תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את התוכנת סנכרון העדכנית מאתר היצרן 141e או משהו כזה... חיברתי את הכבל USB. ב-DEVICE MANAGER הוא מופיע דקה בצהוב, על מסך הפאלם רשום "יוצר קשר" ואחרי דקה ב-DEVICE MANAGER הוא נעלם ורשום על מסך הפאלם "יצירת התקשורת נכשלה בדוק הגדרות". יצרתי פרופיל חדש, יצרתי את הפרופיל גם בתוכנת סנכרון, ניסיתי כל מיני שטויות, אני מרגיש שפספסתי משהו קטן שתוקע אותי. חוברות ההפעלה מממממש לא עוזרות אין שם שום מידע רציני. אשמח לקצת עזרה (:
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מסיבה מסויימת כל השמות רשומים לי לפתע בסינית מקום שיהיו באנגלית בתוכנה GOOGLE EARTH שיחקתי עם הפונטים והכי טוב שהגעתי זה לריבועים במקום. שיניתי שפות שינית אפילו SCRIPT של שפה, ובנוסף אפילו שזה לא קשור אפילו את הרינדור. שום דבר לא עוזר ואני משתגע. זה קרה פתאום לפני איזה שבועיים ומאז רק סינית... תמונה: למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך מעבירים את ADRRESS BOOK מ outlock exprees ל microsoft outlock, עשיתי EXPORT לפנקס כתובות ואני לא מצליח לעשות לו IMPORT ב microsoft outlock 2007
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
איך אני יכול לעדכן למישהו את ההאנטי וירוס לתאריך האחרון אם אין לו כרגע אינטרנט ? יש איזה לינק לאתר שלהם להוירד את העדכון האחרון? תודה..
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
1.תגידו גם לכם יורד בזמן האחרון בראפישר על ממש איטי? גם לחבר שלי שתמיד תמיד ירד לו ממש מהר. 2.אינטרנט פיירפוקס מומלץ? יש לי אותו והוא די בסדר,רציתי לשמוע את דעתכם. 3.כשאני פותח את התיקייה ב-WINAMP ומעתיק את כל השירים ומפעיל אותם אומרים לי שיש קובץ בלתי נראה אחד. אני לא רוצה שזה יהיה יותר. איך? ש לי עוד בעייה. למה אני רואה ככה בפיירפוקס? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש בידי המון קבצי טקסט(כ 500), ובכל אחד מהם שורת מספרים. אני מעוניין להעביר את כל הקבצים האלה לקובץ אקסל שישים כל קובץ בשורה נפרדת(באקסל), וכל ערך בשורה(מקבצי הטקסט), שישים בעמודה אחרת. האם יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? אופיר.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרתכם בדחיפות. יש לי בעבודה כמה מחשבים, ומסיבה כלשהיא נמחק מאחד מהם הרבה מידע שהיה על שולחן העבודה. המידע הוא של שנים רבות וחומר מאוד חשוב להמשך עבודה ואני חייב לשחזר אותו. ככל הנראה המידע נמחק על ידי אחד מהעובדים, שכנראה הסתכסך עם הבוס... עכשיו, חיפשתי בפורום הודעות קודמות על שיחזור ומצאתי את התוכנה GetDataBack. עוד לא ניסיתי אותה אבל רציתי לשאול לפני שאני מנסה, אם יש למישהו תוכנות נוספות שהוא ממליץ עליהם. בנוסף, אם יש פה מישהו עם נסיון של שיחזור חומר ויכול לתת לי כמה טיפים כיצד לעשות זאת בצורה הטובה ביותר אני ישמח. למיטב ידיעתי רצוי לא לכתוב על ההארדיסק לאחר איבוד המידע כדי לא לכתוב עליו לכן ניתקתי אותו מהמחשב בעבודה. אנא ענו לי בהקדם זה מאוד חשוב לי. ת…
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש תוכנה שמאמצת את המעבד למאמץ מלא כדי שאוכל לראות עד כמה הוא מתחמם? [שתי ליבות]
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
