עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LinkTree,

שלום שלום אני רוצה לשמור בדיסק קבצים שהורדתי מהאנטרנט - באזרת ה offline use הצלחתי לבצע synchronize ולשמור את המידע מקומים במחשב ועכשיו כשאני לא מחובר אני יכול לגלוש ולראות את הדפים (HTML) הבעיה היא שאני לא מוצא את הקבצים בשביל להעתיק ל CD האים יש אפשרות כזו ?? או אולי יש תוכנה אחרת שמורידה דפים מאתר שיהיה לי קל יותר איתה ?? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! הייתי רוצה לדעת הא ניתן להוריד אתר שלם למחשב כדי שאוכל להשתמש בו כאשר אני לא מחובר. מדובר באתר שמציג מפות (סגנון וואלה מפות). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by shodan,

מחפש תוכנה אמינה שמסוגלת להוריד אתרים שלמים כולל התתי לינקים

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות
  4. שלום מצאתי תוכנה חינמית HTTRACK להורדת אתרים. במהלך הורדת אתר מסויים שהכיל קבצי PDF רבים שמתי לב שקבצי הPDF יורדים אך בפורמט HTML מה שאומר הרבה תווים לא מובנים. קיימת אפשרות להפוך את המסמכים בתיקייה ללמסמכי PDF אבל זה יקח לי המון זמן ואני לא חושב שצריך כי אני בטוח שיש תוכנה שיש בה אפשרות לזהות את הקבצים היורדים ולהתאים להם את הפורמט שלהם. עכשיו השאלה שלי האם אתם מכירים בתוכנה שלי אפשרות כזאת או שאתם מכירים תוכנה אחרת שתבצע את העבודה. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by alexei,

אני מחפש תוכנה שקוראים לה מיוטורנט (לא יודע בדיוק איך מאייתים) מישהו יכול להביא לינק בבקשה?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  6. אני רוצה להוריד Vmware למחשב שלי? האם ישנן גירסאות חינימיות שלא דורשות תשלום? ואם כן איפה אני יכול למצוא אותן? (אפשר בלינק??)

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  7. Started by nattti,

שלום אני רוצה להוריד דרייברים מהאתר, יש לי כרטיס מסך של nvidia geforce fx 5200 בקטגוריות של ההורדות של כרטיסי מסך של nvidia לא קיים דרייבר כזה אך קיימים סוגים שונים כמו ForceWare גרסה 81.85 WHQL לכרטיסי GeForce מה זה אומר WHOL ? הם זה אמור להתאים לכרטיס כמו שלי לדוגמא? בבקשה תעשו לי סדר בדברים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

האצת קאזה הרגילה (עם הספייור,מצטער)!!! איך מעלים את מהירות ההורדה בקאזה (הקאזאה הרגילה עם הספיוור): אתם לוחצים על START ואז RUN ואז רושמים בשורה regedit ואחר כך אתם הולכים לתיקיות בצד שמאל ולוחצים על התיקיה ששמה hkey_current user ואחר כך אתם נכנסים לתיקיה של ה software ואחר כך לתיקיה של ה kazza לוחצים בצד ימין על המסך limit bitrate תחליפו את הסיפרה 0 בספרה 1 הדליקו את המחשב מחדש כדי שההגדרות יכנסו לתוקף. תמיד שמח לעזור. ברק. (דהן) דרך אגב המדריך לא שלי. אני רק פרסמתי אותו, מצאתי אתו באינטרנט.

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by Shoko,

שלום אני מחפש לעשות משהו על מנת שכשאני ממזער את היוטורנט אז הסמל שלו בפינה יהיה שקוף ולא הסמל הירוק שיהיה פשוט בלתי נראה. איך עושים את זה ? (ולמי ששואל מה הסיבה זה כי אחותי כל הזמן סוגרת לי תתוכנה ואין לי כוח לריב איתה*).

