עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DeaglinG,

שלום, אני זקוק לעזרתכם בדחיפות. יש לי בעבודה כמה מחשבים, ומסיבה כלשהיא נמחק מאחד מהם הרבה מידע שהיה על שולחן העבודה. המידע הוא של שנים רבות וחומר מאוד חשוב להמשך עבודה ואני חייב לשחזר אותו. ככל הנראה המידע נמחק על ידי אחד מהעובדים, שכנראה הסתכסך עם הבוס... עכשיו, חיפשתי בפורום הודעות קודמות על שיחזור ומצאתי את התוכנה GetDataBack. עוד לא ניסיתי אותה אבל רציתי לשאול לפני שאני מנסה, אם יש למישהו תוכנות נוספות שהוא ממליץ עליהם. בנוסף, אם יש פה מישהו עם נסיון של שיחזור חומר ויכול לתת לי כמה טיפים כיצד לעשות זאת בצורה הטובה ביותר אני ישמח. למיטב ידיעתי רצוי לא לכתוב על ההארדיסק לאחר איבוד המידע כדי לא לכתוב עליו לכן ניתקתי אותו מהמחשב בעבודה. אנא ענו לי בהקדם זה מאוד חשוב לי. ת…

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  2. שלום אני משתמש ב win xp sp2 ויש תכונה שממש מעצבנת אותי, וכל נסיון לגלות איך אני מבטל אותה עלו בתוהו. אני מדבר על התכונה של העלמה אוטומטית של פריטי התחל שלא נעשה בהם שימוש בזמן האחרון. כלומר, בתפריט Programs שבהתחל יופיעו רק מספר תכניות שהשתמשתי בהן לאחרונה, ולא כולן כפי שהייתי רוצה. כדי להציג את כולן, אני צריך ללחוץ על לחצן החצים, ואז מופיעות כל התכניות. אני רוצה שבאופן דיפולטיבי יופיעו כל התכניות. אני בטוח שהעניין הוא די פשוט לסידור, אבל באמת שכבר נשבר לי הזין לחפש. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 421 צפיות
  3. Started by omri_ro,

יש לי קובץ TXT שהוא בעצם רשימה של אלפי קבצים(כל אחד בשורה נפרדת), אני מעוניין להוסיף מילה מסוימת (כל פעם אותה מילה)בין כל שתי שורות. יש איזה עורך טקסט עם האופציה הזו?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by Yoav,

כשאני נכנס לתיקייה של כונן יש לי תקלה מוזרה ביותר: זה גם בתיקיות, EXE בהכל. חשבתי שאחרי הפרמוט הבעיה תפתר, אז חשבתי. מה אני עושה נגד זה? אני חושב שזה התחיל אחרי שהתקנתי את הIE7, אבל ממש לא בא לי לחזור ל-6 מכל מיני סיבות..

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by rk666,

מסיבה מסויימת כל השמות רשומים לי לפתע בסינית מקום שיהיו באנגלית בתוכנה GOOGLE EARTH שיחקתי עם הפונטים והכי טוב שהגעתי זה לריבועים במקום. שיניתי שפות שינית אפילו SCRIPT של שפה, ובנוסף אפילו שזה לא קשור אפילו את הרינדור. שום דבר לא עוזר ואני משתגע. זה קרה פתאום לפני איזה שבועיים ומאז רק סינית... תמונה: למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by IdanS,

שלום רב!!! המחשב שלי חזר מתיקון,הוחלפו לוח אם מסוג MSI,מעבד INTEL PD925 DUAL CORE,מאווררים וספק כוח.התקנתי את ווינדוס XP מההתחלה,כולל דרייברים של לוח האם,כרטיס מסך וכרטיס קול.אציין שרכיבי החומרה הוחלפו ברכיבים זהים. הכל עובד טוב ויפה,הכל מותקן כמו שצריך,אין בעיה עם זיהוי של חומרה כלשהיא רק ש..אין סאונד!!! המחשב שלי מפקד כמו שצריך,כל החורות זוהו,כרטיס הקול מותקן והרמקולים מופעלים ומחוברים בשקעים הנכונים ואין סאונד... אם זוהי בעיית חומרה או דרייברים,מה ניתן לעשות? האם זוהי בעיית חומרה?בעיית דרייברים?או שמא חיבור רופף? כרטיס הקול הוא חלק מלוח האם מסוג realtek אם אני קורא זאת נכון....אז מה יכולה להיות הבעיה?אין לי כוח לרוץ עם המחשב למעבדת התיקונים שוב....

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  7. Started by ori-silver,

יש לי סרט hd של 9 ג'יגה הקובץ הוא mkv ואני רוצה לקווץ אותו ל xvid,יש דרך לעשות זאת?ניסיתי עם total video converter אבל לוקח לו שנים לעשות את זה יש תוכנה אחרת?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  8. Started by Netanel o_0,

יש לי מסך ישן LG flatron 795ft. שמחובר למחשב ישן. כרגע לא מותקן על המחשב שום מע"ה ויש לי צורך להיכנס לביוס.. הבעיה היא שהמסך לא מראה את הביוס, הוא כאילו נכבה לכל הזמן שהמחשב עולה. רק אם אני מכניס דיסק התקנה נגיד של לינוקס, כדי שיעשה ממנו בוט, המסך מתחיל להציג. לא קורה עם מסך אחר. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 400 צפיות
  9. 1) להכנס לאתר :http://www.4shared.com/file/23525534/156ff845/Quick_Dictionary.html?dirPwdVerified=f164b20c 2) להוריד את התוכנה 3) לפרוס את התוכנה ב דיירקטורי או על ה DESKTOP 4) לרשום את המילה שרוצים לתרגם 5) התוכנה נכנסת לאינטרנט לאתרי תירגום ומחזירה את התשובה : תוכנה זו לא מכילה שום מנגנון מעקב. תהנו ....

