עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מידי פעם כשאני כותב הודעה למישהו במסנג'ר, החלון של המסנג'ר קופא ולא זז ואיאפשר לכתוב. לאחר כדקה בערך זה מסתדר. התופעה הזאת קוראת לעיתים תכופות יחסית ומאוד מקשה את השימוש בתוכנה. אותה בעיה בדיוק הייתה לי במחשב הקודם שלי אבל הייתי בטוח שזה בגלל שהמחשב ישן. אבל עכשיו אני עם מחשב חדש (המפרט שלו נמצא בחתימה) המחשב עובד לי ממש טוב, כל התוכנות עובדות מעולה ומהיר, המעבד בקושי מתאמץ, גם כאשר המסנג'ר קופא המעבד על 20% סך הכל ובעמודת משאבים של תוכנות אני לא רואה שמסנג'ר לוקח הרבה משאבים. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת? בתודה מאש לכל העונים !

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by noambaum,

בגירסא החדשה הם שינו שם הכול ואי אפשר "לסנן" תכנות רדיו לפי כמות מאזינים אלא רק לפי ג'אנר. WTF??? זה פשוט גרוע! אני פשוט רותח איך לעזאזל אני אמור למצוא את כל התחנות שאהבתי פעם??

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  3. יש אתר מסויים שאני מצליח להיכנס אליו דרך העבודה שלי אבל כשאני מנסה להיכנס דרך המחשב בבית אני לא מצליח. אם אני מתחבר עם מחשב נייד דרך הרשת האלחוטית בעבודה הוא גם נכנס לאתר ללא בעיה. לא בטוח שזה ניתן, השאלה אם יש תוכנה שיכולה לסרוק את הרשת ואת ההגדרות על מנת שאוכל להגדיר את הדפדפן/חיבור האינטרנט אצלי במחשב כך שאוכל לגלוש לאתר המדובר. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by lmlm,

כמו בכותרת. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by paulyoung,

שלום שמעתי שיש דרייבר מיוחד ל-dual core האם מומלץ להתקין אותו? האם הוא גורם לבעיות? תודה

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by dyn,

(בעיה של חבר) לפני כמה ימים כיבתי ליבה אחת, מכיוון שכמה תוכנות שהייתי צריך להשמתמש בהם צרכו את זה. אז הלכתי למנהל התקנים והפכתי את המחשב לAdvanced Configuration and power Interface (ACPI) PC. עכשיו כשאני רוצה להחזיר את זה, אין לי את זה שמה. וגם כשאני עושה החזר להתקן קודם זה מחזיר אותי ל"מחשב סטנדרטי". אין ביכולתי לעשות גם שחזור מערכת, כי אין לי נקודת שיחזור. יש דרך להחזיר את זה דרך דרייבירים, או כל דבר? או שרק פירמוט יעזור..?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by redead,

סתם מעניין אותי אם שווה בדיקה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  8. שלום, יש לי WIN 7 והבעיה שמרוב תוכנות מדיה המחשב כולו הסתבך במבחינת הסרטים. השירים עובדים כמו שצריך עם WMP ואין בעיה , זה נוח וטוב. הבעיה זה עם הסרטים, יש לי במחשב תוכנות הבאות וזה עושה ריבוי קודקים. 1.XVID וכנראה הקודקים שלו(לא זוכר למה התקנתי, פעם הייתי חייב אותו) 2.BSPLAYER להפעלת סרטים עם כתוביות (לטעון כתוביות ולצפות בסרט). 3.ITUNES זה כמובן בשביל האייפוד והאייפון שבמשפחה. עם ה ITUNES בא הQUIQTIME. 4.VLSPLAYER 5.WIN 7 CODECS שהורד פעם. 6. וכנראה קודקים שתוכנה מיוחדת לצריבת כתוביות לסרט מתקינה. עכשיו יש התנגשות של קבצים למשל, קבצים שאמורים לפעול בWMP אז מוציאים שגיאה וכ"ו.. עכשיו אני מצדי ימחוק הכלל וישאיר תוכנה או שתיים להפעלת מוזיקה וכל סוג הוידאו+אפשרות לטעינת כתו…

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by overload,

McAfee VirusScan Professional Edition 7.03 Retail זה אנטי וירוס טוב? שמעתי שהוא ברמה של נורטון אנטיוירוס,זה נכון?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  10. השאלה בכותרת^^^ משום מה החיפוש דרך התוכנה הפסיק בISOHUNT תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. ראיתי פה מקודם שממליצים פה על פירואלל אחד של חברה מסוימת הקיצר מה יש להמליץ כל הפיירוואלים עושים אותה עבודה לא??? סוגרים את כל הפורטים חוץ ממה שאתה אומר להם שלא לסגור אז ממזה משנה??? וגם ראיתי שאמרו שהפיירואאל של xp לא משהו אז איך יכול להיות שהוא לא טוב???הוא לא חוסם את כל הפורטים?????

