תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בתוכנה, שהחיפוש של ה- utorrent לא מגיב בשום אתר למרות שפעם הוא עבד כמו שצריך. אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
מותקן לי Windows XP... כל תוכנה עולה ממש במהירות... רק ל Windows Live Messenger לוקח משהו כמו 20 שניות להיפתח... מדובר בגירסה 8.1 מה יכול לגרום לזה?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום באתרים מסוימים הנגן שנפתח בנפרד או עולה באתר עצמו לסרטי WMV לא מתחיל. הוא כתוב "מאתר מדיה" "מתחבר למידה" ואז עובר למצב "מוכן" והקליפ לא עולה לא משנה כמה פעמים אני עושה REFRESH או מתחיל מחדש . בפרטי שגיאה כתוב לי "ל- Windows Media Player אין אפשרות לגשת לקובץ. ייתכן שהקובץ בשימוש, שאין לך גישה למחשב בו מאוחסן הקובץ או שהגדרות ה- Proxy שלך שגויות." באתר עזרה של WINDOWS כתוב שזו שגיאה C00D11D2 וניסיתי את כל האפשרויות שם זה בעיה עם מקודדים? עם הפלייר? למרות שיש אתרים שזה כן עולה וזה רק ל WMV? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מה המצב חברים? טוב לחזור לפורום אחרי שלא יצא לי להכינס אליו בשנה האחרונה בכל אופן, בקשר לשאלה שלי: הסברתי אותה היטב בכותרת, אני רק אציין שאין לי מושג איך התוכנה/תוסף הזה של eSafe הגיע לי למחשב. הרצתי כמה חיפושים כאן בפורום, וגם בגוגל, אך לא הצלחתי למצוא פיתרון לבעיה. יצא לי לחפש קצת גם בעורך הרישום, ומצאתי שם כמה ערכים שנשאו את השם eSafe או Aladdin (החברה שהתוכנה הנ"ל שייכת לה) העניין הוא שאני לא חושב שזה יהיה נכון להסיר אותם בצורה הזאת. אם למישהו יש מושג איך להסיר את זה, אני אשמח... ניסיתי כ"כ הרבה דברים ואני לא מצליח להיפטר מזה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
איזה תוכנה יותר טובה בניקיון כל מני חרא וזבל מהמחשב?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי מחוברת למחשב שלי בעזרת כבל מוצלב, ואנחנו שותפים לאותו חיבור אינטרנט. אצלי האאוטלוק עובד בסדר גמור, ואני מצליח לשלוח ולקבל מיילים מכל החשבונות שלי ב-POP כמובן. הגדרתי את אותן הגדרות אצל אחותי אך אצלה ניתן משום מה רק לקבל דואר מהחשבונות (דוגמת נענע), אבל לשלוח הוא לא מאפשר. מה עוד אני צריך להגדיר? מדוע אי אפשר לשלוח דואר אצלה דרך האאוטלוק? (שנינו משתמשים בויסטה) תודה, ירון.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה Truck שאני שומע באיזה משחק אחד אבל אין לי את שם המנגינה או משהו אחר, חיפשתי במשחק ובקבצים שלו ולא מצאתי, לכן אני רוצה להקליט את זה, מישהו מכיר תוכנה טובה?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה,דרך כלשהיא לחסום את הגישה למחשב דרך סיסמא,ניסיתי דרך הווינדוס את הסיסמא אבל פשוט מאוד לעבור אותה עם מצב בטוח. השאלה שלי היא אם אני ישים את הסיסמא על האדמיניסטור אז לא יוכלו להיכנס לי למחשב גם דרך מצב בטוח ואם לא אז האם קיימת תוכנה שתטפל בעניין תודה לעל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל לגמרה את הUPLOAD מהמחשב שלי? אם אני עושה את זה לא יוכלו לפרוץ לי? או מה המשמעויות של זה על דברים אחרים במחשב (מה לא יפעל?) תודה
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן מצורפת תמונה http://img116.imageshack.us/img116/737/scarydz7.gif הורדתי סרט בחלקים שונים שכנראה צריך לפתוח בwinrar [אתם בטח מכירים את השיטה] הבעיה שאני לא מצליח לעשות את זה עם הסרט הזה, אני נתקל בהודעת שגיאה אולי צריך לעשות משהו אחר? תודה[br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 18:43:04 הסתדרתי(:
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית יש תוכנה מסויימת שדרכה אני יכול לשלוט במחשב השני?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה חינמית לצפייה בדיוידי על המחשב...משהו בסגנון power dvd או winDVD ולא מדיה פלייר או bsplayer כי הם לא ממש נוחות (למשל בניווט בתפריטים וכו) תודה
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בהמלצה לתוכנת ניווט הכי טובה ונוחה שקיימת בעברית עם מפות של כבישי הארץ, התוכנה צריכה להתאים למחשב נייד PC ועדיף שתהיה מיועדת לTABLET מסך מגע וחייבת להיות בעלת הנחייה קולית! והאם IGO מתאימה למחשב נייד ולא רק לPOCKET PC?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
טוב אז אני בין האנשים הבודדים שלא אוהבים את אקספלורר.. ובמקביל גם לא אוהב את פיירפוקס... אני משתמש ב Mozilla 1.7.13 כבר כל כך הרבה זמן.. ומחכה ליום שיוציאו לו איזה עידכון או שיפור או משהו... או כלום לא קורה כבר מלא זמן... מישו יודע למה זה? הם פרשו ממנו סופית?
