תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעייה בהצגת וידאו באתרים מסוימים ומפנים אותי להורדת Flash Player אך משום מה אני לא מצליח להתקין את הנגן ניסיתי מכל מיני דפדפנים אך ללא הועיל וגם לא מקבל חיווי על שגיאה מסוימת פשוט רואים חלון לבן עם סמל של הפלאש אנא עזרתכם האדיבה והמהירה נ.ב מותקנת מע הפעלה XP PRO על מחשב חדש תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
הורדתי מהאינטרנט '' Symantec Norton Internet Security 2007 With Full WORKING Activation & Updates '' הקובץ הינו ב RAR וכשאני בא לפתוח אותו הוא דורש סיסמא, ניסיתי תוכנה לשיחזור סיסמאות של WINRAR ולא עזר, יש למישהו רעיות יעיל יותר. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני לא כול כך בטוח אם זה קשור לפה אבל לא משנה... הורדתי תוכנה שנקראת iclone אבל זה גרסת הדגמה ל15 יום (trail version), ואין לי מושג איך אפשר לעשות שזה לא יהיה מוגבל! ואם אתם מביאים סיראיל או משהוא אז גם תגידו לאן להכניס אותו כי אין שם מקום, אז אם מישהוא יודע איך לפרוץ את זה או שיש לו קראק או משהוא או קישור לגרסה המלאה אני אשמח מאוד, תודה! והגרסה זה 2.1
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
האם אפשרי לסמן רשימה של לינקים ובלחיצת כפתור אחת לגרום לכך שכולם ייפתחו בדפדפן שלי? אם כן, כיצד?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הורדתי כל מיני דמואים למשחקים גם בפורמט RAR וגם בפורמט EXE כשאני לוחץ עליהם לא קורה כלום. מה יכולה להיות הבעיה? פעם ב... הלחיצה צולחת ואני מצליח להתקין
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
טוב מאז שהתקנתי את הדריברים החדשים של 163 התחילו מלא בעיות בהתחלה שמתי ת163 שיצא אז בשביל שיהיה אפשר לשחק בביושוק טוב הכל היה סבבה הSTRANGLEHOLD הזה שיצא עכשיו לא עולה ואם הוא עולה הוא עושה מסך שחור שאני מתחיל משחק FIFA 08 לא עובד פותח לי תמשחק ואז חוזר לווינדוס שהפיפא עצמו עדיין פתוח בשורת משימות PES 2008 הדמו רץ ממש אבל ממש לאט כאילו המשחק על סלואומושן אני רציני זה מעצבן מה אתם אומרים לעשות איזה דריבר הכי יציב לשים שהבעיות קצת יפתרו אה דרך אגב יש לי 76GT
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
למרות שאני משתמש רק בWINDOWS MAIL והוא מוגדר כDEFUALT עדיין אם אני ילחץ על קישור לכתובת מייל באיזשהו אתר אינטרנט הוא מתעקש לפתוח לי רק את תוכנת הדואר של אופיס.. מה עושים ? תודה..
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
חבר'ה אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי... אני פותח את המחשב שלי בווינדוס XP מנסה להיכנס לאחד הכוננים C/D/E בדאבל קליק ואני לא מצליח המחשב עושה לי פתיחה באמצעות על כל דאבל קליק במקום להיכנס ישר לכונן. נכון, יש דרך להיכנס לכונן והיא על יד מקש ימני בעכבר וכפתור פתח אבל זה תקלה שטותית שמפריעה לי... מקווה שתוכלו לעזור לי.... תודה מראש מאיר [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי כולם לאחותי כרגע יש מחשב עם WIN98 SE והיא רוצה להתקין את התוכנה PhotoShop,מהי הגרסה האחרונה שתעבוד על המחשב? פנטיום 3 112MB RAM תודה.
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ואו כמה זמן לא הייתי כאן. שלום לכולם. ברצוני לדעת איך יוצרים לחצן פלאש שברגע שסימן העכבר עובר עליו נפתחים עוד כמה לחצנים שקשורים לנושא. משהו יכול לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה לעריכת וידאו בכלל שאני עושה איזה עבודה יצירתית (ככה זה נקרא), על איזה משחק מחשב, עכשיו הקלטתי מתוך המשחק כמה סירטונים ועכשיו אני צריך לערוך, אני בקושי מבין בעריכה, אז מה שאני צריך זה תוכנה שלא חופרת יותר מידיי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
היי.. לאחרונה קיבלתי מסך מוזר כזה שאני נכנס לאתרים מסויימים: http://img218.imageshack.us/img218/7233/ieprobax8.jpg מישהו יכול לתרגם לי בבקשה מהי הבעיה? תודה רבה עריכה: חשוב לציין שלעמים זה קורה לי ולפעמים לא. כלומרת זה קורה ואחרי בערך 5 דקות אני כבר יכול להכנס לאתר..
