עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עם איזה תוכנה אפשר להמיר שירים מדיסק ל mp3 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ידוע לי שכאשר אני מוריד קבצים דרך "קאזה" - הם עלולים להיות נגועים בוירוסים. אך האם זה נכון גם לקבצי אודיו ווידאו למשל? האם אפשר בכלל להשתיל בהם וירוסים? אני משתמש בתוכנה דיי הרבה זמן ואף פעם לא נתקלתי במצב כזה.

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by RONEN1N,

שלום לכולם אני רוצה להגדיר הרשאות ntfs על תקיה אבל אין לי את הלשונית אבטחה במאפיינים מה עושים?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  4. Started by MoMo-P,

יש לי בעיה שהתחילה לפני חודש בערך... כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב או פשוט מדליק אותו מופיע לי מסך שכדי להמשיך אני חייב ללחוץ F1 או F12 (ראו תמונה). זה התחיל אחרי שפעם אחת קיבלתי הודעת שגיאה מוזרה על הדיסק הקשיח (D) ואתחלתי את המחשב ואז התחילה להופיע ההודעה הזאת, חשבתי שזה משהו חד פעמי.. החלונות עלו, נכנסתי למחשב שלי ואין שם כונן D ! כאילו מת.. שוב אתחלתי ובפעם הזאת D חזר למצב נורמלי תקין.... אני לא יודע אם יש קשר ישיר בין השניים אבל אני לא מאמין בצירוף מקרים. קיצור השאלה שלי. מה אני יכול לעשות כדי להעיף את המסך הזה ושהמחשב יעלה אוטומטית ללא לחיצת כפתור?? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by lital18,

בכל פעם שאני נכנסת לאינטרנט בזמן האחרון ,קופץ לי החלון המצ"ב ולאחר שאני לוחצת המשך כל האקספלוררים נסגרים עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by RayZ,

אוקיי. היו לי בעיות האטה עם המחשב, התברר לי שהמעבד אחראי להכל, והוא באמת היה אחראי לזה שנה שלמה. החלפתי אותו, ולאחר מכן ראיתי שהמחשב היה מהיר, ועם ביצועים בשמים (למרות שמשהו עדיין היה תקוע). בקיצור, על ההארדיסק היו דרייברים של לוח אחר (כי עבדתי איתו בלוח אחר), ואיתם הוא עבד במהירות. אבל, כשהתקנתי את הדרייברים המתאימים, המחשב התחיל להאט בצורה דרסטית, יותר מהפעם הקודמת לפני שהמעבד הוחלף. יש לזה הסבר הגיוני או פתרון?

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by Alexkmr,

מחפש תוכנה לעריכת קובץPDF..

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  8. טוב אני לא יודע כל כך איך לנסח את הכותרת אבל עזבו... יש לי מדפסת משולב שכמעט 5 שנים (HP Psc 1315). היא מותקנת על מחשב שפועל בו windows xp pro sp3 x86. הרשת אצלי עובדת בסדר בבית. אבל שאני לוחץ דאבל קליק כדי להוסיף את המדפסת הwindows 7 x64 מבקש דריבר בקובץ inf. מי שניסה פעם להוריד דריברים מהאתר של hp או תמיכה מהם יודע עד כמה הם בעייתיים. טוב יש דריבר לvista x64 שהוא לא רק דריבר הוא תוכנה שלמה. התקנתי אותו במחשב (x64) ולקחתי את המדפסת כדי לראות עם היא פועלת. הכל עובד. אבל בכל זאת הwindows מבקש דריבר שאני רוצה להוסיף אותה בתור מדפסת רשת מאיפו אני ישיג דריבר inf? אפילו פתחתי את הקובץ exe בתור cab ולא מצאתי שם. יש אפשרות לקחת דריבר מותקן אצל windows ולהפוך אותו לinf? ללמי שחו…

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by Vidati,

ידידה שלי ציירה את הילדה ואני סרקתי ועשתי את חלקי בפוטו. http://vi9ati.deviantart.com/art/Dream-135253214

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  10. לעשות ככה שה-Еnqueue to winamp יהיה בBold (מודגש) כמו ה-open הראשון.. יש אפשרות לעשות לתפריט הזה טויק קטן כזה? בנוסף אם הייתי יכול לקבוע איזה שורות יופיע בתפריט ואיזה לא.. אני אשמח תודה רבה

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  11. עם יציאת העדכון האחרון לפיירפוקס 2 (2.0.0.19) מוזילה מפסיקה לתמוך בו, מעכשיו אם יתגלו חורי אבטחה, באגים וכו', הם לא יתוקנו יותר. לפיירפוקס 2 היו חיים ארוכים מאוד, הארוכים ביותר מבין גרסאות הפיירפוקס, שנתיים וחודשיים מיציאת גרסאת 2.0 עד לגרסאת 2.0.0.19 (OCT 2006 -DEC 2008) כולם מתבקשים לשדרג לפיירפוקס 3 מכאן: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html או לפיירפוקס 3.1 בטא: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html כל ההגדרות, מועדפים והתוספים ישארו.

