עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ellell,

שלום רב . יש לי מערכת הפעלה וינדוס איקס-פי פרו במחשב. ואני לאחרונה התקנתי במחשב תוכנת QTEXT.8 מעבד תמלילים עברי שהיתה ברשותי משנת 1998, מאחר ורציתי להדפיס עבודה שיש לי מהתוכנה והוסיף בה כמה משפטים, בתוכנה קיימים בה מספר גופנים TT עבריים מובנים שעובדים יפה, אבל בעבודה עם גופנים אחרים עבריים TT הכתיבה נהפכת משמאל לימין, למשל: [glow=red,2,300]שלמה[/glow] הופך [glow=red,2,300]המלש[/glow] בדקתי בהגדרת שפה בלוח הבקרה שום דבר לא השתנה. דרך אגב: בוינדוס 98 שהיה לי עבדו יפה מאד כל הגופנים בכל השפות. בבקשה איך לתקן את הבעיה תודה.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  2. אני מחפש תוכנות מקצועניות לבדיקת מעבד,ספק כח,זכרונות ,לוח אם,דיסק קשיח ,וכרטיס מסך מחפש גם תוכנה שאפשר לבדוק איתה את הטמפרטורה של החום בספק כח לדעת מה המקסימום שהוא יכול להגיע בטמפרטוהרה של החום אשמח גם למדריכים לתוכנות הורדתי תוכנה שנקראת s&m הרצתי בדיקה הכל היה תקין חוץ מדבר אחד שלא הבנתי מה הבעיה קחו לינק http://www.siz.co.il/my.php?i=nnzmzzctkz2h.bmp הבעיה מסומנת באדום תגידו לי מה הבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by roei_b,

שלום! יש לי מערכת הפעלה Vista 64Bit SP1 וכאשר אני מנסה להתקין את התוכנה SketchUp של Google החינמית אני נתקל בבעיה (תמונה מצורפת). למישהו פתרון? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by Salwaby,

אוקיי אז כרגע יש לי Windows XP PRO באנגלית ... הבעיה שלי היא שכל פעם שאני נגיד מוריד כתוביות לסרט די.וי.די לדוגמא הכתוביות יוצאות לא מקודדות כאילו אני רואה אותם בג'יבריש במקום בעברית .... עכשיו אני יודע 100% שזה לא בעיה בכתוביות כי בדקתי בכמה אתרים ומלא כתוביות שונות ... לא יודע מה עושים לתקן את זה ... תודה http://img243.imageshack.us/img243/4330/302xl5.jpg נ.ב : אין לי מושג אם זה הפורום הנכון או לא .. פשוט אני חושב שזה משהו ב windows שצריכים לעשות...... תודה

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  5. Started by shabo,

אני מחפש תוכנת הורדה חינמית ופשוטה (תוכנה שמורידה מאתרי אינטרנט לא תוכנת הורדה כמו emul..) מי שיתן לי לינק אני אודה לו.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  6. הגירסא הקודמת היתה טסה לי עוד לא לחצתי על לינק כבר מוריד לי על 11KB\S עכשיו אני מוריד את אותם קבצים גם את החדשים גם את הישנים, לוקח לו מאה שנה עד שהוא מתחיל להוריד ממש ממש המון זמן זה לא נורמלי כל הקטע הזה.. נ.ב - אני מוריד באימיול רק קבצי וורד, ציורים, וקודים בשפות תכנות - הכל חוקי כמובן, אני לא איש של ווארז..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by smily58,

מחפש תוכנה למחיקת המחיצה בין-C-ל-D- !!!!!!

8. התקנתי את הדרייבר הנ"ל, אחרי שהורדתי אותו מהאתר של NVIDIA. אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב, אין את הסמל של הNVIDIA ליד השעון, כאילו לא התקנתי אותו בכלל. מישהו יודע מה הבעיה? אולי דרייברים של 64 ביט לא הכי יציבים? הגירסא היא: 162.22 WHQL והוא גם לא נותן לי להתקין את גירסאת ה32 ביט לדרייבר הזה כי הוא כותב שהיא מתוכננת לעבוד רק עם ויסטה 32. תודה מראש.

