תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מה התוכנה הכי מקצועית להפיכת DVD ל-DIVX\XVID?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אני צריך לסמן V ב-compatibility בשביל שה-Aero ה-IE וכל הדברים יפעלו ? http://img155.imageshack.us/img155/9337/compatibilityrq0.jpg אם אני לא מסמן הם לא יהיו ?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
איך אני מחליף את הSERIAL של WINDOES XP ? חייב לפרמט או להתקין ווינדווס מחדש?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי אני משתמש באינטרנט אקספלורר 8 וכשאני מנסה לפתוח או להוריד קבצים מהגימייל או מהאתר של הבינתחומי הוא פותח לי הודעת שגיאה שהוא לא יכול להתחבר לשרת או משהו כזה... מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה וכאשר אני מקודד את הסרט לvcd אז הוא יוצא בלי קול מה לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים WIN XP מגיע עם תוכנת FAX מובנית. יש לי בעיה עם התוכנה הזאת ואני ממש צריך את עזרתכם. ממש פשוט - אני מנסה לשלוח איתה FAX אבל במקום לשלוח אותו התוכנה מעבירה אותו לתיקיית ה - OUTBOX ו... זהו. הוא "יושב" שם ואני לא יודע איך פשוט להגיד לתוכנה לשלוח אותו. עזרו בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה וחצי חבר שלי הראה לי תוכנה שכשאני מפעיל אותההיא מראה לי איזה חומרה יש לי במחשב, איזה לוח אם כרטיס מסך והכל. בקיצור אני מאד רוצה להשיג את התוכנה הזו, או כל תוכנה דומה, המיוחד בה זה זהיא הביאה דף שבוא רשום פשוט מאד מה יש לי במחשב. כלומר לוח אם - _____________ והוא היה רושם את הדגם או הסוג. עם מישהו מבין על מה אני מדבר ויכול לעזור לי אני מאד אשמח. תודה מראש. Some Thing...
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
איך "מנקים" את מה שסיים להוריד ? ואיך מבטלים שהוא יפתח לבד את קבציי הראר ?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
היי חבר'ה ! שוב אני נתקל בבעיה, כל הזמן שאני מפעיל מחדש את המחשב קופצת לי הודעה מהנורטון אנטי וירוס, זה כבר 5 ימים ככה. הנה לינק לתמונה שתראו את ההודעת שגיאה: http://planet.nana.co.il/BS17/NA.JPG *ד.א - יש לי את נורטון אנטי וירוס2003 ו-WindowsXP Pro.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי קובץ IMG במחשב. וקובץ .SUB של כתוביות. איך אני מפעיל את הסרט עם הכתוביות ביחד? MV2P לא מצליך להפעיל קבצי IMG, המדייה פלייר מצליח אבל ממש בקושי (מקרטע). היחיד שמצליח להפעיל חלק זה הVLC מדייה פלייר, אבל הוא לא מאפשר להוסיף כתוביות. אז איזה תוכנה אתם ממליצים? יש לVLC תמיכה בכתוביות...פשוט פיספסתי את הכפטור הקטן שם
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש תוכנה שהופכת דיויקס לוי סי די אבל מהירה ? והכי חשוב שלא תהיה nero
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני רואה שהרבה פה משתמשים בפיירפוקס. מה היתרון שלו על פני אופרה? למיטב ידעתי הוא הכי מהיר, הכי קל והתאימות שלו זהה לתאימות של פייפוקס. אז למה ללכת על החיקוי (כביכול) ולא על המקור?
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
תוכנת SPSS 17-20 שתתאים לוינדוס 7 למישהו יש מושג מהיכן להשיג?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
Zone Alarm Suite לא נותן למירק שלי להתחבר לשרתים! הוא רושם ככה - [01:03] -irc.rizon.net- [ Blocked by Zone Labs Security ] [01:03] -irc.rizon.net- [ Blocked by Zone Labs Security ] מוזר!? ניסיתי לפתוח פורטים ולא הלך! למישהו יש פתרון? ועוד משהו מישהו יודע מהם הפורטים של KAZZA EMUL ומירק שאותם צריך לפתוח בפיירוול ואיפה בדיוק אני רושם את זה ב- UDP או TCP?