יש לי קובץ TXT שהוא בעצם רשימה של אלפי קבצים(כל אחד בשורה נפרדת), אני מעוניין להוסיף מילה מסוימת (כל פעם אותה מילה)בין כל שתי שורות. יש איזה עורך טקסט עם האופציה הזו?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
התקנתי 3dsmax על המחשב שלי ומשום מה הוא לא מצליח לפתוח אותו אני חושב שאולי שהגירסא שקיימת כרגע (9) לא תומכת בויסטה או שאולי זה משהו אחר בכל אופן אם יש איזשהו פיתרון אני אשמח קבל תודה
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום רב!!! המחשב שלי חזר מתיקון,הוחלפו לוח אם מסוג MSI,מעבד INTEL PD925 DUAL CORE,מאווררים וספק כוח.התקנתי את ווינדוס XP מההתחלה,כולל דרייברים של לוח האם,כרטיס מסך וכרטיס קול.אציין שרכיבי החומרה הוחלפו ברכיבים זהים. הכל עובד טוב ויפה,הכל מותקן כמו שצריך,אין בעיה עם זיהוי של חומרה כלשהיא רק ש..אין סאונד!!! המחשב שלי מפקד כמו שצריך,כל החורות זוהו,כרטיס הקול מותקן והרמקולים מופעלים ומחוברים בשקעים הנכונים ואין סאונד... אם זוהי בעיית חומרה או דרייברים,מה ניתן לעשות? האם זוהי בעיית חומרה?בעיית דרייברים?או שמא חיבור רופף? כרטיס הקול הוא חלק מלוח האם מסוג realtek אם אני קורא זאת נכון....אז מה יכולה להיות הבעיה?אין לי כוח לרוץ עם המחשב למעבדת התיקונים שוב....
-
- 2 תגובות
- 425 צפיות
-
-
במנהל ההתקנים נראה שכרטיס הקול שלי מותקן ולא אמורה להשתקף כל בעיה ... אבל אם מסתכלים בצד שמאל למטה (היכן שהסמלים של התוכונת הפועולת ), לא רואים את הרמקול שאמור להיות שם ... והדבר גורם לכך שאני לא יכול לשמוע מוזיקה/צלילי xp / צלילי תוכנות ואת שאר הקולות שאני אמור לשמוע... יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה ? ואין לי מושג איזה כרטיס קול יש לי ... איך אני יכול לברר ? כבר חיפשתי ב dxdiag ונראה שם כי המחשב לא מזהה שום כרטיס קול ..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם נתקלתי בתוכנה שפורשת את כל החלונות על המסך, ואז אתה רואה את כולם בריבועים קטנים, מקיש על אחד והוא נהיה על כל המסך. מישהו יודע איך קוראים לה? ואל תמליצו לי על כפתור ימני בשורת המשימות ואז TILE
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
החליפו לי את הלוח אם אתמול, ומאז הסאונד לא עובד. ניסיתי גם להוריד דרייבר מתאים ללוח, וזה לא עזר... גם הדרייבר שהוינדוס התקין גם לא עזר... אני פשוט לא שומע כלום ברמקולים (ניסיתי שניים) הלוח אם שלי הוא GIGABYTE 945P-S3 מה לעשות? אני כבר משתגע! :@ תודה לעוזרים מראש נ"ב מחקתי את כל הדרייברים גם מה שהוינדוס התקין וגם מה שהורדתי מהאינטרנט... אני בויסטה והוא אומר לי שNO AUDIO OUTPUT DEVICE IS INSTALLED, עשיתי את זה כי אני רוצה לדעת מה הדרייבר שאני צריך להתקין.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אפשר בבקשה מדריך לGHOST זה מאוד שימושי וחשוב שכולנו נדע איך להשתמש בכך
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה בהצגת וידאו באתרים מסוימים ומפנים אותי להורדת Flash Player אך משום מה אני לא מצליח להתקין את הנגן ניסיתי מכל מיני דפדפנים אך ללא הועיל וגם לא מקבל חיווי על שגיאה מסוימת פשוט רואים חלון לבן עם סמל של הפלאש אנא עזרתכם האדיבה והמהירה נ.ב מותקנת מע הפעלה XP PRO על מחשב חדש תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
