עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי כמה שאלות... הייתי רוצה לדעת איך אפשר למחוק קובץ מבלי שיהיה אפשרי לשחזר אותו? איך אפשר לשחזר קובץ? ואיך אפשר לנקות את ההרד דיסק משאריות של קבצים? ואיזו תוכנה תעזור לי לראות את FAT TABLE ? אם אפשרי לעשות את כל זה דרך XP ? אם לא אז איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  2. חבר'ה.. יש בעיה מוזר שאני מנסה לצרוב סרט בפורמט AVI לצרוב לDVD ולא עובד וניסתי בכול תכונות כמו:CDBurnerXP וEasy MPEG AVI DIVX WMV RM to DVD ועוד כמה תוכנות ניסיתי ועדיין לא עובד בXP ובויסטה כל התוכנות לא מצליחות לצרוב סרט בפורמט AVI לDVD אז משהו מוזר אני לא מבין ??? אז יש פיתרון לזה? בתודה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by ביז'ו המוס,

כל הזמן השירים והסרטים בAC3 ממש חלשים.. יש דרך להגביר את הסרט עצמו ולא את הרמקולים?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  4. אני מחפש תוכנה לעריכת mp3 שמאפשרת לחתוך את הקול ולהפוך את השיר לאינסטרומטלי בלבד

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by jangelboy,

שלום האם יש אפשרות לקבוע ביומן פגישות עבודה ולא להכניס את כל הפרטים אלא להכניס כמה אותיות ראשונות והוא ישר יזהה את השם מאנשי קשר או להכניס שם של לקוח וישר מופיעות לי כל הפגישות של כל החודש עם אותו לקוח אני אשמח אם מישהו שמתמצא ב WINDOWS LIVE MAIL יצור איתי קשר

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by guypld,

אהלן אנשים... יש לי את הקוד הנ"ל בCSS: right: 0; width:-100%; height: 54px; position: fixed; bottom: 0; בשועל זה עובד אחלה, ד"א הקוד הוא לבר תחתון שתמיד נמצא למטה . עכשיו הבעיה היא שבאקספלורר זה מתחרבש לגמרי...אין לי שמץ מה הבעיה פה...אבל כנראה תאימות או משהו למרות שהקוד ממש נקי וקטן. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  7. יש לי בעיה כזאת כל צ'אט שאני לא נכנס זה לא נותן לי להכנס זה עושה לי את זה תמונה תעזרו לי דחוף בבקשה..!

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by -AKEL-,

שלום יש לי מדפסת משולבת עם סורק HP C6100 ואני מחפש תוכנה שתיסרוק לי כמה מסמכים אחת אחרי השניה דרך המגש מזין מסמכים אוטומטי. ישמח מאוד עם תקלו עליי תודה מראש עידן

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by netanel38121,

רציתי לדעת בבקשה איך אני עושה שיראו את הטמפרטורות בתוכנה EVEREST על המסך ה LCD של ה G5 אם מישהו יכול להסביר לי אני מאוד ישמח ראיתי פה מישהו בפורום שעשה את זה אבל אני לא זוכר מי זה. תודה נתי

10. Started by orenmj23,

שבוע טוב ושנה טובה לכולם, לאחר שעדכנתי את המסנג'ר לגרסה החדשה (WINDOWS LIVE 2009), אני מצליח להתחבר אבל לא מצליח לראות את אנשי הקשר שלי, מה גם שהם לא רואים אותי. הבעיה ממוקדת אך ורק למחשב שלי, כי במחשבים אחרים המסנג'ר עובד רגיל ומציג את האנשים, לאחר שניסתי לייבא את אנשי הקשר מהמחשב השני, אני מצליח לדבר עם אנשים שרואים אותי מחובר, אבל אני לא רואה אף אחד מחובר. ניסתי למחוק את ה-CACHE של התוכנה כפי שמפורט באתר של מיקרוסופט, וזה לא הצליח, ניסיתי למחוק את את התוכנה עצמה (דרך UNINSTALL), וגם זה לא עבד. האם יש דרך לתקן את זה, כי לא מצאתי מה אפשר לעשות, וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעייה דומה לאחר העדכון. תודה רבה ושנה טובה.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by yoman.etzur,

אפשרי?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by Blackend,

בכל מקרה יש לי אנטיוירוס של גרייסופא שרץ )הגירסה החינמית) הוא כל הזמן מתריע על זה ...בחלק מהמקומות הוא מסוגל להסיר וחלק לא. אני ממש כבר אובד עצות חיפשתי בכל מקום איך נפתרים מזה ואני לא מצליח. בתודה מראש דניאל

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by benfree,

שלום לכולם.. רציתי לדעת האם ישנה אופציה לשינוי היוזר של סקייפ ואני לא מדבר על הכינוי אלא על היוזר עצמו.. כמו שיש במסנגר כתובת מייל ויש כינוי. אז אני מדבר על הכתובת. תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by Overclocker,

אני לא יודע אם זה רק אצלי, אבל כשאני מנסה לעשות PREVIEW/PLAY , לקובץ שאני מוריד, הוא לא מנגן אותו , ורק לאחר משחקים רבים עם הכפתורים של הנגן הוא מתחיל לנגן אותו וגם זה לא תמיד עובד... כמובן שאני מחכה שהוא יוריד חלק מהקובץ, לפחות 0.5 - 1 מגה. מישהו נתקל בתופעה הזאת ? יודע במקרה איך לפתור אותה ?, אגב, אני משתמש ב KAZAA LITE 2.0 .

