואיזה הגדרות כדאי לשנות למען מהירות מוגברת באקספולר?? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לא ממש ידעתי באיזה פורום לשאול אותה, אבל גם לפה זה קשור.... אולי אני אשמע אידיוט... נגיד אני מוריד (חוקי) תוכנה או משחק מהאינטרנט, מאתר חוקי, לדוגמא Divx וכאלה, לתוכנות האלה יש גירסה גם חינם וגם בתשלום... השאלה שלי אם אני מוריד משהו בסגנון אבל לא אומרים לי זה בחינם... ואני לא רושם את המספר כרטיס אשראי או זהות או משהו בסגנון... אין להם דרך לקחת ממני כסף או משהו כזה? דרך האנטרנט לא יודע... סתם השאלה תמיד הטרידה אותי.... חחח קצת טיפשי אבל מעניין אותי לדעת...
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את העכבר לוג'יטק G5 שקניתי לא מזמן (ד"א הוא עכבר מעולה!!), ויש לי בעיה בתוכנה שלו. זה קורה בכל תוכנה אבל נגיד בתוכנה בבילון שאני רוצה ללחוץ על הגלגלת כדי שהבבילון יפתח. הבעיה היא שכשהתוכנה פועלת אני לוחץ על הגלגלת ולא קורה כלום, אבל כשהתוכנה סגורה הבבילון נפתח כמו שצריך. אני לא רוצה להשאיר את התוכנה סגורה כי קבעתי שם כמה מהירויות שאני צריך... מה לעשות??[br]פורסם בתאריך: 2.09.2007 בשעה 17:54:20 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי רשת עם 3 מחשבים (כולם WINDOWS7 אחד מהם 64bit) המדפסת מחוברת בחיבור USB לאחד המחשבים עם מה"פ (32BIT ואיני מצליח להדפיס מהמחשב שלי(64BIT) למרות שתהליך הוספת המדפסת(רשת) עובר בהצלחה. מהמחשב השני (עם מה"פ 32BIT) אין שום בעיה בהדפסה. תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
כל הפיירוולים שניסיתי עובדים על המחשב, מלבד זון אלארם. כשאני לוחץ על ההתקנה של זון אלארם המחשב קופא ומופיע מסך כחול. ממה נובעת הבעיה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. כשאני מנסה לכבות את המחשב אז פתאום מופיע מסך כחול ובו הודעת שגיאה. דומה למשהו כזה stop 0*000000008e...... Win32k.sys(....) אין לי מושג קלוש ממה זה יכול לנבוע, לא התקנתי שום חומרה מיוחדת לאחרונה וגם לא תוכנות אשמח אם למישהו יש פתרון יותר יצירתי. בברכה, [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור USB שיהיה עליו גם התקנה של מערכת הפעלה (win xp או כל מערכת הפעלה אחרת), וגם hirens cd. יש לי דיסק התקנה של ווינדוז XP, וגם hirens cd שמותקן על ה USB (ועובד). איך אני יכול לשלב בין שניהם? פשוט יש לי נט בוק, ואין בו כונן CD, ואני מעוניין לפרמט אותו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיות פינג והוא צריך עזרה לפי דבריו... אז ככה אני משחק בBF2, ויש לי בעיות עם הפינג. כל פעם כשאני נכנס לשרת אז יש לי "בעיות בחיבור" וזה מגיע לפינגים של 1000. אז הרצתי את הדיקה "ping -t השרת שאני משחק בו" וגם לwalla.co..il ועוד כמה אתרים בהתחלה עשיתי 2 ביחד וכן היה קריסות שהפינג הגיע ל1000 וגם ביחיד הפינג הגיע ל1000 ויש לי רשת עם ראוטר והרצתי את הבדיקה הזאת גם במחשב של אבא שלי ושם זה יציב. עשיתי סריקת ספייוור אנטי וירוס מצאתי כמה סוסים טרויאנים (אחרי שהתקנתי את הקספרסקי היה לי מקודם AVG והוא חרא.) נמחקו ועדיין יש לי את הבעיה ניסיתי להחליף חיבור בראוטר לא עבד, מישהו יודע איך לפתור את זה בבקשה ?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הכרטיס שלי (RADEON 9000 PRO) ,אני לא מצליח להפעיל איתו שום דבר ב-OPENGL לא קאונטר סטרייק , לא RTCW (שסתם ניסיתי לראות איך זה יילך בהשוואה לMX400 שהיה לי....) פשוט אי אפשר ! מה עושים ? התקנתי דרייברים אחרונים מATI וזה לא עזר !
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
התחלתי להשתמש בדפדפן של גוגל והאמת אני נורא מרוצה הוא מאוד מהיר ונוח. הבעיה מתחילה בזה שיש לפעמים קבצים שאני לא רוצה לשמור ואז ולראות אלא לפתוח בלי לשמור ( מה שנקרא שישמור בTEMP ) ומשום מה אין את האופציה הזאת , כל קובץ הוא ישר רוצה לשמור , אין אופציה לפתיחה בלי שמירה?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם אתם מכירים דרייבר שיאפשר לי להשתמש בשלט PS3 על ה-VISTA זה כבר איכשהו עובד לי דרך USB אבל ממש הייתי רוצה להפעיל אותו דרך הBT תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
אמ כאשר אני מפעיל את התקין מהאתר של windows הבעיה הבאה קופצת "A cabinet file necessary for instollation cannot be trusted please verify the cyrptographic servecies are enebaled and the cabinnet file certificate is valid" יש לי ווידוס מקורי. ואני לא יודע מה לעשות
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
התוכנה היא למטרת תרגול רשת /DOMAIN, רצוי מאד שתהייה חינמית, שאפשר לייצר בה רשת וירטואלית, שיהיה ניתן להעביר קבצים מהמחשב המארח אליה ושתהייה יציבה ואמינה. ה Microsoft Virtual PC עושה בעיות שלא מזהה מקלדת USB מחוברת בשלב ההתקנה הראשוני של תוכנות. אשמח להמלצה
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
זאת אומרת שיהיו 4 אזורים שבכל אחד מהם יהיה סרטון אחר אבל הם יהיו מאוחדים בקובץ אחד.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-