עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הי חבר'ה אני מחפש דרייבר לכטיס מסך WinFast PX8600 GT TDH EXTREAM LEADTEK למערכת הפעלה :XP 32 תודה מראש, ישי

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by nsis123,

לכל מי שלא מכיר את תוכנת הדחיסה IZARC החינמית אז הנה קישור לאתר שלהם: http://www.izarc.org מכיוון שהתוכנה קיימת כמעט ובכל שפה מלבד עברית אז החלטתי לתרגם את התוכנה ועכשיו לאחר שסיימתי לתרגם אותה אני מבקש מכל מי שרוצה לבדוק את התרגום ולעזור לי לשפץ אותו, לכתוב כאן מה לא בסדר או לשים את קובץ השפה המשופץ כאן אחרי שהכל יהיה תקין אשלח אותו לאתר החברה קישור להורדת קובץ השפה: http://www.rapidsharing.com/e217ccc6c5f95ff79556dcffee66d633 את קובץ השפה יש לשים בתיקיה LANGUAGES שנמצאת בתוך תיקיית התוכנה IZARC תודה מראש

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  3. יש לי בעיה מוזרה. למרות שהמקלדת שלי עובדת ללא תקלות בכל תוכנה אחרת במחשב, היא מסרבת לפעול תחת פוטושופ. מיד כשאני נכנס לתוכנה היא לא מגיבה לכל פקודה שאפשר לפקוד בעזרת המקלדת. לדוגמא אם אני לוחץ על tab אז התפריטים לא נעלמים. וכך זה גם עם שאר הפקודות. אפילו Ctrl O לא גורם לכל תגובה. אם אני עושה save as אז אני כן יכול לכתוב, אבל חוץ מזה כל פעולה שמצריכה את המקלדת פשוט לא עובדת. הפעלתי את התוכנה והמחשב מחדש וזה פשוט לא עוזר. אנא עיזרו לי, זאת בעיה ממש מבאסת...

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by bhaim6,

שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בנושא הנ"ל: מחפש ליצור מסגרת לתמונה כמו בקובץ המצורף. יש לי כרגע מותקנות על המחשב Corel Paint Shop Pro Photo X2 ו Adobe Photoshop Elements 7.0 (גרסאות נסיון ל 30 יום ) ואשמח אם תמליצו לי על האפשרות למסגר תמונה באופן זה באחת מהתוכנות הנ"ל . במידה ואי אפשר אשמח לקבל שם של תוכנה אחרת שמאפשרת לבצע זאת . תודה , חיים

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  5. כשאני מקבל קבצים... לא תמונה... אז הוא מראה את זה באפור ואני לא יכול לפתוח.. כאילו הגנה מוירוסים.. אבל אני יודע שבקובץ אין וירוסים... (אני שלחתי) אז מה לעשות ? תודה

6. יש לי בעיות עם ה Movie Maker. בכל פעם כשאני עורך בה וידיאו ,אחרי איזה 10 דקות היא עושה X על כל הסרטונים. אבל זה רק כשאני מוסיף סרטונים בפורמט AVI. זה היה לי גם במחשב הקודם.. לפי מה ששמעתי מכמה חברים,אין להם X בעריכת הוידיאו עם פורמט avi. אז בקיצור, מקודם ניסיתי משהו.. וחשבתי שפטרתי את הבעיה. צילמתי ממשחק המון סרטונים (בעזרת התוכנה Fraps) והוספתי אותם לקליפ. ערכתי איזה חצי שעה בכיף.. עשיתי אפקטים,עבדתי על כל קליפ.. התאמתי,חתכתי,הוספתי,הסרתי.. מה לא? אבל פתאום המובי מייקר נתקע לשניה ופתאום,לאט לאט התחילו להופיע איקסים על כל הקבצי וידיאו למטה,בצייר הזמן.. ניסיתי לשחזר שמירה ממקודם, וגם שם זה היה עם X .. כל מה שעשיתי פשוט הלך :'( :'( :'( עוד הערה: כשאני טוען שמירות ,זה מצי…

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  7. קודם כל תודה מראש.... ישנם כל מיני אתרים שאני נכנס אליהם מופיעה לי הודעת שגיאה שאומרת internet explorer נתקבל בבעיה ועליו להסגר אנו מתנצלים על האי נוחות. AppName: iexplore.exe AppVer: 7.0.6000.20935 ModName: ntdll.dll ModVer: 5.1.2600.5512 Offset: 00010a53 זאתי חתימת השגיאה מה אני עושה????

