עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם רציתי לשאול אותכם שתי שאלות 1.האם התוכנה של ה-windows xp של ה-defragmenter טובה? 2.איזו תוכנה לפי דעתכם הכי שווה לעשות defragmenter ? ??? ???

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by Idan-h,

לא מצאתי באף מקום, תודה.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by dfx,

כל פעם שאני מפעיל את וויינדווס movie maker 2 ,זה יוצא לי מהתוכנה אחרי 2 דקות... מה עושים ? בבקשה עזרה!! [glow=red,2,300]תודה מראש לעזורים! :][/glow]

4. Started by Asaf.Y,

יש לי מוזילה FIREFOX וחלק מהאתרים שאני נכנס אליהם אני רואה ג'יבריש.... לחצי על כפתור ימני בעכבר כדיי לחפש קידוד לדף ואני לא מוצא.. מישהו יכול לעזור לי בעניין? אסף.

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  5. BACKROOM.ROXY שזה סוג של סוס טרויאני ושהוא לא יכול לתקן את ההבעיה כמו כן גם קיבלתי ממנו (נורטון) הודעות על דואר יוצא שהוא לא יכול לשלוח (לא מותקן אצלי OUTLOOK) בררתי קצת על הוירוס הזה באתר של נורטון ויש שם הוראות הורדה לוירוס הם כותבים שם לעדכן את התוכנה (LIVE UPDATE) ולהוריד "ווליו" מה"רג'יסטרי" התוכנה שלי מעודכנת ולא מצאתי את ה"ווליו" שהם מדברים עליו הוא לא קיים אצלי ניסיתי להפעיל את נורטון במצב SAFE MODE (דרך אגב אני משתמש בWINDOWS2000) והוא לא מוצא שום דבר ניסיתי בדיקה ON LINE של פנדה והוא גם לא מוצא כלום מה עושים ??? שום תוכנה לא מוצאת את הווירוס אבל אני מרגיש שהוא שם (אני מאוד קשור למחשב) מי שיוכל לעזור לי יבורך מי שלא תודה בכל מקרה LIRIK

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  6. בואו ונניח שיש לי הודעה שאני רוצה להעביר לכל האנשים ברשימת הכתובות ב ICQ שלי (הזמנה לאורגיה למשל...), איך עושים את זה בלי להיכנס לאחד אחד באופן מטריח?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  7. אממ... הכל עבד ממש מצויין עד שפתאום ולא זוכר איך אני קולט X על האייקון בTASKBAR ואי אפשר להעביר את הAUTO PROTECT לENABLED. אז נכנסתי להגדרות בשביל לסדר, סימנתית לחצתי OK וזה מה שקיבלתי : יש לכם מושג איך מסדרים ?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by oba3k,

אני רואה שהרבה פה משתמשים בפיירפוקס. מה היתרון שלו על פני אופרה? למיטב ידעתי הוא הכי מהיר, הכי קל והתאימות שלו זהה לתאימות של פייפוקס. אז למה ללכת על החיקוי (כביכול) ולא על המקור?

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by compman112,

יש קספרקי 6 פרו, אבל רוב האנשים עם קספרסקי 5 מה ההבדל חוץ מעיצוב שונה? כדאי את 6 כי הוא יותר חדש? והרבה אנשים אומרים שהוא מאוד מאיט את המחשב, זה נכון?

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  10. אהלן חברים, כשאני עושה בפייר פוקס בדיקה לעידכונים (עזרה->בדוק אם ישנם עידכונים) אני מקבל את השגיאה הבאה: AUS: קובץ עדכון XML פגום (200) כנ"ל גם לגבי בדיקת עידכונים להרחבות למישהו יש מושג מה הבעיה? התקנתי מחדש וזה לא עזר תודה

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by +Eliran+,

הורדתי את התוכנה הזאתי ואני רוצה להשתמש בה אבל אני זוכר שאמרו שיש שתי דברים שצריך לסמן שלא יימחקו. איזה דברים אלו? ואיפה צריך לסמן את זה שהם לא יימחקו?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by naoriko,

שלום! יש לי את התוכנה P2k Tools להעברת דברים לפאלפון מוטורולה אני רוצה להעביר משחקים לפאלפון וכל מיניי דברים אבל התוכנה פשוט לא מתחברת לפאלפון!!! בבקשה עזרה... תודה רבה.....

