עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by vk,

אני צריך תוכנה לזיהוי captcha ושגם תכתוב אותו אוטומטית אם יש דבר כזה בכלל.. אפשר גם שילוב של שתי תוכנות או משו..

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by moria1235,

שלום, אני מנסה להתקין נרו ובאמצע הוא מבקש: organization ניסיתי להכניס מספרים שנתנו וגם לרשום סתם משהו וזה לא עובד מה אני צריכה לעשות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by nsis123,

לכל מי שלא מכיר את תוכנת הדחיסה IZARC החינמית אז הנה קישור לאתר שלהם: http://www.izarc.org מכיוון שהתוכנה קיימת כמעט ובכל שפה מלבד עברית אז החלטתי לתרגם את התוכנה ועכשיו לאחר שסיימתי לתרגם אותה אני מבקש מכל מי שרוצה לבדוק את התרגום ולעזור לי לשפץ אותו, לכתוב כאן מה לא בסדר או לשים את קובץ השפה המשופץ כאן אחרי שהכל יהיה תקין אשלח אותו לאתר החברה קישור להורדת קובץ השפה: http://www.rapidsharing.com/e217ccc6c5f95ff79556dcffee66d633 את קובץ השפה יש לשים בתיקיה LANGUAGES שנמצאת בתוך תיקיית התוכנה IZARC תודה מראש

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by Elite_Sniper,

לא, לא הכוונה לחסינות מפני פריצות, וירוסים וכדומה, אלא משהו נחמד שראיתי בtomshardware, זו תיקיה שמרכזת את כל האפשרויות השונות שיש במחשב ונותנת את האפשרות לנהל את המחשב ממקום אחד. 1) תיצרו תיקיה חדשה 2) תנו לה את השם "GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}" (בלי הגרשיים כמובן). 3) אתם תיראו כשתלחצו אנטר שהסמל משתנה לסמל דומה לזה של לוח הבקרה. 4) אתם מוכנים להרוס את המחשב. קרדיט כמובן ל http://www.tomshardware.com/ .

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by ross,

אני מעונין להוריד את הסדרה עמוד האש לצפות בה במחשב שלא מחובר לאינטרנט (היא ניתנת לצפייה חופשית ללא פרסומות בtאתר של ערוץ 1 כך שנראה לי שזה חוקי) איך אני מוריד את הוידאו מהאתר? זה לא פלש אלא wmp plugin http://www.iba.org.il/media/?site=152&page=252&topic=928 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by bhaim6,

שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בנושא הנ"ל: מחפש ליצור מסגרת לתמונה כמו בקובץ המצורף. יש לי כרגע מותקנות על המחשב Corel Paint Shop Pro Photo X2 ו Adobe Photoshop Elements 7.0 (גרסאות נסיון ל 30 יום ) ואשמח אם תמליצו לי על האפשרות למסגר תמונה באופן זה באחת מהתוכנות הנ"ל . במידה ואי אפשר אשמח לקבל שם של תוכנה אחרת שמאפשרת לבצע זאת . תודה , חיים

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by zvkel,

אני מחפש תוכנה שתפצל אלבומים שלמים שנמצאים בקובץ mp3 אחד על פי קובץ cue שהגיע עם הקובץ mp3 מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  8. Started by Yakim Peled,

כשאני פותח קובץ המערכת הולכת לנתיב Libraries -> Documents -> CyberLink. איך לשנות אותו? אני עם חלונות 7 גירסת 64 ביט ואופיס 2007.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין ליצור USB שיהיה עליו גם התקנה של מערכת הפעלה (win xp או כל מערכת הפעלה אחרת), וגם hirens cd. יש לי דיסק התקנה של ווינדוז XP, וגם hirens cd שמותקן על ה USB (ועובד). איך אני יכול לשלב בין שניהם? פשוט יש לי נט בוק, ואין בו כונן CD, ואני מעוניין לפרמט אותו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  10. בנייד הישן שלי, השתמשתי בSRS בכדי לשפר את איכות הקול(ויסטה רגיל). התקנתי את הVISTA x64 על הנייד החדש שלי והתקנתי גירסה של 64 ביט של ה 1.9 SRS, אבל משום מה אין לי סאונד. ההתקנה עברה בשלום, אתחלתי את המחשב וכשאני מנגן סרט או מוזיקה, אני יכול לראות את מד הצליל של ויסטה עולה ויורד, כאילו מנגן סאונד, אבל אני לא שומע כלום.ניסיתי לשנות בהגדרות של הSRS את הHARDWARE HOST לאפשרויות האחרות שיש שם(את כל הארבע), כמובן שבין לבין אתחלתי את הקובץ שוב, אבל עדיין אין צליל. כשאני מבצע בדיקה של כרטיס הקול במחשב דרך ההגדרות של חלונות, הסאונד כן עובד לכרטיס הקול שלי.אבל לא לSRS. כרטיס הקול של הנייד הוא conexant high definition smartaudio 221 והמחשב הוא Lenovo Thinkpad W500. כמו שציינתי, מדובר …