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה להקלטה מהמיקרופון או מהליין אין של הכרטיס קול בבקשה. חשוב שתיהיה חימנית וללא הגבלה של 3 דקות תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין ללמוד בגרפיקה ועיצוב אתרים, אתם יכולים להביא לי המלצות לקורסים איפה וכמה עולה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש תוכנות חינמיות וחוקיות שחושפות סיסמאות שנשמרות ב-Windows של תוכנות כמו Outlook Express, חיבור לאינטרנט, וכיו"ב. כמו-כן, אני מחפש גם תוכנות חינמיות וחוקיות שמציגות סיסמאות של אתרי אינטרנט שנשמרות במחשב. בעיקרון, אני רוצה שהתוכנה תציג לי רשימה של כל התוכנות והאתרים ששומרים סיסמאות במחשב שעליו היא רצה, וליד כל שם שהיא תציג את ה-User Name וה-Password. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום... ההורדות שלי מראפשיארד איטיות בצהרייים-ערב. פחות מ-40KB לרוב,במקרה הטוב זה 40KB,במקרה הרע זה 15KB... ורק בבוקר הם ממש מהירות. פעם זה היה לי מהיר גם בצהריים-ערב.. למה רק לי זה ככה? ולמה שאני מוריד מאתר אחר מחו"ל אז זה יורד לי ממש מהר תמיד? אני חייב עזרה,אוליי משהו לי בסדר... וזה כבר הרבה זמן פעם ככה,פעם ככה... זה תמיד היה לי אבל תמיד זה קורה בשעות שונות... זה סיפור ארוך... אני כבר בדקתי וירוסים וכל השטויות האלה... אני כבר מכיר את הבעייה הזאת אבל זה נהייה ממש מוזר כאילו למה בבוקר ככה ובערב ככה.? זה לא רק מראפשיארד,זה מהרבה אתרים,אבל בו אני הכי משתמש. הנה קישור למי שרוצה לבדוק את המהירות אצלו: http://rapidshare.com/files/62037572/WWE.Smackdown.10.12.07.SDTV.XviD.VNM.p…
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לא מספיק לי החוסם המובנה, אז אני צריך תוסף שמאפשר לחסום עוד אתרים דרך החוסם המובנה או פשוט חוסם שמתלבש על התוכנה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
איך מסדרים את זה? עידכנתי וגם זה לא עזר. תודה
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני רושם כאן בקשה לעזרה רק בגלל שאני כבר נואש לגמרי. לפני כמה ימים נכנסתי לאינטרנט לאתר מסוים והוא לא נכנס לי, חשבתי שזה בעיה באתר אבל אחרי שהיו עוד הרבה אתרים שקשורים לJava שגם הם לא פעלו לי כולל משחקי Java כמו Pogo.com , וגם האתר igoogle.com דורש java כנראה ובגלל זה הוא לא פועל כראוי ( אני לא יכול להזיז את הריבועים ממקום למקום). אז הבנתי שהבעיה היא אצלי. הקטע שזה לא רק באינטרנט, גם ב-ICQ למשל מישהו רוצה לשלוח לי קובץ, אז אני לא רואה כלום בהודעה, אני לא רואה שום בקשה ל Accept כאילו שלא שלחו לי כלום אבל בעצם כן שלחו. ניסיתי לעשות הרבה דברים בנידון ובגלל זה רשמתי בהתחלה שאני התייאשתי כבר לגמרי. ניסיתי להיכנס לאתר Java.com ולהתקין מחדש את Java, והקטע שכשאני לוחץ על Ve…
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה ב- dxdiag יצא ככה Direct3D 7 test results: Failure at step 32 (User verification of Direct3D rendering): HRESULT = 0x00000000 (error code Direct3D 8 test results: Failure at step 32 (User verification of Direct3D rendering): HRESULT = 0x00000000 (error code) Direct3D 9 test results: Failure at step 32 (User verification of Direct3D rendering): HRESULT = 0x00000000 (error code) משחקים שפעלו לי כמו פאס 6 וגי טי איי סאן אנדרס עובדים שומעים כרגיל אבל רואים מסך שחור איך מתקנים את זה?< עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך +ל directx תודה
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-