תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום התוכנה הפסיקה להוריד לי בזמן האחרון ואני לא מבין למה הפרימיום נגמר לי בסוף החודש אני עם לינקסיס WRT54GL וKIS8 אני ישמח אם משהו יעזור לי ואם צריך עוד פרטים אני יתן תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לשיחה בלייב צאט עם אנשים וכל פעם מפנים אותי למסך לבן ובו רשום שאני צריך להתקין תוכנה מיוחדת כדי להתחיל את השיחה. למישהו יש מושג על איזה תוכנה מדובר על מנת להפעיל את הלייב צאט ?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לבדוק אם יש לך את האנטיוירוס אבל אם אין לי אני גם יכול? ואם כן אפשר לינק?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
הנה אתר לדוגמא http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1270&CategoryID=343&Page=1 החומר כתוב אבל הוא חסום להעתקה אי אפשר לסמן אותו. האם יש תוכנה או plugin שפותח את זה?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לא אוהב את הגירסה החדשה, מעדיף את הישנה. יש אפשרות כזאת?[br]פורסם בתאריך: 12.05.2010 בשעה 14:37:18 דבר נוסף עם הרצתי ownership איך אחרכך אני מבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי קובץ PDF MANUEL BOOK.עכשיו אני רוצה לשלוח לחבר במייל רק עמוד אחד או שניים...איך אני "מעתיק" או "שומר" רק עמוד אחד?(בצורה שיהיה אפשר לשלוח במייל...). תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב CS3 והעיברית אצלי נכתבת הפוך כלומר : פושוטופ איך אני יכול לסדר את העיניין? סוג של פלאג אין?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש באאוטלוק 2003, ויש לי חתימה מעוצבת עם תמונה, כאשר שולחים אליי מיילים שנכתבו בטקסט רגיל ואני רוצה להשיב עליהם, אז התמונה בחתימה לא מופיעה, הבנתי שזה מפני שכשאר אני עונה על ההודעה היא אוטומטית בתבנית טקסט רגיל ( למרות שהגדרתי שכל מייל שיוצא וחדש ייכתב בטקסט עשיר - כמו בכל הודעה חדשה שאני רושם - והכל בסדר), יש למישהו פתרון לזה ? איך גם הודעות שהתקבלו בטקסט רגיל ייענו באופן אוטומטי בטקסט עשיר ( אני יודע שניתן לשנות את זה באותו רגע שאתה רושם, אבל זה לא עוזר לי כי החתימה כבר לא קיימת וזה מתסכל כל פעם להוסיף את התמונה מחדש ). תודה לכל המגיבים \ העונים \ הפותרים אשמח לכל תגובה.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן חברה! יש לי בעיה אני מנסה להוריד סרט מאתר ONE של קרב סבמישן של אחד שמתאמן איתי,ואני לא מצליח להגיע לוידאו הזה. ניסיתי להשתמש בתוכנה שנקראת URLSnooper שמגלה את השם של הקובץ שנטען, אבל אני לא מצליח לשמור אותו במחשב בשום צורה, ואם אני כבר מצליח זה שומר לי קובץ קטן של כמה בייטים פליז עזרה!!! http://www.one.co.il/cat/video/first.aspx
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש והתחלתי לצפות בשיחרורי 720p/1080p ושמתי לב שבקטעים מסויימים יש נקודות שחורות כאלה, ככה זה אמור להיות או שזה בעיה בשיחרורים שאני מוריד (אני מוריד בעיקר שיחרורי סצינה אל שמתי לב שזה קיים גם בשיחרורי P2P) או אצלי במחשב/מסך?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש בעיה. הוא פירמט את המחשב, התקין windows, אך במהלך ההתקנה windows עשה checkdisk לכל המחיצות גם אלו שיש בהן מידע, ומשום מה הוא זיהה מידע תיקיות תקינות כפגומות, ניסה לתקן ויצר במקומן קבצים בשם file. המידע חשוב מאוד, האם יש דרך\תוכנה להצילו? תודה, עדי.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח רדיו בWINAMP לפ]י מה שהבנתי אני צריך שרת רדיו ועוד כמה תוכנות אז יש לי כמה שאלות: 1. כמה עולה שרת רדיו, ומאיפה אני יכול לקנות? 2. איזה תוכנות אני צריך ואם אפשר לינק? ואם צרילך עוד משהו בבקשה תגידו?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יאני בעל סורק UMAX יש לי את התוכנה אותיות היא עובדת רק ב98 ייש למשהוא השדרוג לXP או את תוכנת אותיות+
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
תיאור התוכנה: בבילון הינה תוכנות תרגום מובילה,אשר מאפשרת לתרגם מילים לשפות רבות בקליק. בנוסף לאפשרויות תרגום השפות בבילון מאפשרת גם לגשת למאגרי מידע (בינהם גם בריטניקה), להמיר מידות ומטבעות ולגשת ללמעלה מ 1600 מילונים בשפות שונות במגוון רחב של נושאים. אתר בית: http://www.babylon.com הורדה: קובץ ההתקנה עם מילון אנגלי-עברי-אנגלי: http://www.babylon.com/redirects/download.cgi?type=2207 תמונת מסך: _____________________________________
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לפרמט את המחשב ולהתקין חלונות 7 64 ביט שקניתי, וזאת לאחר שעבדתי עם 32 ביט עד עכשיו (XP). רציתי לשאול האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת בטרם אתחיל בהתקנה ? האם עליי ליצור מחיצה לגיבוי (ב - XP לא היתה לי) ? האם כדאי להתקין אנטי וירוס של 64 ביט (אם קיים כזה - אוירה, איי וי ג'י) ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
פעם בחודש-חודשים כרטיס הזכרון של מחשב כף היד שלי מחליט להימחק ואני צריך לשחזר את כל המידע מתוכו. כרגע אני משתמש בGETDATABACK שמשחזרת את המידע אבל לוקח לי הרבה זמן להעתיק את המידע החוצה ולהחזיר. כל המידע נמצא שם ורק טבלת הקבצים נפגמה (FAT32). אני מחפש תוכנה שתתקן את טבלת הקבצים עצמה ולא תחלץ מידע החוצה. כאשר אני משתמש בסורק הדיסק אני מקבל קבצי FOUND.001 וכו'. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איך פותחים את הקובץ הזה? זה אמור להיות וידאו. ניסיתי עם DAEMON TOOLS ועם VLCPLAYER ולא הצלחתי. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
משום מה אני מקבל הודעת טעות עם הרצת WINDOW WASHER המצויינת שעבדה בעבר כשורה. מישהו מכיר תוכנה שעושה דברים דומים? בתודה מראש RH
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לתוכנה שתאפשר סידור תמונות קיימות. אני מתלבט בין פיקסה לאדובי אלבום. יש תוכנות יותר מוצלחות בתחום הזה? יהי נחמד אם תהיה תמיכה בעברית תודה!
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי חבר'ה קודם כל אני חדש פה, ואני שמח להיוות חלק מהפורום המדהים הזה.. עכשיו לשאלתי, אני מחפש תוכנה הכי פשוטה שיש שכל מה שהיא צריכה לעשות זה להקרין סרטים במסך מלא ולא לצאת ממנו. כלומר, אני צריך הפעלה אוטומטית של תוכנה שתעלה סרט אוטומטית במסך מלא ולא תהיה מושפעת מההערות השונות של מערכת הWINDOWS. הדבר לטובת פרוייקט מרכז מבקרים אותו אני מנהל וקצת מאוד לחוץ. תודה רבה !!!
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך להוריד קודק AC3 אבל אין לי מושג מה זה או מאיפה להוריד את זה אז אם משיהו יכול לשלוח לינק אני יודה לו מאוד
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האם אתה מכירים תוכנה אשר פותחת 2 SESSION בחיבור לXP (כמו בSERVER ) ?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש פלאג אין לווינאמפ שיאפשר לי לבצע חיפוש של MP3 בתיקיה מוגדרת תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
+ צריך תוכנה שתוכל להפוך קבצים ל FLAC
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום אני צריך אנטי וירוס בבקשה.... אבל חזק וטוב ... בברכה $שלומי$