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by slimshady21,

התקנתי מדיה פלייר 10 , ואני עדיין מקבל עדכונים למדיה פלייר 9 , אז זה בסדר? אני צריך להתקין אותם? ועוד משהו, מה זה עדכון ה-GDI ? זה לא משהו כמו WGA רק בשם שונה?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by yaron266,

רציתי לדעת אם יש תוכנת שעון מעורר למחשב כדי שאני יכוון את השעון במחשב כדי להתעורר.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by esaly,

חבר'ה... אני צריך עזרה... אני מחפש תוכנה טובה (אני יודע שקיימות די הרבה כאלה) להצפנת קבצים/ספריות ע"י סיסמא.. יש המלצות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני די חדש בעניין והייתי רוצה לדעת באיזה תכנה הוא השתמש: I will make professional HD promo video of your company or website for $5! On Fiverr או באיזה תוכנה אתם יודעם שאפשר להכין משהו ברמה של זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Alina,

הבעיה בכותרת. תודה

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by TNT,

האם האינטרנט אקספלורר 6 בנימצא בוינדווס אקספיי תומך בRESUME? אם כן איך אני מפעיל את זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by bugosdckh,

שלום. אני צריך driver ללוח אם של אינטל גרסה 865p אני צריך driver ל- sound + lan תודה רבה

19. שלום אממ .. יש לי קבצי ebl.* .. תאמת ?! פעם ראשונה שאני רואה סיומת כזו של קובץ .. מישהו מכיר אולי ? איך אני פותח אותם ? תודה רבה מראש ..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ER_BOGO,

היי, התקנתי את ה NORTON ANTI SPAM 2004 ואני עובד עם OUTLOOKEXPRESS ,לאחר שהסרתי את הנורטון אנטיספאם אני כבר לא יכול לקבל הודעות ל אימייל. ההודעה שאני מקבל היא: Task 'pop.012.net.il - Sending and Receiving' reported error (0x800CCC0F) : 'The connection to the server was interrupted. If this problem continues, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).' צריך עזרא דחוף!!!

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  21. אני מחפש תוכנת אנטי וירוס טובה וחינמית התקנתי את ה AVG שהיא מעולה אבל עכשיו רוצים כסף

22. C נועדה רק לווינודס ו-E לכל השאר

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by kisin,

שלום, יש לי אתר שבו אני מציג סרטונים קצרים לגולשים. כרגע הסרטונים מוצגים באתר באמצעות תגי HTML פשוטים. שמתי לב בזמן האחרון שהרבה אתרים עוברים להצגת סרטונים באתר בעזרת פלאש. הסרטון מופיע בתוך נגן פלאש שרץ בתוך האתר. חיפשתי מידע איך ניתן ליצור כזה דבר והכי רחוק שהגעתי זה שמדובר בקבצי FLV (אני מקווה שאני לא טועה) ובפלאש 8. האם יש למישהו TUTORIAL טוב לבניית נגן פלאש כזה? אולי תוכלו לכוון אותי למידע טוב בנושא הזה? אם אני רוצה ליצור כזה נגן באתר אז אני צריך להמיר את כל הסרטונים שלי (AVI,MPEG) לקבצי FLV? אני צריך למעשה להחזיק לאותו סרטון שני קבצים? FLV להצגה באתר ואת הקובץ המקורי כדי לאפשר הורדה של הקובץ? תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי...

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by odi,

האם הגרסה של deep freeze xp מתאימה גם ל win 7 ? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by isra1222,

שלום לכם, האיי סי קיו לא מתחבר לי במחשב הזה. הוא נמצא ברשימת החריגים בפיירוול, אני לא מבין מה הבעיה, הוא עולה והכל, אבל הוא פשוט נשאר תקוע על "מתחבר" אם מישהו יודע מה הבעיה אני אודה לו מאוד . תודה.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.