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by miz,

המרתי סרט מדיסק לקובץ avi עם פורמט פקטורי, אך משום מה הוא לא שם את הכתוביות למרות שזה היה מובנה בסרט מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  12. התקנתי מודם HSP 56 MICROMODEM על WINXP PRO SP2 . הבעיה היא ששולחים פקס אז התוכנה עונה לצלצול, אבל אחרי כמה שניות כותבת שיש ERROR לא ברור. הפקס שנישלח למודם 100% תקין כי אני שלחתי אותו מפקס אחר בבית ומקו אחר בבית, ואין לנו מרכזיה. למישהו יש פתרון לבעיה ?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  13. טוב חברה, סתם שיעמם לי אז החלטתי לככת תמונה של רובה שמצאתי לא ממזמן (משו מBF2) ולשדרג אותו... הנה לינק לרובה האוריגינלי בWIKI: http://en.wikipedia.org/wiki/F2000 גם שמה תוכלו לראות תמונה מקורית שלו... הנה עכשיו העריכה שלי, אני יודע שיש דברים שלא הגיוניים אבל עדיין הרעיון... אז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  14. אני לא מאחורי firewall או router זה משגע אותי ההורדות עומדות על 4 בממוצע ובמקרה הטוב 10k קראתי באינטרנט על אנשים שמורידים על 150kb זה לא נראה לי הגיוני מישהו יכול לעזור לי

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  15. יש לי גרסא חדשה שלו בשני המחשבים(2007) ובגלל שמחשב אחד מחובר ברשת אז הוא גולש באינטרנט דרך המודם של המחשב השני, מה שאומר שמקאפי לא נותן לו להתעדכן כי הוא בעצמו חוסם את הרשת! ואז אין למחשב שרוצה להתעדכן אינטרנט בגלל שמקאפי חסם אותו. מה זה הטימטום הזה???

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  16. שלום,לאחרונה קיבלתי מחשב חדש עם צורב של סוני 230 (לא זוכר את השם המלא רק שהמספר הוא 230 ),עד עכשיו לא התעסקתי עם הצורב יותר מידי ולפני כמה ימים רציתי לגבות מידע עם הצורב,מיכוון שלא הייתה לי את תוכנה הצריבה של הצורב השתמשתי בתוכנה של הצורב של אח שלי 225 לעניין (תוכנה בשם BS GOLD שבא יחד איתו),טוב התקנתי ואני בא לצרוב אבל ללא פשרות,כזכור לי מהמחשב הישן לא הייתה בעניה לצרוב רק שפה הכפתור של רקורד וכל אפשרויות הצריבה לא ניתנים ללחיצה... מה הבעניה בעניין? יש בעיה עם הצורב עצמו?עדיף לי כבר לחבר את הצורב הישן שלי מקום ולקוות שזה יעבוד איתו? עם התראד יותר מתאים לתמיכה תכנית אבקש מהאחראי להעביר... תודה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  17. צריך אנטי וירוס חזק במיוחד חוץ ממקאפי תודה רבה! :-*

