עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by erashel,

אני מחפש את תוכנה חדשה לצפייה בסרטים, כרגע אני BSPLAYER אבל שמתי לב שהתמונה לא כ"כ איכותית לעומת תוכנות אחרות אבל אני מאד אוהב את האפשרות להוריד ישר כתוביות דרך התוכנה. חיפשתי כמה תוכנות כמו VLC, GOM אבל אין שם אפשרות להוריד כתוביות, האם יש עוד תוכנה שיש בה אפשרות כזאת והאיכות תמונה שלה יותר טובה מBS. ד"א לגבי הBS, מי שמשתמש באיזה RENDER אתם משתמשים? ניסיתי לשנות כמה אבל הרוב מבטלים את הAERO כל הזמן חוץ מEVR שהוא נראה בהיר ולא טוב.. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by xpepx,

למה כאשר נכנסים לאתר בעל תוכן רב יותר עם פרסומות פלאש וכו', קשה לדפדפן יותר לזוז והוא נתקע? ולא מדובר במחשב חלש, עם השועל (FIREFOX) אותו אתר עובד תקין. ולמה לא ניתן להשתמש בבילון עם שימוש בכרום? הוא לא מצליח "לתפוס" את המילה? חפשתי בגוגל פתרון ומה שמוצע שם לא ברור - אפשר בבקשה הסבר מבעלי הניסיון. תודה רבה.

3. Started by Cyron,

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  4. Started by Voodude,

אני מעונין לדאוג שהאימיול שלי יפעיל את עצמו כל יום בשעה 7 בערב (19:00) אני צריך להוריד תוכנה? אם כן איזה? אם לא מה צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  5. זו ההודעה שזה נותן לי שאני לוחץ על התחבר. כל הפרטים שנתתי הם נכונים כמו שאני נכנס ל-MSN Messenger

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by RAZIEL98,

שלום משום מה מאתמול כנראה בטעות הגדרתי משהו ששמר לי כרטיסיה אחרונה שהייתה פתוחה ומאז כל פעם שאני פותח את הדפדפן היא נפתחת ,איך אפשר לבטל את זה? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, הורדתי משחק, הוא הגיע כקובץ RAR פתחתי את הקובץ ובתוכו יש מיליון קבצי RAR, ההוראות היו Unpack the release with WinRAR or equivalent 2. Mount the image with Daemon-Tools with newest securom loader. 3. Install 4. Play את הסעיף הראשון עשיתי. מה הכוונה בסעיף 2? מה זאת התוכנה הזאת?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by sigma,

netex זו תוכנת מנוע חיפוש מובנה בדפדפן. אילו יתרונות וחסרונות יש לתוכנה ?

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by IDAN AMRAM,

אני לא יודע איך זה קרה... אני לא יודע למה.... יצא לי להפעיל משחק כלשהו ופתאום אני שומע שיש לקולות הד מעצבן כזה.... אני יוצא מהמשחק, מרסט תמחשב, פותח סרט ואני עדיין שומע את ההד המעצבן הזה... מישהו יודע איך לבטל את זה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by the cube,

שלום יש לי בעיה בכרום, שכל 2 שניות הוא מחליט על דעת עצמו לעבור לאתר של גוגל, וגם כשהוא כבר שם, הוא מרענן את העמוד כל 2 שניות אפילו לעמוד הגדרות הוא לא נותן לי להיכנס. רק כאשר אני מנתק את האינטרנט הוא מפסיק את זה. השבתתי את כל ההרחבות, וזה עדיין קורה רק כשאני משתמש במצב לא מזוהה הוא לא עושה את זה (ככה אני כותב כאן) הקישור שהוא טוען כל פעם הוא: https://www.google.co.il/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1CHEU_iwIL496IL496&ion=1&ie=UTF-8 האם זה וירוס כלשהו או סתם באג מעצבן?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dbx22,

שלום כשאני פותח דברים קטנים כמו שבכתבה מסויימת יש תמונה ואני לוחץ עליה ויוצאת תמונה גדולה, או במכרזים שאני מסתכל על תמונה גדולה של מוצר, אז כשאני סוגר את החלונות האלה כל החלונות של אינטרנט אקספלורר נסגרים. מה אפשר לעשות כדי לתקן?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by lgmtk,

שלום. חיפשתי כבר בחיפוש של הפורום, ומצאתי רק אנשים ששואלים לגבי תוכנות. אז תוכנה יש לי, למעשה 3. אני מנסה בעיקר להמיר קבצי MP4 לAVI או AVI שגדולים מדי ברזולוציה לרזולוציה קטנה יותר שתתאים לZEN שלי (מקס' של 620X320 בערך). הבעיה שלי היא: כל תוכנה, ולא משנה אם זו התוכנה של CREATIVE של הZEN עצמו או של XILISOFT או של AVS, איך שאני לוחץ על הכפתור המרה הוא מתחיל ומיד מפסיק ואומר "CONVERSION UNSUCCEFUL" או יותר גרוע - לא אומר כלום, כאילו לא לחצתי על הכפתור. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט בצד, וכמו שניתן לראות בכלל לא אמורה להיות לי בעיה עם זה. כדוגמה, ניסיתי להמיר סרט MP4 באורך מלא ברזולוציה 720X480 לרזולוציה שתתאים לנגן. תודה מראש לכל עוזר

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  13. שלום! ברשותי מצלמת אינטרנט trution twc 3500. המצלמה כוללת מיקופון פנימי ורציתי להשתמש בו לשיחות ברשת. כשאני הולך לבקרת עוצמה בוינדוס לא ניתן לי לכוון את אפשרות ווליום המיקרופון. אני רואה אותו אך הוא כאילו אינו פעיל. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by shibie,

