תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך אני הופך את המחשב שלי להראות כך? http://img13.imageshack.us/img13/47/picture1bgo.png
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
חברים שלום פונקציית שיחזור מערכת נעלמה לי. האם ואיך ניתן לשקם ולהחזירה לחיים, ללא התקנת מערכת ההפעלה מחדש? מצורפת כאן תמונת מאפייני המערכת שלי, בה ניתן לראות שלשונית שיחזור המערכת לא קיים. מקווה שניתן לתקן זאת.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוריד את כל הלינקים בעמוד מסוים, הכוונה היא לא להוריד את הדף עצמו אלא ללינקים שהוא מפנה בעמוד. מישהו מכיר ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם! משום מה, הEDGE שלי מוחק את כל ההסטוריה שלי אחרי יציאה ממנו על אף שבהגדרות לא עשיתי כשאני סוגר זה ימחק מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב אתמול הוספתי SSD למחשב (לנתונים, לא לWINDOWS), אבל לא סביר לומר שזאת הבעיה...
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתקין תוכנה במחשב בלי שהיא תופיע ברשימת התוכנות המותקנות של windows האם זה אפשרי ואם כן איך ניתן לעשות את זה
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי חבריה, האם יש תוכנה לבדיקת זמן שימוש מעבד,דהיינו כמה זמן הוא עבד בפועל וכן בן כמה המעבד? מאיזה שנה יוצר המעבד תודה
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הי ישנם אתרים מסוימים שבהם אני לא מצליח להיכנס דרך הכנסת סיסמא ושם משתמש. כל פעם שאני מנסה להיכנס זה כאילו שהדף עושה REFRESH וחוזר שוב לאותו מסך ללא הודעת שגיאה שמעידה על טעות בהכנסת שם המשתמש או הסיסמא. לא בכל אתר זה קורה אלה רק באתרים מסוימים. דרך FIREFOX זה עובד מצוין הבעיה שהאתר אינו תומך ב FIREFOX. הנה קישור לאחד האתרים שבם נתגלתה הבעיה (המייל האינטרנטי של המכללה בה אני לומד): webmail.colman.ac.il תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
תוכנה בסגנון winamp - מה מומלץ וקל לשימוש? לא רוצה משהו כבד שיהיה קל לשימוש עם playlist וזהו.
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני מחפש תוכנה לעבודה עם 2 מסכים. כן, אני יודע שזה מובנה בוינדוס ויש שכפול או פיצול. אני עובד על פיצול מסכים, אבל אני מחפש תוכנה או דרך לניהול שני המסכים על מסך אחד. נניח ויש אודיטוריום ומקרן מקדימה ואני מאחורה רוצה לנהל את שניהם מבלי לראות את המסך השני כמו שהתוכנה של הוינדוס מספקת שממש צריך לראות את המסך השני. מכירים משהו כזה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מצאתי פירוול בשם הזה אבל לא תוכנה לשיתוף אינטרנט... אני אודה מאוד אם תוכלו למצוא לי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
-
היי לכולם יש ברשותי 2 כרטיסי קול במחשב ואני מחפש תוכנה שתוכל לקחת את הצליל שמתקבל מהמיקרופון בכרטיס קול 1 ולהשמיע אותו בכרטיס קול 2 (בצורה ישירה!, דחייה של שנייה או 2 לא יפריעו) הסיבה היא בעיית הרעשים הסטטים בכניסת המיקרופון בלוח ABIT IS7 שיש לי. תודה! כריס
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. כשאני מנסה לכבות את המחשב אז פתאום מופיע מסך כחול ובו הודעת שגיאה. דומה למשהו כזה stop 0*000000008e...... Win32k.sys(....) אין לי מושג קלוש ממה זה יכול לנבוע, לא התקנתי שום חומרה מיוחדת לאחרונה וגם לא תוכנות אשמח אם למישהו יש פתרון יותר יצירתי. בברכה, [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אאוטלוק 2007 וכל הסדר של הצגת ההודעות השתנה לי סדר החלון נשאר הודעות נושא בצד ימין תצוגה בצד שמאל עד כאן הכל יופי מה שהשתנה זה אופן תצוגת ההודעות בחלון הימני זה מראה לי את ההודעה רק בשורה