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  13. Started by lerhand,

שלום אני מעוניין להתחיל ללמוד תוכנות גרפיקה (photoshop mayaוכאלה) יש אתרים שמדריכים על התוכנות?(אולי משהו קצת יותר "אינטראקטיבי" מספרי לימוד)

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  14. שלום, יש לי כרטיס מסך 7600GT שמחבר למחשב דרך חיבור AGP X8. כשאני מנסה לראות סרטים או כל דרך וידאו דרך כל תוכנה (Windows Media Player/QuickTime/iTunes וכו') המחשב קופא לגמריי. הדבר היחיד שאפשר לעשות זה ללחוץ על הכפתור פיזי "Reset" מקדימה במארז. המשחקים לעומת זאת עובדים מצויין ואין שום בעיה איתם - ביצועים גבוהים לכרטיס ואין תקלות במשחקים. חיפשתי הרבה זמן תשובה על הבעיה - עד שנתקלתי בנושא בפורום הרישמי של Nvidia. שזה בדיוק הבעיה שלי. קישור: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=23487 קיצר גיליתי שהבעיה היא אינה בכרטיס מסך, אלא ב-Chipset של הלוח אם. ובכן כל המשתמשים שהייתה להם את הבעיה הורידו את הדרייברים המתאימים ל-Chipset שלהם עידכנו את ה-Chipset של הלוח אם והכל…

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  15. לאחר היעדרות ממושכת, רציתי לפנק אתכם ברישום הקטן הזה.. תכננתי לצבוע אותו בפוטושופ אבל אין לי זמן לכך. עוברים עלי ימים קשים לאחרונה וכנראה שלא תשמעו ממני לכמה זמן, אז לקראת יום העצמאות הבא עלינו לטובה אציג בפניכם את "הפאלאדין הציוני". (וכן, הפטיש מעוצב בכוונה כדי שיזכיר במעט פטיש של יום העצמאות) תיהנו, שאו ברכה והיו שלום - until next time (תגובות תתקבלנה בברכה אך כנראה לא אוכל לענות עליהן בזמן הקרוב) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  16. הכותרת מדברת בשם עצמה, אני מחפש תוכנה שתוסיף טאב או משהו בכיוון של זה למאפיינים של כל התיקיות בווינדוס ויאפשר לי לנעול את התיקיה עם סיסמא, וכשמנסים לפתוח אותה היא תדרוש את הסיסמא בשביל להכנס. אני מניח שיש הרבה תוכנות כאלו, אבל מה שאני מצאתי היו בעיקר עם GUI מטופשים ומיותרים. תודה רבה! (אגב, כל תוכנה, גם לא חינמיות יתקבלו בברכה)

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by Mercenary51,

?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by Kappa,

שאני לוחץ על האייקון הכחול לפתוח את האקספולרר לא קורה כלום.. לא עולה לי כלום.. אבל שאני בתוך דף נגיד סתם ואז הולך למועדפים ובוחר אתר זה כן פותח לי את האתר.. איפה הבעיה בדיוק ? להתקין מחדש את האקספולרר? נ.ב אני חושב שבטעות מחקתי את ה ToolBar של זה או משהו כזה אני לא יודע בדיוק.. נגיד שאני הולך למועדפים.. אין לי את האפשרות "הוספה למועדפים"

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by bobby323,

רוצה את המבחר של אימיול אבל שיהיה מהיר, לפעמים אני מחכה שבוע לקובץ ראיתי את ה ARES, יותר מהיר בלי הרבה מבחר, מעוניין בעיקר בסדרות טלוויזיה עם אודיו צרפתי, משתמש בזה לתרגול, וניתן למצא את זה בלי שום בעיה באימיול תודה

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  20. אני מחכה לפחות חצי שעה עד שזה נשלח. ככה זה אצל כולם??

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by Green,

היי אני מחפש תוכנת מפות עולמית או לפי מדינות שיעבוד על מחשב נייד בצורה טובה וחלקה והכי חשוב שלא צריך אינטרנט זמין בשביל לעבוד עם התוכנה מה שעוד יכול להיות נחמד זה שיהיה לו זכרון שאני יוכל לשמור נקודות מיקומים ודרכים על גבי המפה תודה

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by KOBRA CHOPER,

WHAT IS THIS FILE? :-[

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by Nurit2005,

טוב. זה נשמע מטופש שאני שואלת שאלה כזאתת אך בואו נגיד שמשם התחיל הכול. לאחר שנמצא (גם בחו"ל לפי שבדקתי) קובץ CODEC פגום ב- movie maker. ולא מאפשר לי לבצע כלום על התוכנה התוכנה פשוט נתגעת. כמה ימים לאחר מכן אחותי נסתה להפעיל קבצי wmv על נגן המדיה הרגיל של windowes media plear. וגרם לאותו מקרה גם בתוכנה ורק לקבצי wmv השאר עובדים בסדר גמור. השאלה היא איך פותרים את הבעיה הזו?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  24. יש לי קבצים שבטעות נעשו מוצפנים על ידי, במחיצה השניה (כונן E). עשיתי פירמוט למחשב, התקנתי XP בכונן , ועכשיו אין לי גישה לקבצים האלו מכיון שהם כביכול מוצפנים. יש תוכנית שיכולה לפתוח את הנעילה הזו?

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by omri_ro,

יש לי רשת עם 3 מחשבים (כולם WINDOWS7 אחד מהם 64bit) המדפסת מחוברת בחיבור USB לאחד המחשבים עם מה"פ (32BIT ואיני מצליח להדפיס מהמחשב שלי(64BIT) למרות שתהליך הוספת המדפסת(רשת) עובר בהצלחה. מהמחשב השני (עם מה"פ 32BIT) אין שום בעיה בהדפסה. תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים