עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Wiz01,

בבקשה אם מישהו יכול , אפשר לינק לתוכנה שתיצור לי התקנה בסיסית של קובץ אחד בלבד מכמה קבצים, ואם אפשר שתהיה פשוטה ואת אתר הבית שלה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by ZaHaR91,

זה מה שזה מראה לי כשאנ מנסה להיכנס לצ'אט של תפוז.. זה לא טוען אף פעם ולא מציג כלום.. מה אני עושה בשביל לסדר את זה? צריך להתקין משהו..? ד"א זה אותו דבר גם בצ'אט של נענע.. ושם יש הסבר למה שעושים אם יש את הX הזה וזה לא נטען אבל ניסיתי הכל וזה לא עוזר \:

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by Big_B,

אני צריך תוכנה שתיקח סנפשוטס מכל פעילות בגוגל כרום. אני כרגע עם Refog, אבל היא לוקחת סנפשוט רק כשפותחים חלון/טאב חדש. איזה תוכנות יודעות לעשות את העבודה? יש משהו חינמי שפועל טוב? גם הצעות לתוכנות בתשלום באות בחשבון... מה שמצאתי בינתיים: http://www.any-employee-monitor.com תודה רבה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by issy61,

יש לי מחשב חדש בן חצי שנה שמהתחלה הוא עושה לי בעיות של מהירות המחשב שלי משמש אותי לעבוות גראפיות ולכן חשבוב לי לעבוד במקביל עם כמה תוכענות כמו PHOTOSHOP ACDSEE ADOBE READER FREEHAND כמובן שהאינטרנט שלי והאאוטלוק שלי תמיד פתוחים המפרט שלי הוא : לוח אם אינטל GA-P35 DS3L 2 ג"ב זיכרון מעברד אינטל P DUAL CORE כרטיס מסך - GIGABYTE GEFORCE 9600 GT 512 המחשב מורכב במארז מאוד מאוורר של GIGABYTE -CASIS האמת שהוא מכיל הרבה DEVICE - 4 כוננים קשיחים + 4 צורבי די-וי-די + קורא כרטיסי זיכרון יש לי גם ספק 450 W של ENERMAX ולמרות המפרט הוא לא זז מספיק מהר לוקח תו הרבה זמן לבצע פעולות בפוטושופ ולפעמים אני צריך לרסטט את המחשב כדי לנקות את הזיכרון - אשמח לדעת מה עושים ואיך מגלים אם יש בעי…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  5. שלום יש לי מחשב ניד של ACER מדגם aspire 5100 ויש בו מלמה אינטרנט מובנת. עכשיו עברתי מהמערכת שהוא בא איתה לWIN XP מצאתי דרייבר והכול(אני חושב) אבל אחרי התקנה הוא אומר לי שצריך להופיע לי חלון שמודע על מציאת חומרה חדשה וחלון זה לא מופיע וכתוצאה מזה(אני חושב) הדרייבר לא עובד... משהו יודע למה או מה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש. עריכה: עכשיו הWIN מצא את המצלמה אבל כשאני נכנס אלה האור(שמסמן אם היא דלקה) לא נדלק ואם הוא נדלק אני ראה על המסך רק אפור...

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by tomer_et,

הורדתי מהרשת סרט ואני לא מצליח לשמוע קול כשאני מנגן אותו. בדקתי ב-GSPOT את הקובץ וראיתי שאין לי מקודד קול מתאים. מדובר במקודד: dvi_adpcm (0x0011) Intel Corporation מישהו יודע מאיפה אפשר למצוא את המקודד הזה?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by NiTRo37,

כשאני רוהצ להתחבר למסן, כתוב לי שצריך לעדכן את התוכנה, ואני ממש לא רוצה בזאת. איך מעיפים את ההודעה המעצבנת הזאת ומתחברים נורמלית? כי ככה זה לא מחבר אותי.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום יש לי תמונה שהרקע שלה בצבע לבן, ובאמצע התמונה מצוייר סתם צורה שהיא צבועה בצבע. איך אני משנה בPhotoShop cs3 את רקע התמונה מצבע לבן לצבע חום מבלי לפגוע בצורה?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  9. התקלה היא ב-6TO4 Adapter מסומן בסימן קריאה צהוב וכותב שהדרייבר לא עובד כמו שצריך. אין לי מושג מה זה ולכן אין לי מושג במה לעדכן. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by exXxTreAm,

איך אני ממיר קובץ RMVB לavi?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  11. שאני מנסה להיכנס זה עושה לי הודעה שרשום שם..AN internal application error has occurred ..... ניסיתי למחוק את זה דרך הוספה והסרה של רכיבי וינדוס והתקני מחדש ועדיין יש את זה....... עם מישהו בבקשה יכול לעזור לי אני הודה לו מאוד........כי אני לא יכול לראות באינטרנט (עם מישהו יכול גם להציע לי תחלופה לוינדוס מדיה פלייר לאינטרנט שאני יכול לראות קטעי וידיאו שם אני גם יודה לו......

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by WarNet,

היי,אני מחפש תוכנה שתפצל כתוביות לדוגמא:יש לי סרט באורך של שעתיים ואני מפצל אותו שעה-שעה. אז אני צריך לפצל את הכתוביות שלו גם לפי אותו הזמן. תודה.

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום אני התחלתי להשתמש ב-Outlook בתור תוכנת דוא"ל עכשיו רציתי לדעת אם היא מורידה את המילים שלי אוטומטית לקובץ במחשב(הPST) או שאני חייב להגיד לה. פשוט אני משתמש באימיל של GMAIL ואני לא רוצה שהמיל ישמר בכלל במחשב כדי שלא ימלא סתם את הדיסק הקשיח שלי... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  14. שלום חברים, אני צריך דרייבר לכרטיס טלויזיה מסוג liveview flyTV Prime 30 ל- windows 7 64bit. צריך את עזרתכם בנושא כי אני לא מצאתי אחרי הרבה חיפושים שעשיתי ברשת. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  15. כשאני נכנס לשחק למשל NBA אז אני משחק נגיד רבע שעה ואז כשאני יוצא מהמשחק אני מגלה שהאינטרנט מנותק ואני לא יכול להתחבר שוב(אני לוחץ על האייקון של התחברות והוא פשוט לא מגיב), וכשאני מנסה לעשות ריסט אז הוא עושה "שומר הגדרות" וככה נתקע... למישהו יש פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by Or ei,

אני צריך תוכנה לצפייה\ותפיסה של ווידאו(TV TUNER) התוכנה של לידטק לא עובדת לי מסיבה לא מובנת (מסרבת לפעול גם אחרי מחיקה והתקנה וגם פרמוט) כרגע יש לי את התוכנה של ATI מהMMC8.1 מעולה אבל אין אפשרות לשלוט עלייה עם שלט.. אני צריך גם תוכנה להקלטה עם מיקרופון שנותנת אפשרות לאפקטים ותוכנה לDJ בסגנון traktor רק שתומכות בעיברית

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by iyc,

שלום, התקנתי את חבילת המקודדים של K-Lite ובזמן האחרון יש לי בעיה עם קבצי WMV ברשת. זה מראה לי פסים ירוקים צהובים שמרצדים לאורך. ניסיתי להחליף מקודדים, וניסיתי גם להתקיןם את המקודדים של מיקרוסופט של WM וזה לא עוזר. מצ"ב תמונה. יש למישהו פתרון? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  18. אורח
    Started by אורח,

שלום יש לי בעיה קטנה עם מהירות המאוורר של המעבד , יש לי את המאוורר המקורי של אינטל למעבד P4 3.0 631 , הלוח אם שלי יחסית חדש P5ND2-SLI Deluxe יש לו את תכונת ה Q-FAN, פיצ'ר לא ממש ידידותי למשתמש שכן הוא אכן מוריד את מהירויות המאוורר למינימום הדרוש 400 - 600 RPM שקט כאילו לא פועל בכלל אבל זה עולה בכמה מעלות למעבד , ואם מעבירים את התכונה ל Disable אז המאוורר עובר למקסימום RPM, אני רוצה למשל לשים אותו על 1000 או 1500 במקום לטחון קמח ב 3800 באופן קבוע, זה הפריט היחידי שמרעיש לי המארז שלי די מרווח והטמפ' שם סבירה בהחלט (אפשר לראות את המפרט המלא שלי בצד) האם יש למישהו פיתרון נוח וידידותי באמצעות תוכנה או שינוי פרמטר בביוס שאני פיספסתי (אגב הביוס הכי עדכני) התוכנה המקורי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ל-IBM ThinkPad R50e. תודה.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by Born2Kill,

אני רוצה רק להקטין את הרזולוצייה של התמונה, לא לחתוך אותה ולא שום דבר אחר...

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by dvvon,

התוכנה בבילון לא מתרגמת לי מילים בקבצי PDF בעבר זה כן היה מתרגם לי אני לא יודע מה קרה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by Cha0stAlker,

Hi, I need a laptop for school because I have serious organization problems, and I need to know something about Word 2007: How do I add a page in the middle of 2 pages? For example, if I have a History binder (klaser) and I need to add a page in the middle of 2 already full pages, how do I do it? *Soon this post will be translated to Hebrew, I just don't have Hebrew installed onto this PC at the moment.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by avi2014,

יש לי x1900 בעיקרון כשאני מפעיל משחקים הוא פועל מצויין כנ"ל בdmark וכו'.. אבל כשאני רוצה לראות סרטים אני רואה מן תמונה צבעונית כזאת...בצבע ירוק ואדום כזה..הורדתי מיליון קודקים וכו'... למישהו יש מושג מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  24. לעשות אותה כהה יותר או בהירה יותר. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Phuq,

אני צריך תוכנה שאפשר לצלם איתה משחקים (צילום ווידאו לא תמונות)... ניסיתי GAMECAM וFRAPS והן שניהן דפוקות לאללה. בבקשה תעזרו!

• 3 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.