תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש שם של תוכנה שאיתה אני אוכל להתחבר למחשב שיש לי בבית ולהפעיל כל מני תוכנות כמואימיול וביטורנט... צריך כמובן שזה יהיה פשוט ולא ידרש אישור כל פעם מהמחשב שיש לי בבית כי אין שם אף אחד שיאשר... מחכה לתגובוות
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את היציבות של הספק שלי. בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חברה אם זה לא קשור לפו אז תעבירו לאן שצריך צודה נעלם לי השורה של המשימות הזה שלמטה איפה שההתחחל והכל פשוט נעלם מה אני יכול לעשות ניסיתי שיחזור מערכת לא הלך וניסתי בהגדרות גם לא הלך תודה מראש גיל
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
בימים האחרונים בכל פתיחה של גוגל כרום אני מקבל את הבלון הזה. זה קורה גם לאחר שאני מוחק קבצים ומאתחל את המחשב. יש לכם מושג ממה זה יכול היגרם? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תכנה חינמית לקטלוג קבצים ומסמכים. מה שאני מחפש הוא ממשק די פשוט, שמאפשר לי להגדיר מילות מפתח לכל קובץ או מסמך (כדוגמת "אשראי", "צבא", "חשבונית" וכו'), ולאחר מכן לעשות חיפוש לפי מילת מפתח ומאפיינים נוספים. הדבר חשוב לי כיוון שאני בתהליך של סריקת כל המסמכים והתכתובות לשם ניהול דיגיטלי של הניירת. תודה. נ.ב. חיפוש בגוגל הוביל אותי לאחד משני דברים - תכנות בתשלום או תכנות מורכבות מדי.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מחפש תוכנה שיודעת לצבוע בצבע שונה גרפים של תוכנת metatrder כל גרף בצבע שונה תודה רבה שי
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הלוח אם הזה שילשום נתתי לטכנאי שלי להתקין את הכול וזה.. יש לאחי הקטן כמה משחקי רשת שהוא אוהב לשחק לפני שסמתי את הלוח הזה הכול עבד לאחי! אחרי שקיבלתי את המחשב חלק לא עבדו שקראתי מה שרשום על הדיסק התקנה של הלוח אם ראיתי שיש שם איזה משהו שקשור Norton ולפי מה שאני יודע המשחק ניחסם על ידי נורטון אבל אני לא מוצא שם דבר שקשור לנורטון במחשב יש לי אנטי וירוס NOD32 ראיתי בהסרת תוכניות אתל ההתקנה של GIGABYTE יעני של הלוח השאלה אם אני יסיר אותו יכול ליקרות משהו ? אינה מה שרשום על הדיסק AMD 7 -series Utility DVD chipsets/serial-ata=RAID Network-Audio Drivers Norton internet Secuity
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני מנסה להוסיף כתוביות לסרט - מבלי לשנות את הפורמט שלו - ואני משתמש ב-VIRTUALDUB. הכל הולך סבבה - וגם התוצאה לא רעה. הבעיה היחידה היא שאני מקבל מעיין שולים שחורים בצידי התמונה - זה ממש נראה כאילו התמונה יצאה קצת יותר קטנה. הבעיה הזאת חוזרת בכל המקודדים שניסיתי (בשלב ה-COMPRESSION ) האם יש דרך להמנע מזה - או שפשוט אני עושה משהו לא נכון?!
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום חבר שלי פתח ערוץ במירק ויש לו משהוא (נראה לי בוט) והשם שלו זה L@ והוא עושה אוטמתי op ו voice מאיפו אני יכול להשיג את זה הינה לינק irc://uk.quakenet.org/msd.il
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם היום התקנתי את הוינדוס xp שלי מחדש כי היו לי בעיות איתו עכשיו הוא שאל אותי בהתקנה אם לימחוק את הוינדוס הקודם ולהתקין אחד חדש אז אמרתי לו שכן וזה התקין וכול הבעיות הסתדרו לי חוץ משתי בעיות אם חברת נורטון האחת של נורטון אנטי וירוס והשני זה נורטון פייר וואל הבעיה היא כזאות שאחרי שאני מתקין את שתי התוכנות בנורטון אנטיוירוס הוא מבטל לי את האפשרות של האוטו פרוטקט וגם פייר וואל הוא מבטל איזה אפשרות מסוימת שם עכשיו הסרתי את התוכנות והתקנתי שוב ואין לי מושג מה לעשות חברה אני נואש אני צריך עזררררהההה דחוף
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אשמח מאוד אם מישהו יגיד לי היכן אפשר למצוא כזה דבר. כמובן שאני צריך את OCR לזיהוי בעברית בתודה מראש ארז בר-זיו
-
במחשב שלי מותכנת תוכנת antivir חינמית. לאחרונה צץ וירוס/הודעה מציקה שמקפיצה את החלון לעתים קרובות. אשמח לקבל הצעתכם כיצד להפטר מהוירוס הזה.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אאוטלוק 2007 וכל הסדר של הצגת ההודעות השתנה לי סדר החלון נשאר הודעות נושא בצד ימין תצוגה בצד שמאל עד כאן הכל יופי מה שהשתנה זה אופן תצוגת ההודעות בחלון הימני זה מראה לי את ההודעה רק בשורה אחת מה שפעם היה יותר חורחב ולא אופציית AUTO PREVIEW פותרת את הבעיה ההגדרות מודבקות בתמנונת [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
