תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כמו שאתם יודעים WIN XP מגיע עם תוכנת FAX מובנית. יש לי בעיה עם התוכנה הזאת ואני ממש צריך את עזרתכם. ממש פשוט - אני מנסה לשלוח איתה FAX אבל במקום לשלוח אותו התוכנה מעבירה אותו לתיקיית ה - OUTBOX ו... זהו. הוא "יושב" שם ואני לא יודע איך פשוט להגיד לתוכנה לשלוח אותו. עזרו בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני רוצה לגבות את כל ההגדרות שיש לי כולל אתרים \תוספים וסיסמאות בגלל שאני עושה פירמוט והתקנה מחדש
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מצטער מאוד על זה שזה לא הפורום הנכון לנושא אבל בבקשה תעזרו לי(מי שיכול כמובן). יש לי סרטים על המחשב והורדתי מהאתר www.subs.co.il כתוביות לחלק מהסרטים. ושאלתי היא: איך אני משלב את התירגום עם הסרט ובאיזה תוכנה אפשר לראות את זה??? והאם אפשר איכשהו לצרוב את הסרט כ VCD ביחד עם הכתוביות??? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
איך "מנקים" את מה שסיים להוריד ? ואיך מבטלים שהוא יפתח לבד את קבציי הראר ?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אהלן חברה, מה קורה? מחפש עזרה ממישהו שמכיר אולי את התפריטים בדרייברים של Nvidia. לא מזמן הורדתי את הגרסא החדשה ביותר (260.99) אם זה משנה. פתאום כל המשחקים (בעיקר הישנים יותר "נהנו" מהתופעה) קיבלו תצורה של 4:3 מה שמשאיר המון שוליים שחורים בצדדי המסך. יש לציין שהרזולוציות של אף אחד מהמשחקים לא שונתה ונשארו כמו לפני העדכון. ניסיתי להחזיר את הדרייבר לגרסא הקודמת שלו אבל שום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון? מישהו מכיר תפריט שאפשר לבחור בו יחסי תצוגה? (אם קיים כזה בכלל). אודה לעוזרים וגם לאלו שרק ינסו
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הממ... אם אני מורי את Nero מהאתר שלהם, זה התוכנה המלאה עם כל האפשרויות ? ויש לה תקופת שימוש מוגבלת ? כתוב שם: מה זה אומר ? אם אני מתקין ב 30 לדצמבר זה יעבוד לי יום אחד ? לא מבין :-[
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים עם עיצוב כבד ה- FireFox לוקח הרבה אחוזים מה- CPU והגלישה איטית (לא בגלל האינטרנט, בגלל שהמחשב נתקע כזה) וגם שאני פותח הרבה טאבים אותו דבר.. תעזרו בקשהה
-
- 12 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מבקש שם של תוכנה שאיתה אני אוכל להתחבר למחשב שיש לי בבית ולהפעיל כל מני תוכנות כמואימיול וביטורנט... צריך כמובן שזה יהיה פשוט ולא ידרש אישור כל פעם מהמחשב שיש לי בבית כי אין שם אף אחד שיאשר... מחכה לתגובוות
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
הי חבר'ה אני מחפש דרייבר לכטיס מסך WinFast PX8600 GT TDH EXTREAM LEADTEK למערכת הפעלה :XP 32 תודה מראש, ישי
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
שלום במחשב נייד DELL מדפסת מחוברת ברשת באלחוטי. המדפסת בבית מחוברת דרך כבל LAN. יש לאחותי מדפסת HP OfficeJet Pro 9013 All-in-One אני פותח תוכנה סריקה HP Scan וכמה שניות פתאום לא ניפתח שגיאה כתוב לא מוצא מדפסת. נסיתי להפעיל HP Print and Scan Doctor אחרי דקה הוא לא מוצא לי מדפסת. אני ראיתי בלוח הבקרה --> "הסר התקנת תוכנית" יש שם תוכנה HP scan לפני שאני מסיר תוכנה HP scan אני חיפשתי בגוגל תוכנה HP scan לא מצאתי. מאיפה מורידים תוכנה HP scan? אני לא צריך תוכנה התקנה HP Scan עם דרייבר. אני צריך בלי דרייבר. כי במחשב נייד מותקן דרייבר מדפסת תקינה. דרייבר מדפסת תקינה. שאני מנסה להדפיס זה עובד. באתר HP ראיתי Driver-Universal Scan Driver…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר שלי נמצא עם GMAIL בגירסה הישנה ואין לו כפתור לעבור לגירסה החדשה..מההוא יכול לעשות בכדי להעביר לגירסה החדשה? תודה
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לא ממש ידעתי באיזה פורום לשאול אותה, אבל גם לפה זה קשור.... אולי אני אשמע אידיוט... נגיד אני מוריד (חוקי) תוכנה או משחק מהאינטרנט, מאתר חוקי, לדוגמא Divx וכאלה, לתוכנות האלה יש גירסה גם חינם וגם בתשלום... השאלה שלי אם אני מוריד משהו בסגנון אבל לא אומרים לי זה בחינם... ואני לא רושם את המספר כרטיס אשראי או זהות או משהו בסגנון... אין להם דרך לקחת ממני כסף או משהו כזה? דרך האנטרנט לא יודע... סתם השאלה תמיד הטרידה אותי.... חחח קצת טיפשי אבל מעניין אותי לדעת...
