תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום מה קורה? טוב אז ככה אני רוצה לעשות איזה שהוא עבודה בMAX ויש לי כמה שאלות 1) איך אני יכול להוסיף תמונות לתוכנה כך שאני יוכל להשתמש בהם או אם יש תוכנה אחרת להוספת תמונות לסרטון 2) אני מחפש מדריך או קובץ מוכן של ספר שנפתח והדפים יכולים לזוז 3) זה אני באופן כללי רוצה לדעת איך אני יכול לעשות בסרטון אנימציה שבהתחלה חלק מצורה תיהיה ככה ובסוף היא תיהיה מעוקמת וכו'? 4) איך אני יכול לצבוע חלקים של צורה בצבעים שונים ואיך אני יכול להפריד אותם כלומר חתיכה מהצורה אני יכול להפריד ולהשתמש בתור צורה בפני עצמה תודה נ.ב את סעיף 2 אני ממש חייב וכמה שיותר מהר תודה
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני לוחץ על קישור לאימיול (נגיד כמו שיש באתר) הפיירפוקס רושם לי שהוא לא מכיר תוכנית שעובדת עם פרוטוקול ed2k. איך אני פותר את הבעיה ? תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
התקנתי את ACCESS 97 מהחבילה של OFFICE 97 PRO. כשמפעילים את התוכנה מתקבלת הודעה ש"לא ניתן להפעיל את מיקרוסופט אקסס, מאחר שאין לו רישיון במחשב זה" והתוכנה פשוט נסגרת ולא ניתן להשתמש בה. WTF ??? מישהו נתקל בזה ? יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתם יכולים לתת לי בבקשה את כל המקודדים עלמנת שאוכל לצפות בכל סוגי הסרטים היום?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש למשהו רעיון איך פותרים את זה? צריך תוסף לדפדפן או משהו כזה? כי יוטיוב אני רואה חלק תודה מראש רן
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני חיברתי את המיקרופון שלי למחשב , מיקרופון פשוט שאני אוכל להקליט דברים ולדבר עם חברים אבל המיקרופון לא עובד. זה מסמן לי שהמיקרופון התחבר והוא חובר נכון אבל אני לא מצליח בשום מקום להקליט או לדבר... עשיתי בדיקה מלא פעמים כיביתי את המחשב וזה לא עובד... מה לעשות ? ((מיקרופון חדש שעכשיו קניתי)) תודה [:
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה ויסטה בייסק איך אני מוחק קבצים קפולים שיש לי במחשב וכיצד אני מוחק היסטריה כללית של האינטרנט מהמחשב (לא דרך הגדרות של האינטרנט בלוח הבקרה) האם יש עוד דרך הודה לכם מראש..
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב יש לי בעיה ממש מציקה במחשב נייד של טושיבה עם מערכת הפעלה וויסטה HOME כשאני מנסה לפתח ישום כולשהוא המדייה פלייר פשוט פותח את עצמו ואני לא מצליח לעשות פשוט שום דבר ..!! הייתכן שזה וירוס ? : ועם כן מה עליי לעשות ?.... :-X תודה לכולם והמשך ערב נעים ..
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לא האמנתי אבל יש פתרון
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מנסה שנה להתחבר לשם והוא נותן לי ת'הודעה הזו... כיביתי את כל הפיירוולים ואנטי למיניהם... אני מחובר דרך נטויז'ן... יש למשהו הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. אין בו כלום אפילו לא dos בהדלקת המחשב מתקבלת הודעה שאין מערכת הפעלה. מה לעשות כדי שאוכל להפעיל את ה cd שיש לי להתקנת windows יש לי מחשב נוסף בבית עם windows
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. רציתי לדעת אם יש אתר שיש בו הסברים על תוכנות?... אני צריך תוכנה מסויימת שנקראת SOLID EDGE אם מישהו יכול לעזור אז בבקשה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי מחשב TABELT PC של פוגיסו מסוג Fujitsu Stylistic 230 עכשיו התקנתי עליו WINDOWS 2000 PRO ואני לא מצליח להתקין את העט כלומר שיהיה מסך מגע הורדתי את הדריבר מהאתר שלהם דריבר לNT (זה אותו דריבר) ושאני מוסיף בחומר חדשה תחת התקני מערכת הוא לא מזהה את הדריבר אני לא מבין האם אני עושה משהו לא טוב איך מגדירים את זה אם מישהו יודע זה יכול לעזור יש פה קישור לדריבר תודה. http://support.fujitsupc.com/CS/Portal/driverdownload.do
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש כמה אתרים שאני לא מצליח להיכנס אליהם זה מראה לי שגיאה.. מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודהה
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה הרבה קריסות של הדריבר של הכרטיס מסך בשימוש בשועל האש.. דבר מאוד מוזר, הדריבר עובד מצויין בכל שאר הדברים, בדקתי ברשת וגיליתי שיש לא מעט משתמשים שקורס להם הדריבר עם FF , למעשה לפני דקה ה FF הקפיא לא את כל המחשב עד שעשיתי ריסט.. דבר מוזר ומעצבן, כרגע אני עם אקספלורר 9 שעובד מצויין (פשוט כבר התרגלתי לFF)... אשמח לדעת אם יש פיתרון... (כבר עברתי על הדריברים מ 260 ועד לאחרון...)