היי חברה, מישהו מכיר תוכנה או דרך כלשהי שאני יוכל לשלוט במהירות המאוורר שעל הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by nadav1379,

יש לי בעיה בתוכנה של nod32 אני עושה בדיקה ואחרי כמה זמן הוא רושם לי File C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Identities\{409723BF-9614-487F-8274-0787AB7CD749}\Microsoft\Outlook Express\Inbox.dbx is infected with worm Win32/Netsky.Q. The file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed. מה אני צריך לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by HardGore,

הי, אני מעוניין למזג את פרטישנים E עם D תודה : )

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. נגיד אני רוצה להכניס לתוכה רשימה של שמות- ali bati roy kozy ושזה יסדר את זה לפי הABC ali bati kozy roy תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by hilahila,

אני רוצה להדפיס אימל שקבלתי אבל רוצה למחוק קודם כל חלק מהתוכן לפני שאני מדפיסה האם זה ניתן לעשות? גם מהאוטלוק אקספרסס וגם מיאהו??? תודה

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  19. מכיוון שפלאש הוא חלק מפורום זה, מצאתי לנכון לבקש כאן עזרה בנושא הבא. ברצוני לדעת באיזו דרך אפשר להוריד ולשמור במחשב סרטוני פלאש אשר מנוגנים בדפדפן ב- stream. האם יש צורך בתוכנה חיצונית כלשהי (אם כן - איזו היא המומלצת?), או שיש דרך אחרת? לצורך העניין, הלינק הבא מכיל סרט אשר ברצוני לשמור במחשב: http://www.emfworldwidestore.com/media_files/video/GLFMedium.html כיצד עושים זאת? שאלת בונוס: בהצגת הסרט הנ"ל בדפדפן, יש אפשרות (און ליין) לשנות את השפה של הכתוביות. האם הסרט שישמר במחשב שלי, ישמר ביחד עם הכתוביות, או ללא כתוביות כלל? האם אפשר לשמור את הסרט עם כתוביות בשפה המבוקשת? תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by LeftRight,

ראיתי אצל מישהו באייטונס כשהוא לוחץ על שם השיר זה מעדן לו אותו לפי המידע שבאייטונס סטור או משהו כזה.. איך אני מפעיל את האפשרות הזו?

21. Started by nore0,

בהפעלה של סרטוני QuickTime באתרים עולה לי האייקון הזה http://img19.imageshack.us/img19/5818/quicktimepk0.jpg

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  22. יש לי מחשב נייד של טושיבה מדגם Satellite A200 14E, הכולל כרטיס מסך מדגם 7300GO. לאחרונה נאלצתי לפרמט אותו, וכעת אני לא מוצא דרייברים מתאימים לכרטיס המסך. באתר NVIDIA אין את הכרטיס הנ"ל ברשימה של הדרייברים להורדה, ואילו האופציה של חיפוש אוטומטי בהתאם לחומרה שלי מפנה אותי לאתר טושיבה, בטענה שכל יצרן מחשבים ניידים מתקין גרסאות משלו לכרטיסי המסך. אבל, האתר של טושיבה מאוד מבולגן, ואין שם רשימת דרייברים מסודרת. ניסיתי להוריד מספר חבילות (VISTA 32BIT, GEFORCE GO) הכוללות את הכרטיס שלי ברשימת הכרטיסים התומכים, אך כשניסיתי להתקין אותן קיבלתי הודעת שגיאה בנוסח "לא נמצאו דרייברים התואמים את החומרה שברשותך". כנ"ל עם אתרי דרייברים למיניהם - די והותר חבילות שאמורות להתאים למערכת שלי, א…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  23. שלום, מעולם לא יצרתי IMAGE כך שאני לא מכיר את זה בכלל. קניתי מחשב ואני אתקין עליו Win 7. חשבתי להריץ את כל העדכונים של Windows, להתקין את כל התוכנות הבסיסיות (אופיס, VLC, Messenger, FIREFOX וכו') ולפני השימוש במחשב, ליצור IMAGE. האם זה כיוון נכון? אחרי שאבין מתי הנקודה בה רצוי לבצע IMAGE, אני מחפש תוכנה קלה, פשוטה, בלי הרבה אפשרויות שיכולות לבלבל שאוכל לעבוד איתה. אני מניח שיש תוכנות המאפשרות המון פונקציות - אני מחפש את הפשוטות והלא מבלבלות. אשמח להמלצות אם יש כלי חינמי להודה אז תענוג. אם לא, אז יש לחבר שלי HIERN CD אז אוכל להלוות ממנו. תודה!

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by osherdo,

שלום לכולם וצהריים טובים. השאלה שלי היא אם יש פה מישהו שיודע לתת מדריך או הסבר מפורט ככל הניתן בלחלק את הנפח אחסון של הדיסק הקשיח.באיזה שלב זה נעשה(לפני התקנת מערכת,בזמן התקנת המערכת,אחריה) וכיצד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. NETCAPTOR שעושה כל מה שFIREFOX עושה רק יותר טוב. שתי דוגמאות : היא חוסמת POPUPS הרבה יותר טוב והיא גם חוסמת פרסומת "build in" כמו שיש הרבה בכתבות בוואללה למשל. מבחינת הגדרות - היא הרבה יותר גמישה ובכלל כל האופציה של ה TAB פועלת באמת כמו שהיא צריכה לפעול ולא בצורה עילגת כמו ב FIREFOX (על אף כל ה extensions ).

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.