עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך תוכנה כמו המירק אבל שתהיה טובה יותר לדוגמא אם ההורדה תיפסק אז היא תעשה RESUME לבד במקום שאני אחפש באיזה ערוץ הוא ובאיזה חדר ואת הלינק ב IRCSPY , איזה תוכנה עושה את זה יותר פשוט ויותר טוב ויעיל?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  2. קובץ עם הודעת השגיאה מצורף מישהו יודע מה זה? ועוד שאלה שאני אשאל כדי לא לפתוח עוד thead העפתי את ה za מהמחשב שלי , אחד הדברים היותר יעילים שהוא עשה היה לחסום פופ אפים וג'אווה מעצבנת , יש לזה תחליף טוב?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by eladh16,

מותקן אצלי Norton Ghost 2003 ועשיתי אתמול גיבוי לכונן C. את הגיבוי שמרתי בכונן D וגודלו 7 גיגה. מכיוון שדיסק DVD רק בנפח 4.7 גיגה, אני מוגבל בזה שאני לא יוכל לצרוב את הגיובי שלי על דיסק DVD אחד. האם אני יכול לצרוב רק חלק מהגיבוי על דיסק DVD אחד, והחלק השני של הגיבוי על דיסק DVD אחר? האם בכלל בעת השיחזור הוא יבקש את הגיבוי השני שנמצא על הדיסק DVD השני? אני רוצה לצרוב את הגיבוי על דיסק, מכיוון שאני קצת מוגבל במקום פנוי במחשב שלי. תודה והמשך יום טוב לכולם.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  4. אני צריך תוכנה המסוגלת להמיר מדיוידי לויסידי או פיצוח לתוכנה dup-dvd

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז ככה 1. מחפש תוכנה מומלצת לשמיעת רדיו אינטרנטי ושיהיה לה פונקציה להקלטה 2. מצאתי כמה שאם רק אדע להכניס הקישור הנכון אזי הן אמורות להשמיע גם את רשת ב ו88FM [אני תיקווה שהיא משמיעה לא רק MP3] והשאלה היא: איזה קישור לשים ע"מ לשמוע לא פשוט וקל היות ורשת ב ע"מ לשמוע לא די להגיע לאתר אלא צריך ללחוצ על קישור [גאווה אם אינני טועה] - ניסיון להעתיק הקישור ולהכניסו לתוכנה [או לדף אקספולרר] איננו מועיל 3. אותה השאלה לגבי 88 - אלא ששם אינני יודע כיצד להפעיל אפילו מהאתר - בשום מקום באתר לא מצאתי כיצד להתחבר עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by compman112,

שלום אני משתמש בתוכנה הזאתי די הרבה זמן ומאוד מרוצה לא מזמן השתמשתי במדריך כדי לשנות את ההגדרות לביצועים יותר טובים כמו שזה נראה המהירות הורדה ירדה בצורה משמעותית. מ500 ל200 מקסימום במקרה הטוב. אני מתשמש בגרסא 1.6 standalone ולא בהתקנה. מחקתי את הקובץ בתקווה שהגדרות יחזרו לברירת מחדל שאני אוריד מחדש, אבל הם אותו דבר. (והטורנטים ממשיכים להוריד מאיפה שהפסיקו למזלי.) 1. איך אני יכול להחזיר להגדרות ברירת מחדל, או איך שאני אמחוק את הקובץ שאני אוריד מחדש אותו זה יעשה מין ריסט להגדרות ויחזרו להיות ברירת מחדל? 2. יש לך הצעות שיפורים להגדרות? 3. כמו שמכירים, התוכנה לא תופסת בגגלל כמעט זכרון בRAM ושוקלת קילוביטים, מה הבדל בין הSTANDALONE ולבין גרסאת ההתקנה? יש הבדל תפיסת מקום בזכרו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by toni,

driver for tv card model philips m205pb

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by {oblivion},

שבת שלום לכולם התקנתי OFFICE2007 באנגלית אך לאחר לחצי פיזי מתון מהמשפחה התבקשתי להתקין גרסא בעברית, העניין הוא שאני מקבלת את הודעת השגיאה הבאה: the language of this installation package is not supported by your system גם לאחר הסרה של הגרסא האנגלית - אותה הודעת שגיאה, ולא הצלחתי למצוא פתרון ממשי. אודה לעזרתכם עד מאוד obli

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  9. הינני מעונין לסרוק תמונות ישנות כך שהסריקה תשמש כ"פילם" ונוכל להדפיס תמונות טובות כל טיפ בענין יעזור חשבתי על: DPI, רזולוציה , סוג קובץ (BMP'JPG וכד), יחסיות (1:1 1:2 2:1 ) - כלומר נדרשת הכוונה בפרמטרים אלו בינתיים נתתי לברירת המחדל לעבוד לפיה הסריקה היא 1:1 ב200 ושומר בJPG , אח"כ סרקתי גם 300 ו600 במחשב אינני רואה הבדל למעט העובדה שבהתאם לDPI גודל ההדפסה המומלץ הולך וגדל (כבר ב200 הגודל המומלץ להדפסה הוא גדול מגודל התמונה בפועל?) אך אני בהחלט חושש שפורמט זה שהוא פורמט מכווץ יביא בהדפסה תמונות גרועות מאשר אשמור אולי בBMP (ואז כל תמונה היא קובץ ענק) כמו כן לא מצאתי בתוכנת הסריקה (HP) אפשרות לקבוע את הרזולוציה עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by J S Bach,