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by miz,

המרתי סרט מדיסק לקובץ avi עם פורמט פקטורי, אך משום מה הוא לא שם את הכתוביות למרות שזה היה מובנה בסרט מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  9. מחפש תוכנת שמורידה ושומרת אוף-ליין דפים של אתר על הכונן הקשיח במחשב. (משהו כמו ספיידר) בד"כ יש אופציה בתוכנה לכניסה למס' רמות (לינקים פנימיים) בתוך האתר. פשוט אין לי מושג איך זה נקרא באנגלית לצורך חיפוש. תודה.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  10. Started by BlueZone,

שלום, לאחר שעות של קידוד אשר מבצעת תכנת ה-NERO, נצרב לו הסרט. אך כשאני באה להקרין ב-DVD, הכל הפוך. (הראשים של האנשים מטה) מדוע?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by lilian,

מהי הדרך המהירה ביותר לכתוב ביטויים ונוסחאות ב- onenote? לדג': בריבוע, אי שיוויון, גדול קטן וכד'.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  12. אני לא מאחורי firewall או router זה משגע אותי ההורדות עומדות על 4 בממוצע ובמקרה הטוב 10k קראתי באינטרנט על אנשים שמורידים על 150kb זה לא נראה לי הגיוני מישהו יכול לעזור לי

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by ag43,

אני מעוניין בתוכנת גיבוי שתשב על הDOK וכל פעם שאני מכניס את הDOK היא תגבה אוטומטית ספריה מסויימת שאני אגדיר לה ותוסיף אותה לגיבוי קיים. כלומר, אני מעוניין שיהיה לי גיבוי מתמשך של אותה ספרייה מסודר עפ"י תאריך וזמן. אשמח להמלצה.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by 00Amir,

לאחרונה אני חווה הרבה קריסות של הדריבר של הכרטיס מסך בשימוש בשועל האש.. דבר מאוד מוזר, הדריבר עובד מצויין בכל שאר הדברים, בדקתי ברשת וגיליתי שיש לא מעט משתמשים שקורס להם הדריבר עם FF , למעשה לפני דקה ה FF הקפיא לא את כל המחשב עד שעשיתי ריסט.. דבר מוזר ומעצבן, כרגע אני עם אקספלורר 9 שעובד מצויין (פשוט כבר התרגלתי לFF)... אשמח לדעת אם יש פיתרון... (כבר עברתי על הדריברים מ 260 ועד לאחרון...)

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  15. מישהו מרוצה מהגירסאות האחרונות של נרו 8.3? או שעדין גירסה 6 .6 עדיפה?

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by yacovmateo,

אני רוצה לפרמט תמחשב ואין לי כל להכנס לכל אתר ולהעתיק לשמה תכתובת של הסימניות ויש לי איזה 70 ככה שזה קצת קשה לעשות את זה ידנית. איך אני יכול לעשות גיבוי הולם לכל הסימניות שלי? שישר אחרי שאני ידביק את זה לאיזה תיקייה או לעשות משהו פשוט הכל יופיע לי בחזרה[br]פורסם בתאריך: 18.07.2009 בשעה 16:39:50 אפצי'

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by amd950,

אולי מישהוא מכיר תוכנה לניהול מאמרים וספרים בסגנון של ספרייה. תודה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by Bar1234,