9. Started by stalbetman,

שלום רב, אני מחפש תוכנה שבעזרת אני יוכל לחתוך קטעי הקלטה של דיבורים שהקלטתי. כלומר הקלטתי מספר אנשים מדברים, ואני העברתי את זה למחשב. ואני מחפש תוכנה שבעזרת אני יוכל לעשות שכל בן אדם יהיה בקובץ בפני עצמו. איזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש שהיא הכי קלה לעבודה. ועם איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעשות טראנסים? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by shacharoren,

אהלן, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אני ינסה. אני מחפש מקודד וידאו טוב. גם לטובת המרת קבצי וידאו לפורמט אייפון, MP4 בדחיסה טובה, ומקודד מ DVD לMP4 . העיניין הוא שניסיתי מספר תוכנות כגון imtoo ו alive video convertor ןהתוצאות לא משהו בכלל! על מנת להמיר קובץ MOV ל MP4 ולשמור על אותו גודל קובץ לפחות אני צריך להתפשר באופן חריג מאוד על איכות!!! גם בסאונד לרדת ל 24000 וגם בקצב לסביבות ה 300KBPS! שזה גרוע! אם אני שומר על אותה איכות, גודל הקובץ מכפיל את עצמו פי ארבע לפחות! יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by ofirk,

לא מזמן היה לי איזה WORM במחשב שניקיתי אותו עכשיו כאשר אני הולך ל RUN או הפעלה איך שלא תקראו לזה ומנסה להיכנס לפקודות כמו cmd , regedit עולה מסך שחור קטן כזה ונסגר אחרי חצי שניה יש דרך לתקן את זה או לשחזר את זה או משהו? אם כן בבקשה תגיבו

12. שלום יש לי בעיה די מוזרה... שמתי מיקרופון במחשב והתוכנה שאחראית לרמקולים זיהתה אותו אממ התוכנה של הדריבר REALTEK ואם אני מגביר את המיקרופון בהגדרות אז אני גם יכול לשמוע אותו דרך הרמקולים ישירות כשאני מדבר... אבל כשאני לוחץ על הקלטה לדוגמא בתוכנה של הוינדוס זה לא מקליט כלום כאילו אין מיקרופון וכך זה גם בכל התוכנות האחרות עם מיקרופון הייתי רוצה שתציעו לי מה לעשות אהה ועוד דבר אחד אממ בתוכנה הזאת אני רואה כאילו את החיבורים ואת מה שמחובר אליהם (כלומר של הכרטיס קול) כאילו AUDIO WIZARD ויש לי שם FRONT PANEL שבו מופיעים לי שני חיבורים שאליהם לא מחובר כלום ו BACK PANEL שבו מופיעים שלושה חיבורים והדברים שמחוברים אליהם.... אז השאלה היא איפה לעזאזל החיבורים האלה נמצאים פיסית כ…

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by Atlon-Xp,

שמתי תמונה, היא מתוך המחשב של חבר שלי פשוט הוא ביקש ממני לשאול כאן מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה הוא התקין את הדרייברים של הלוח אם,כולל התקנה של הדייברים מהדיסק שקיבל בשביל הכרטיס מסך ואז ניסה את החדשים שהוריד אך לא עוזר... עדיין הוא מקבל את הודעת השגיאה הזאת... יש דרך לעזור? אולי ע"י התקנת דיירקס 9? בבקשה ותודה מראש. [attachment deleted by admin]

14. Started by NIVTAL,

אני מנסה לסגור את AVG10 כדי לתת לאיזה תוכנה להמשיך לפעול (שה-AVG חוסם)(אפילו אם אני עושה IGNORE זה לא משנה, הוא תוקע את אותה תוכנה..) קיצור רציתי לשאול איך אני סוגר את האנטי וירוס, ניסיתי דרך PROCESS דרך ה-TASK MANGER והוא לא נותן לי, הוא רושם"The Operation Could Not be completed Access Is denied." תודה מראש, ניב.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by intel suck,

אז ככה אני די רוצה להתחיל ללמוד להשתמש בתוכנות כמו פלאש ופוטושופ ניסיתי כבר פעם מדריכים ספרים וכו' אבל לא התקדמתי הרבה עם זה. אני מחפש קורסים שמלמדים בהם את השימוש בתוכנות האלו. האם יש קורסים כאלה?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by nadav1379,