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by kikkler,

אני מחפש תוכנת מחשבון מדעי לא צריך שטויות גראפיות, הכי פשוט וקל שאפשר

13. Started by Eitan-Lopez,

יש לי מחשב חדש, לוח אם מתוצרת גי'גהבייט P55 UD-2. אני משתמש ב WIN 7 ULTIMAMTE. ויש לי כונן נייד חיצוני של WD. בקיצור, אני בא להעביר סרט HD מהמחשב לכונן והמהירות היא מאוד איטית, 2.5 מגה לשניה. לפני כן זה לא היה כך, אני זוכר שהמהירות היתה בערך 40 MB. ניסיתי להעביר את אותו קובץ ממחשב אחר להארד דיסק, והמהירות היא מצויינת, כ-40 MB. הדרייברים שלי מעודכנים, יש לי במנהל ההתקנים USB HOST CONTROLLER. יש למישהו עצות? כי לפני כן זה עבד לי מצויין במחשב ה"בעייתי". תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  14. שלום לכולם. הייתי רוצה לשאול האם מישהו יודע כיצד לתמחר נכון עבודה בתלת מימד? קיבלתי הצעת עבודה ממרכז הוראת נהיגה ליצור להם אסופה של סירטונים קצרים המציגים כיצד לבצע פניות נכונות בצמתים ועוד כהנה וכהנה דוגמאות פדגוגיות בתחום הנהיגה הנכונה. הבעיה היא שאין לי מושג כל כך כמה לדרוש מהם על העבודה. אחרי הכל, הם עושים לא מעט כסף מהסרטונים האלה, והם ללא ספק מעניקים למרכז ערך מוסף שיתרגם לכסף בסופו של דבר. למרות שהעבודה שלי מבחינת זמן איננה ארוכה באופן מיוחד. מישהו חושב שהוא יכול לתת לי תשובה מוסמכת בנושא?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  15. היתה לי תוכנה שמצאתי פה, שמנמיכים /מגבירים את הווליום דרך המקלדת אז יש עיצוב שונה מהברירת מחדל של Logitech. עשיתי חיפוש ולא מצאתי. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by HardGore,

הי, אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל להוריד מספר קבצים בו זמנית, לינק לדוגמא- http://www.youtube.com/profile?user=smgakos&view=videos בדף הזה יש עוד דפים, ואני מעונין להוריד את כל הסרטונים שמה בבת אחת.. (כמו אימול שאתה מסמן מה שאתה רוצה וזה מוריד לך במכה..) זה אפשרי? (ניסיתי עם getright אני זוכר פעם מזמן בגרסה 3 אני חושב הצלחתי לעשות משו עם זה אבל הפעם לא הצליח לי ממש.. מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by RT-PRO,

הורדתי כמה קבצי Smart Sound שבאו בקבצי NRG של נרו כאשר הוצאתי אותם וצרבתי אותם יחד הם מסרבים לעבוד אך כאשר צורבים את הIMAGE הוא פועל למישהו יש פיתרון ?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by dvvon,

שלום לכולם אחרי שהורדתי קובץ מהטורנט לית' אז הוא מב'ש ממני סיסמא וגם כשנאי מכניס סימסמא מהקובץ סיסמאות סנ לא עוזר מחכה לתשובה תודה לכל העוזרים :bash

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by jackhammer,

יש לי XP 32ביט עם SP2 אני רוצה להוריד THEMES חדשים (הבנתי שזה חוקי כי מי שעושה את הTHEMES האלה הם אנשים פרטיים) איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by ashbit_q,

יש לי מעבד E6750 2.66 בלי אוברקלוק עד לפני חודש הכל היה טוב אבל פתאום הוא מתחיל לעבוד על 70% 90% וחוזר ל1-5% בלי סיבה בדקתי את חום המעבד בתוכנת אוורסט כחצי שעה והוא הגיע במקסימום ל50 מעלות כשהכי פחות הוא מגיעה ל38 מעלות מה נראה לכם שהמעבד נפגם או לא?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  21. כמו בה xtrz הזה ושאני מנסה לשים תמונה כזו שזזה בצד הוא רושם לי the service is unavailable at this time please try later vbscript לא משנה מתי אני מנסה זה תמיד אומר את זה . ממה יכולה להיות הבעיה . תודה

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by idang,

הי חבר'ה יש לי VISTA במחשב הנייד ואני מנסה להתחבר לצ'ט המתקדם של נענע משום מה אני לא מצליח.. הצ'ט ביקש ממני להתקין במחשב ACTIVE-X ועשיתי את זה ועדיין לא הצלחתי ... אולי מישהו פה שמתעסק בויסטה הצליח להתחבר לשם או שיכול לתת לי רעיון כלשהו תודה חברים

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by dudy26,

שלום לכם יש לי בעיה בהתקנה של Adobe premiere elements 9 אני מקבל שגיאה 1334, משהו עם קובץ Data1.cab ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים, במחשב אצלי בבית זה עובד ללא בעיות (אני בחו"ל) עברתי בלא מעט פורומים חיפשתי פתרונות, מצאתי כמה ושום דבר לא עוזר גם כשאני מנתק את החיבור לרשת, מוחק את ה-TEMP, מבטל פיירוול ואנטי-וירוס כפי שהומלץ בכמה מקומות אחרים ניסיתי גם ליצור משתמש חדש במחשב אך גם זה לא הועיל, למרות שניסיתי להתקין גם עותק אחר של התוכנה בכל המקרים אני מקבל את השגיאה הזו. אודה לכם מאד אם למישהו יש פתרון לזה אגב - Win7 ultimate תודה

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by Nirbj,

אני מנסה להיכנס לשיחה בלייב צאט עם אנשים וכל פעם מפנים אותי למסך לבן ובו רשום שאני צריך להתקין תוכנה מיוחדת כדי להתחיל את השיחה. למישהו יש מושג על איזה תוכנה מדובר על מנת להפעיל את הלייב צאט ?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  25. מה 5 התוכנות הכי מומלצות שייש במחשב? איזה תוכנות חייב שייה במחשב? ומאיפה מורידים 3dmark04?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים