תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה אני חווה הרבה קריסות של הדריבר של הכרטיס מסך בשימוש בשועל האש.. דבר מאוד מוזר, הדריבר עובד מצויין בכל שאר הדברים, בדקתי ברשת וגיליתי שיש לא מעט משתמשים שקורס להם הדריבר עם FF , למעשה לפני דקה ה FF הקפיא לא את כל המחשב עד שעשיתי ריסט.. דבר מוזר ומעצבן, כרגע אני עם אקספלורר 9 שעובד מצויין (פשוט כבר התרגלתי לFF)... אשמח לדעת אם יש פיתרון... (כבר עברתי על הדריברים מ 260 ועד לאחרון...)
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
זה דחוף מאוד, אני רוצה להקליט את התוכנית שבגלגלץ, גוסט קילר ורמדי מופיעים שם משהו פיצוץ. אמרו לי שאני יכול בתוכנה COOLEDIT. עם אפשר גם הסבר מפורט תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לכן או לאודיו וקולנוע ביתי אבל אני אשאל בכל מקרה מישהו מכיר VST טוב כדוגמת הIvory של Synthogy שהוא של פסנתר והוא שוקל 40 ג'יגה בגלל כמות הדגימות הרחבה שלו (הוקלטו אני חושב 10 רמות עוצמה לכל קליד של הפסנתר על כל סוג של פדל) אני מחפש משהו דומה... VST באיכות מטורפת וריאליסטית של א': עוגב קטדרלי (מה שנקרא Cathedral organ) מהממש ענקיים האלו וב': של חמת חלילים (אותו כלי סקוטי שמנגנים בו עם חצאית משובצת)
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה קיבלתי מחשב חדש עם צורב של סוני 230 (לא זוכר את השם המלא רק שהמספר הוא 230 ),עד עכשיו לא התעסקתי עם הצורב יותר מידי ולפני כמה ימים רציתי לגבות מידע עם הצורב,מיכוון שלא הייתה לי את תוכנה הצריבה של הצורב השתמשתי בתוכנה של הצורב של אח שלי 225 לעניין (תוכנה בשם BS GOLD שבא יחד איתו),טוב התקנתי ואני בא לצרוב אבל ללא פשרות,כזכור לי מהמחשב הישן לא הייתה בעניה לצרוב רק שפה הכפתור של רקורד וכל אפשרויות הצריבה לא ניתנים ללחיצה... מה הבעניה בעניין? יש בעיה עם הצורב עצמו?עדיף לי כבר לחבר את הצורב הישן שלי מקום ולקוות שזה יעבוד איתו? עם התראד יותר מתאים לתמיכה תכנית אבקש מהאחראי להעביר... תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
צריך אנטי וירוס חזק במיוחד חוץ ממקאפי תודה רבה! :-*
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
שלום כשאני מריץ חיפוש באימיול ושם הקובץ הוא בעברית, אז הוא הופך לסימני שאלה וכמובן הקובץ לא נמצא...כנ"ל לגבי חיפוש אנשים באיסיקיו שהכינוי שלהם בעברית..אני זוכר פעם תיקנתי את זה איכשהו על ידי התקנה מחדש של הגדרות השפה בווינדוס..ניסיתי את זה גם עכשיו אך עדיין הבעיה לא נעלמת... למישהו אולי יש פיתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הי, התקנתי את הנורטון 2002 ועכדיו אני ככבר לא מצליחה להתקשר לאינטרנט וגם לא להסיר את התוכנה . הוא אומר לי שאני אמורה להיות עם חשבון של supervisor - ואני ממש לא יודעת מה הוא רוצה ממני כי אני נכנסת למחשב כ-ADMINISTRATOR ולא זכור לי שבשלב כלשהו בהתקנת הנורטון הוא ביקש ממני ליצור חשבון. תעזרו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן, אני לא ממש אוהב את התוכנה של הICQ, ומשתדל להמנע ממנה, אבל אני רוצה ליצור קשר עם אנשים שיש להם רק ICQ ולכן אני מחפש תוכנה שתומכת בכל מיני תוכנות מסרים וביניהן ICQ. את טריליאן ניסיתי - זוועתית, לא מעדכן סטטוס שלי באתר של הICQ, לא נותן לי אופציות לשנות מצבים בICQ בנפרד, לא מאפשר לי כתיבה בעברית וכו' - פשוט נורא. יש לכם הצעות אחרות? אולי אפילו תכנה רק לICQ שהיא פשוט לא ICQ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני משנה את השם של קובץ התרגום בכדי שיעלה ביחד עם הסרט במדיה פלייר אבל משום מה יש סרטים שהסרט בכלל לא פועל כשאני עושה את זה ואז אני צריך סתם להוסיף איזשהו תו לקובץ התרגום ולגרור את התרגום לקלאסיק פלייר כי במדיה פלייר זה לא יפעל אם התרגום לא יהיה באותו השם של הסרט(ואז קורה מה שאמרתי מקודם, הסרט ב'פליי' אבל לא עובד)
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מנסה להוסיף כתוביות לסרט - מבלי לשנות את הפורמט שלו - ואני משתמש ב-VIRTUALDUB. הכל הולך סבבה - וגם התוצאה לא רעה. הבעיה היחידה היא שאני מקבל מעיין שולים שחורים בצידי התמונה - זה ממש נראה כאילו התמונה יצאה קצת יותר קטנה. הבעיה הזאת חוזרת בכל המקודדים שניסיתי (בשלב ה-COMPRESSION ) האם יש דרך להמנע מזה - או שפשוט אני עושה משהו לא נכון?!