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתם יכולים לתת לי בבקשה את כל המקודדים עלמנת שאוכל לצפות בכל סוגי הסרטים היום?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מחשב מפלצתי מבחינת היכולות שלו מחשב 8 ליבתי וגם 8 ddr3 ואני רוצה לנהל את העבודה של הליבות(הכוונה למרכז אותם לדוגמה לעבודה רק על משימה ספציפית)במילים אחרות לנהל את העבודה של הליבות לפי הצרכים שלי 2 שאלות כי אני די חדש בכל העניין הזה 1)האם דרך וינדאוס יש אפשרות לניהול כזה 2)האם יש תוכנה חינמית כלשהי שיכולה לעזור לי לנהל את השליטה על המעבדים או הליבות או גם וגם לכל מי שיכול לעזור אני מאוד אודה לו שילמתי על המחשב הרבה כסף ואני רוצה לדעת שאני קובע איך הוא יעבוד בשבילי שיהיה לכם אחלה יום
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כל הפיירוולים שניסיתי עובדים על המחשב, מלבד זון אלארם. כשאני לוחץ על ההתקנה של זון אלארם המחשב קופא ומופיע מסך כחול. ממה נובעת הבעיה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
קודם כל תודה ל IceBreak שענה לי על כמה שאלות עכשיו ככה, יש לי את VMWARE WORKSTATION, אחלה דבר, אני משתמש ב XP X64 ובVMWARE התקנתי את XP הרגיל. שמתי לב ש VMWARE מתקין דרייברים משלו לכרטיס מסך (הוא לא מציג את הכרטיס שלי כ nvidia), הסיבה המרכזית שבגללה אני רציתי להתנסות עם VMWARE היא שרציתי להשתמש באופציית ה VIVO שלי (לראות טלויזיה על גבי המחשב, דבר שלצערי nvidia לא הוציאה דרייברים ל X64), אבל מאחר ואני לא יכול להתקין FORCEWARE על ה virtual machine אז גם אי אפשר להתקין את ה WDM של ה VIVO. האם יש דרך עקיפה לסדר את זה? עוד כמה שאלות: 1) הסאונד דיי מקרטע, האם יש דרך לסדר את זה? 2) יש לי 1GB זכרונות, כמה כדאי להקצות מהם ל XP הרגיל? שמתי 512MB והוא דיי מזדחל. 3) בתחילת הה…
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלות מסוג זה. יש לי פרויקט שכולל מספר גדול של מאמרים, כאשר כל מאמר שמור בקובץ PDF נפרד. בנוסף, ישנו קובץ PDF יחיד שמשמש כמאמר ה"ראשי". במאמר זה צריכים להיות קישורים, המפנים את המשתמש למאמר "משני", שנמצא בקובץ PDF אחר. כשניסיתי לבדוק כיצד לעשות זאת אכן גיליתי, שניתן ללחוץ על קישור שיפתח לי קובץ אחר, אך לא מצאתי דרך ליצור קישור שיפתח לי קובץ מסמך בעמוד מסוים, או אפילו בפסקה מסוימת. האם יש דרך לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתרי תוכנות איכותיים מהעולם שמתעדכנים בתכיפות ושניתן לקרוא על התוכנות ולהורידם, משהו בסגנון downloads.com תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הכוונה היא שלדוגמא שיש איזשהוא קובץ שהוא קובץ של וינדוס ואי אפשר לעלות את הוינדוס. אני צריך תוכנה שתוכל לשחזר את הקובץ או להחליף אותו. יש משהו חוץ מה HIRENS BOOT ? תודה מראש לעזורים
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים הורדתי את הבטא החדשה (2) של אופיס 2007 מהאתר של מייקרוסופט. אני צריך לכתוב עבודה ולהגישה בקרוב אך אני נתקל בכמה בעיות בנוגע להטמעת תמונה ותיבות טקסט בגוף העבודה: 1. כשאני מצרף תמונה לגוף העבודה, לא משנה היכן אני ממקם אותה, ברגע שאני משנה משהו בטקסט של העבודה, אפילו אם זה לרווח 2 תווים, התמונה קופצת לשוליים (מצורפת תמונה). יש למישהו מושג איך מעגנים את התמונה למקום מסויים? 2. כשאני מגדיל ומקטין את התמונה אני רוצה לשמור על יחס X וY המקורי. אני לא רוצה לשנות את היחס כי אז התמונה מעוותת. יש למישהו מושג איך עושים זאת? 3. כשאני רוצה להוסיף תיבת טקסט הוא פותח רשימה של איזה 100 סוגים שונים של תיבות טקסט... אין שם תיבה רגילה כמו שהיה באופיס הקודם? 4. כאשר אני מכ…
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, לאחר שעות של קידוד אשר מבצעת תכנת ה-NERO, נצרב לו הסרט. אך כשאני באה להקרין ב-DVD, הכל הפוך. (הראשים של האנשים מטה) מדוע?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6750 2.66 בלי אוברקלוק עד לפני חודש הכל היה טוב אבל פתאום הוא מתחיל לעבוד על 70% 90% וחוזר ל1-5% בלי סיבה בדקתי את חום המעבד בתוכנת אוורסט כחצי שעה והוא הגיע במקסימום ל50 מעלות כשהכי פחות הוא מגיעה ל38 מעלות מה נראה לכם שהמעבד נפגם או לא?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום עקב בלאגן עם האופיס שלי, עברתי לאופן אופיס, יש לי עבודה לעשות, ואני צריך הכניס ערכים שהם 0.00XX, הבעיה שהוא מראה לי בתא רק שתי ספרות, איך אני גורם לכך שהוא יראה לי יותר משתי ספרות? (עדיף כמה שיותר ושלא יעגל לי). נ.ב אם מישהו יודע איך אני מוסיף קו מגמה אני אשמח..
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-