עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by the kon,

הורדתי והתקנתי FFDSHOW ו Matroska Splitter וCOREAVC והצלחתי לפתוח קובץ MKV בWMP אבל הסרט לא רץ חלק ויש לו תקיעות.. פעלתי על פי מדריכים באתרים שונים אבל זה ממשיך לעשות את זה.. מה הבעיה\מה אני לא עושה נכון?

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  2. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום, יש לי את התוכנה אדובי פרימייר פרו, ולמדתי להכניס בה אפקטים מיוחדים: 1. picture in picture. 2. blue screen of הבעיה שאין לי בסרגלי הכלים את הפרטים שהיו אמורים להדריך אותי, לביצוע האפקטים האלו. הנה הכתובת של שני המדריכים: http://planet.nana.co.il/bereby/premiere/bluescreen.pdf http://planet.nana.co.il/bereby/premiere/pip.pdf הנה תמונות להמחשה, הראשונה היא במחשב שלי, והשנייה עם הביצועים המורחבים: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by amirx19,

כמו כמעט כולם אני מחפש ממשק לHTPC שיהיה בעברית.אני מבקש המלצה לממשק שיידע לנגן סרט ששמו ושם הכתובית לא זהה,וזה הכי חשוב לי בדרישות מהממשק. שיהיה ניתן להקפיץ את הסרט 5 שניות אחורה ע"י לחיצה על מקש החץ השמאלי (כמו בMV2PLAYER לדוגמא).אם יש אפשרות לעבודה על לינוקס זה מעולה אך לא חייב.תודה.

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by blue wings,

שלום לכולם. כפי שאתם רואים אני משתמש חדש וזוהי הודעתי הראשונה. ואשמח אם תעזרו לי. אז ככה, אני משתמש די חדש בfirefox והבעיה שלי היא כזאת: אני עשיתי שתהיה השלמה אוטומטית של כתובות בשורות הכתובות, וזה די מציק האמת. מי שלא מכיר אז עשיתי את זה דרך ה-about:config ואת הערך הזה: browser.urlbar.autoFill היה צריך לשנות לtrue ניסיתי לבטל את זה ע"י החזרת הערך לfalse, אך זה לא השתנה ועדיין קיימת ההשלמה האוטומטית.

5. כשמקור אחד (השכבה התחתונה) ממצלמת וידאו והמקור השני (השכבה שמעליו) מתמונה מההרד דיסק

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  6. הנה אתר לדוגמא http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1270&CategoryID=343&Page=1 החומר כתוב אבל הוא חסום להעתקה אי אפשר לסמן אותו. האם יש תוכנה או plugin שפותח את זה?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, יש לי קובץ PDF MANUEL BOOK.עכשיו אני רוצה לשלוח לחבר במייל רק עמוד אחד או שניים...איך אני "מעתיק" או "שומר" רק עמוד אחד?(בצורה שיהיה אפשר לשלוח במייל...). תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by R9800P2,

יש לכם איזה תוכנה של מספרי טלפון? בעברית שאני יוכל לישמור את כול המספרים

9. Started by kong5,

הרצתי סריקה במחשב בעזרת תוכנת antispyware ומצאתי קובץ בשם Backdoor.IE PS שמעתי לא מעט על השם בקדור. זה נמצא ברגיסטרי. גם לאחר פירמוט כונן c והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה הקובץ לא נמחק. מה עליי לעשות בכדיי להפתר מהמזיק? תודה! עריכה: עוד קצת מידע: בvendor רשום: Pswin.Pooya [ps-ware.net] שימו לב זה אתר ערבי.

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה לעריכת mp3 שמאפשרת לחתוך את הקול ולהפוך את השיר לאינסטרומטלי בלבד

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by מישה,

בימים האחרונים, לאחר שהתקנתי את הפייר וואל והאנטי ספאם של סימנטק, אני רואה הודעות באוטולוק אקספרס שהתמונות לא הורדו מהשרת, על מנת לא לחשוף את הIP שלי. מצורפת תמונה השאלה שלי היא : האם האנטי ספאם אחראי לזה או הפייר וואל ? הערה נוספת : התקנתי גם את SP2, אבל מאוד לא נראה לי שזה קשור לפייר וואל הדי נחמד ( לפחות לפי המראה שלו ) שמיקרוסופט דחפו לנו.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  12. Started by avz,

היי, אשמח לעזרה ממי שמכיר תוכנת קודי. אני משתמש בגירסה האחרונה, 19,3 שמותקנת על PC עם חלונות 10 64. יש לי תופעה מוזרה - אני צופה בשידורי עידן + באמצעות הרחבת פישנזון (זו לא בדיחה). כאשר אני צופה בערוץ 12, הצפיה חלקה ואין כל בעיה. אם אני עובר לערוץ 11, כל כ-16 שניות התמונה קופאת וכאילו נטענת מחדש , מופיע מחוון התקדמות עגול שעולה עד ל-100 והשידור נמשך. האם מישהו מכיר את התופעה ויש לו הצעה לפתרון?