היי, אני יודע שזאת תוכנה, אבל חשבתי שפה יהיו יותר שיידעו לענות על השאלה הבאה: איך אני עושה תיוג דינמי כך שאני פשוט אשכפל את כל המבנה המקורי של תיקיית המוסיקה שלי עם כל תתי התיקיות למקום אחר תוך שינוי הקובץ מWAV לFLAC [בלי שינוי הסדר שלל התיקיות ותתיהן]??? C:\Program Files\Illustrate\dBpoweramp\Help\dMC\Naming.htm C:\Program Files\Illustrate\dBpoweramp\Help\dMC\FileSelector.htm אלה אתרים שאמורים להסביר, אבל אני לא הבנתי כלום. אם תרשמו בדיוק את מה שאני אצטרך לרשום לביצוע רצונותי אשמח מאוד מאוד מאוד. בתודה מראש![br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 20:29:42 אני ממש אשמח אם מישהו יענה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  11. אני רוצה להדפיס תמונה שייצרתי על דף/פוסטר בגודל 60/70*50ס"מ כדי לתלות בחדר. יש סטנדרט מסויים להדפסות מהסוג הזה? למשל גודל תמונה (מבחינת פיקסלים) ו/או גודל הפוסטר עצמו. האם צריך לפנות לחברת דפוס עם דיסק או משהו, וכמה זה יעלה?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by YOAV28,

שלום רב יש לי בעיה כאשר אני גולש באינטרנט אני נכנס לאתרים וכאשר אני יורד בדף התמונה לא יורדת חלק והיא יורדת בצורה מקוטעת ולא רציפה מישהו אולי יודע מה הבעיה הנה נתונים על המערכת שלי Q6600 GA-X38-DQ6 2GB OCZ REAPER CL 4 ZALMAN 9700 LEADTEK 8800 ULTRA HD HITACHI 250 GB תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  13. כי אני עושה Properties על הכונן DVD ואין לי אפשרות כזאת. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  14. התקנתי ופשוט לא מצאתי איזשהו תפריט בחירה יש למישהו פתרון ?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  15. אני בא לשמוע שיר מסויים פתאום הוא אומר לי שאני צריך להוריד רישיון כשאני בא להוריד רישיון הוא אומר לי שהירישיון הורד כבר 10 פעמים ולא אוכל להוריד את הרישיון, ואני לא יכול לשמוע את השיר עד היום כשנתקלתי בבעיה שזה היה נדיר הורדתי את הרישיון והייתי יכול לשמוע.. עכשיו הוא קיבל קריזה ואומר שאני לא יכול להוריד את הרישיון הנה תמונה צילמתי http://www.siz.co.il/my.php?i=jmlndjihhmo4.bmp תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by tomerco,

מחפש שמות של תוכנות טובות ל D.j להכנת צלילים ושאר ירקות.. תודה מראש..

17. Started by overload,

אחרי בערך 5 שעות לימוד דרך המדריכים הנחמדים של 3D BUZZ + כמה שאלות פה + שבועיים עם מקס + 3 ימי עבודה על הפרויקט + פוטושופ... זה מה שיצא: אגב את הלוגו (SR) עיצבתי כבר לפני כמה חודשים, עכשיו אני רואה שהוא דומה לשל מיקרוסופט...וביחד עם השם שבחרתי בכלל , לא נורא.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  18. יש לי נייר מדבקות לדיסקים כזה מיוחד, הורדתי מהאינטרנט את התווית להדפסה, ואת התוכנה CoverXP אני לא יודע מה לעשות כדי שאותו JPG עם התווית שהורדתי יצא על הדף המיוחד, ואני לא מבין איך זה שהוא ידפיס בדיוק בדיוק על העיגול בדף מה הוא אמור לנחש? מישהו יכול ללכת איתי שלב אחרי שלב מה לתכנת בהגדרות וכאלה של תוכנות מסויימות? תודה

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by tomeryh,

ניסיתי כל מיני סורקים adawere ו spybot הם לא מצאו שום דבר מישהו יודע מה זה?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by nore0,

יש לי High ID באימיול אבל ב-Kad Network כתוב firewall איך אפשר לסדר שיהיה Open ?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by ziv,

יש לי בעיה באימיול הוא לא מתחבר לשתים והבנתי שבעיה היא שיש לי LOW ID אין לי מוסג מה זה אומר אולי זה בגלל הרווטר עזרה בבקשה תודה

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by ran1809,

טוב אז ככה יש לי ויסטה ואת גרסת האקספלורר שבאה איתה עכשיו נהייתה לי תופעה שבהתחלה לא הייתה יש אתרים ספציפיים כמו וואלה שופס או של המכללה שלי ועוד כל מיני שאם אני נכנס אליהם הו נותן לי לסגור את כל החלונות או לחפש פתרון ולהפעיל מחדש! מה גורם להתנגשות הזו ואיך אני פותר זנ ממש מעצבן לפעמים אני בתוך מלא כרטיסיות פתאום הוא אומר לי סגור ואני מאבד את כל המידע שהיה לי! תודה מראש רן

23. שלום. מחפש דרייבר למתאם שרשום עליו U232-P9. אבל לא מהאתר הבא: http://www.advancedsoftware.biz/stuff/usb232/ כי מה שיש שם לא עובד לי כמו שצריך אם איזה מכשיר... (למרות שהדרייבר נראה כאילו הוא עובד 100% במנהל ההתקנים)

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Dilbert Marker,

מישהו יכול לנתח לי את הלוג? תודה. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:17:44, on 28/01/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\PROGRA~1\Aston\aston.exe C:\PROGRA~1\Aston\XP\internat.exe C:\Program Files\Analog Devic…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by shafankis,

מישהו יודע אם ואיך מנקדים ב-WORD? תודה מראש שפן כיס

• 3 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.