תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
זה ה ERROR הכי מוזר שראיתי אי פעם כשאני מנסה להיכנס עם המספר שלי במחשב שלי אני מקבל את 0406 אבל כשאני נכנס עם מספר אחר במחשב שלי הכל בסדר , כשאני מכניס את המספר שלי במחשב אחר הכל עובד ואין שום בעיה אבל כשאני מכניס את המספר במחשב שלי שוב אותו 0406 ארור , ניסיתי להסיר את ההתקנה של ה ICQ ועברתי על ה REGISTRY ומחקתי את כל הרישומים של ICQ וגם זה לא עזר אז החלטתי לפרמט את המחשב וגם זה לא עזר אני עדיין מקבל את ה ERROR הזה רק במחשב הספציפי הזה בכל מחשב אחר המספר שלי עובד והכל טוב ויפה. מישהו ראה פעם דבר כזה ???? נ.ב חיפשתי באתר של ICQ ומצאתי כל מיני פתרונות אבל כלום לא עבד.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר במחשב של חבר עם מערכת הפעלה XP PR0 SP3 חוקית ו IE8. ישנו אתר ספציפי שלא מוצא במלואו ובמחשבים אחרים כן, לצורך העניין כך האתר אמור להיראות: http://www.siz.co.il/my/dezytz0jiylj.jpg אצלו מתקבלת הודעת שגיאה בצד שמאל וכשפתחתי אותה והלכתי לעזרה בגוגל הגעתי לדף הבא: http://support.microsoft.com/kb/308260 ביצעתי את הצעדים הבאים: ניקיתי את המחשב מ cookies וקבצים זמניים באמצעות תכנת ccleaner, איפסתי את ההגדרות של ה IE ואפילו ניסיתי להוריד את רמת האבטחה לנמוכה ביותר, עדכנתי גירסה לפלאש, התקנתי JAVA, ניסיתי גם דפדפנים אחרים (כרום ופיירפוקס) ביצעתי MICROSOFT UPDATE ושום דבר לא הועיל. בסופו של דבר הסרתי את ה IE מהמחשב והתקנתי אותו מחדש ולאחר מכן ביצעתי עדכוני…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה ב-IE7: כשאני מנסה לפתוח קובץ, כמו קובץ word או pdf מהאקספלורר (למשל דרך gmail) אני מקבל את הודעת השגיאה המצורפת. ניסיתי להתקין מחדש אופיס, אקרובט אך ללא הועיל. ואז ניסיתי להוריד את IE7 ולחזור ל-6 ואז הבעיה נפתרה. עכשיו, כשהתקנתי את IE7 שוב, הבעיה חזרה. מה שעוד מוזר, כאשר התוכנה שאיתה הקובץ אמור להיפתח פתוחה (למשל הוורד פתוח) אז הקובץ כן נפתח. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אין לי מושג מה מחקתי אבל כל פעם שאני נכנס לאינטרנט אקספלורר מופי לי הדבר הזה ואין לי מושג מזה מה עושים כדי להעיף את זה??? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
טוב אז קוראים לי טל אני בן 17 ואני מעצב בפוטושופ בסביבות השנתיים.. אני לא מקצוען אבל למדתי דרך האינטרנט קצת ברמה בסיסית.. http://artista67.deviantart.com/ מקווה שאהבתם.
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
בוקר טוב. אתמול המחשב שלי השתגע סופית . לא נכנס לתיקיות ולא לתוכנות ורושם לי שהאינטרנט לא מחובר (למרות שבדיוק דיברתי עם חברים בסקייפ). אחרי זה המחשב נתקע ולא נדלק שוב. כשמדליקים את המחשב אמור להיות LOADING עם הלוגו של XP , אז המחשב לא מגיע לזה . עכשיו אני רושם את זה דרך המצב בטוח . לפרמט זאת לא בעיה , אבל יש לי דברים נורא חשובים על המחשב (כמו עבודה לבגרות ) . עכשיו אין לי דיסקים של צריבה ואני הולך עוד מאט לקנות . השאלה שלי זה , אם אני צורב דברים דרך ה מצב בטוח אחרי הפירמוט אני יוכל להשתמש בהם ? למשל קבצי וורד או שירים או תמונות . ומאיפה לצרוב את זה דרך היוזר הרגיל או היוזר של האדמין ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני סימנתי את REMOVE SILENCE ועדין בין שיר לשיר יש הפסקה וזה לא עובר ישר. ב EASY CD CREATOR לא היתה בעיה כזו. בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב עם צורב די וי די LG GSA-4120B DVDRW התקנתי nero5 אבל הוא לא מזה בכלל את קונן הדי וי די שלי. מה יכולה להיות הסיבה לכך? והאם יש תוכנות צריבה מומלצות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתאפשר בכל הפעלה מחדש של המחשב, לאתחל את מחיצת C מתוך אימג' שיהיה שמור במחיצה אחרת. ראיתי את זה במכללה שלי שכל הפעלה מחדש של המחשב מאתחלת את כונן C כך ששום שינויים לא נשמרים על הכונן, ניסיתי לחפש בפורומים אבל לא ידעתי אפילו מה אני אמור לחפש
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני לא מוצא בשום מקום את הדריבר הזה, גם עם כן... שום הורדה עובדת. אשמח עם מישהו יעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
זה : http://www.premierelect.co.uk/mtdigit.html הוא משתתמש בLPT (הכניסה של המדפסת) ואני לא מוצא דריברים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
-
שלום פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים אני לא יודע אם יש דרייבר ללוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra אם ישנו דרייבר ללוח אם זה אם אפשר להביא לי קישור להורדה אליו אני אשמח תודה.
