תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני מחפש תוכנה הכי פשוטה שתוכל לקחת כתוביות ולהריץ אותם זמן מסוים קדימה או אחורה יש לי בעיה עם כמה כתוביות שמופיעות כמה שניות לפני או אחרי ואין לי איפה עוד למצוא כתוביות אחרות.. אשמח לתוכנה פשוטה שתוכל לעשות את זה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צריך תוכנה שתעביר לי סרט ממצלמת וידאו למחשב בפורמט MPEG או AVI ...לא משנה העיקר שתהיה הפשוטה ביותר להבנה (לא בשבילי...) יש המלצות ? אגב איך מחברים מצלמת וידאו למחשב אם אין ציוד מיוחד או משהו ... ? תודה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק און קיי ואני רוצה לשים לו אנטיוירוס שיעבוד עליו כל הזמן..איזה אנטיוירוס הכי מומלץ לשים?ומה אפשר לשים בכלל? תודה
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
התקנתי את התכונה Mirc וכאשר אני מנסה להתחבר לשרתים קופצת לי הודעה הבא * Unable to connect to server (Software caused connection abort) - * Connect cancelled ואני לא מצליח להתחבר לשום שרת, יש לזה פתרון? מישהו נתקבל בזה מתישהו?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
האם יש אפשרות שיהיה גם מספר עמוד במספרים וגם באותיות במקביל? כלומר, לדוגמא: בצד ימין בתחתית העמוד יהיה כתוב "יב", ובצד שמאל בתחתית העמוד יהיה כתוב 12 ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לחברה שלי כרטיס מסך וקל שאינם מותקנים אני זההתי את החומרה עכשיו השלב הבא היא להתקין אותה נגיד והכרטיסים הם של חברה מסויימת אני רוצה את הדרייברים שלהם (היא איבדה תדיסקים) אז האם יש אתר עם מאגר דרייברים להורדה. ואני מתכוון למאגר לא להכנס לאתר של החברה שייצרה את המוצרה ולחפש שם אלה להכנס לאתר חיצוני שלא קשור לשום חברה אשר מכיל מאגר עצום של דרייברים לרוב החומרות הקיימות (תרגישו חופשי להעביר אם זה לא קשור אני פשוט חשבתי שזה היכ קשור לפורום תוכנה) ועוד שאלה אחרי שאני מוריד את הדרייברים לא צריך לפרמט פשוט להתקין ולהפעיל מחדש (ווידוס 98) תודה רבה רבה למי שיעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קורה לי לאחרונה. האיסיקיו\מסנגר , פתאום מתנתקים לי , וחוזרים לחיבור אחרי שניה. הפרח של האיסיקיו , הופך לצהוב דהוי כזה (מנותק) ואחרי כמה שניות , עד חצי דקה , מתחבר שנית. חשבתי שזה אולי כל האינטרנט מתנתק , אבל האתרים , והורדות ששמתי ברגע שיורידו , לא נעצרו אפילו לשניה כשהאיסיקיו התנתק. עשיתי uninstall מלא , והתקנתי מחדש , לא עזר. עשיתי system restore לזמן לפני שהתחילה הבעיה , לא עזר. ביטלתי את האנטיוירוס\פייר וול , לא עזר. סרקתי וירוסים\ספיי\וסתם בעיות במערכת הפעלה , מצא כמה בעיות , אבל זה לא עזר לבעיה של הניתוקים.. למישהו יש איזה רעיון? פשוט חבל לי להתקין מחדש מערכת הפעלה בגלל בעיה קטנה ומציקה כל כך.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יום בהיר אחד מוזילה החליטה לא להציג לי יותר תמונות בזון רק בזון וזה אחרי שנה שהיא שירתה אותי בנאמנות. מישהו יודע למה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן, המחשב הפך להיות איטי והחלטתי להתקין NOD32 (בדרך כלל אני משתמש בSymantec Antivirus - לא הנורטון! אלא הסימנטק הרגיל). הNOD32 מצא וירוסים שחמקו מעיניו של הקספרסקי (!) ומצא כמה טרוייאנים ו-וירוסים במצב בטוח. מחקתי את הוירוסים אך הסימנטק עדיין מודיע על טרוייאנים מסוג Torjan.Webus האם אתם מכירים תוכנה טובה ויעילה שתסיר את המזיק הלא נחוץ הזה? הייתי מאוד מרוצה מיכולת הגילוי של הNOD32, אך כמו שאתם רואים - היא לא הרמטית.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כשאני גולש באתרים מסווימים אני מקבל את ההודעה הבא : Sorry, your browser/program is not supported by Web Dynpro! ב win7 איך אני יכול לפתור אותה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , מאתמול בערך אני לא מצליח להתחבר לאייסיקיו (2003a). האינטרנט עובד בסדר, למסנג'ר אני כן מצליח להתחבר. הבעיה התחילה אתמול בערך, ממה שהבנתי זה לא בעיה בשרתים ואין את זה לאחרים. ניסיתי להריץ את DBConvert ולהתקין מחדש, אבל הבעיה נשארה. אני מחובר כקליינט ברשת ביתית אם זה משנה. הערה - משום מה יש לי גם בעיית גישה לכוננים במחשב השני (ניסיתי להתקין מחדש את הרשת וזה לא עזר), ככה שיכול להיות שזו בעית רשת ולא בעית תוכנה. אם כן אני אשמח אם מישהו יעביר את הנושא למקום המתאים. תודה מראש למי שינסה לעזור