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כשמורידים מהמצלמה (ניקון 4100) למחשב את הסרטון ווידאו זה מגיע כקובץ MOVIE ואין אפשרות לפתוח את זה בWINDOW MOVIE MAKER או בWINDOWS MEDIA PLAYER איך אפשר להוריד את זה למחשב? האם צריך תוכנה אחרת? תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by ross,

אני מעונין להוריד את הסדרה עמוד האש לצפות בה במחשב שלא מחובר לאינטרנט (היא ניתנת לצפייה חופשית ללא פרסומות בtאתר של ערוץ 1 כך שנראה לי שזה חוקי) איך אני מוריד את הוידאו מהאתר? זה לא פלש אלא wmp plugin http://www.iba.org.il/media/?site=152&page=252&topic=928 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  12. שלום לכולם. יש תקציר מסוים באתר של ספורט 5 שאני מעוניין להוריד למחשב האישי. האם זה אפשרי ? הסיבה שאני שואל את זה בפורום הזה היא כי אני מאמין שהדבר יתבצע באמצעות תוכנה מסויימת. האם מישהו יודע לעזור לי בעניין הזה ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 7.3k צפיות
  13. הגדרתי בפיירפוקס סוגי קבצים שונים (txt, png, pdf) לפתיחה ביישום ברירת המחדל וללא הצגת תיבת דו-שיח; האפשרות "בצע אוטומטית לסוג קובץ זה" מסומנת. פיירפוקס מתעלם מההגדרות, ותיבת דו-שיח "שמור או פתח?" מוצגת באופן קבוע. גם ב- IE 8 תיבת דו-שיח "שמור או פתח?" מוצגת באופן קבוע, והאפשרות "שאל תמיד" אינה מופיעה כלל. אודה מאוד על עזרה. http://answers.microsoft.com/he-il/ie/forum/ie8-windows_7/%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA/0c94cc66-8d83-4500-9fce-0824d4de7465

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אני יודע שבאימיול, ניתן להתקין על המחשב מספר קליינטים שונים (אימיול רשמי, אימיול של ליונטוורק, ועוד...) בתיקיות נפרדות, ולהגדיר לכולם תיקייה זהה בה נמצאים ההורדות של האימיול. כך, ניתן בכל פעם להפעיל קליינט שונה של אימיול, והוא מזהה באופן אוטומאטי את כל רשימת ההורדות שלי מבלי לאבד מידע. השאלה שלי היא האם הדבר אפשרי גם בביטורנט. האם אני יכול להתקין על המחשב מספר קליינטים שונים של ביטורנט (ביטורנט רשמי, אזוראוס, ועוד...) בתיקיות נפרדות, ולהגדיר לכולם תיקייה זהה בה נמצאים הטורנטים, כך שאני אוכל בכל פעם להפעיל קליינט שונה של ביטורנט, והוא יזהה באופן אוטומאטי את כל רשימת ההורדות שלי מבלי לאבד מידע? אני שואל את השאלה מכיוון שהתקנתי במחשב את הקליינט הרשמי של ביטורנט, ואני רוצה לד…

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by subarel,

האם יש דרך להוריד כל התמונות מאינדקס מסויום, מבוסס HTML בצורה אוטומאטית.. לדוגמה, אני רוצה להוריד את כל התיקיות + הקבצים שבתוכם אליי למחשב מכאן : http://www.economysuperstar.com/milesfox/gallery/ איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  16. שלום! אני לא מוצא אופציה בFFDSHOW להוריד כתוביות לשוליים כאשר מתנגן סרט בפורמט רחב (יש לי מסך 3:4) אשמח לעזרה... המון תודה!