15. שלום ותודה מראש על כל תשובה שתהיה אני מעוניין להמיר קובץ AVI (סרט שהורד מקאזה) כדי שאוכל לצרובו ולראותו ב DVD שלי שאינו תומך בפורמט הנ"ל וגם לא ב- DIVX. אנא עזרו לי....

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  16. איזה תוכנה אני הופך כתובית של DVD ל sub או כל סוג אחר של כתובית שיאפשר עריכה תודה..

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by st0m,

תקשיבו אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל ... יש לי סרט והוא לא עם תרגום מובנה והוא בא עם קובץ תרגום עכשיו הבעיה שסוג הקובץ של התרגום הוא SRT והוא נפתח באמצעות BS Player ושאני מנסה להפעיל את הסרט עם BS Player אז זה נותן לי הודעה שאומרת שה bsplayer לא מזהה את סוג הקובץ ובסוגריים רשום DIV3 והבעיה היא שהסרט לא יכול להיפתח עם bsplayer אבל התירגום הוא קובץ של bsplayer אז שאני מנסה להפעיל עם המדיה פלייר זה לא עובד וכבר הכנסתי את הקבצים לאותה תיקייה ולשניהם יש את השם של הסרט. מה לעשות ?!?!?!?!?!?!?!?!? בקשה זה דחוףףףף

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by NOSTREDAMUS,

בבקשה אימרו לי מהיכן אני אוכל להוריד את הגרסא האחרונה (לא בטא) לתוכנה PCPROB לווינדוס איכס פי ?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  19. מחפש תוכנת ניהול חשבונות אונליין שאפשר לגשת אליה מכל מקום וכל מאגר הנתונים יהיה קיים. אתר אינטרנט גם אפשרי. תודה ;D

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  20. Started by shoeyal,

האם התוכנה הזו: <צונזר> באמת שימושית או שזמן הטעינה בעצם יהפוך אותה ללא רלוונטית

21. אני מבקש שם של תוכנה שאיתה אני אוכל להתחבר למחשב שיש לי בבית ולהפעיל כל מני תוכנות כמואימיול וביטורנט... צריך כמובן שזה יהיה פשוט ולא ידרש אישור כל פעם מהמחשב שיש לי בבית כי אין שם אף אחד שיאשר... מחכה לתגובוות

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by imac,

אני חושב שמישהו פה בבית מחטט לי בהיסטוריה של האיסיקיו שלי ובמסנג'ר האם יש תוכנה שמציגה לי לוג של כל מה שעשו במחשב לאן נכנסו וכו' ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  23. Started by NiTRo37,

כמו שהכותרת אומרת... אם יש לכם המלצות על תוכנות לעיצוב הדסקטופ (צלמיות,THEME וכו') ,המליצו כאן. תודה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  24. Started by Spiritus,

אנחנו בית שלוש קומות שבכל קומה יש מחשב שבו מצלמת אינטרנט ומיקרופון. עכשיו אני מחפש תוכנה פשוטה ומהירה שתוכל לשבת קבוע ב System Tray שדרכה נוכל להיתקשר אחד עם השני (כולל וידיאו). תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by MrAccident,

אוקיי פתרתי את הבעיה, הייתי צריך לבחור רק בשורה אחת ב"מקור" ושתי השורות היו מסומנות אז אתם יכולים למחוק את זה או מה שאתם רוצים שלום יש לי גיבוי של הוינדוס בקובץ Image של גוסט, כשרציתי לשחזר את הוינדוס אתמול נתקלתי בבעיה יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד מהם מחולק לשניים: C ו-M, קובץ ה-Image נמצא ב-M והוינדוס נמצא (מן הסתם) ב-C כשאני מתבקש לציין את ה"destination" ה-C וה-M נמצאים בכונן אחד ואני יכול לבחור רק את הכונן כולו, אני לא יכול לבחור רק ב-C ואם אני בוחר בכונן כולו אז אני לא יכול ללכת "next" כי הוא כותב לי שקובץ ה-Image נמצא באותו הכונן. אני בטח יכול להעביר את ה-Image לכונן השני אבל אני רוצה לפרמט רק את C ולא רוצה שיקרה משהו ל-M כי יש שם מלא קבצים שאני צריך אז זאת לא או…

דיונים חדשים בפורומים