עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח אם ומעבד? איך אני יכול לדעת איזה סוגי מעבדים אני יכול לעלות על הלוח אם שלי?? תודה לכול העוזרים...!!

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by Dark Tetris,

המורה שלי שלח לי מאמרים הקבצים אמרוים להיות בקבצי TXT עכשיו הם נשלחו לי כקובץ pdf כמובן שהקובץ עצמו לא נפתח לי! שיניתי אותו לקובץ txt וזה גם לא נפתח לי זה רושם לי שגיעה וסוגר לי אותו איך אני פותח את זה?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by tzolerguy,

שלום צריך עבור פרוייקט שבו מחשב אחד בעזרת איפינטי של AMD יחובר ל כ 8 מקרנים בחדרים שונים ויקרין בכל אחד מהם סרט שונה ... האם אתם מכירים תוכנה שתוכל לעזור בניהול של זה?? לדוגמא שאוכל להגדיר לה לאיזה יציאת וידאו לנגן והיא תרוץ על מסך מלא או לחלופים שתוכל לתת לי תצוגה קטנה בחלון של מה מציג אחד המקרנים על מסך ראשי שיהיה ליד המחשב ??? יש רעיונות??

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  4. שבוע טוב לכולם! כמו שציינתי בכותרת האימיול איטי גם אחרי ראוטר ופיירוול. לפני שרכשתי את הראוטר רמת המהירות הייתה סבירה בהתחשב לקרדיט שלי אבל מאז הראוטר המהירות ירדה פלאים, פתיחת הפורטים רק הורידה לו את הכיסוי מהעיניים לא יותר מזה. היה לי מדריך שקינפגתי את האימיול לפיו בהתאם למהירות שיש לי(750), האם כשמחברים ראוטר צריך לשנות משהו בקונפיגורציה? אם יש מדריך בנושא אני מאוד אשמח לקבלו. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור בנושא...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Arik44,

שלום , מחשב P4 עם מערכת הפעלה XP . מותקן אופיס 2000 . הבעיה היא עם הוורד , התוכנה עולה ואחרי כמה שניות מתנתקת ללא הודעת תקלה . ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש - ללא הצלחה . ניסיתי להתקין את אופיס XP - אותה תקלה בדיוק , גם שם הוורד עולה ואחרי זמן קצר נעלם . מבקש עזרה ממי שיודע מה עליי לעשות בנושא . תודה .

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by sherlock1212,

אני מחפש דרך לראות סרטים על הסלולרי שלי אז גיליתי שאפשר לעשות את זה בעזרת המרה לקובץ 3gp. אז איך אפשר לעשות את זה? תודה.

7. תודה, נמצאו פתרונות. למחיקת מספר תוכנות - http://www.pcdecrapifier.com לרישיונות אופיס - http://www.magicaljellybean.com/keyfinder היי, תוכלו בבקשה להמליץ לי על תוכנת uninstaller חינמית מוצלחת (שלא עושה בעיות/התנגשויות) והכי הכי חשוב - יודעת למחוק מספר תוכנות בבת-אחת (אם יש לה אפשרות לסמן ב-v מהרשימה של המותקנים זה יהיה מצויין!). פשוט יש המון uninstallerים בשוק וקשה לדעת מי מהם באמת מספקת את הסחורה. ב. יש לי מחשבים עם אופיס 2007, אופיס 2010 ו-אוטלוק 2007 (רישיון מופרד בלי אופיס). אני צריך לראות איזה cdkey מותקן בכל מחשב בשביל שלא אשתמש יותר מידי פעמים באותו הרישיון. קראתי מדריכים שמציעים להשתמש ב-ospp.vbs או משהו בסגנון אבל אין לי את הקובץ הזה באף אחד מהמחשבים. אחר כך רא…

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לערוך את הטקסט של מה שאני סורק (דף עם טקסט כמובן..) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  9. אני מעוניין בקרוב להתקין VISTA על המחשב (רק לראות איך זה). לכן אני מעוניין תוכנה כזאת שאוכל להחליף בין שני המערכות... אני מבקש משהו פשוט לא הכי מסובך... ואם זה כן מסובך, אז איזה מדריך או משהו יהיה נחמד תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by yotam360,

ביצעתי RESET לדפדפן ועכשיו שאני נכנס אליו מופיע הדף הזה שבו צריך להגדיר ספק חיפוש הבעיה היא שאני לוחץ שמור את ההגדרות רשום לי בראש הדף Settings were not able to be saved successfully איך אפשר לתקן את זה או לפחות להוריד את הדף הזה שלא כל פעם שאני נכנס לIE7 הוא יוצג? http://img398.imageshack.us/my.php?image=34013948ur6.jpg

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by m_g,

יש לי בעבודה outlook 2010 ובמחשב בבית outlook 2013 שניהם מחוברים על אותו חשבון exchange לפני שבועיים מישהו שלח לי זימון למופע חוזר של פגישה אחת לשבוע ואישרתי לו אותה ומאז אני לא מפסיק לקבל זימונים התרעות לפגישה הזאת אני מקבל 8000 התרעות כל 10 שניות בערך ככה עד שזה תוקע לי את התוכנה של הoutlook זה קורה לי גם בעבודה וגם במחשב בבית ניסיתי למחוק את המופע חוזר הזה אבל זה בלתי אפשרי. ניסיתי להעזר בטכנאי מחשבים שאני מכיר וגם לו לא היה מושג. זה ממש כמו ווירוס, אני פשוט לא יכול להשתמש באוטלוק יותר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by moris,