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי, אולי מישהו יודע ויוכל לסייע לי. אשמח להסתייע. בוורד 2007 כמו בוורד 2003, כשמילה שהוקלדה עם שגיאת כתיב, היא מסומנת בקו תחתון אדום. כשעומדים עליה עם העכבר ולוחצים על לחצן ימני. נפתח חלון ובו הצעות תיקון וכן אפשרות לסמן על התעלמות מהשגיאה וכו'. בוורד 2010 שבידי, כל שגיאה אכן מסומנת בקו תחתון אדום, אולם הלחיצה על הלחצן הימני בעכבר אינה פותחת חלון כזה (למעשה מוצג חלון לשבריר של שנייה ולא ניתן להשתמש בו). האם מישהו, שכבר עובד עם אופיס 2010, יודע האם ניתן להפעיל תכונה זאת ואם כן כיצד? בתודה מראש. מיקי ???
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי נואשות באינטרנט קריברים למצלמה מסוג GPT DC-4120 אבל לא מצאתי לווינדוס XP. בבקשה תביאו לי את הדריבר... בתודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל פעם אני מנקה רגולות,וירוסים וטרויאנים, אבל חוזרים, יש לכם תוכנה/תוסיף (פיירפוקס) שיפסיק את זה? השתמשתי גם בקובץ hosts אבל אין זה מציק גם ב-IE וגם ב-FF לא יכול יותר זה משגע אותי. נ.ב יש לי Windows XP Pro SP1
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני צריך באופן דחוף תוכנה שיכולה לקרוא או לפתוח קבצי RMS. אני לא בטוח שיש עוד פורומים פה שיוכלו לענות לי על השאלה הזאת אז החלטתי לנסות כאן. למישהו יש המלצה או מכיר תוכנה שפותחת כאלו קבצים? חיפשתי בגוגל ולא כ"כ הצלחתי למצוא משו.. אם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה יום טוב..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך תוכנה שמגינה מפני קריאת קבצים ע"י סיסמה. כלומר, מי שלא יודע את הסיסמה - לא יוכל בכלל לראות את הקבצים. משהו כזה שכדי להכנס לספריה מסוימת - צריך להקליד סיסמה. יש משהו כזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
....
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בהמשך לת'רד שפתחתי הפתרון: להריץ בCMD את הפקודה net localgroup "Administrators" "NT Authority\Network Service" /add כמה שמיקרוסופט מסבכים לפעמים... הפכתי את המחשב בשביל לסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת Windows Media Player encountered a problem while playing the file. For additional assistance, click Web Help. כאשר אני לוחץ על web אני מקבל את ההודעה הבאה You've encountered error message C00D11B1 while using Windows Media Player חיפשתי בגוגל אבל לא הבנתי את הפיתרון. אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול שאלה עד לפני כמה הפוקר בפייסבוק עבד לי חלק בלי שום בעיות ומשום מה פתאום לפני כמה ימים הוא פתאום קופא לי באמצע משחק ואז אני חייב לסגור את הדפדפן ולהיכנס מחדש לאתר וככה כל פעם ואני לא יכול לשחק בכלל.. עד היום שיחקתי באקספלורר 6 (לא אוהב את 7 ו-8 מבחינת עיצוב והסדר תפריטים) וכמובן הורדתי את הדפדפן של גוגל ופיירפוקס וגם שם הוא קופא. מה עליי לעשות ? תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכולנו שבוע טוב.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מנסה לגלוש באתר והופה זה עובר לי לה http://69.50.190.131/?to=dname&from=in בלי לשאול אותי ... לא יודע מזה אפילו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני צריך לערוך מספר סרטונים האם windows movie maker מאפשרת פונקציות עריכה בסיסיות סבירות? עם איזה פורמטים היא עובדת? תודה, טל
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום האם יש דבר כזה : onRightClick או משהו דומה שיכול להגיב על לחיצה על הכפתור הימני בעכבר?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לקריאת והשמעת קבצי flac למחשב. עד עכשיו לא מצאתי מחיפוש בגוגל, וקיוויתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי. תודה לעוזרים! אלון
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-