17. עכשיו שהגיעו הימים הקרירים של החורף כבר לא צריך מאוורר והרעש של המאוורר המקומבן ששמתי על הציפסט במקום הרגיל של ABIT עושה קצת רעש (מאורר של AMD אלה של הסטוק) הוא ב4500 RPM בערך ועושה הרבה רעש יחסית לאחד כמוני שאוהב שקט במיוחד בלילה עכשיו שכבר לא צריך מאורר לחדר אז הרעש ניהיה לבלתי נסבל (שוב לאוהב שקט כמוני) רציתי לדעת אם יש דרך להשקיט אותו (תרתי משמע להוריד RPM) ניסיתי בעזרת SPEEDFAN אבל זה לא עושה והמאוורר מחובר ללוח אמ זה לא דרך מולקס עברתי בHELP של התוכנה אבל עדיין לא עזר רציתי לדעת אם יש עוד דרך לעשות את זה... \ הסבר יותר מדיוק ממה שבHELP של התוכנה מדובר על BARTON 2500@3200 1.6V ABIT NF7S וXP נראה לי שזה מספיק... תודה מראש אמיר

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ההורדות שלי באימיול ממש איטיות. אני מגיע למהירות של מקסימום 4KB/s לקובץ (20KB/s ב-Burst). בד"כ, המהירות היא 1-2KB/s. המהירויות מאוד איטיות גם כאשר מדובר בקבצים עם הרבה מקורות. כל הפורטים שלי פתוחים ויש לי High ID. הבעיה שלי היא שיש לי רשימה עם הרבה הורדות פעילות, אבל אימיול לא מסכים להוריד יותר מ-4 קבצים בו-זמנית. אם אני אוריד הרבה קבצים במקביל, אז אני אנצל הרבה יותר טוב את הרוחב פס שלי, ולא אחשוב שאני נמצא ב-Dial-Up Connection. איך אפשר להגדיר לאימיול שיוריד מספר בלתי מוגבל של קבצים במקביל? אני משתמש ב-MorphXT.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by rbeny10,

הורדתי ,מאתר WALLA מפת הרחוב שלי,לקובץ HTML . ברצוני להעתיק חלק מהמפה ולהדביק לקובץ WORD . האם אפשרי? איך?. הערה: אין לי עורך לקובץ HTML .

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  20. יש משחקים נחמדים שאני אוהב לשחק בהם מסוג shockwave איך אני מוריד אותם לדיסק הקשיח מכיוון שאין לי תמיד גישה לאינטרנט. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  21. Started by alonpartuk,

יש לי טקסט טקט מנוקד שאני צריך להוריד ממנו את הניקוד מישהו יודע איך אני מוריד ניקוד מטקט בוורד , האם זהאפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. אהלן יש ברשותי קישור לקובץ מדיה של שיעור. הייתי מעוניין להוריד אותו כך שאוכל להשתמש בו בלי צורך באינטרנט, איך אני עושה זאת? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by jacob300,

שלום רב אני מנסה להוריד סרטון עבור פרוייקט מחקר רפואי מהקישור הבא http://www.perioralglobal.com/cheryl.asp ללא הצלחה. ניגנתי את הקובץ מתחילתו עד סופו ב 2 דפדפנים IE 8 ו Firefox קובץ הוידאו לא נירשם ב Catch ב 2 הדפדפנים. ניסתי תוספים מסוימים להורדת סירטוני וידאו, גם כן הקישור לא נראה לתוספים ולכן לא ניתן להוריד. כמו כן ניסתי גם לנסות לקבל מידע בעזרת התוכנה URL Snooper ללא הצלחה... http://www.donationcoder.com/Software/Mouser/urlsnooper/index.html האם ישנה דרך כל שהיא להוריד סירטון זה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. למישו יש דרך להוריד את הסירטון הזה? קישור לדף: http://tv.adobe.com/#v=http%3A//adobe.edgeboss.net/flash/adobe/adobetvprod/caffe_fibonacci/10_cfb_001.flv%3Frss_feedid%3D929%26xmlvers%3D2 תודה מראש לכל העוזרים. ניסיתי כבר עם כמה תוכנות, הבעיה היא שה-FLV מוטמע בתוך ה-SWF ולא בתוך HTML.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  25. Started by wooper,

היי אני רוצה להוריד פרקים ישנים של השרדות דרך orbit downloader שאני עושה grab דרך התוכנה אז מופיע להורדה רק הפרק האחרון למרות שבחרתי פרק ישן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.