תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מישהו שיסביר לי את היתרונות והחסרונות של התוכנה והאם היא מהירה בדרך כלל, וכמה זמן לוקח לה להתחיל להוריד וכו'....
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מקווה שתאהבו, נוצר בפוטושופ עקב שעמום טוטאלי. (עץ וציפור נלקחו מהאינטרנט) (אם תרצו בגדול - בקשו כאן ואשלח ברזולוציה המבוקשת עד 2560X1600) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גרסה 1.2 של התוכנה הפופולרית זמינה להורדה, לחצו כאן ונעבור לעידכונים: We are proud to announce that Spybot-S&D 1.2 is ready for the public! Over the past two month, we've been working hard to add some nice new features as well as to make the whole thing easier for newbies. Here's a short list of the most important changes: Introduced Easy mode for newbies, Advanced mode for pros Improved detections to avoid false positives (MD5 checksums) Improved detection mechanisms for morphing files (dynamic checksums) Added new Immunize section as a preventive measure against spyware Improved help (including description of each page, quick help & help buttons on each pa…
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה ויסטה בייסק איך אני מוחק קבצים קפולים שיש לי במחשב וכיצד אני מוחק היסטריה כללית של האינטרנט מהמחשב (לא דרך הגדרות של האינטרנט בלוח הבקרה) האם יש עוד דרך הודה לכם מראש..
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
כאשר אני מדפיס בעברית "אני רוצה לישון" הוא רושם "לישון רוצה אני" כלומר הוא הופך את המילים (כל פעם שאני מקליד רווח הוא חוזר לתחילת השורה) ראיתי הודעה דומה בפורום כלשהו בקשר לתוכנה acrobat pdf אין לי את התוכנה הזאת. אך בכל זאת הורדתי את adobe reader. וזה לא עזר... תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם שמעתי שהמון אנשים מדברים.....ככה בזווית של האוזן שיש דבר כזה שצוברים ratio בתוכנות הטורנט השונות וככה מגיעים לדאונלוד גבוה אז אני לא חקרתי וקראתי מדריכים על הנושא....כי אין לי זמן לזה תקופת מבחנים אבל עדיין חובב סדרות מסויימות (זה לא נקרא גניבה כי הם גם בטלוויזיה) בל מקרה......כל מה שעשיתי זה לפתוח את השיתוף.....זתומרת מלא דברים שירדו כבר השארתי בתוך התוכנה בסטטוס שיתוף ופתחתי באפלואד 50 kb כל הזמן כי הבנתי שאם תשתף ישתפו אותך סבבה יש לי 900 kb דאונלואד ואני בקושי עובר את ה250 והמון פעמים אני סתם מציץ ורואה אפילו 50 לשנייה מה העולם כל כך כפוי טובה??הם בוכים שבישראל אין אפלואד??? בכל מקרה.....מישהו מכיר את ההגדרות?? איך בעצם צוברים ratio? אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
עוד כשבועיים אנחנו עושים יום הולדת 50 לאבא שלי ואני רוצה לערוך לו איזה קליפ יפה באיזו תוכנת לעריכת וידאו כדאי להשתמש? חשבתי כבר על ה Windows Movie Maker
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חברים, אני מנסה להוריד כבר המון זמן flash player, אך גם דרך הפיירפוקס וגם דרך האספלורר ההורדה נעצרת בסוף ורשום: "הקשר עם השרת אותחל" או משהו כזה. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
התקנתי אתמול את הגרסא לפיירפוקס שהיא Native 64-bit ,היא נקראית גם Minefield והיא מבוססת על גרסא 3 משהו. בכל מקרה,אני מאוד מאוד מרוצה מהשיפור העצום במהירות טעינה של התוכנה ושל האתרים,ואין בכוונתי לחזור אחורה. הבעיה היחידה היא שסרטוני פלאש כמו ביוטוב לא עולים,בדקתי וזה כי ADOBE לא הוציאו גרסא רשמית של הפלאג פלאש לדפדפני 64 ביט Native. וגם הבנתי שכמה אנשים שמשתמשים בלינוקס SUSE הצליחו לפתור את זה איכשהו אבל לא ראיתי פיתרון ממשי לויסטה. מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קוראים לה black frog אפשר לקרא עליה פה http://www.theinquirer.net/?article=31966
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני אוהב את התוכנה הזאת ותמיד משתמש בא אבל אני לא יודע בדיוק מי איזה גירסה זה התחיל אבל היא עושה לי יותר מידי בעיות עם קבצי *.wmv בכללי אני משתמש ב קודקים שך K-LITE בדקתי עם ווינאמפ והסירטונים עובדים מושלם אבל אני לא אוהב שאותה תוכנה גם למוזיקה וגם לסרטים אז מחפש אלטרנטיבה או מקסימום תיקון אם מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לצרוב דיסק של 100 דקות והנארו מגביל אותי לדיסק של 80. למה זה ככה ??? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אודה לכל מי שיכול לתת לי טיפ: בזמן האחרון סרטים שכוללים פס קול ac3 5.1 ערוצים, יוצאים לי מסינק, ולא משנה באזו תכנת עיבוד אני משתמש (WinAVIVideoConverter; TMPGEncDVDAuthor16.exe; Shortcut to VirtualDub_148_AC3.exe או אחרות). סרטים עם PCM רגיל או ac3 סטריאו, נשארים מסונכרנים. מה לעשות???? משווע לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה לשימוש ביתי כבד של וירטואליזציה למטרת לימודים, העיניין שאני לא מתקין Virtual PC כי הוא מתקין Service שרץ תמיד במערכת ההפעלה ואם סוגרים אותו אין יציאה החוצה לאינטרנט. אז זה, אני מחפש בקיצור תוכנה קלילה שאין לה Services רצים ברקע רק שמפעילים אותה. וכמובן שיהיה לה תאימות ל Server 2003 / 2008 וגם Win7 (לא קריטי) אני יודע שיש את ה Virtual Box אבל אני הרבה זמן לא התקנתי. יש למשהו המלצה ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמבטלת הפעלה של תוכנות בזמן עליית המחשב. ב-MSConfig ניתן לסמן איזה תוכנות רוצים שיעלו ב-Boot ואיזה לא. הבעיה היא שלפעמים תוכנות שאני מבטל את הסימון שלהן ב-MSConfig בכל זאת עולות ב-Boot (הסימון שלהן ב-MSConfig חוזר, משום מה), למרות שלא השתמשתי בהן. אני צריך תוכנה שמזהה את המקום בו כתובה שורת הפקודה שמפעילה את התוכנות אותן אני רוצה לבטל (ב-Config.sys, Autoexec.bat, System.ini, Win.ini, בספריית Startup וב-Registry), ומאפשרת למחוק את שורת הפקודה באופן קבוע, ולא רק לסמן אותה כ-Disabled.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרצו לי לאיי סי קיו ושינו לי את הסיסמה. אין לי אימייל בפרטים אז אני לא יכולה לשחזר את הסיסמה. לא שלחו לי שום קבצים למחשב ככה שאני לא יודעת איך ומי פרץ לי. מישהו הסביר לי שדבר כזה אפשרי עם תוכנות מסוג:"brute force" אם מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכולה לגלות את הסיסמה החדשה של המספר שלי בבקשה תגידו לי את שמה. ליוזר הפרוץ עוד יכולתי להיכנס אך להיות במצב אוף ליין בלבד ואז עשיתי שמירה של רשימת המשתמשים, פתחתי יוזר חדש וניסיתי לטעון את רשימת השמתמשים ממה ששמרתי ואז הוא טען אך רק חלק מהמשתמשים (140) וכשניסיתי לצרף ידנית עוד אנשים זה כתב לי שאי אפשר ולנסות אח"כ...וזה כבר מאתמול ככה. מישהו יודע מה אני יכולה לעשות? תודה רבה לעוזרים שמעתי שזה פורום ממש טוב למחשבים! ועכשיו אני גם לא…
-
- 13 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אז ככה קניתי סרט בארה"ב(יותר נכון הביאו לי) DVD אחרי שקנו לי רציתי לשים כתוביות. אז ככה הכנסתי אותו לכונן DVD שלי וניסיתי לפתוח ואז הצלחתי הופיעו לי כל מיני קבצים. נכנסתי ל MPEG ויש שם קובץ ששוקל 800MB. נכנסתי פתחתי אותו בעזרת ה BSPLAYER ורציתי להוסיף כתוביות. אז חיפשתי בגוגל ומצאתי. הורדתי את הכתוביות וכשהוספתי את הכתוביות הם לא סונכרנו(הם לא התאימו לזמן של הסרט) איך אני מסנכרן לסרט כזה? יש לי את Subtitle Workshop
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מאיפה אני מסיג פוטושופ ? אין לי ואני רוצה ? יש למישו להגיד לי ?
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
תקשיבו. אני משתמש בנורטון אנטי ווירוס וגם בנורטון פיירוול. ובזון אלרם. גם כשאני מכבה את שלושתם יש עדיין סממנים שיש לי עדיין פיירוואל. כמו שאני לא מצליח לעדכן את הAll seeng eye אני לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו. בדקתי ואין לי את הפיירוואל המובנה בחייגן השאלה שלי האם יש אולי פייוול שאני לא יכול לכבות תוכלו בבקשה לעזור לי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מהי התוכנה הטובה ביותר לגיבוי דיסק DVD MOVIE מקורי כולל הגנות?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך השנים של שימוש ב ICQ העברתי אותה ממחשב למחשב, ממערכת הפעלה אחת לשניה ומהתקנה להתקנה. כמובן שהצטברה לי חתיכת היסטוריה רצינית למדי. עקב ניסיון העבר אני לא סומך על ICQ שתדע לשמור על קבצי ה history שלה במאה אחוז. האם ידוע לכם על תוכנה חיצונית שתוכל לעזור לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש אפשרות לאימאג' אבל אף פעם לא עשיתי את זה. זה מסובך או קל? לפי מה שהבנתי זה אמור להעתיק את כל הכונן שבוחרים. אפשר להעתיק חלק מהכונן? אם לא-האם אפשר למחוק מה שלא רוצים ואז לעשות אימאג'? כי זה יחסוך התקנת אופיס, פיירפוקס, אייסי ועוד כל מיני תוכנות קטנות שיגזלו זמן להתקנתם. שא' נוספת: הסיסמאות שנשמרות בפיירפוקס, יש אפשרות לחשוף אותם כדי לכתוב למקרה ותהיה תקלה והכל ימחק?
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כשאני צופה בסרטונים באתרי אינטרנט זמן ה-BUFFER קצר מידי, ואחרי זמן לא רב של צפיה (מס' שניות) התמונה נתחילה להיות מקוטעת ורק שומעים את הסאונד. יש אתרים בהם צבירת המידע ב-BUFFER ממשיכה כאשר לוחצי םעל PAUSE, ואז אני פשוט לוחץ על PAUSE בהתחלה, ממתין לצבירה של וידאו ואח"כ מתחיל לצפות - וכך אין בעיה. באתרים אחרים, למשל של ערוצים 10 ו-2, כשלוחצים על PAUSE הצבירה נפסקת - והבעיה נשארת... השאלה שלי האם ניתן להגדיר בדפדפן או בנגן זמן BUFFER ארוך יותר. תודה מראש על ההתיחסות.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-