עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם זה בסדר להשתמש גם ב-avast וגם ב-nod32 ביחד...? תודה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by 1900GT,

שלום, אני צריך דרייבר למצלמת CANON POWERSHOT SD600 לווינדוס 2000 . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by IlanF,

בוורד ופיירפוקס יש מן מילון כזה שבודק איות. אבל אצלי זה רק באנגלית... יש דרך להוסיף אפשרות כזאת בעברית? OFFICE 2007 ENTERPRISE FIREFOX... מה שרשום בצד <<<=====

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני אישית משתמש בתוכנת eMule.0.48a.Razorback3.Next.Generation.v4.11. שהיא אחת הטובות אבל היא לא מורידה בקצב מי יודע מה . אני שומע מחברים אצלי בעבודה שטוענים שהם מורידים סרט שלם של 700 מגה בחבילת גלישה של 1.5 מגה בכמה שעות . יש דבר כזה ?

5. Started by itay-g,

יש לי XP עם EXPLORER7 והוא באנגלית הורדתי EXPLORER7 בעברית וכשאני מתקין אותו הוא רושם לי שאינו תומך בשפת המערכת שלי והXP בעברית מה אני עושה???

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. אודה למי שיוכל לשלוח לינק להורדת הדרייבר או לשלוח אליי לאימייל rjjb7@walla.co.il את הדרייבר. בתודה, רועי.

7. שלום, אני מחפש תוכנה המסוגלת להציג על המסך (כמו שעושה וורד בחלק התחתון בסרגל הכלים) האם המקש Caps Lock פעיל או אינו פעיל. הבעייה היא שאני משתמש במקלדת ועכבר אלחוטיים ובמקלדת שלי (לוג'יטק) אין את הנורות המורות האם הקאפס לוק פועל או לא, דבר היוצר בעיות מדי פעם. אני מאמין שלא תהיה בעייה למצוא תוכנה פשוטה כזו. נ.ב. עוד יותר טוב יהיה אם יוצג ע"פ הצג גם סימון האם ה Num Lock וה- Scroll Lock פעילים או לא (בנוסף ל Caps שהוא החשוב מבין השלושה עבורי). תודה, רועי.

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  8. אני צריך לערוך מספר סרטונים האם windows movie maker מאפשרת פונקציות עריכה בסיסיות סבירות? עם איזה פורמטים היא עובדת? תודה, טל

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by at,

אני צריך להכין מדריך לשימוש בתוכנה במחשב, ברצוני לעשות מדריך שיכלול סרטונים על פעולות במקום סתם מלא צילומי מסך. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה שמקליטה את הנעשה במסך (או חלקו) על מנת שאוכל לייצור סרטונים לשלבם במדריך "אינטרקטיבי". התוכנה צריכה להיות טובה ואמינה מבחינת עבודה ואבטחה (כלומר ללא כל מיני רוגלות ושטויות) בנוסף כרגע לא יודע אם יש לי תקציב לרכוש את התוכנה אז אשמח אם תמליצו לי גם על תוכנות השימוש בהן הוא חינם וגם על כאלה בתשלום. תודה לכל העוזרים, טל נ.ב. העניין דחוף (אין לי הרבה זמן להכין את המדריכים האלה)

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  10. הורדתי מספר קבצים ביוטורנט לתקייה X. עכשיו ההורדה הסתיימה והעברתי את הקבצים האלו לתקייה Y . איך אני ממשיך להעלות ולשתף את הקבצים האלו ? ( מקווה שלא עברתי על שום חוק הפעם...)

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. אהלן, אני לא ממש אוהב את התוכנה של הICQ, ומשתדל להמנע ממנה, אבל אני רוצה ליצור קשר עם אנשים שיש להם רק ICQ ולכן אני מחפש תוכנה שתומכת בכל מיני תוכנות מסרים וביניהן ICQ. את טריליאן ניסיתי - זוועתית, לא מעדכן סטטוס שלי באתר של הICQ, לא נותן לי אופציות לשנות מצבים בICQ בנפרד, לא מאפשר לי כתיבה בעברית וכו' - פשוט נורא. יש לכם הצעות אחרות? אולי אפילו תכנה רק לICQ שהיא פשוט לא ICQ? תודה לעוזרים

12. היי, שמעו יש לי כרטיס טלויזיה ובאה איתו תוכנה שנותנת להקליט רק בפורמט DVD שזה תופס מלא מקום (4 ג'יגה לשעתיים בערך) כמובן שהאיכות מעולה אבל אני מעוניין בתוכנה שתיתן לי אפשרות להקליט עם קודקים כמו DIVX או XVID כדי שמה שאני מקליט לא יקח יותר מידי מקום במחשב. התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס: InterVideo WinDVR 3 אגב ערכתי חיפוש בGOOGLE (אני לא עצלן...) וזה מצא מלא תוכנות, ניסיתי כמה מהן וזה לא היה משהו :-\ אז אני באמת מקווה שמישהו פה יכול להמליץ על איזה תוכנה טובה ללכידת וידאו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by Big_Guy7,

