עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Joli,

למשהו יש איזה דרך כלשהיא להוריד סרטוני פלאש למחשב?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by tustos,

אני ישמח לקבל את הדריבר הנ"ל חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אףאחד.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by ZXY1,

הייתי במעבדת מחשבים והייתי שם תוכנה שעושה דיאגנוזה לכול חומרת המחשב במקביל cpu + mem + harddisk + mb + PSU וכ"ו איך קוראים לתוכנה? ואיפה אפשר למצוא אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. השאלה בכותרת....

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  5. טוב, אז ככה יש לי צורב לייט-און X48X12X48 עם SMART-BURN. יש לי כמה משחקים שאני רוצה לעשות להם גיבוי כדי שאם יתקלקלו לי(BG2 לדוגמא, כבר לא ניתן להשיג אותו בשום חנות בעולם), אני עדיין אוכל להמשיך לשחק בהם. הבעייה, שבמקרה שאני משתמש בקראק וצריך לעדכן לפאץ' החדש, המשחק לא עובד. האם מישהו מכיר תוכנה שתאפשר לי לצרוב את הדיסקים והלפעילם ישר מהכונן, בלי קראק(אני בעלם החוקי של הדיסקים). אני כרגע משתמש בNERO5, האם הSMART-BURN מאפשר את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  6. שלום יש לי את הסורק 1200CU של bearaw ואני מחפש דרייבר לXP אני לא מוצא לXP אלה רק לישנים יותר. תודה מראש עריכה: טעות שלי שם החברה הוא mustek

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי מצלמת וידאו שצורבת ישירות על די.וי.די, הקבצים שהיא צורבת הם בפורמט VOB. מישהו מכיר תוכנה שניתן לערוך איתה קבצים מהסוג הזה? ניסיתי ב- movie maker אבל היא לא מזהה את הקבצים האלה. האם premier או pinaacle יזהו את הקבצים האלה? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by miki_michal,

היי, יש לי מערכת הפעלה win 2000 וoffice 2000 הכל עבד לי מצויין (99% מההדעות מתחילות כככה..) אין לי מושג מה גרם לשינוי, אבל לאחר כמה דקות שימוש בתוכנה outlook2000, שמאפשר לי לעשות הכל, היא פתאום נסגרת לבד ומוציאה הודעת שגיאה, מצורפת למטה.אודה לכם אם תעזרו לי בזה, מה בדיוק אומרת הודעת השגיאה וכיצד ניתן לתקן אותה, אני מעדיף לא להתקין מחדש שום דבר שלא צריך...אז תיקון הדרך העדיפה בעיני, אגב ניסיתי תיקון וזיהוי וזה לא עבד. בתודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by t d,

מישהו מכיר תכנה שמסוגלת להפוך קבצי MPC ל MP3?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Meir787,

אוקיי, אז ככה.. מהיום, הווינאמפ החליט שהוא לא מנגן שירים. כל שיר שאני מנסה לפתוח, הוא פשוט מריץ אותו ממש מהר (בלי סאונד) ועושה לו עותק ששוקל כמה עשרות MB'S בכונן C. למישהו יש מושג מה הבעיה ? אשמח לעזרה...

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by mz155,

מה השימושים שיש לתוכנה matlab? תודה רבה mz15

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  12. התקנתי עכשיו JAVA וFLASH דרך האתר של MOZILLA, אבל IAF.org.il לא עולה לי... עם IE הוא כן עולה, אבל לא מותקן לי על המחשב IE. תנסו אצלכם בפיירפוקס... תודה.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by duduis,

שלום אנשים, אני כבר לא יודע איפה לבקש את זה סליחה מראש אם לא המקום המתאים, כבר הרבה זמן שאני מחפש הזמנה לטורנטליץ ואני לא יודע איך משיגים אם מישהו יודע איך אפשר להשיג שיעזור לי במייל tramonett@gmail.com תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  14. משהו בסגנון הזה: http://www.projectseven.com/products/menusystems/pmm/ אבל חינמי.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  15. Started by IMT,

אני מחפש מקודד לסרטי 4D. כגרע יש לי את אוסף המקודדים של LH אבל הוא מקרטע בסרטי 4D, הם רצים בקפיצות קטנות ומעצבנות.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  16. רצוי תוכנה אמינה לעבודה יום יומית מול שרת . כמו כן אם ישנם כמה סוגים שונים . תודה לעוזרים .0

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  17. אהלן, לפני מספר ימים, חברתי אל המחשב כונן חיצוני שבו היו מסמכים. עינתי בקבצים דרך הכונן החיצוני, אך לא העברתי אותם אל המחשב. אין לי את הכונן החיצוני בהשג יד. ניתן לשחזר את את הקבצים? למרות שהם לא היו בכונן הקשיח של המחשב? אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מחפש תוכנה כמו פוטושופ אבל חינמית יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by Eden 6600,

שלום קודם כל אם הנושא הזה לא חוקי אז תנעלו את האשכול. יש לי בבית משחק (NFS:C לצורך העניין) על דיסק DVD. עכשיו אני רוצה לעשות לו גיבוי על DVD אחר, השאלה איך? ניסיתי להעתיק את התוכן שבדיסק לתיקיה במחשב אבל זה לא הצליח. יש למישהו רעיון איך אני עושה את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by aloner,

היי אנשים יש לי כמה תמונות שאני רוצה להפוך לסוג של מצגת. אני רוצה לחבר אותם כדי שיזוזו (בסגנון מצגת) ולהוסיף שיר. הכל כבר מוכן, חוץ מהקטע של... לחבר את כל העסק הזה. ניסיתי לעשות משהו עם ווירטואל דאב, אין אופציה לתמונות, משהו עם פוטושופ, אפילו הורדתי איזה תוכנה לא ברורה שמצאתי במדריך לא ברור לעריכת ווידאו, פה באתר. גם עם הפאוור פוינט ניסיתי משהו, אבל התוכנה הזאת כל כך... מסובכת. היא עשתה לי חשק להרביץ למחשב.. חחח הערה: הכי חשוב שזה ייצא בפורמט AVI או משהו שיהיה אפשר להעלות ליוטוב. מי שסקרן.. זה הפתעה שאני מכין לחברה שלי.. יש מישהו/משהו שיכול לעזור לי? תודה (:

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  21. מחפש תוכנה ששומרת כקובץ וידאו (כולל אודיו) את מה שקורה על מסך המחשב (אם זה חשוב זה לא ישומש לשמירת ישומיי 3D). צריך משהו נוח שיעבוד על WIN XP. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by naoriko,

יש לי שתיי חלקים של סרט ואני רוצה לעשות מזה חלק אחד יש איך אני משיג תוכנה כזאת?? ומה השם שלה??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. תנסו כל עוד אפשר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by רוני1,

האם אחרי שחיברתי את הכתוביות לסרט (הסרט בפורמט AVI) אני יכול לצרוב אותו לSVCD בעזרת נרו או שצריך קודם כל להפוך אותו במחשב ל SVCD בעזרת תוכנה כמו TMPGENC ורק אחרי זה לצרוב???

• 3 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.