-
שלום חברים, אני מחפש חבילת קודקים טובה ורצינית שתכיל את כל הקודקים הנחוצים בשביל לצפות בסרטים במחשב. כרגע מותקנת אצלי החבילה של ליונטוורק ואני מתחיל להתאכזב ממנה. האם יש המלצות אחרות? תודה, ניר.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בנושא הנ"ל: מחפש ליצור מסגרת לתמונה כמו בקובץ המצורף. יש לי כרגע מותקנות על המחשב Corel Paint Shop Pro Photo X2 ו Adobe Photoshop Elements 7.0 (גרסאות נסיון ל 30 יום ) ואשמח אם תמליצו לי על האפשרות למסגר תמונה באופן זה באחת מהתוכנות הנ"ל . במידה ואי אפשר אשמח לקבל שם של תוכנה אחרת שמאפשרת לבצע זאת . תודה , חיים
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אולי למישהו יש המלצה על תוכנה שמוחקת קבצים אבודים בדיסק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הי. בתמונה שמצורפת אני רוצה למחוק את הרקע, ואת כל השטח של החיה לצבוע בצבע אחד, יענו שישארו רק הקווים החיצוניים. איך אני עושה את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, יש לי הרבה תמונות שאני מתכנן להפוך לסרטון. אני מחפש תוכנה פשוטה (לא כמו Ulead VideoStudio שגם ככה לא קיימת בה האפשרות שאני מחפש אלא אם כן מישהו מכיר דרך אז אני אשמח לשמוע) לעריכת וידאו שתאפשר לי לשים הרבה תמונות ובלחיצת כפתור אחת להגדיר לכולן יחד אפקט מעבר ספציפי. שתיהיה אופציה בסגנון "החל על הכל". חשוב שיהיה בתוכנה הזאת האפקט הבסיסי ביותר שהוא Fade. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בעיה קשה! בבקשה תעזרו לי! האייסיקיו שלי, 76686968, מספר קליט וטוב שמאוד אהבתי, נמחק מהרשת לא לא מהמחשב שלי, מהרשת בכלל, תעשו חיפוש אצלכם, לא תמצאו אותו. אין לי מושג איך היה לי את האייסיקיו הזה אצל כמה חברים אבל אף אחד מהם לא היה מוחק לי אותו ככה, וגם אם הוא רוצה הוא לא יכול כי הייתי משתמש ברמת אבטחה גבוהה. בנוסף אף אחד גם לא פרץ לי למחשב. מישהו יודע מה אפשר לעשות?!? פניתי לתמיכה טכנית של האייסיקיו שלחתי להם כבר 3 אימיילים והם לא ענו לי... למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי מחשב מפלצתי מבחינת היכולות שלו מחשב 8 ליבתי וגם 8 ddr3 ואני רוצה לנהל את העבודה של הליבות(הכוונה למרכז אותם לדוגמה לעבודה רק על משימה ספציפית)במילים אחרות לנהל את העבודה של הליבות לפי הצרכים שלי 2 שאלות כי אני די חדש בכל העניין הזה 1)האם דרך וינדאוס יש אפשרות לניהול כזה 2)האם יש תוכנה חינמית כלשהי שיכולה לעזור לי לנהל את השליטה על המעבדים או הליבות או גם וגם לכל מי שיכול לעזור אני מאוד אודה לו שילמתי על המחשב הרבה כסף ואני רוצה לדעת שאני קובע איך הוא יעבוד בשבילי שיהיה לכם אחלה יום
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
נכון לעכשיו,שפת ברירת המחדל היא עיברית. 1.אני מעוניין שבברירת המחדל ,שפת ה-INPUT תהיה אנגלית. כיצד אני משנה זאת,באופן קבוע? 2.גם כאשר אני משנה זאת לאנגלית (בעזרת alt+shift ) ,בכל זאת ,כאשר אני יורד שורה ,השפה משתנה בחזרה לעיברית. כיצד מונעים את ההחלפה האוטומטית מאנגלית לעיברית כשיורדים שורה ב-WORD 2003 תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. כשאני מנסה לכבות את המחשב אז פתאום מופיע מסך כחול ובו הודעת שגיאה. דומה למשהו כזה stop 0*000000008e...... Win32k.sys(....) אין לי מושג קלוש ממה זה יכול לנבוע, לא התקנתי שום חומרה מיוחדת לאחרונה וגם לא תוכנות אשמח אם למישהו יש פתרון יותר יצירתי. בברכה, [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי שאלה...אני בקרוב כנראה אקים אתר סחר אלקטרוני ואני צריך באנר ראשי לאתר. רציתי לדעת א.אם אפשר ליצור באנר זז עם פוטו שופ או רק עם פלש ? איך עושים ? ואם זה קשה ? ב.אני צריך להדפיס חולצות לעסק שלי עם הלוגו שלי אמרו לי שעושים את זה עם פוטו שופ השאלה אם זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-