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי בהתחלה חשבתי שפשוט הורדתי סרט לא טוב, אבל עוד ועוד סרטי 1080p עם DTS פשוט באים עם אודיו לא מסוכרן רציתי לדעת אם זה באמת הסרט בעייתי או משהו אצלי? אני משתמש בMPC, עם ffdshow tryouts & halli דוגמא לסרטים שלא מסוכרנים: נערך ע"י multicore. אני מקווה שאתה מבין שמדובר בחומר לא חוקי מבנית זכויות יוצרים. ועוד שאלה אחת איך אני מחליף פס קול בMPC? בVLC אני יכול (אבל הוא לא מנגן לי סרטי HD טוב), ובMPC אני לא מוצא איפה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
האם יש משהו שיודע איפה אני יכול לימצו הדרכה על התוכנה serious modeler ? חיפסתי אבל לא מאצתי הסבר מאהתחלה. תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לאחר סימון ההגדרה שהמעטפה תופיע ליד השעון ברגע שאני מקבל מייל חדש,המעטפה אכן מופיע אך רק פעם אחת כלומר לאחר קבלת מייל חדש אני רואה את המעטפה אבל מהמייל שבא אחריו כבר לא רואים את זה למרות שההגדרה בהינה. יש לכם רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לא היה לי מושג באיזה פורום להכניס את זה, ולכן גם אם יש כבר מדריכים באתר אז לא מצאתי אותם (כי לא ידעתי באיזה פורום לחפש) חיפשתי כבר בגוגל ומצאתי כמה וכמה מדריכים שלא הובילו אותי לשום מקום מישהו מוכן להסביר לי צעד אחר צעד איך זה נעשה? ד"א- יש הבדל בין כתוביות בעיברית לבין כתוביות באנגלית?(כי בהרבה מדריכים ראיתי הבדל בין עיברית לאנגלית...) אני חדש בפורום אז תתיחסו אלי יפה רועי
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אוקיי, אז הנה כמה תוכנות שחבר המליץ לי, ואני ממליץ לכם אך מצפה לשמוע ביקורת ממכם: התוכנה הראשונה: Crystal Player - נגן מולטימדיה יעודי לסרטים, Crystal Player עובדת ישירות עם משאבי החומרה של DirectX, מה שמבטיח מהירות ניגון/פריימים גבוהה ביותר ולכן גם חלקה ואיכותית יותר. תומכת ב-4 מהירויות, מלווה בממשק קל ונוח ואפשרות לכיוון בהירות התמונה והחדות בנוסף הוא הנגן היחיד שמאפשר הגדלת כל הסרט על המסך והעלמת פסים שחורים ובנוסף תומך תמיכה מלאה בכתוביות בעברית (יש לבחור בפונט David). יש גם אפשרות להעלים את הפסים השחורים, וזאת ע"י כך שכאשר מפעילים את הסרט לאחר שהוא עלה לוחצים לחצן ימיני ובוחרים PROPERTIES ובמסך שנפתח לנו אתם לוחצים על החץ בשורה הלבנה הראשונה ובוחרים 4:3?TV (מומ…
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן פירמטתי את המחשב עכשיו.. והתקנתי את התוכנה של הREALTEK עכשיו אני רוצה שיהיה לי פס כזה כל פעם שאני מגביר תווליום ... היה לי את זה בווינדוס הקודם... איך עושים את זה ? עשיתי את זה דרך הREALTEK ואני לא זוכר איך
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה מקצועית לעשיית תפריטים לסרטי דיוידי, ישל י צורב אני רק צריך לעשות תפריטים התוכנה של נרו פשוטה מידי בשבילי. בבקשה ותודה מראש לכל עוזר!
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב, החלפתי את המערכת ההפעלה לוינדוס 7. הכל רץ יפה ומהר, אבל כשאני מפעיל משחקים מסויימים הכל נהיה ממש איטי עם מלא תקיעות במשחק. זה לא היה לי ככה בעבר עם הוינדוס הקודם. כאילו משהו לא תקין או חסר.. מה אפשר לעשות. תודה רבה.. המחשב בן 4 שנים מעבד E8400 , כרטיס מסך HD4870 ,ספק של קרוסייר 750 , לוח אם P5Q , זיכרונות של OCZ 4 GB .
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
טוב אז יש סיפור מאחורי העיצוב זה נבע מזילזול שלי במעצב אחר ואמרתי שזה לא בעיה לעצב דבר כזה כשניסיתי נוכחתי לדעת שזה קצת הרבה קשה.. : יותר קשה לעלות על קו רעיוני מסויים ולהתפתח איתו קיצר הנה התוצאה דרך אגב הדיסק דימיוני כן אז לא לחפש או משהו חחח כמו שקרה לי בפורומים אחרים.. כנסו ללינק תמונה גדולה רצוי לראות גם ב50 אחוז להבין מראה כללי ואז לראות את ה100.. http://loading.co.il/uploads/794824475.jpg
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-