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  10. התקנתי את התוכנת סנכרון העדכנית מאתר היצרן 141e או משהו כזה... חיברתי את הכבל USB. ב-DEVICE MANAGER הוא מופיע דקה בצהוב, על מסך הפאלם רשום "יוצר קשר" ואחרי דקה ב-DEVICE MANAGER הוא נעלם ורשום על מסך הפאלם "יצירת התקשורת נכשלה בדוק הגדרות". יצרתי פרופיל חדש, יצרתי את הפרופיל גם בתוכנת סנכרון, ניסיתי כל מיני שטויות, אני מרגיש שפספסתי משהו קטן שתוקע אותי. חוברות ההפעלה מממממש לא עוזרות אין שם שום מידע רציני. אשמח לקצת עזרה (:

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  11. קיבלתי תכונן 320 גיגא ואני רוצה לחצות אני רוצה לעשות את זה 100 ו 200 אני לא רוצה לפרמט אני רוצה רק לחצות כי יש לי דברים במחשב שחשובים ואני צריך תוכנה שתעשה גם שאני יפרמט זה ישאר ככה ואני יעביר תקבצים ויפרמט תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by redead,

איך אני יכול לעדכן למישהו את ההאנטי וירוס לתאריך האחרון אם אין לו כרגע אינטרנט ? יש איזה לינק לאתר שלהם להוירד את העדכון האחרון? תודה..

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  13. Started by barlevi321,

שלום לכם ... רציתי לשאול למה האימיול לא עובד , אני יודע שנפלו שרתים , אבל מה קורה עם זה לא יהיה יותר אימייול. ואני רוצה להוריד את הביטורנט, אפשר לינק להורדה+ מדריך ... בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by eliau21071981,

אפשר בבקשה מדריך לGHOST זה מאוד שימושי וחשוב שכולנו נדע איך להשתמש בכך

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  15. איך מעבירים את ADRRESS BOOK מ outlock exprees ל microsoft outlock, עשיתי EXPORT לפנקס כתובות ואני לא מצליח לעשות לו IMPORT ב microsoft outlock 2007

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by kipi-man,

במנהל ההתקנים נראה שכרטיס הקול שלי מותקן ולא אמורה להשתקף כל בעיה ... אבל אם מסתכלים בצד שמאל למטה (היכן שהסמלים של התוכונת הפועולת ), לא רואים את הרמקול שאמור להיות שם ... והדבר גורם לכך שאני לא יכול לשמוע מוזיקה/צלילי xp / צלילי תוכנות ואת שאר הקולות שאני אמור לשמוע... יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה ? ואין לי מושג איזה כרטיס קול יש לי ... איך אני יכול לברר ? כבר חיפשתי ב dxdiag ונראה שם כי המחשב לא מזהה שום כרטיס קול ..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Itsik-L,

יש לי איסיקיו 5.1 היה לי 6 אבל גם שם היו בעיות,עכשיו ב5 אותו דבר כל שניה מתנתק ומתחבר,או שרושם לי שכולם מנותקים וזה גם לא מצליח לשלוח הודעות כל מיני דבירם כאלה מעצבנים לפעמים רק הוא עובד בסדר

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by פיני1805,

שלום ח'ברה. יש לי שלט של XBOX דגם PL-3601 של חברת PELICAN. ואני מעוניין להפעיל אותו במחשב. אך הווינדוס XP מבקש דרייבר בשביל זה. מישהו יכול למצוא לי דרייבר בבקשה כי אני לא מוצא. תודה על העזרה .

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by xTz,

לא אכפת לי חינמי או לא. תודה

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by sofix4,

יש תוכנה שמאמצת את המעבד למאמץ מלא כדי שאוכל לראות עד כמה הוא מתחמם? [שתי ליבות]

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  21. Started by md22,

כשאני פותח את Internet Explorer כתוב מתחבר ואחרי כדקה כתוב התוכנה לא מגיבה יש לי Internet Explorer 7 בויסטה מה יכולה להיות הבעייה תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by animal,

התקנתי 3dsmax על המחשב שלי ומשום מה הוא לא מצליח לפתוח אותו אני חושב שאולי שהגירסא שקיימת כרגע (9) לא תומכת בויסטה או שאולי זה משהו אחר בכל אופן אם יש איזשהו פיתרון אני אשמח קבל תודה

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  23. Started by dor_20,

שלום לכולם! מישהו מכיר איזושהי תוכנה שניתן בעזרתה להקליט שירים מהרדיו של המדיה פלייר? תודה מראש דור

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  24. מחפש תוכנות כמו אנטי וירוס טוב, תוכנת צריבה, ואופיס. הבנתי שבאופן אופיס אין OUTLOOK זה נכון?

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  25. פעם נתקלתי בתוכנה שפורשת את כל החלונות על המסך, ואז אתה רואה את כולם בריבועים קטנים, מקיש על אחד והוא נהיה על כל המסך. מישהו יודע איך קוראים לה? ואל תמליצו לי על כפתור ימני בשורת המשימות ואז TILE

• 0 תגובות
    • 415 צפיות

דיונים חדשים בפורומים