יש לי אופיס 2007 בעברית.. הוא ננעל לי ולא נותן לי לעבוד בשום תוכנה (WORD, PP...) בגלל שהוא עבר את המגבלה של ה 30 יום. אני מנסה להסיר את התוכנה, ומקבל הודעה כזו " לתוכנית ההתקנה אין אפשרות להמשיך מפני שקובץ נדרש אינו זמין או פגום. הפעל את תוכנית ההתקנה שוב מהדיסק המקורי או ממיקום ההורדה ". דרך אגב, ניסיתי גם להפעיל את ההתקנה וקיבלתי את אותה ההודעה. מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by wooper,

היי הרבה פעמים אני מדפיס כתבות מאתרים שונים ואחרי שהמדפסת מסיימת עמוד אז בעמוד הבא רואים שורה חתוכה או אפילו שורה חסרה איך אפשר להדפיס בלי שהשורות יחתכו?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by Little SAVAGE,

שלום, מחפש תוכנה חינמית אשר ממירה קובץ מפורמט ape לפורמט mp3. אשמח להמלצות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  16. Started by the red dragon,

אני מתקין את האימיול החדש מתקין וזה כותב לי שלא הצליח ליצור את תייקית INCOMING ו אני לוחץ על מהשו להורדה וזה לא מעביר לי את זה זה לא מורריד ויש לי VISTA מה לעשות??

17. בLOG אני מקבל את השורה הבאה: Error High id connection server (64.34.194.180:2672) - Your IP is part of ipfilter.dat file לא יודע אם להגדיר את זה בתור בעיה כי האימיול מוריד ועובד בסדר... רק יש קטע שאני עושה חיפוש למשהו וזה לא מוצא שום דבר...לא משנה מה אני מחפש יש מצב אולי שזה קשור לERROR הזה... איך אני יכול לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  18. על המחשב הותקן מחדש וינדוס ואין לי אפשרות לייצא את רשימת אנשי הקשר ואת הדואר באמצעות האשף. מצאתי את הקבצים שאני אמור לייבא (שבתוכם נמצאים הקבצים שאני צריך) אבל הם בסיומת של .DBX ו.DAT ( כל תיקיה בנפרד- אנשי קשר לבד, דואר נכנס בנפרד וכו'). איך אני מייצא אותם כדי שאוכל לטעון אותם על האאוטלוק החדש ?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  19. היי לכולם יש לי ANTIVIR ו-AVG ו-SPYBOT14 RESIDENT ומערכת XP עיברית SP2 מרוב הגנות הדברים הבסיסיים לא עובדים. כשאני מגיע לאתר בו אני נדרש להתקין פקדי ACTIVX, אני מחכה לסרגל הצהוב למעלה כדי לאשר את ההתקנה אך הוא לא מופיע ולכן אינני יכול לאשר התקנה. יש עוד תופעות דומות אך זה נראה כנובע מאותה סיבה. יש למישהוא כיוון מהיא הסיבה? בתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  20. Started by nirh216,

שלום לכולם, מישהו יכול לתת לי תוכנה / לינק (חינמי) של תוכנה שעושה את הדבר הבא: מפעילה תוכנות (מריצה קבצי EXE) שאני בוחר לפי שעה, יום, תאריך מספר פעמים בשבוע וכו'.. תודה מראש. בברכה, ניר ישראל חן.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  21. האם התוכנה הזו: קיימת לוינדוס? (ברור שאני לא מדבר על המסך מגע אלא רק על החלק שהופך את המסך לקוביה)

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. שלום השתמשתי במדריך לשנות הגדרות ליוטוררנט ומאז התוכנה חילזון. אני התקנתי אותה מחדש אבל עדין ההגדרות ברירת מחדל לא חזרו. איך אני מחזיר להגדרות ברירת מחדל?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by snop,

לא יודע מה זה אבל פתאום יש לי.. ונכון לעכשיו אין לי שום אנטיוירוס.. בבקשה תעזרו לי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. Started by Cooler-Master,

השאלה בכותרת. אני מודע לחוקי הפורום אבל זה קשור לתוכנה עצמה ואני חייב לדעת אם מישו פה יודע. אם זה עדיין לא חוקי אז אני מצטער מראש :s05:

25. Started by hofshi,

נמאס לכם מהכותרת הקבועה של Internet Explorer , ואתם רוצים להחליף אותה במשהו יותר מקורי? מדריך זה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים פשוטים: http://hofshi.blogspot.com/2007/09/internet-explorer.html

• 3 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים