תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים אני לא יודע אם יש דרייבר ללוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra אם ישנו דרייבר ללוח אם זה אם אפשר להביא לי קישור להורדה אליו אני אשמח תודה.
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
סיימתי להרכיב מחשב חדש, עכשיו אני רוצה לבדוק את יציבות המערכת אם זה מעבד זיכרון, כרטיס מסך וכדומה (כולל טמפרטורה, מאמץ המעבד וכו) באיזה תוכנות אני יכול לבצע זאת? תודה רבה מראש עמיר
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
אנא עזרתכם! לאחר פרמוט המחשב נשארתי ללא דרייבר. לפי pcwizard כנראה שהדרייבר שאני צריכה הור vt8233/a ac'97 enhanced . אני לא מצליחה למצוא ברשת הורדה של הדרייבר הנ"ל. אם משהו יודע בבבקקקקשששההה!!!!!! עיזרו לי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לא מזמן התקנתי את NOD32 גרסא 2.7 בויסטה וכל כמה זמן אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה צריכה להיסגר למישהו יש מושג למה זה קורה? למה גם התקנתי באקספי את הגרסא וגם שם היא נתקעת האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס תואמת לויסטה?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לתוכנה ומתחיל להויד תוך כמה דקות המחשב עושה ריסטרט ומופיע לי מסך כחול מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לוחץ לפתוח TAB חדש ואז כתוב CONNECTING (בTAB) לאיזה שניה ורק אז נפתח TAB שאני יכול להשתמש בו. בעבר זה היה מהיר הרבה יותר. הצעות ? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 1.10.2007 בשעה 13:04:02 פתרתי את הבעיה. תודה בכל אופן.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני לא מצליח להדביק כתוביות במקום בגלל שאני צריך להפוך את הסרט מvbr לcbr ואני לא מצליח מישהו פה יכול לעזור לי ככה שהמטרה הסופית היא להדביק כתוביווווווווווווווות [br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 15:46:55 ועוד משהו... ניסיתי לפי מדריך לשמור את האודיו של הסרט כקובץ wav ואז לחבר אותו ולשמור אבל זה שומר לי את הקובץ כקובץ ששוקל המון (איזה 12 ג'יגה ויותר)
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני לא מבין בתחום אז לא לתפוס אותי בשגיאות. יש לי חבר שטוען שאחד מבני המשפחה שלו אנימטור, עושה אנימציות ב MAYA, 3d max- וכו', והוא בכלל לא יודע לצייר באמיתי אלה רק בתוכנות האלה. האם זה הגיוני?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ההורים שלי כל הזמן משנים את הרזולוציה כדי שהם יוכלו לקרוא במחשב וזה משגע אותי כל פעם להחזיר את זה ידנית, ולפעמים כשאני נכנס ליוזר שלי עם רזולוציה נמוכה זה דופק לגמרי את האיקונים שלי ואני צריך לסדר אותם מחדש.. מה שאני מחפש זו תוכנה שתשנה לי את הרזולוציה ל 1280x1024 כל פעם שאני נכנס ליוזר שלי (לפני שהאיקונים שלי יתפזרו ואני אצטרך לסדר אותם מחדש). בנוסף אני מחפש קיצורי דרך לכיבוי המחשב, log off ו switch user (גם לויסטה וגם ל XP). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי עכבר של TEAC אלחוטי עם 10 מקשם עליו דגם M43WC, אני מחפש תוכנה שתיתן לי לשלוט בכל מקש, להגדיר אותם. התוכנה שבאה עם העכבר איכשהו מפילה לי את המחשב.... (מסך כחול...) וגם היא לא משהו בכלל... (יש בה איזה 15 אופציות קבועות מראש) אם זה שייך לפורום תוכנה אז בבקשה להעביר. בראל.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
ראיתי שיש בגירסה האחרונה 2.5 את האפשרות לעשות overclock ל shader משום מה אני לא רואה את האפשרות הזאת . כרטיס מסך שלי 8800GTS 640MB דרייברים מעודכנים לגירסה האחרונה 163.71_forceware .