היי כאשר אני לוחץ את מספר 0 בעבודה עם אקסל 2003הוא נעלם תמיד, איך אני מקבע אותו? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש... עכשיו כשאני בא להיכנס לאיזה צ'אט זה אומר לי להתקין JAVA VIRTUAL MACHINE עכשיו יש לי שם DOWNLOAD... זאת אומרת שזה אמור להתקין... עכשיו אני לוחץ וזה מוביל אותי ללינק, זה נכנס שם למיקרוסופט וזה רושם לי "We're sorry. Automatic installation of Microsoft Virtual Machine is no longer provided for Microsoft Windows XP." אין לי ממש מושג מאיפה אני יכול להוריד את זה... גם בWINDOWS UPDATE יש לי בעיה... אז ככה שאין לי מושג מאיפה להוריד את זה... תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yair71,

עד לפני 4 ימים הכל עבד מצויין התקלה היר שלאחר מספר שעות המחשב נכנס לתרדמת וכל ניסיון להפעיל אאותו עם עכבר או מקלדת- זה מה שעשיתי היום לאחר שהמסך הפסיק לפעול רק הפעךה מחדש של המחשב גורנת לו לחזור לפעילות עד חוסר שעמוש ממושך מה שכן אני שומע שהמחשב עובד- יש חשמל וגם מאוורר עובד אשמח לקבל עזרה והכוונות לכל הסיבות האפשריות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לדוגמא כנסו אל: http://irc.nana.co.il כשאני פותח את הצ'אט הוא פותח לי חלון חדש וכל הקטע של הצ'אט (JAVA) לא מופיע לי. איך מאפשרים את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by Swed,

אני צריך את 3 הדרייברים הבאים להורדה. Intel® ICH9R LPC Interface Controller - 2916 התקן ממשק אנוש (HID) של USB HID-compliant game controller בקשר לאחרון.. יש לי גויסטיק של לוגיטק והוא לא מותקן פשוט מחובר בUSB וזהו.. האחרון אומר שאני צריך להתקין אותו ?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by Vidati,

השאלה ^... FRAPS משום מה מקליט לי באיזה 3-6 FPS לשנייה.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  18. בעיקר בעת צריבה של נרו (גרסא 6) המחשב מאיט בצורה דרסטית, זה מתבטא באיטיות של הדפדפן , העלמות מסתורית של העכבר לסירוגין, איטיות במשחקים קטנים כמו icytower והדבר הכי מעצבן השירים שמתנגנים לא משנה באיזה תוכנה, מתנגנים ממש ממש (ממש ממש ממש) לאט!!! עזרה מישהוא?

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  19. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לדעת אם אני יכול להתקין גם את KLITE וגם את CCCP אם זה בסדר<?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by Holography,

אני מריץ מערכת עם שתי מסכים בתצורת DUAL VIEW הכל עובד סבבה ודופק כמו שעון רק שבסרטים שאני מנסה לפרוס על שתי המסכים במסך אחד רואים חצי מהסרט ובמסך השני רואים עוד חצי אבל כולו מושחר (כלומר לא רואים) שאני משחק עם החלון של הנגן בין המסכים התצוגה של הסרט עוברת לאיפה שנמצא רוב השטח של חלון התצוגה והשני מושחר באיזור שאמור להתנגן הסרט. יש למשהו פתרונות?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by SteelCat,

פעם הייתה תוכנה ממש חמודה לדוס שהסבירה באופן מצויין איך לעשות עשרות דגמים של מטוסי נייר שכולם עפים. אם מישהו מכיר תוכנה דומה אני אשמח אם תיידעו אותי!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. התקנתי את האיי סיק יו 2000B נכנסתי למשתמש שלי והרשימה לא מופיעה :s05: יש דרך לסדר את העיניין הזה?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  23. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, לפני כחודש התקנתי את האימיול של LH ולאחר יומיים של בעיקר Upload הוא התחיל לרוץ ב Download והכל היה אחלה. אבל לפני שבועיים בערך הכל השתנה! הוא לא מוריד בכלל... הוא כל הזמן מתנתק מהשרתים! ובנוסף אני מקבל LOWID יש לציין שאני משתמש ברשת ביתית דרך ראוטר, אך כל הפורטים של האימיול פתוחים! אני ממש לא מבין מה קרה לו פתאום.. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה או לחלופין להציע לי קליינט אימיול אחר, אשר לא יעשה לי בעיות כמו זה. (אני מעדיף קודם לנסות לפתור את הבעיה, ולהוריד אחד אחר רק אם לא ימצא פתרון לבעיה) בתודה ניר

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by redead,

איך אני עושה שיהיה לי כזה פייד? הכוונה שהשיר לא נגמר וכבר יש את ההתחלה של השיר אחריו.. אני זוכר שפעם הם הוסיפו את האפשרות הזאת.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by aviram20,

לאקספלורר 6 בעברית מישהו יכול לתת לי קישור להורדה אני לא מוצא תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.