מחפש תוכנות כמו אנטי וירוס טוב, תוכנת צריבה, ואופיס. הבנתי שבאופן אופיס אין OUTLOOK זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו מכיר איזושהי תוכנה שניתן בעזרתה להקליט שירים מהרדיו של המדיה פלייר? תודה מראש דור
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, האם זה אפשרי איכשהו, אם יש לי נגיד 5 חלונות פתוחים או 5 לשוניות פתוחות, ובאחד מהלשוניות נגיד זה פורום ומפרסמים שם הודעה חדשה, האם אפשרי שיעלה את החלון שבו התפרסמה ההודעה אוטומטית, או שיהבהב? האם אפשרי לעשות בדף מסויים ריענון אוטומטי כל זמן מסויים? תודה לעוזרים. נסביר שוב אם לא הבנתם. יש לי 5 חלונות או 5 לשוניות פתוחות בתוכם יש נגיד 3 פורומים ו-2 אתרים או 5 פורומים או כל מיני אפשרויות. אני רוצה שכשתפורסם הודעה באחד הפורומים זה יעדכן אוטומטית ויקפיץ את העמוד או כמו שרשמתי, האם אפשרי שהחלון יהבהב או כמו שרשמתי, האם אפשרי לרענן דף מסויים כל זמן מסויים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ח'ברה. יש לי שלט של XBOX דגם PL-3601 של חברת PELICAN. ואני מעוניין להפעיל אותו במחשב. אך הווינדוס XP מבקש דרייבר בשביל זה. מישהו יכול למצוא לי דרייבר בבקשה כי אני לא מוצא. תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי מהאינטרנט '' Symantec Norton Internet Security 2007 With Full WORKING Activation & Updates '' הקובץ הינו ב RAR וכשאני בא לפתוח אותו הוא דורש סיסמא, ניסיתי תוכנה לשיחזור סיסמאות של WINRAR ולא עזר, יש למישהו רעיות יעיל יותר. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה בכל הנוגע לניגון קבצי וידאו. כאשר אני מפעיל את המחשב אני מסוגל לראות קבצי וידאו כרגיל אך כעבור כמה שעות כאשר אני מפעיל את אותם קבצי וידאו משום מה אני מקבל מסך שחור ומדיי פעם הבהובים כחולים בזמן שאת הסאונד אני כן יכול לשמוע. יש לי VLC וווינדוס מדיה פליר 11 ואני משתמש בקודקים של K-Lite. השתמשתי גם בחבילות קודקים אחרות ועדיין הייתה את אותה הבעיה. יכול להיות שהמדיה פלייר מתנגש עם ה VLC או משוה בסגנון ? אשמח להצעות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
הורדתי כל מיני דמואים למשחקים גם בפורמט RAR וגם בפורמט EXE כשאני לוחץ עליהם לא קורה כלום. מה יכולה להיות הבעיה? פעם ב... הלחיצה צולחת ואני מצליח להתקין
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טוב מאז שהתקנתי את הדריברים החדשים של 163 התחילו מלא בעיות בהתחלה שמתי ת163 שיצא אז בשביל שיהיה אפשר לשחק בביושוק טוב הכל היה סבבה הSTRANGLEHOLD הזה שיצא עכשיו לא עולה ואם הוא עולה הוא עושה מסך שחור שאני מתחיל משחק FIFA 08 לא עובד פותח לי תמשחק ואז חוזר לווינדוס שהפיפא עצמו עדיין פתוח בשורת משימות PES 2008 הדמו רץ ממש אבל ממש לאט כאילו המשחק על סלואומושן אני רציני זה מעצבן מה אתם אומרים לעשות איזה דריבר הכי יציב לשים שהבעיות קצת יפתרו אה דרך אגב יש לי 76GT
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
יש לי איסיקיו 5.1 היה לי 6 אבל גם שם היו בעיות,עכשיו ב5 אותו דבר כל שניה מתנתק ומתחבר,או שרושם לי שכולם מנותקים וזה גם לא מצליח לשלוח הודעות כל מיני דבירם כאלה מעצבנים לפעמים רק הוא עובד בסדר
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-