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
א.האם העובדה שיש לי WINXP 32 BIT אומרת שהמעבד לא מנוצל במלואו על שני ליבותיו ? ב.האם הביצועים בגירסת ה64BIT ישתפרו ? ג.ושאלה אחרונה האם כדאי לשקול מעבר לויסטה לאחר יציאת חבילת השירות מספר 1 ?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני משתמש כיום ב nero express 6. הזמן שלוקח לתוכנה להכין את הקבצים בפורמט DVD הוא גדול באופן משמעותי מהזמן של הצריבה בפועל. האם יש פיתרון לבעייה? פעולת ההכנה, אגב, נקראת transcoding.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם ויום טוב, אז ככה, לאחרונה FF הפסיק כנראה לשמור עוגיות, מכיוון שביותר מאתר אחד במקום להכנס ישירות אני צריך להקליד שם משתמש וסיסמה שוב (כן, גם באתר הזה), מה אני יכול לעשות בשביל לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
-
אני מקווה מאוד שזה הפורום המתאים .. אחרי הכל זה דן בתוכנה אז ככה חיברתי מסך שני למחשב שלי והכל בסדר חיברתי כך שיתנהג כמו מסך מעצמו אבל חשבתי על איזה משו .. איאפשר לעשות 2 WALLPAPERS שונים .. כשאני פותח קובץ מאיקון שנמצא בחלון אחד זה פותח לי אותו במסך השני אז אני מחפש תוכנה שבעזרת אוכל לנהל את שני המסכים בנפרד (יותר בנפרד ממה שהם עכשיו) אם יש כאזת .. אשמח אם תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה להורדת שירים.. עד עכשיו הייתי משתמש בתוכנה LIMEWARE אבל היא נדפקה מורידה לאט יותר מהאימיול.. האם ישנן תוכנות נוספות? (קראתי את חוקי הפורום ולא מדובר על כך שאסור לרשום הודעה כזאת אז מנהלים אם אסור תנעלו או תמחקו אבל קראתי ואין דיבור לגבי זה). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
קניתי את הCRUZER TITANIUM 2GB וראיתי את הדבר הזה של הU3... על איזה תוכנות אתם ממליצים? איזה כדאי לשים בDOK? ולפי מה שראיתי, לU3 אין תמיכה בתוכנות של PORTABLEAPPS.COM ואי אפשר להוסיף אותם לתפריט. אז יש איזה תוכנה שיכולה להביא לי תפריט משנה לתוכנות האלה?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום . חבר שלי הביא לי לפרמט לו את המחשב והזהיר אותי מראש שהכרטיס קול בעייתי ולא עובד מהרגע הראשון עם כל הדרייברים שהוא ניסה. בדקתי את הכרטיס קול (המובנה) והלוח אם ב everest זה הלוח אם לפי אוורסט : Motherboard ID 63-0304-009999-00101111-101905-P4M800CE$A0398001_BIOS DATE: 10/19/05 16:50:19 VER: 08.00.12 וזה הכרטיס קול : VIA VT8237A/8251 High Definition Audio Controller PCI ניסיתי כמה דרייברים שכיבכול אמורים להתאים אבל זה רשם לי שאין לי את הכרטיס הנ"ל במחשב. אם מישהו יוכל להביא לי דרייבר מתאים אני אודה לו מאוד תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שיש לי את זה ואני לא מטפל בזה התייאשתי כבר ולא מצאתי פתרון אתם המיפלט האחרון... כאשר אני פותח את הCCC זה אומר לי שאין לי הרשאות של אדמין ואנ י כן! ובגלל זה אני לא מסוגל בכלל לגעת בCCC ניסיתי גרסאות אחרות לא משנה מה לא עובד כרגע אני על 7.9 מי שלא הבין הדרייבר עובד הכל בסדר אבל ה-CCC לא... תמונה: http://img509.imageshack.us/img509/3127/12315xd5.jpg
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לא משנה, נפתר. אפשר לנעול !
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 אינץ' רגיל ושאני רואה סרטים אז יש שוליים שחורים למעלה ולמטה. יש תוכנה שמותחת את המסך ? שאני יראה על כל המסך את התמונה ? תודה לעוזרים. :-[
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
תמיד עיצבן אותי שאני בא לשורת הכתובת של הדפדפן ומתחיל להקליד את הכתובת, לוחץ אנטר ומסתבר לי שהקלדתי את הכל בעברית ואז אני מקבל איזה דף חיפוש בגוגל שמן הסתם לא מוצא כלום. (נניח שניסיתי להיכנס לנענע הקלדתי '''ץמשמשץבםץןך לוחץ אנטר ומקבל את הדף הזה). בקיצור נמאסה עליי התופעה והחלטתי לשים לזה קץ. התוסף הבא הופך את האותיות העבריות לאנגלית כאשר לוחצים אנטר(זה קורה כמובן רק ב-AdressBar) הורידו את הקובץ טקסט. שנו את הסיומת שלו ל-xpi, גררו אותו לפיירפוקס ותתקינו כרגיל. התוסף מבוסס על תוסף שעשה איזה רוסי בשנת - 2003 ככה שהיא אמורה לעבוד בסדר אבל בכל זאת אם יש בעיות או הצעות אני אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כבר ניסיתי של סימנטק - אין תמיכה בויסטה עדיין. אלא אם כן יש גירסא שאני לא יודע עליה. ניסיתי את התוכנה של PARAGON - אבל יש שתי בעיות: 1. בווינדוס עצמו הוא לא יכול לבצע את חילוק המחיצה - בגלל שהכונן בשימוש (מותקן עליו הווינדוס) 2. גם אחרי ריסטרט לווינדוס הוא מודיע שיש בעייה בהפעלת התוכנה (לפני העלאת מע' ההפעלה - בדומה לתוכנה של סימנטק) יש עוד אופציות שמישהו מכיר או תוכנות נוספות? תודה על העזרה, מוטי.
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-