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
איזה תוכנת AUTORUN אתם ממליצים ? נכוונה תוכנה שעושה AUTORUN לדיסקים שאני צורב . תוכנה פשוטה וטובה. מה אתם ממליצים? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש HTPC בקרוב ואודה על המלצתכם בנוגע למערכת ההפעלה המומלצת וכן תוכנות נוספות הדרושות לי תודה מראש עבור העזרה
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
משום מה פתאום אני שם לב שאין תוכן בתוך חלון ההורדות.... כלומר פעם היה שם תיעוד של כל ההורדות ויכולתי להוריד שוב. עכשיו אין שם כלום חלון ריק משהו מבין אולי איך לסדר את זה נכנסתי ל About:config וניסיתי למצא את הבעיה אבל ללא הועיל אשמח אם משהו יעזור לי בבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום חברים אתמול אחרי שהתקנתי קאונטר סטרייק והפעלתי יותר מאוחר תמחשב מחדש אני שם לב כי הסרגל של האקספלורר השתנה לי (ראו תמונות למטה) למרות שאני משנה אותו ידנית למצב שאני רוצה שהיה עד עכשיו המצב הזה לא נשמר וכל חלון חדש או הפעלת האקספלורר מחדש חוזר למצב המבולגן עידכנתי את הנוד 32 וביצעתי סריקה ,כמו כן התקנתי את AD-AWARE החדש וביצעתי סריקה נמצאו קבצים טרויינים שנראה לי חלקם קשורים לבעיות שנגרמו לי בסרגל כלים הזה סרקתי הכל ומחקתי אך עדיין הבעיה חוזרת לא משנה מה אני עושה תעזרו לי בבקשה מה אני עושה מכאן.... מצב לא תקין: מצב תקין:
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי תוכנה ישנה שאני מנסה להריץ על המחשב שלי. כנראה שהתוכנה לא מצליחה לזהות את כמות הזיכרון בגלל שיש לי יותר ממה שמוגדר לה. במחשב ישן (פנטיום 2) התוכנה רצה כמו שצריך. אני צריך תוכנה שמדמה מחשב ישן כדי שאני יוכל להריץ את התוכנה.
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
בהתחלה הוא רשם שאנטי וירוס לא מותקן והתקנתי...ואח"כ שהוא לא מעודכן אז עדכנתי אותו.. כמו כן גם אפשרתי לו להוריד עדכונים של מייקרוסופט... בנוסף זה רושם שאין לי פיירווול...אומנם ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס אבל התקנתי במקום את הפיירוול של SYGATE ועדיין משום מה זה לא מזהה שיש לי פיירוול...(למרות שאת האנטיוירוס זה כן זיהה)... אז..או שאפשר להעיף את "התוכנה" הזאת...או שיש אפשרות להגיד לו מה הפיירוול שיפסיק להציק לי? תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי אתמול מחשב נייד במתנה והיה מותקן עליו ווינדוס VISTA אחרי חיפושים מצאתי דרייברים ל XP והתקנתי אותו הכל עובד מצויין רק שיש לי כמה בעיות קטנות כמו התוכנה של הבלוטות המחשב בא מובנה עם הבלוטת אני מנסה להתקין את התוכנה וזה לא נותן לי לסיים כי זה מביא לי את הדבר הזה ובווינדוס ויסטה אני ראיתי שזה עבד והכל היה מותקן כבר מה יכולה להיות הבעיה ? יכול להיות שאני צריך להפעיל איכשהו את הבלוטות כדי שהוא יקלוט אותו ?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
תוכנה שממירה קבצי מיד לפוקמט נורמלי (MP3, OOG, WMA ואפילו WAV.....).
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
את אותו Disk Queue Length שיש בResource Monitor, אני מחפש את זה שיהיה לי בווידגט. מישהו מכיר? שבעצם יראה לי את הI/O של דיסק קשיח (לא מהירות קריאה וכתיבה). אלא את כמות התור, היחס בין כמות הREQUESTS לבין כמות הSLOTS של הHDD.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום חבר שלי פרמט את המחשב ונדפק לו הדיסק של הלוח אם שלו ואין לו שום דרייבר שמשתייך ללוח אם (סאונד , רשת) שם הלוח הוא : GA-8IPE1000 אני יודה למי שיביא לי את הדרייברים של הלוח אם הזה כדי שאני יוכל לעזור לו.... תודה!
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
למה כשאני נמצא בשרת אני מקבל כל הזמן את ההודעה הזאת: Closing Idle connection in 30 seconds ואיך אני יכול להיפטר ממנה?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-