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by toktok,

הי, קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק 250 גיגה (SEAGATE) אך כשהתקנתי את הווינדוס (XP) הוא מזהה רק 137 מגה... מה הבעיה (אני בטוח שההארד דיסק באמת 250)? כיצד ניתן לפתור אותה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  19. שלום לאחרונה התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה. התקנתי את כל הדרייברים המעודכנים, וגם תוכנת חומת אש, ZoneAlarm Pro. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט (כבלים) וספק אינטרנט דרך חייגן. אחרי הפעלה מחדש של המחשב אני יכול להתחבר לאינטרנט, אבל כעבור מספר דקות החייגן מתנתק ואין גישה לאינטרנט. אם אני יוצא מתוכנת ZoneAlarm, אני שוב יכול להתחבר לאינטרנט, אז הנחתי שהבעיה היא בהגדרת חומת האש. בעבר התשתמתי באותה תוכנה בגרסה שונה, ואני זוכר שהופיע חלון כמו שהתוכנה זיהתה חיבור לאינטרנט ושאלה האם להגדיר לאינטרנט, אישרתי ואז תחת טאב Zones, הופיעו עוד כמה שורות ואש האינטרנט עבד. אבל עכשיו זה לא קורה. הפתרון היחיד הוא לצאת מהתוכנה ואז החייגן עובד. מישוה שמכיר את התוכנה, מה אני צריך להגדיר בה כך שהחייגן י…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  20. יש לי מחשב חדש ובו צורב Optiarc AD-7170A.ראיתי במאפיינים שלו שמנהל ההתקנים הוא מ 2001 ?! הבנתי שמומלץ לעשות עדכון קושחה (frimware) לצורב.לא הצלחתי דרך עדכון מנהל ההתקנים. מצאתי אתרים עם עדכונים לצורב אבל אני לא מצליח לפתוח אותם,הקובץ הוא קובץ bin.בד"כ קבצים כאלה הם קבצי צריבה לא ? אם מישהו יעזור לי אני אשמח תודה נ.ב ניסיתי למצוא את העדכון באתר של nec,אבל מצאתי רק תאור כללי של הצורב ושל אחרים אבל לא עדכון קושחה

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by eegg,

http://img385.imageshack.us/img385/9930/pagaz5gg.jpg מוזר לא?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  22. שלום, אני מחפש תוכנה מקצועית לעשיית תפריטים לסרטי דיוידי, ישל י צורב אני רק צריך לעשות תפריטים התוכנה של נרו פשוטה מידי בשבילי. בבקשה ותודה מראש לכל עוזר!

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  23. שלום, אשמח לקבל המלצות לגבי תוכנות להמרה של קבצי פרנזטציה לקבצי ווידאו, עכשיו לפני שכולם קופצים עם גוגל, חיפשתי בגוגל, אך כל התוכנות במצאתי לא עושות את העבודה כמו שצריך, או עושות אותה עם באנר עצבני באמצע המסך.. אשמח לקבל המלצות לתוכנות חינמיות, Trial, ודמו עם באנר קטנטן שלא מפריע למהלך המצגת בתודה מראש, דור.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  24. היי אני השתמשתי בIE אבל חסר לIE את הTabs שזה אפשרות שאני ממש אוהב. אבל אין את זה בIE. היה לי תוכנה בשם NoFlash שמעיפה את כל הFlash. אבל אם הייתי רוצה לראות מצגת פלאש או משהו הייתי צריך לבטל את התוכנה ולהיכנס מחדש. אז אחרי חיפוש מצאתי את זה http://flashblock.mozdev.org/installation.html אחרי התקנת הפלאג הזה (אחרי ההורדה שלו פשוט לגרור אותו לחלון של Firefox ובחלון שיפתח לבחור בInstall) כל הודעות הפאלש יראו ככה ושמים את העכבר על הסמל מופיע סימן Play שלחיצה עליו מראה את המצגת פלאש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by shaithebest,

שלום לכולם שוב אני שואל בשביל חברה שלי שמתעסקת בזה אני לא מבין כלום בעניין יש לה את פלאש ו dreamweaver של אדובי cs3 בגרסת המזרח התיכון אבל משום מה היא טוענת שהיא צריכה את התוכנות הללו גם בגרסת המזרח התיכון אבל לא של אדובי אלא של מיקרומדיה המון חיפושים שערכתי לא הניבו תוצאות או שכן הראו תוצאות רק שאני לא מבין בזה אז השאלה שלי היא כך: האם יש flash&dreamweaver של מיקרומדיה בגרסת מזרח תיכון? ומה ההבדלים בין מה שאדובי עשו למה שמיקרומדיה עשו? תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.