צריך לדעת מידות של כרטיס ביקור , פליירים , מודעות? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם שוב אני שואל בשביל חברה שלי שמתעסקת בזה אני לא מבין כלום בעניין יש לה את פלאש ו dreamweaver של אדובי cs3 בגרסת המזרח התיכון אבל משום מה היא טוענת שהיא צריכה את התוכנות הללו גם בגרסת המזרח התיכון אבל לא של אדובי אלא של מיקרומדיה המון חיפושים שערכתי לא הניבו תוצאות או שכן הראו תוצאות רק שאני לא מבין בזה אז השאלה שלי היא כך: האם יש flash&dreamweaver של מיקרומדיה בגרסת מזרח תיכון? ומה ההבדלים בין מה שאדובי עשו למה שמיקרומדיה עשו? תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 מערכות הפעלה על המחשב. ויסטה ווינדוס 7. הויסטה כרגע לא עובד לי ואני מחובר דרך הוינדוס 7. אני רוצה לעשות גיבוי לכל המועדפים שהיו לי בפיירפוקס שהשתמשתי בו בויסטה. איפה אני מוצא את התיקייה הזו?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום רב.. אז ככה.. יש לי לוח אם של ASUS P5Q מעבד כפול 8500 עם OC ל-3.6GHZ זיכרון של ג'י סקייל של 4GB 800MHZ וכרטיס מסך של רדיאון 4870HD..שיש לו OC גם כן שהטכנאי מחשבים עשה לי שמעלה לו את המהירות של GPU ל780 ושל הזיכרון ל-1100 אבל הוא מכובה לבנתיים..אבל הקטע שהכרטיס מסך מכוון בהגדרות בתור מותאם לOC בלי שאני יעשה OC עכשיו התקנתי תווינדוס.. ומופיע לי סמל בשורת המשימות ליד השעון סמל של מטוס כשאני לוחץ עליו רשום לי שמשהו שקוראים לו סיקס אינג'ן שהוא מאיץ של הלוח אם רשום שהוא לא יכול לפעול תחת OC.. מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לו לפעול? או לפחות להעלים תסמל הזה... אני מצרף תמונה.. תודה לכל העונים אני ואגב אני לא סגור על זה האם מדובר פה בOC של כרטיס מסך או של המעבד
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איך אוכל לשנות בתוכנה שהיא תשתמש בדיסק הקשיח השני? כי בראשון(עליו מותקן הוינדוס) יש 250 גיגה, ובשני יש לי 1000 אז אני לא רוצה להגביל את התוכנה ולתת לה להשתמש בכמה שיותר כל עוד אני לא משתמש. ניסיתי בהגדרות המתקדמות לשנות ב"שימוש בדיסק קשיח" ל 400 לראות אם זה ישנה אוטומטית לדיסק השני אבל זה לא.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
למערכת הפעלה xp נ"ב המחשב היה ויסטה אנא עזרה zion_v@walla.co.il תודה ציון
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני ישמח אם משהו יעזור לי פשוט צריך תוכנה שמנקה לגמרי את הAVG 8 מהמחשב תודה!
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מערכת הפעלה VISTA 32 אולטימייט. מחשב נייח עם מעבד ATOM - לוח אם Intel® Desktop Board D945GCLF with Integrated Intel® 230 Atom CPU - Mini-ITX יש לו PCI אחד שעליו מורכב המודם. דגם המודם הוא AZTEK MDP3900V-U - ( DELL DATA VOICE MODEM מצאתי לו את הדרייבר של VISTA והוא התקין אותו בסדר. התוכנה של הפקס עלתב גם בסדר. הבעייה היא לאחר אתחול המחשב. אני מאתחל את המחשב - והמודם עולה עם סמין קריאה צהוב בDEVICE MANAGER. אני עושה לא DISABLE ואח"כ ENABLE וזה מסדר את הבעייה והמודם עובד תקין. יש למישהו מושג מה קורה שם? אין לי אפשרות להעביר אותו לפורט אחר כי יש רק חריץ PCI אחד. ( או שאפשר להגדיר לחריץ הPCI פורט אחר? אני לא יודע איך....) האם יש אפשרות לבדוק מה משתמש באותו הפורט? במידה ויש קונ…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי ראיתי שביזמן צפיה במחשב בקובץ MKV , המעבד מגיע ל70 % מאמץ, האם זה לא מסוכן למעבד בצפיה של סרט מלא? רוני
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
-
האפטר קרס לי עם הודעת שגיאה (42::00) הפרמייר קרס תוך כדי עליה, וגם הסאונד-בות. הפוטושופ כן עבד. אחרי שיטוט קצר גילית שצריך להסיר כל קודק DVIX. הסרתי (K-Lite), והכל עולה כמו שצריך. מה זה הדבר הזה??? עכשיו אני לא יכול לקודד DVIX!!! מישהו מכיר את התופעה? פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-