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שעה אני מחפש בתוכנה המעצבנת הזאת איך לצרוב image עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. אני מנסה לערוך קבצי אייקונים בפורמט של Windows XP עם Alpha Channel ב-Axialis IconWorkshop 5.0. Windows 2000, למיטב ידיעתי, לא אמור לתמוך ב-Alpha Channel. עם זאת, הקבצים המקוריים נראים במחשב שלי בסדר גמור (בד"כ). הבעיה היא כאשר אני עורך את הקבצים ב-IconWorkshop או ב-Microangelo. לאחר השמירה, האייקון נראה מעוות (בתוכנה האייקון נראה בסדר). הבעיה היא כנראה לא באייקון עצמו, אלא במערכת הפעלה, מכיוון שב-Windows XP אני רואה את האייקון המעובד בסדר גמור. צירפתי תמונת מסך של שני אייקונים, כפי שהם נראים במחשב שלי ב-Windows 2000 (בצד ימין - האייקון המקורי, ובצד שמאל - האייקון המעובד), ואת שני האייקונים עצמם בקובץ zip. האייקון המעובד הוא אייקו…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מעוניין להכניס את התוכנה הזו לעסק . מעוניין לקבל אינפורמציה מאחרים למי שיש ניסיון ועבד איתה ו או מכיר אותה . לדברי המפיץ בארץ . תוכנה זו חוסכת את הצורך בשרת ( חומרה ) וכמו כן חוסכת את הצורך Windows 2003 Server ..אשמח לקבל תגובות .( WinConnect XP הינו מוצר איכותי המאפשר להפוך כל מחשב שמותקנת עליו מערכת הפעלה Windows , לשרת Terminal Server ובכך לייעל דרכי עבודה באופן משמעותי. ??? )
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש אפשרות בגוגל כרום של תרגום אוטומטי שאם נכנסתי לדף באנגלית הוא מתרגם באופן אוטומטי ע"י לחיצה על כפתור תרגם אפשרות התרגום אינה פעילה אצלי פעלתי לפי כל ההוראות שנמצאות בהגדרות הדפדפן ושום דבר לא הועיל בדקתי באתרים אפשרויות ושום דבר לא הועיל לי אשמח לקבל עזרה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשכפל סרט DVD (לצרכים חוקיים כמובן, יש לי סרט ואני רוצה לעשות לו גיבוי). אני רוצה שהתוכנה תדע לעשות הכל לבד (שאני לא אצטרך תוכנה אחרת כדי לפרוץ את החסימה וכו'). יש איזו תוכנה מומלצת? (טובה / ידידותית) כמובן שעדיף תוכנה שהיא חינם, אבל אם יש תוכנה אחרת שהיא במחיר לא יקר מידי זה גם כן בסדר...
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כבר כל היום אני מחפש אחרי הדריבר לכרטיס קול הזה:Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] הוא מובנה על הלוח אם הזה:Abit AA8-DuraMAX/AA8-3rd Eye צ'יפסט:i925x אני אשמח אם יש פה מישהו שיוכל לעזור לי. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה הזאתי ואני רוצה להשתמש בה אבל אני זוכר שאמרו שיש שתי דברים שצריך לסמן שלא יימחקו. איזה דברים אלו? ואיפה צריך לסמן את זה שהם לא יימחקו?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מתקשה בראיה. ברצוני להפוך טקסט חיוור של מסמך לשחור מודגש הן לקריאה והן להדפסה. בגרסה הקודמת של אקרובט הצלחתי (ואיני זוכר כבר איך...). איך אוכל לבצע זאת בגרסה החדשה? תודה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי מוזילה FIREFOX וחלק מהאתרים שאני נכנס אליהם אני רואה ג'יבריש.... לחצי על כפתור ימני בעכבר כדיי לחפש קידוד לדף ואני לא מוצא.. מישהו יכול לעזור לי בעניין? אסף.
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש בערך פירמטתי את המחשב. השמע לא פעל וגם היתה לי בעיה בהתקן הקול, ואני מניח שאחד קשור לשני. זה לא ממש הפריע לי כי לא שמעתי הרבה מוסיקה במחשב, אבל עכשיו שאני מנסה לראות סרטים במדיה פלייר חלק לא פועלים ואני מקבל את ההודעה הזאת: http://planet.nana.co.il/jw666/vp.JPG חיפשתי במנהל ההתקנים וראיתי שאין בכלל התקן קול. כיצד להתקין אותו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים חשתי באיטיות בתעבורת האינטרנט שלי. ההורדות בתוכנת ה-BitComet הפכו איטיות מאוד (וזה לא בגלל שאין מספיק משתפים או משהו כזה) וגם הגלישה באינטרנט הפכה לאיטית. סרקתי את המחשב עם norton, ad-aware, spybot, ewido ורק בעזרת ewido מצאתי שלושה קבצים בתיקייה system32 של windows בשם winupsvc, msmdtr ועוד אחד שאת שמו אני לא זוכר. שלושתם היו תולעת זהה (לא זוכר את שמה). אבל מחיקתם לא עזרה והכל נותר איטי (לא בהכרח שהאיטיות נובעת בגללם). האם יש דרך לגלות אם משהו משתמש לי בפס האינטרנט?
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ב-CPU Z הוא לא מזהה חלקים, האם למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, איך אפשר לחסום שמישו לא יוכל למחוק/לבטל משו ליד השעון (ליד השעון יש כל מני תוכנות פתוחות אני רוצה לבטל את האפשרות בטל אותם)... יש איזה SEVICES משו..? תודה.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-