עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by steve_morse,

מחפש תוכנה ישראלית ששכחתי את שמה שמוריד שירים ועוד המון דברים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by nizansm,

שלום, יש לי מקום להוריד ממנו דברים מסוימים, אבל הוא בפרוטוקול HTTP... כאילו הכתובת שלו מתחילה בHTTP ויש שם המון המון תיקיות שאני צריך בתוך תיקיה אחת גדולה... ומכך משתמע שיש גם המון קבצים! אז רציתי לשאול איך אני יכול להוריד תיקיה שלמה? ניסיתי בFLASHFXP אבל בפורט 21 הוא צריך סיסמא ומשתמש ובפורט 80 באנונימי הוא עושה TIMEOUT מישהו יודע? תודה!

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by Big_White,

לאחר התקנת הדפדפן הדפדפן מוריד תמונה תחת סיומת JPEG והשם המקורי לאחר כמה זמן הוא מתחיל להוריד תמונות ב BITMAP ותחת השם UNTITLED בלי ששיניתי הגדרות כל שהן מישהו יודע איך אני מחזיר את זה למצבו הקודם? תודה.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  4. Started by ross,

איך אני מוריד תמונות רבות מאתר אינטרנט ? לדוגמה הרקעים של מייקרוסופט לווינדוס 7 http://windows.microsoft.com/en-US/windows/downloads/personalize/wallpaper-desktop-background יש שם עשרות ואין לי כוח לשמור אחת אחת. יש איזה תוסף לפיירפוקס או כרום? מדובר בתמונות מוקטנות. בתמונות שמופיעות בגודל המקורי שלהם יש לי טריק די פשוט שומרים את הדף ויחד איתו מקבלים את התמונות בתיקיה נפרדת.

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  5. Started by d3vil,

הכיצד? תודה...

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  6. ולמה אין לי את זה אוטומטית בWIN?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by menis,

התקנתי ושאני מריץ אותו אני מקבל הודעת שגיאה: ASPI Manager (wnaspi32.dll) Not found.ASPI interface disabaled מה עושים ? מישהו אולי יכול להביא לי את הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. הורדתי תבטה האחרונה וזה די נחמד אפשר ליראות מה יש בטבים בלי תוסף וגם הצבע של הטבים קצת שונה ככה שלא צריך 2 תוספים לזה והם גם ככה לא פועלים כרגע יש כל מיני שינוים נחמדים בעיצוב ובטח יש כל מיני דברים שאני לא יודע הליהם כרגע בכל מיקרה שווה בדיקה דרך הגב כל יתר התוספים שלי פועלים מצוין והתוספים שלי הם התוספים הנפוצים כמו IE TAB וכו

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  9. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 14:58:28, on 17/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\sy…

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  10. שהיה לי XP הכל עבד בסדר. עכשיו אני עם 7, הורדתי java (מהקישור שנותנים באתר של ספונסר אפילו) והתקנתי, ריסטטתי ועדיין הוא מבקש java ואני לא יכול לראות את הגרפים! למישהו יש פיתרון?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. ? עריכה-אה,ומאיזה עד איזה מספר אני יכול לרשום את מספר הפורט?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  12. לפני כמה ימים הורדתי איזה סרט ואחרי שפתחתי את הקובץ (tar.*) יצאו לי שני קבצי bin ושני קבצי sfv ושני קבצי cue איך אני פותח את הסרט הזה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הורדי את האימיול מהאתר הרשמי שלהם אני צריך להוסיך לו משהו או לשנות את הגדרות שלו בשביל שהוא יעבוד במהירות טובה אם כן בבקשה שילחו לי קישור והסבר מה אני אמור שעשות אני חדש בעינינים תודה רבה

14. כמו שאמרתי הורדתי את IntelliPoint (התוכנה של העכברים ..) בגרסא החדשה (5.2) ואני חושב שהיא מזיפת |: ז"א יש שם אפשרות לבדיקת איכות הקליטה אז לקחתי את העכבר למקום שהוא בקושי זז ונכנסתי בתוכנה לאיפה שהיא מראה את איכות הקליטה ועדיין היה כתוב לי GOOD :-\ יכול להיות בגלל שאני סימנתי שם Microsoft® IntelliMouse® Explorer 2 ויש לי את הדגם הראשון ?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  15. מי שיכול לעזור תודה לו . אני בעקרון צריך לדעת איך להפעיל מה צריך לעשות כדי להכנס לכל אתר

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  16. *** חוקי *** אז תשמעו מה קרה. רציתי להתקין את אנריל טורנמנט 2004 על המחשב שלי, שקניתי במיטב כספי בארץ. אך כנראה שמשהו קרה (גם אחרי אינספור ניקיונות) והדיסק נשחק. בקובץ Audio1.ogg, הדיסק נתקע, ואיתו המחשב, ועולה ההודעה שהדיסק מלוכלך, וההתקנה נכשלת. ניסיתי גם לצרוב, אבל לא הלך. אז מכיוון שלא הצלחתי ליצור קשר עם Atari ישראל, החלטתי פשוט להוריד את הדיסק כתחליף. הורדתי דרך ביטורנט, הגיא לי קובץ rar אחד שבתוכו iso, ועוד מלא קבצים כמו r11, r01 (אני משער שאלו החלקים של ההתקנה) איך אני מתקין את המשחק\משחק?. בהמשך אני ארצה לצרוב את זה על דיסק dvd-r עם nec3520. יש עצות? תודה רבה מראש מאור

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by iatia,

הורדתי את הפוטו שופ 7 והמחשב לא מזהה את הקובץ ההתקנה , הוא לא יודע איך לפתוח אותו , מה אני יכו לעשות.. ??? ??? ??? :'( :'(

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  18. http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=124

• 4 תגובות
    • 449 צפיות
  19. הורדתי את התוכנההDRIVER CLEANER גירסה 3 ואין לי מושג איך משתמשים בה אני רוצה למחוק את הדרייברים של הכ. מסך שלי.. ולהתקין 5.8 בקיצור נכנסתי ואני רואה כמה אפשרויות של ATI משהו מוכן לומר לי מה בדיוק למחוק ולמה הוא לא רושם את הפרטים?! הוא רושם DETAILS אני לוחץ על לשונית ATI והוא לא מראה כלום! לא משנה יותר חשוב המדריך של המחיקת הדריברים.. תודה ביי

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  21. http://applian.com/flvplayer/?src=VideoDownloadPlay חוץ מהתוכנה המצעבנת הזאת. תודה

22. אני נכנס לאיזה אתר אז התוכנה כאילו זזה האתר עולה למעלה ולמטה הוא זז לא תמיד רק עכשיו התקנתי את התוכנה אני מקווה שמשהו יבין את הבעיה:<

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  23. הורדתי את חבילת השפות למוזילה 1.3.1 מאתר www.mozilla.org.il והאיקונים והשורה של ה File Edit View וכל זה גם באנגית עדין ואני רואה את זה מצד שמואל לימין כמו בעברית (הסדר הכוונה)

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  24. מדובר על חלונות מישהו?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by n_aviv1,

השאלה היא אם יש לי מה לעשות עם התוכנה או שנותר רק להתבאס ולמחוק כמעט 11GB שהורדו בעמל רב ו29 חלקים לשווא

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.