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום הנוקיה פיסי סוויט שלי עושה בעיות,שאני בא להתקין,משחק או תוכנה על הN73 שלי, אז אני לוחץ על הקובץ,הוא שואל אותי אם אני רוצה להתקין אז אני אומר כן,ואז מופיע המסך של "אם ברצונך לבטל התקנה זאת לחץ כאן" ואני לא לוחץ וזה יוצא לי אחרי 2 שניות שאני רואה תמסך,ויוצא סתם,אני לא מבין למה,את ההתקנה בכלל אני לא רואה על הפלאפון. דרך אגב עשיתי UNINSTALL והתקנתי מחדש ולא עזר.[אפילו כיביתי תפלא והדלקתי מחדש]
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
צריך דריבר לכרטיס רשת אלחוטי מתחבר דרך USB של חברת DYNAMODE דגם הכרטיס : WL-GI-700XA לא מצאתי באתר החברה וגם לא בDRIVERGUIDE.COM אם למישהו יש רעיון או יודע איפה אני אוכל למצוא את הדרייבר אני אודה לו מאד
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, שמתי לב היום למשהו שלא ראיתי בעבר במסנג'ר שלי. כששולחים לי לינק, אני לוחץ עליו והוא נפתח בבראוזר שכבר פתוח ולא בחלון חדש. היום התקנתי את תוכנת מסנג'ר פלוס ואני מאמין שיש לה קשר לזה כי הייתי שם לב אם זה היה קורה לפני כן, אני רגיל לכך שנפתח חלון חדש בכל פעם, גם אם לחצתי מאה פעמים על אותו הלינק. האם מישהו יודע איך לגרום לכל הלינקים במסנג'ר להפתח בחלון חדש? תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קיבלתי מצלמה כזאת חדשה בקופסה אך בלי שום דיסק א. אני מאוד מעוניין למצוא לה דרייברים ב.תכלס אני גם לא יודע אם יש לה בכלל דרייברים ל-XP מה שאני כן יודע זה שהפכתי את האינטרנט פעמיים והתקנתי אין ספור דרייברים תואמים ואוניברסלים ושום דבר לא עבד בבקשה אם יש למישהו איזשהי ידיעה בנושא אודה לכם מאוד על כל תגובה שהיא
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש כזה? אופיר
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
רציתי לשאול. עכשיו שחררו את הגרסא של Catalyst 7.9. אני היחיד שכל פעם אחרי שאני מוריד את ההתקנה הוא מעלה שגיאה ואומר שהקובץ פגום או שזה קורה לעוד אנשים?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שאני מחפש דרך לקבל SMS למחשב ולא דרך איסיקיו, ככה שאפשר יהיה לעשות את זה גם בישראל =].
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אם יש לי במחשב סרט\סדרה ב720P HD, האם זה משנה באיזה נגן אני מפעיל אותו? אני משתמש היום בBSplayer כדי לנגן את הסרטים מהמחשב לטלוויזיה...
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
ברגע שהמחשב שלי נכנס ל SLEEPMODE הוא מ תנתק לי מהרשת איך אפםשר לתקן זאת. יש לי מחשב נייד ואני בכל זאת מעוניין שיהיה לי SLEEP מוד אבל שלא יתנתק מהאינרנט הוא מחובר ב WIFI ל ראוטר תודה מראש. *שחכתי לציין יש לי וינדוס XP*
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך תוכנה לבדיקת הטמפ' של הרכיבים במחשב (כרטיס מסך,מעבד, זיכרון וכו'...). אני מכיר את התוכנה HDD life pro אבל היא מראה רק את הטמפ' של המחשב בכללי ולא של כל רכיב בעצמו.. אשמח אם תתנו את שם התוכנה שאתם ממליצים עליה. דניאל.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום. דוד שלי הכין מצגת הקשורה לעבודה שלו, ויש בה הרבה תמונות. הוא שאל אותי אם אני יכול למצוא דרך להקטין את גודל התמונות שיהיה יותר נוח ללקוחות. המצגת שוקלת 5.91 MB. אני מוסיף אותה פה להורדה, אם ברצונכם לעזור לי. באילו דרכים אפשר להקטין את התמונות? תודה. הורדה: http://rapidshare.com/files/58019009/__1514___1513___1505___1495_ODT___1505___1491___1504___1488___1493___1514__.rar
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת...האימיילים פשוט לא נמחקים! לא משנה איך מנסים (אימיילים נכנסים)... הגרסא היא גירסא 6 ! תודה מראש, סטס.
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-