שלום לכולם... מישהו יכול לעזור לי בשאלה הבאה ...??? יש לי ווינאמפ 5.13 (הגירסה האחרונה) ויש בה את הרדיו כפי שאתם בוודאי מכירים..... השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך מקליטים מהרדיו הזה..?? או שיש איזושהי תונכה מסויימת שאפשר להקליט דרכה...... ושהקובץ יהיה MP3....? אני אחרי זה רוצה לצרוב את הקובץ המוקלט.... יעני שזה יהיה טראק.... תודה לכל העוזרים..... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  19. שלום לאחרונה התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה. התקנתי את כל הדרייברים המעודכנים, וגם תוכנת חומת אש, ZoneAlarm Pro. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט (כבלים) וספק אינטרנט דרך חייגן. אחרי הפעלה מחדש של המחשב אני יכול להתחבר לאינטרנט, אבל כעבור מספר דקות החייגן מתנתק ואין גישה לאינטרנט. אם אני יוצא מתוכנת ZoneAlarm, אני שוב יכול להתחבר לאינטרנט, אז הנחתי שהבעיה היא בהגדרת חומת האש. בעבר התשתמתי באותה תוכנה בגרסה שונה, ואני זוכר שהופיע חלון כמו שהתוכנה זיהתה חיבור לאינטרנט ושאלה האם להגדיר לאינטרנט, אישרתי ואז תחת טאב Zones, הופיעו עוד כמה שורות ואש האינטרנט עבד. אבל עכשיו זה לא קורה. הפתרון היחיד הוא לצאת מהתוכנה ואז החייגן עובד. מישוה שמכיר את התוכנה, מה אני צריך להגדיר בה כך שהחייגן י…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by cvtt.z88,

אני צריך תוכנה שנועלת ומבקשת סיסמה אחרי כמה דקות ומאפשרת נעילת תוכנות אחרות אם יש תוכנה כזאת כמו SKYPE או תוכנות אחרות שפתוחות תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by ZorD,

שלום. לא מזמן התקנתי את התוכנה UltraVNC, הבעיה היא שאני לא יודע איך לעבוד איתה.. הבנתי שיש כמה סוגים של VNC והיא היעילה ביותר אך כמו כן גם המסובכת ביותר.. אשמח לאיזה מדריכון קצרצר שמסביר איך לעבוד עם התוכנה ואיך לקנפג אותה וכו" (אני לא מבין את עיניין הסיסמה.. כשאני פותח את התוכנה כבר יש שם סיסמה.. יש את הנקודות האלה שמסתירות את הסיסמה.. אבל לא הגדרתי שום סיסמה.. וגם שאני מוחק את זה וכותב מחדש אני עדיין לא יכול להתחבר למחשב שלי, שאני מכניס את השם משתמש והסיסמה דרך הJAVA אפלט - האתר שדרכו שולטים על הPC..) אשמח מאד אם מישהו יוכל להסביר לי איך מרסנים את התוכנה הזאת ועושים ככה שהיא תקשיב לי לפני שאני אשתגע תודה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  22. מופיעה ההודעה הבאה על מסך כחול: STOP: c0000135 {Unable to locate Component} This Application has failed to start because basewutuw32 was not found. Re-installing the application may fix this problem. עכשיו, מצאתי את ההסבר לבעיה: http://www.blog.yoink.com/content/stop-error-c0000135 http://www.inanis.net/blog/index.php/2008/06/14/malware-removal-causes-stop-c0000125 הבקשה שלי היא שמישהו יוכל להסביר לי את הפתרון לבעיה הזו בעברית ופשטות כי אני לא הכי חזק במחשבים.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  23. היי אני השתמשתי בIE אבל חסר לIE את הTabs שזה אפשרות שאני ממש אוהב. אבל אין את זה בIE. היה לי תוכנה בשם NoFlash שמעיפה את כל הFlash. אבל אם הייתי רוצה לראות מצגת פלאש או משהו הייתי צריך לבטל את התוכנה ולהיכנס מחדש. אז אחרי חיפוש מצאתי את זה http://flashblock.mozdev.org/installation.html אחרי התקנת הפלאג הזה (אחרי ההורדה שלו פשוט לגרור אותו לחלון של Firefox ובחלון שיפתח לבחור בInstall) כל הודעות הפאלש יראו ככה ושמים את העכבר על הסמל מופיע סימן Play שלחיצה עליו מראה את המצגת פלאש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  24. אני יודע שיש תוכנות טובות לנושא הזה אבל אני צריך משהו שמתלבש על microsoft word. תודה! עריכה: מצאתי, תודה.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by ofcourse,

היי אני מנסה להעביר מפי3 לנגן שלי.. וכל האלבומים הם ביגבריש .. הייתי מעוניין להמלצה על תוכנה שבא בקלות אני אוכל ללחוץ על ספריה ולשנות לכל השירים שם את האלבום לאנגלית תודה רבה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים