תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש תוכנה,דרך כלשהיא לחסום את הגישה למחשב דרך סיסמא,ניסיתי דרך הווינדוס את הסיסמא אבל פשוט מאוד לעבור אותה עם מצב בטוח. השאלה שלי היא אם אני ישים את הסיסמא על האדמיניסטור אז לא יוכלו להיכנס לי למחשב גם דרך מצב בטוח ואם לא אז האם קיימת תוכנה שתטפל בעניין תודה לעל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, מבין גירסאות הפוטושופ, מהי הגיסרא הכי מעודכנת שתומכת בפונטים עבריים? לא משנה לי הכתיבה ההפוכה. זתומרת שבשיל לרשום "שלום" אז בפועל אני אצטרך לרשום "םולש" בתודה,
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה Truck שאני שומע באיזה משחק אחד אבל אין לי את שם המנגינה או משהו אחר, חיפשתי במשחק ובקבצים שלו ולא מצאתי, לכן אני רוצה להקליט את זה, מישהו מכיר תוכנה טובה?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על הקיצור דרך של הסטים הוא נכנס אליו אחרי הרבה זמן והסטים לא יציב וקורס במצבים מסוימים(אני מדבר על כמה דקות טובות) מה אני צריך לעשות למחוק ולהתקין אותו שוב יעזור? עריכה: ניסיתי להתקין מחדש ועדין לא השתנה כלום!
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי מחוברת למחשב שלי בעזרת כבל מוצלב, ואנחנו שותפים לאותו חיבור אינטרנט. אצלי האאוטלוק עובד בסדר גמור, ואני מצליח לשלוח ולקבל מיילים מכל החשבונות שלי ב-POP כמובן. הגדרתי את אותן הגדרות אצל אחותי אך אצלה ניתן משום מה רק לקבל דואר מהחשבונות (דוגמת נענע), אבל לשלוח הוא לא מאפשר. מה עוד אני צריך להגדיר? מדוע אי אפשר לשלוח דואר אצלה דרך האאוטלוק? (שנינו משתמשים בויסטה) תודה, ירון.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום. אני צריך driver ללוח אם של אינטל גרסה 865p אני צריך driver ל- sound + lan תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
טוב אז אני בין האנשים הבודדים שלא אוהבים את אקספלורר.. ובמקביל גם לא אוהב את פיירפוקס... אני משתמש ב Mozilla 1.7.13 כבר כל כך הרבה זמן.. ומחכה ליום שיוציאו לו איזה עידכון או שיפור או משהו... או כלום לא קורה כבר מלא זמן... מישו יודע למה זה? הם פרשו ממנו סופית?
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
אני רוצה שלינקים שאני לוחץ יפתחו בTAB אחר ולא יקפוץ לי חלון, איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
1) יש אפשרות לקבל התראת מייל או באמצעות משהו אחר כשמישהו שולח לי הודעה? אולי הסרגל שלהם יכול לספק את זה? (יש את התוכנה של ג'ימייל נוטיפייר שמודיעה כשמתקבל מייל וחשבתי שיש משהו דומה לאייסי. זה יהיה מאוד שימושי) 2) ניסיתי לחפש בהיסטוריה של ICQ חודש פברואר אבל זה לא הופיע למרות שזה מוגדר כן לשמור. מופיע לי משום רק מחודש מרץ. אבל אני צריך לחפש משהו מחודש פבר'. מה אעשה? אני יודע שיש אמצעים לגלות את ההיסטוריה כי הרי כך המשטרה עושה כל הזמן. כך עושים לעברייני מין שרוצים לראות עם מי התכתבו וכך עשו לנאצים שתפסו לא מזמן
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי פה בפורום סגרו מס' לא קטן של שרתים וכתוצאה מכך לי לפחות קצב ההורדה ירד משמעותית וישנן הורדות שפשוט תקועות. יש פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 3 מחשבים שמחוברים ברשת קווית ו- 2 מחשבים ניידים שמחוברים ברשת אלחוטית. במחשב האלחוטי ישנו חומר מאוד חשוב חומר של עבודה שמתעדכן מדיי יום כשעובדים על המחשב בעבודה. חשבתי לקחת מחשב אחד רגיל שהוא בעצם לא יהיה בשימוש מלבד זה שהוא יהיה מחובר ברשת שלו ואני אשתמש בכונן שלו בתור גיבוי ברשת לכל שאר המחשבים. וכל מספר ימים אעשה גיבוי משאר המחשבים למחשב הזה שמחובר לרשת. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. האם ישנה תוכנה שיודעת לעשות גיבוי אוטומטי ולשנות את כל התיקיות הקיימות? כלומר נניח ושניתי ספריה במחשב הנייד ומחקתי קבצים ושהיא תדע לעשות את הגיבוי הזה ולהוריד את הספריות והקבצים שמחקתי גם מהמחשב שעליו אני מגבה את הדברים? 2. האם התוכנה יודעת לעשות גיבוי אוטומטי כל כמה ימים או מ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, היום התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה XP. הכל הלך קשורה.. אך בעיה מוזרה אחת, יש לי את הלוח Msi K8Neo Platinium עובד עם nForce 4 Ultra הורדתי את הדרייבר : 6.86_nforce_win2kxp_international_whql הוא מתקין לי את הכרטיס רשת.. האינטרנט עובד.. נראה בסדר. אבל משום מה הוא לא מתקין לי : Ethernet Controller Mulitimedia audio controller RAID Controller הם עדיין עם הסימן קריאה הצהוב ב Device Manager. ניסיתי להתקין אותם כל אחד בנפרד.. לא ממש עזר. ניסיתי אפילו להתקין את כל ה XP מחדש (היה לי זמן היתי באמצע סרט : ) וזה גם לא עזר. אז מה הבעיה? הדרייבר לא מתאים? (הוא התקין לי את כרטיס הרשת) עצות? *אין לי את הדיסק המקורי.. אני לא מוצא אותו. *יש לי את המעבד AMD At…
