תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבר ויש לו אולפן הקלטות עכשיו הוא משתמש בתוכנה Cubes בשביל לערוך את ההקלטות ולשמוע אותן עכשיו יש חלק של הקלטות שהם ארוכים ואז כל התוכנה נתקעת היא בקושי זזה כאילו האי ממש כבדה על המחשב ובהקלטות יותר קצרות היא טסה עכשיו מה שרציתי לשאול זה האם אפשר לגרום למחשב שהתמקד רק בתוכנה הזאת וכל המשאבים שלו התמקדו בתוכנה ככה שהתוכנה תזוז מהר ואיך עושים את זה??? ישלו מחשב סוס 2 GB Ram HDD 300 GB+80 GB USB 3.06 ג'יגה הרץ בקיצור מחשב חזק והוא מפעיל רק את התוכנה הזאת במחשב
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני לוחץ לפתוח את התוכנה וזה מראה לי את זה:
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הכוונה כאילו ני מחבר למחשב איזה טייפ או פטיפון,וזה מקליט למחשב והופך את זה לקובץ MP3 שאח"כ אפשר לצרוב לדיסק. תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אני קניתי דיסקים של 900MB ו100 דקות אבל התוכנה נרו מראה לי רק עד 870 איך אני עושה את זה שזה יראה לי עד 900?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הינה העבודות הישנות שלי מתקופת הבית ספר... מזמן לא נגעתי בפוטושופ ועיצבתי משהו.... ידוע על שגיעות כתיב והרמה כאן דיי נמוכה בעיצוב בסה"כ זה היה מלפני כמעט 3 שנים אז קבלו אותם....... :yelclap: העבודה ב 3D הראשונה והיחידה והאחרונה לעכשיו http://img320.imageshack.us/img320/7540/doggy3te.jpg או המאטריקס ניסיתי להחיות את החוויה http://img320.imageshack.us/img320/1623/matrixv29am.jpg העבודה הכי אהובה שלי http://img320.imageshack.us/img320/1439/nemesis5qk.jpg העבודה הפסיכודאלית http://img320.imageshack.us/img320/6317/psyball6as.jpg העבודה הראשונה שלי בכלל http://img320.imageshack.us/img320/4821/viper8ko.jpg מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לפי קריטריונים של היעדר פעילות שניתנים לשליטה ושינוי, כמו תזוזה של העבכר או לחיצות במקדלת, באופן שיהיה אפשר לשלב בינהם או להפריד, למשל, שרק לחיצות במקלדת יוציאו את המחשב ממצב המתנה ולא תזוזת העכבר. או שרק היעדר לחיצות במקדלת בפרק זמן מסוים שניתן לשינוי יכניסו את המחשב למצב שינה בלי תלות בעכבר. מישהוא מכיר תוכנה כזאת או דרך ליישם את זה?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
פירמטתי תמחשב ולא מצליח להוריד דרייברים אני צריך גם דרייבר לכרטיס מסך כי לא רואים טוב רזולוציה נמוכה הכרטיס שלי מובנה מספיק להוריד דרייברים כלליים או צריך דרייבר מיוחד לכרטיס מסך, אשמח אם תפנו אותי ישירות מהייכן להוריד הלוח אם שלי הוא intel ashland d845glad תודה
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
תוכנה בשם security center השטלתה לי על המחשב והיא מונעת ממני לפתוח כל תוכנה אפשרית המותקנת לי על המחשב ומאלצת אותי להתחבר אל התוכנה. המחשב שלי פשוט מושבת ואי אפשר לבצע איתו שום פעולה.. מבקש את עזרתכם.. תודה מראש...[br]פורסם בתאריך: 25.12.2009 בשעה 10:24:07 התוכנה security center לא נותנת לי לפתוח שום תוכנה או כל דבר אחר פרט לתקיות ואינטרנט אקספלורר.פרט לזה אני לא יכול לעשות שום דבר במחשב שלי, אני לא יודע בכלל איך התוכנה הגיעה לי למחשב אני לא התקנתי אותה או משהו.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
טוב, אם סתם יהיה לכם מעניין ההודעות הראשונות שלי כאן בפורום עסקו בבעיות חיבור שלי למסנג'ר, הבעיה היא התנתקויות אוטומטיות כל כמה שניות, הגורמים האפשריים: NOD32, UTORRENT, הנתב שלי ועוד. פשוט נמאס לי לנסות לתקן את הבעיה וחיפשתי תחלופות. aMSN- כתיבה מימין לשמאל לא אפשרית ועוד מיליון פאקים. Pidgin- התנתקויות, אחת החביבות שמצאתי. Yahoo! Messenger- שלאחרונה תומך גם בפרוטוקול מסנג'ר אבל אין כתיבה מימין לשמאל ומלא דברים. אני מניח שאני מחפש משהו שלא קיים והקריטריונים שלי גבוהיים. אבל אשמח לשמוע על תוכנות נוספות מהחברה כאן. יותם.
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני צריך להוסיף לוגו חיצוני (תמונה) לתוך נייר המכתבים ב - msoutlook 2007 כך שבכל שליחה של דוא"ל הלוגו יופיע. כיצד ניתן לעשות זאת? תודה מראש על התשובה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האם אתה מכירים תוכנה אשר פותחת 2 SESSION בחיבור לXP (כמו בSERVER ) ?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הכוונה היא למן פתקיות וירטואליות שיהיו על המסך. אפשר גם בתור תוסף למוזילה. תודה למי שייעזור לי
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמקליטה שיחות וידאו במסנג'ר?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום אני צריך אנטי וירוס בבקשה.... אבל חזק וטוב ... בברכה $שלומי$
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע כל כך איך לנסח את הכותרת אבל עזבו... יש לי מדפסת משולב שכמעט 5 שנים (HP Psc 1315). היא מותקנת על מחשב שפועל בו windows xp pro sp3 x86. הרשת אצלי עובדת בסדר בבית. אבל שאני לוחץ דאבל קליק כדי להוסיף את המדפסת הwindows 7 x64 מבקש דריבר בקובץ inf. מי שניסה פעם להוריד דריברים מהאתר של hp או תמיכה מהם יודע עד כמה הם בעייתיים. טוב יש דריבר לvista x64 שהוא לא רק דריבר הוא תוכנה שלמה. התקנתי אותו במחשב (x64) ולקחתי את המדפסת כדי לראות עם היא פועלת. הכל עובד. אבל בכל זאת הwindows מבקש דריבר שאני רוצה להוסיף אותה בתור מדפסת רשת מאיפו אני ישיג דריבר inf? אפילו פתחתי את הקובץ exe בתור cab ולא מצאתי שם. יש אפשרות לקחת דריבר מותקן אצל windows ולהפוך אותו לinf? ללמי שחו…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חברת תרופות שאני עובד מולה מוציאה תחרות סרטונים בה מובטח פרס לזוכה. לצערי אינני יכול להשתתף בה אבל אולי אתכם זה יעניין. http://www.shizim.com/HemoclinCompetition.html בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לעשות ככה שה-Еnqueue to winamp יהיה בBold (מודגש) כמו ה-open הראשון.. יש אפשרות לעשות לתפריט הזה טויק קטן כזה? בנוסף אם הייתי יכול לקבוע איזה שורות יופיע בתפריט ואיזה לא.. אני אשמח תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אז ככה.. לחבר שלי יש מכשיר MIO עם הGPS (נראה לי זה דגם 168), משהו כזה. איכשהו הכל נמחק לו, והוא צריך להתקין מחדש את כל התוכנות. שאלה מס' 1 - איזה מערכת הפעלה המכשיר מריץ. שאלה מס' 2 - מערכת הניווט שלו היא של חו"ל - צפון אמריקה וקנדה. בעקרון יש לו את הדיסקים של ההתקנה, הוא שואל איך מתרחשת ההתקנה בפועל. אם מישהו מתמצא, אשמח לקבל תגובה. אגב, המכשיר נקנה בחו"ל, ככה שאי אפשר לשלוח להם את המכשיר או משהו כזה. תודה, נדב.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי את הגירסה השמינית של התוכנה ואני לא יודע איך להשתמש בה.. מישהו יכול להביא לי הדרכה קצרה לאיך עושים גיבוי דרך התוכנה? תודה רבה מראש למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפרום הנכון ! אז כמו שכתבתי בכותרת , אני צריך תוכנה (בשביל חבר) להמרה של קבצי MOV לMPG ! ותוכנה שניתן לערוך איתה קבצי MOV או MPG.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש למשהו רעיון איך פותרים את זה? צריך תוסף לדפדפן או משהו כזה? כי יוטיוב אני רואה חלק תודה מראש רן
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי Audigy עם השלט, לתוכנה של השלט קוראים Remote Center ופרוסס שלה נקרא RcMan.exe. : טוב כל ההקדמה הזאת כדי להסביר, התוכנה עשתה בעיות כאלה פעם ה -98. אחרי שהתקנתי XP לא היו בעיות עד ששיניתי משהו בדרברים של ה IDE (אבל מייד החזרתי :saint: - Rollback). כעת נוצרת אותה בעייה עם התוכנה, ועם הפרוסס בעיקר. יש תוכנות שלא מגיבות עד שאני לא מפיל את הפרוסס. ואם הפורסס פעיל בעת הפעלה מחדש או כיבוי אז מופיע לי שהפרוסס שקשור בו (c:\debuglog.log) לא יכול להסגר, כשאני סוגר אותו אז ה Rcman.exe נסגר. בנתיים הורדתי את הפרוסס מההפעלה (עם msconfig), אז יש למישהו עיצה בעניין?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
עד היום היתה לי התוכנה PHOTO EXPRESS 6 אשר איתה סרקתי עם הסורק שלי והיא ענתה לצרכים שלי לפני שבוע העברתי למערכת הפעלה 7 (הייתי ב XP) והתוכנה לא תומכת ב win 7 ניסיתי לחפש גירסה חדשה יותר של התוכנה אך לא מצאתי (אולי הפסיקו לשדרג אותה או החליפו לה שם) לכן אשמח לקבל עצה לגבי תוכנת סריקה טובה כמו או יותר מן התוכנה שהייתה לי ושגם תתמוך ב win 7 תודה רבה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמורידה מהדפדפן פלאש ותוכנה שממירה קבצי פלאש או SWF לJPG PNG GIF תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-