תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני אל יודע לאן ממש זה שייך.. יש לי בעיה שאני מפעיל סרט במחשב אז הסרט יכול לפעול ואז לאחר 5 דקות המסך יהיה שחור וישמעו עדיין את הסרט כל פעולה אחרת במחשב עובדת רק שרואים סרט אז לאחר 5 דקות שרואים טוב זה קורה.. מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
פשוט לא ממש בא לי להתחיל לשחק עם כל הכלים של סימטק 50 שעות.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כשאני מנסה להריץ את התוכנה מופיעה לי השגיאה הבאה: חשוב לציין כי התוכנה פעלה לי מקודם טוב ולא נראה לי שעשיתי משהו שיכל לדפוק אותה.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם כיצד אני מאפס את כל ההגדרות בפיירפוקס לברירת המחדל? יש לי פיירפוקס 3.0.3 באנגלית, למקרה שזה משנה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
משהוא יכול להדריך אותי איך משתמשים הוא פשוט לא מתחבר לרשת הקדמליה
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
תיראו שנגיד אחותי משחקת במישחק און ליין של מריו הינה לינק http://www.net-games.co.il/online-ga...Ice-Tower.html ואז באמצע שהיא משחקת הפעלתי את המנהל משימות וראיתי שהמעבד בין 27-31% כל המשחק ,מישהוא עם מעבד דומה יכול בבקשה להיכנס ללינק להפעיל מנהל משימות לשחק בקטנה וליראות על כמה המעבד?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, איפה מגדירים לווינדוס XP שבמקום קריסת המערכת יציג לי את המסך ה"כחול" במקום ויציין את הבעיה??? אני פשוט לא מוצא את הסימון שצריך להוסיף ורציתי שתכוונו אותי..כי כרגע הווינדוס קורס לי פעם בכמה זמן בגלל תוכנית מסויימת או דרייבר מסויים ואני רוצה למיין את הבעיה ובאמת לראות בעזרת המסך הכחול במקום שיקרוס שיציג לי את המסך +הבעיה..פשוט שכחתי איפה הסימון הזה..אודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לדעת אך לעשות 2 עמודים על עמוד אחד בקובצי PDF???
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי סרטון שאני לא שומע בו סאונד, בדקתי עם G-Spot והיא אומרת שזה המקודד: dvi_adpcm (0x0011) Intel Corporation ושאין לי אותו. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי מקום להורדה. אשמח אם תוכלו לתת לי קישור להורדת המקודד או אם מישהו יכול לשלוח לי אותו או להעלות אותו לכאן (לא אמור לשקול הרבה). תודה רבה וערב שקט.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה כמו של NVIDIA שנקראת SYSTEM TOOLS רק הבעיה היא שיש לי כרטיס 4890 של ATI. כבר הרבה זמן אני מחפש ולא מוצא תוכנה טובה שמודדת את טמפ' רכיבי המחשב . תודה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם , נוצרה לי בעיה קטנה במחשב הנייד (עוד אחת אחרי שפתרתי את הבעיה של ה-device manager) הדגם של הנייד IBM R50e. מותקן Win XP Pro SP2 הכרטיס רשת לא מופיע לי ב-Network Connections. ה-ICON של ה-Local Area Network לא שם ! איך אני מחזיר אותו חזרה ??? (ד"א , חיפשתי הרבה בגוגל .. לא מצאתי כלום.. ) תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי, עזרה דחופה אנשים... צריך דריברים לרמקולים ada890 של altec lansing תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
למשל שאני משאיר את האמיול פתוח בלילה אז אם ההורדה מתחת למהירות שאציין בתוכנה למשך פרק זמן מסויים אז התוכנה תכבה את המחשב
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לא ודע מה עשיתי אבל האיציק שלי התרסק אחרי שהפעלתי אותו מחדש כל פעם הוא נותן לי את ההודעה שבתמונה צי שהוא יודע אם יש מה לעשות חוץ מהתקין את איציק שוב?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מסגרת שחורה דקה פשוטה, עשיתי כמו USERBAR כזה, ואני רק צריך לעשות לו מסגרת שיראה נורמלי. אם אפשר את הדרך הכי פשוטה כי לא כל כך בא לי להסתבך אה כן, ואם אפשר שזה יהיה במימדים של הקובץ שכבר יצרתי ולא יעשה את המסגרת מסביבו (זאת אומרת שלא יגדיל את התמונה). תודה רבה רבה.
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת אודיו בצורה של "חתיכת"קטעים על מנת לעשות מהם טרוטונים .קטעים קצרים של Mp3 וגם לחבר ולעשות כמו שיר חדש אודה למי שיעזור לי למצוא תוכנה כזות
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום האם למישהו יש המלצה לתוכנה חינמית הממירה קבצי CDA ל-MP3 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בspy bot ובregsupreme או משהו כזה.... להסרת הרגיסטרי ותוכנות ודברים אחרים שמפריעים למחשב. ראיתי אצל מישהו ad-aware 6.0. וזה נראה לי תוכנה פצצה. כי אני חושב שהיא גם מעיפה רגיסטרי וגם תוכנות ואחרים כמו spy bot. זה נכון???? מה 2 התוכנות שאני משתמש בהם בדיוק עושות? ומה adaware 6 עושה??? במה עדיף להשתמש???? תודה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מחקתי את הספרייה שלו, ניקיתי REG (עם תוכנת נקיון) ועדיין, תמיד חוזר לאותו דבר אני עושה את זה כי יש לי כמה בעיות איתו
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן, CCC לא עולה עם המחשב , ניסיתי כמה גרסאות וזה פשוט לא עולה עם המחשב בהדלקה. ניסיתי לחפש בגוגל וניסיתי כמה דברים אבל כלום לא עזר פשוט. מה הסיבה? תודה רבה. WINDOWS 7 32BIT HD4870 512MB
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חזרתי לא מזמן מחו"ל ואני רוצה לפתח את התמונות הכי טובות, הבעיה שיש המון... אם מישהו מכיר תוכנה שאפשר לדפדף בתמונות במסך מלא ועל ידי הקשת כפתור להכניס את התמונה לתקייה אחרת או משהו בסגנון אשמח אם תשתפו... בתודה מראש, יניב.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
המממ לפני בערך כחצי שנה-שנה חבר הזמין לי מחשב (בתקופה שיצא 7800GT) ואני לא מבין כלום במחשבים ואני רוצה לבדוק מה המפרט שלי. אני יודע שיש תוכנות באתר והורדתי אותם, אבל אני רוצה לעשות מפרט מסודר ואין לי מושג מה בא קודם . (מעבד, לוח אם ) בבקשה תעזרו לי! תודה מראש (אהה יש לי RIGHTMARK MEMORY ANALYZER וCPU-Z)
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני משתמש ב-str2sup בשביל להמיר את הכתוביות וב-IfoEdit בשביל לחבר את הכל יחד בסוף. הגדרתי את הצבע של הכתוביות ללבן והבעיה היא שהכתוביות יוצאות לי בירוק בפונט מאד מרובע (למרות בחדרתי ariel), זה נראה כאילו זה היה כתוב בקטן ומתחו את זה ככה שזה נראה ממש גרוע.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי בעיה : חיברתי את הוידאו האנלוגי שלי למחשב הביתי שלי וכשאני מנסה לדגום במובי מייקר הוא כותב לי: capture device was not detected" - מה לעשות?? גם כשאני מנסה לעשות CAPTURE בפרימייר פרו הוא לא מראה לי כלום..
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-