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
חברה בתור משתמש HW ובעלים של נגן הD2 אני חושב שמגיע לנו לקבל סמל משלנו כי אני שם לב שהיחס כוחות שלנו עולה וגדל בפורום יותר ויותר אנשים רוכשים את הD2 ונהנים ממנו
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני דברים: 1. לסנכרן את פיירפוקס בכמה מחשבים. ניסיתי כמה כאלה מהאתר של פייפוקס כמו foxmark ו box net אבל זה עלה לי בספאם ל gmail וב"שתילה" של כל מיני מועדפים ב bookmarks שלי. 2. לסנכרן בין פיירפוקס ל IE תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
חשבתי לנסות את עצמי ברקעים.. עשיתי את זה ממש עכשיו 10 דקות אבל אהבתי את מה שיצא, יש לזה את המראה הוויסטי הזה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קספרסקי FIREWALL חוסם גלישה באינטרנט - מה עושים? יתר פעולות האינטרנט כמו דואר, SKYPE תקינות. כיצד משנים את ההתיחסות של קספרסקי ל IEXPLORER כך שהוא יעבוד שוב מבלי להסיר את קספרסקי ולהתקין אותו מחדש?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן. לאחותי יש חשבון מוגבל (כשחצי מחשב בערך חסום) במחשב, ועכשיו התקנתי לה FF ב"מסמכים שלי" (איפה שכן יש לה גישה...). הבעייה מתחילה כשאני מנסה לפתוח אותו: הוא כותב לי שהFF כבר פתוח ואני צריך לסגור אותו לפני שאני פותח חלון חדש (או משהו כזה...) אני בדקתי בtask manager אם הFF עובד כפי שהוא טוען, ואיזה פלא- הוא בכול זאת לא פתח את עצמו בלי שידעתי... בנוסף הIE ימח שמו עובד בסדר... בקיצור, איך לעזאזל אני יכול לפתוח את הFF בחשבון המוגבל, ומה יכול לגרום לבעייה? תודה
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיודע פוטושופ ברמה סבירה לפחות בשביל לוגו הסרט ועוד כמה ליטושים קטנים. אם יש כאן מישהו שמבין באפטר אפקטס מה טוב,אני אשמח אם תוכל לעזור... תודה רבה ! מי שמעוניין שיצור קשר בפרטי או שישאיר כאן הודעה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קלה. לאחרונה ( שלושה ימים האחרונים ) שמתי לב כי מדי פעם, האייקונים על שולחן העבודה שלי מחליפים מיקום לבד, ללא בקשתי. אציין שאני לא רואה אותם זזים בעין, הם פשוט נמצאים מדי פעם במקום אחר. אני עובד עם חלונות XP בגרסה אנגלית עם SP2, כבר בהתקנת מערכת ההפעלה לפני כשנה הגדרתי את מה שצריך בנוגע לאייקונים, כלומר ביטלתי את האופציה של מיקום אוטומטי, והיא עדיין מבוטלת. סרקתי את ספריית Windows בעזרת אנטי וירוס של AVG ושום וירוס לא נמצא. כמו כן סרקתי את המחשב כולו עם Ad-Aware 2007 ועם Windows Advanced Care וכל המרגלים ( היו רק Cookies ) הוסרו. במחשב יש משתמש נוסף ( user ), אצלו התופעה עדיין לא התרחשה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, שלום לכם לאחרונה יש לי כמה בעית באינטרנט 1. יש סרטוני פלאש שהוא לא יכול להציג למרות שיש לי גרסה אחרונה של ה -flesh player. מה יכולה להיות הבעייה? 2. יש לי הודעת שגיאה 3. לפעמים הוא מודיע לי שהאתר לא יוצג כראוי (גם כשנכנסתי לכאן קיבלתי את ההודעה הזו) מה הבעייה שלו? אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט את כל הפעולות של המחשב. לא תוכנה שמקליטה את המסך... תוכנה שמקליטה מה עשיתי במחשב, מה לחצתי במקלדת, לאן התחברתי האם חיברתי mp3 או disk on key או כל פעולה עשיתי. :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שחכתי מה הוא עושה בדיוק ואיך קוראים לו.... זה פלאגין שמאפשר לך לחתוך חלקים מאתרים (כמו מקומות של פרסומות או רווחים או דברים כאלה). אני זוכר שהיה פלאגין שהיו צריכים להתקין (עם סמל של פרצוף של קוף) ועליו את הפלאגין שאני רוצה. יש למישהו מושג? עריכה לפלאגין שעליו צריכים להתקין את הפלאגין השני קורים GREASEMONKEY לא משנה, מצאתי. קוראים לזה Platypus. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/737
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
איזה תוכנה יותר טובה בניקיון כל מני חרא וזבל מהמחשב?
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ואני צריך דרייבר לכרטיס קול זה הדגם של הכרטיס קול שלי C-Media CMI9739A/9761 @ Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller וזה הדגם של הלוח האם ASRock P4i45GV אני אשמח אם מישהו ימצא לי דרייבר שמתאים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-