אחת מה שפעם היה יותר חורחב ולא אופציית AUTO PREVIEW פותרת את הבעיה ההגדרות מודבקות בתמנונת [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מחפש תוכנת שמורידה ושומרת אוף-ליין דפים של אתר על הכונן הקשיח במחשב. (משהו כמו ספיידר) בד"כ יש אופציה בתוכנה לכניסה למס' רמות (לינקים פנימיים) בתוך האתר. פשוט אין לי מושג איך זה נקרא באנגלית לצורך חיפוש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שני מחשבים כמעט זהים יצאו לדרך, לראשון נקרא הבלון האדום , לשני הבלון הצהוב. שניהם מאד דומים - AMD 4400, לוח MP61 של GB, כרטיס מסך מובנה מסדרת GF6100. לבלון האדום 1 GB זיכרון, לצהוב 2GB. בשניהם מותקן XP עם SP3 , נגן הפלאשים בגירסה 10, וג'אווה בגרסה 6.11 בשני הבלונים מותקן פיירפוקס בגירסה 3.0.5, רשימת ההרחבות בשניהם דומה וכוללת כ-30 הרחבות. אבל, הבלון האדום אץ, רץ, טוחן כל ג'אווה וכל פלאש במהירות. ואילו הבלון הצהוב (עם יותר זיכרון !!), נח , חושב, בודק, מחפש ב-HD, בכל פעם שהוא נתקל בפלאש או ג'אווה. התקנה של גוגל כרום הוכיחה את יכולתו של הבלון הצהוב בטיפול בפלאשים וג'אווה, אבל כרום הוא כרום - הוא לא פיירפוקס. הקיצר, עוצו עיצות: - איך יהפוך הבלון הצהוב לאדום? - איך אפשר לומר ל…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הכרטיס שלי (RADEON 9000 PRO) ,אני לא מצליח להפעיל איתו שום דבר ב-OPENGL לא קאונטר סטרייק , לא RTCW (שסתם ניסיתי לראות איך זה יילך בהשוואה לMX400 שהיה לי....) פשוט אי אפשר ! מה עושים ? התקנתי דרייברים אחרונים מATI וזה לא עזר !
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
התחלתי להשתמש בדפדפן של גוגל והאמת אני נורא מרוצה הוא מאוד מהיר ונוח. הבעיה מתחילה בזה שיש לפעמים קבצים שאני לא רוצה לשמור ואז ולראות אלא לפתוח בלי לשמור ( מה שנקרא שישמור בTEMP ) ומשום מה אין את האופציה הזאת , כל קובץ הוא ישר רוצה לשמור , אין אופציה לפתיחה בלי שמירה?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
התוכנה היא למטרת תרגול רשת /DOMAIN, רצוי מאד שתהייה חינמית, שאפשר לייצר בה רשת וירטואלית, שיהיה ניתן להעביר קבצים מהמחשב המארח אליה ושתהייה יציבה ואמינה. ה Microsoft Virtual PC עושה בעיות שלא מזהה מקלדת USB מחוברת בשלב ההתקנה הראשוני של תוכנות. אשמח להמלצה
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם התוכנה µTorrent שאני מתחיל הורדה, מה שאני מוריד נעלם בתוכנה הכוונה שלא רואים בתצוגה בתוכנה שמורידים את הקובץ אבל בפועל זה כן מוריד את הקובץ פשוט לא רואים. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה אך לא עזר. אשמח לעזרה 8) תודה עריכה: ************************************************************** הסתדרתי אפשר לנעול
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצרוב סרט שהכנתי ,ואני רוצה לצרוב אותו על איכות גבוהה דרך סוג צריבה super video וכשאני מנסה לצרוב זה פותח לי חלון עם הודעה משהוא על plug in בצריבה רגילה של של video cd זה לא רושם לי את ההודעה הזאת נ.ב יש לי נרו 6 express תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בימים האחרונים בכל פתיחה של גוגל כרום אני מקבל את הבלון הזה. זה קורה גם לאחר שאני מוחק קבצים ומאתחל את המחשב. יש לכם מושג ממה זה יכול היגרם? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני עובר עכשיו לאחר שנים של נאמנות לנורטון הכבד החלטתי לעבור למשו קליל יותר.. מה עדיף לדעתכם ? אני גם משתמש בזון אלרם והבנתי שקספרסקי לא ממש מסתדר איתו אז אם תוכלולהמליץ לי על השילוב המנצח של פיררואל ואנטי וירוס אבל שיהיו כמה שיותר קלילים תודה@!
-
- 13 תגובות
- 806 צפיות
-
-