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by Lol10k,

שלום,אני מחפש תוכנה מקצועית לשמירת אתרים עם כל התוכן על המחשב,שאני אוכל לראות אותם גם שאני לא מחובר לאינטרנט. קיימת תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by לילושאק,

אני מורידה סרטים מהאי מיול ורוב הסרטים יש איתם בעייה הם עולים ורואים תמונה עם המון נקודות שהופכים לחצים קטנים ניסיתי לעלות את הסרט בתוכנה בי סי פלייר ובמדייה פלייר בשניהם יש את הבעיה האם אני צריכה להתקין תוכנה מסויימת בשביל לראות טוב יותר ובלי הנקודות ואם כן אז אתם יכולים להגיד לי את שם התוכנה וקישור מסויים אני אודה לכם מאוד

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by subarel,

יש לי עכבר של TEAC אלחוטי עם 10 מקשם עליו דגם M43WC, אני מחפש תוכנה שתיתן לי לשלוט בכל מקש, להגדיר אותם. התוכנה שבאה עם העכבר איכשהו מפילה לי את המחשב.... (מסך כחול...) וגם היא לא משהו בכלל... (יש בה איזה 15 אופציות קבועות מראש) אם זה שייך לפורום תוכנה אז בבקשה להעביר. בראל.

16. Started by ex_,

מה קורה עם הפורום עיצוב וגרפיקה ממוחשבת? תביאו קצת יופי ויזואלי [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by LaCostE,

התקנתי NAV 2006 מקורי , כולל אקטיבציה והכל . עכשיו כל פעם שנאי עם הנורטון ברקע , Symantec Integrator או משהו כזה ,נתקל בבעיה ועליו להסגר. שם הקובץ : nmain.exe מה עושים ? עריכה : תמונה מצורפת http://img217.imageshack.us/img217/8034/nabpf7.png

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by rjjb7,

האם קיימת תוכנה שבלחיצת כפתור במקלדת מכבה ומדליקה את מסך המחשב. אין צורך בפתרונות יצירתיים כמו "לווינדוס יש את האפשרות הזאת בלוח בקרה -> אפשרויות צריכת החשמל" וכאלה...(כי שם זה דרך טיימר) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by tomer_et,

כמו שאתם יודעים WIN XP מגיע עם תוכנת FAX מובנית. יש לי בעיה עם התוכנה הזאת ואני ממש צריך את עזרתכם. ממש פשוט - אני מנסה לשלוח איתה FAX אבל במקום לשלוח אותו התוכנה מעבירה אותו לתיקיית ה - OUTBOX ו... זהו. הוא "יושב" שם ואני לא יודע איך פשוט להגיד לתוכנה לשלוח אותו. עזרו בבקשה...

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  20. שלום, לפני כשנה וחצי חבר שלי הראה לי תוכנה שכשאני מפעיל אותההיא מראה לי איזה חומרה יש לי במחשב, איזה לוח אם כרטיס מסך והכל. בקיצור אני מאד רוצה להשיג את התוכנה הזו, או כל תוכנה דומה, המיוחד בה זה זהיא הביאה דף שבוא רשום פשוט מאד מה יש לי במחשב. כלומר לוח אם - _____________ והוא היה רושם את הדגם או הסוג. עם מישהו מבין על מה אני מדבר ויכול לעזור לי אני מאד אשמח. תודה מראש. Some Thing...

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by ofir38,

שלום יש לי בעיה בדפדפן... כאשר אני נכנס לאתר למשל כמו yad2.co.il ולוחץ על מודעה הוא לא פותח אותה.. או שאם אני נכנס לפורום של שירים.. ויש שם כמה חלונות לבחור לאיזה פורום להיכנס זה גם עושה לי בעיה www.noshmim-m.net זה מעצבן ואין גישה.. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  22. אני זקוק להמלצה לתוכנה שתאפשר סידור תמונות קיימות. אני מתלבט בין פיקסה לאדובי אלבום. יש תוכנות יותר מוצלחות בתחום הזה? יהי נחמד אם תהיה תמיכה בעברית תודה!

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by אאאאריאל,

החלפתי את לוח האם שהיה לי (intel dp35dp) ללוח gigabyte ep45-ud3lr שקיבלתי הרבה המלצות עליו. החיסרון בלוח הוא מחסור ב firewire מובנה אבל חשבתי שאת זה אפתור דרך כרטיס firewire לחיבור PCI אלא שהלוח לא מזהה לי את המצלמה המחוברת וכנראה גם לא את הכרטיס. דיסק הדרייבר שהגיע עם הכרטיס לא מצליח להתקין את עצמו בהודעה שחסר קובץ inf.* אני די אבוד כרגע :s05: רעיונות?

24. Started by menyd1,

שמתם לב IE9 בטא החדש יש חיסרון מאד מאד גדול זה בהורדות לא מראה מהירות הורדה למשל אם רוצים לבדוק מהירות הורדה\מהירות אינטרנט זה לא מראה מהירות הורדה ועוד רציתי לדעת אם זה משתמש בהאצה גרפית אוטומטית? יש לי כרטיס מסך עם דיירקטס 10 HD4870 בלי לשנות משהו בהגדרות כי לא נגעתי והאם יש מצב שזה מאט את מהירות טעינה של טכנים ב HD? למשל בצפייה ישירה שזה ניהיה איטי יותר

דיונים חדשים בפורומים