יש לי נורטון אנטיוירוס 2003 ומתי שאני מדלי את המחשב קופצת לי הודעה של הנורטון "some symantec product settings have been changed by an unauthorized program. this can indicate that an attacker or a virus is attempting to disable your protection to avoid problems, settings will be reverted to the previous configuration and your system will be restarted. Click OK to continue [glow=blue,2,300] Click here to go to symantec Technical Support Knowledqe Bese...[/glow] אני לא יודע מה אני צריך לעשות כאדי שלזה לא יופיעה השמח לתגובות

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by yahalom,

היי מה המצב אני מחפש תוכנה ל שמירת סרט מ y YouTubeל MPG כבר הורדתי תוכנה אחת ובסוף גיליתי שגודל הסרט nמוגבל ל 40 שניות בערך יש שם של משהו טוב חינמי ? תודה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  18. Started by tommy_g,

שלום! לפני כחצי שנה יצרתי BACK UP FILE באמצעות התוכנה. כעת אני רוצה לשחזר את הדיסק הקשיח. רק יש לי שאלה. האם כל המידע אשר צברתי בחצי שנה הזאת יימחק? ה-כ-ל יחזור לקדמותו? תודה מראש, תומר

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by owen10,

שלום לכולם אני עושה מצגת על THE ABS SYSTEM ומצאתי סרט הדגמה ממש טוב,ואני רוצה לשמור אותו ולהראות אותו במצגת שלי ואני לא יודע איך תעזרו לי בבקשה תודה! http://www.metacafe.co.il/watch/731341/exotic_cars_info20_com_antilock_brake_system/ זה הלינק לקליפ

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  20. Started by kingpin,

אני מוריד מישחק 4 וקצת גיגה הוא הגיע לי ל 3.9 וכותב no more space on the dvice אבל יש ליייייייייייי עוד מלאה גיגה בכונן c היתקנתי וניסיתי בכונן d שגם לא יש מלאה מקום וגם עושה אותה שגיאה המישחק קוראים לו TOCA RACE DRIVER 2 בבקשה תעזרו אולי זה איזה הגדרה בתוכנה או משהו

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by mc_elad,

האימיול לא מוריד!....גם אם יש מלא מקורות..זה פשוט לא מוריד...אבל להעלות אין לו בעיה.... יש דרך להמהיר ת'אימיול?? ...מוד מסויים אוליי או מדריך שיכול לעזור....? (זה מרגיז בטרוף ) ..בבקשה עזרה..

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  22. עידכנתי לגירסה 0.43 ועידכנתי את רשימת השרתים ובכל זאת כל פעם שהיא עולה היא נתקעת יש למישהוא מושג ? מאיפה אפשר להוריד רשימת שרתים ?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  23. קראתי פה מודע על EMUL כול שהיא לא זוכר.. בכול מקרה התקנתי את ה פרד שהמליצו שם... EMULE NEO 2.5 בהתחלה הוא היה ממש טוב אבל אחרי יום בערך ... התחילו בעיות החיבור לרשת כול הזמן היה מתנתק... הנורה האדומה (ALARM) בראוטר כול הזמן נדלקה.. והמחשב נתקע... וכ'. לפני זה השתמשתי ב פרד של ליונהרט אבל היה שם בעיה אם ה קרדיט( במקורות של הקבצים הוא לא היה מראה בקמה הוא מקדם אותי או לא מה שמראה בפרד אחר ב ירוק כמו- 123(-132) מה שבסוגרים היה בירוק לדוגמה) לא משנה .. אחרי זה חזרתי לפרד של ליונהרט אבל הסיפור חזר הראוטר נדלק נורה ALARM באדום ולא היה גישה לרשת... עם אני מוריד בביטרנט אז זה היה בסדר ואין בעיה...בכלל... הבעיה קוראת רק עם אני מפעיל את הפרד מה יכול להיות הגורם?? (החלפתי את הראוט…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  24. יש לי מסך ישן מאוד כהה של מאג ואין לי אפשרות בווינדאוז לשנות את הבהירות שלו! בהגדרות של המסך עצמו הבהירות היא עד הסוף! אז אני צריך תוכנה חיצונית שתעשה את זה!

25. Started by rjjb7,

שלום רב, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להפעיל קבצי וידאו עם סיומת rms?? realplayer לא מצליחה לפתוח את הסיומת הזו אגב.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.