תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנת אנטי ספאם טובה שעובדת עם OUTLOOK EXPRESS. המלצות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בגוגל לתוכנות כאלה אבל כולן דורשות כסף.. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
האם אני צריך לתת לבדיקה לרוץ על 100%? זה כמה שעות... האם צריך לשנות את ההגדרות עם מקש C? לאיזה הגדרות צריך? איך בכלל ניתן לפענח את הקוד של התקלה במקרה ויש? האם ניתן לעשות PRINT SCREEN בתוכנה הזו כדי שאוכל להראות לאנשים אחרים את התקלה שנפלה(במקרה ויש...) תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום מה קורה? טוב אז ככה אני רוצה לעשות איזה שהוא עבודה בMAX ויש לי כמה שאלות 1) איך אני יכול להוסיף תמונות לתוכנה כך שאני יוכל להשתמש בהם או אם יש תוכנה אחרת להוספת תמונות לסרטון 2) אני מחפש מדריך או קובץ מוכן של ספר שנפתח והדפים יכולים לזוז 3) זה אני באופן כללי רוצה לדעת איך אני יכול לעשות בסרטון אנימציה שבהתחלה חלק מצורה תיהיה ככה ובסוף היא תיהיה מעוקמת וכו'? 4) איך אני יכול לצבוע חלקים של צורה בצבעים שונים ואיך אני יכול להפריד אותם כלומר חתיכה מהצורה אני יכול להפריד ולהשתמש בתור צורה בפני עצמה תודה נ.ב את סעיף 2 אני ממש חייב וכמה שיותר מהר תודה
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מנסה להציג תוכנית עבודה, אבל משום מה בחלון התמונה באיכות ממש נמוכה (הקובץ הוא JPEG באיכות טובה). כשאני מרנדר זה נראה טוב, אז כנראה שזה משהו בהגדרות תצוגה שם, אבל אני לא מוצא.
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
למישהו היה בעיה עם דרייבר/תוכנה SOUND MAX שמותקן על המחשב. ואז היו בעיות בצפייה בסרטים? התנגשויות למיניהם? היו אלו שהם תסמינים לקפיצות בסרט, שידור בעייתי לפעמים ? מישהו יודע? שמע? תודה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לפתוח את התמונות שלי explorer.exe קורס. מה אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אולי למישהו יש המלצה על תוכנה שמוחקת קבצים אבודים בדיסק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בדקתי תוספות כאלה שונות ותמיד באיזה שהוא שיר אני שומע רעשים כזה מגיע לצלילם מסויימים, לפי דעתכם איזה תוספת הכי טובה? אני גם מחפש תוספת נחמדה שלפי דעתכם הכי נוחה כדי שתציג לי את שם השיר כל התחלת שיר בתחתית המסך מעל השעון,אני מדגיש הכי נוחה?
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום כל חברי הפורום! יש לי איזשהי בעיה עם אחת המשתמשות בארגון. במסגרת העבודה שלה היא צריכה לראות סרטים מmemritv.org. כל פעם שהיא מפעילה איזשהו סרט בדפדפן הוא טוען את הסרט במלואו ורק אז מתחיל לנגן אותו, ולא עושה buffering לחלק קטן מהסרט ומתחיל לנגן. חלק מהסרטים הם קצרים ואין עם זה בעיה, אבל עם סרטים ארוכים יותר זה קצת מעכב אותה. רציתי לדעת אם מישהו נתקל כבר בכזה דבר, ואם הוא מצא לזה פתרון. ניסיתי לשחק עם הגדרות הstreaming של הדפדפנים (IE,FireFox,Chrome) ושל הwindows media player, אך זה לא כל כך עזר. למרות שזה לא כל כך קשור, נסיתי לעדכן גם net. framewok אבל גם ללא הועיל... תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מי יכול לעזור לי בבקשה ולהגיד לי איך אני מזמין משתמש אחר למשחק שש-בש משובח במסנג'ר? נ.ב - המשחק לא מופיע לי תחת אפשרות "משחקים" בחלון השיחה...
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
יש לי XP 32ביט עם SP2 אני רוצה להוריד THEMES חדשים (הבנתי שזה חוקי כי מי שעושה את הTHEMES האלה הם אנשים פרטיים) איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ועוד איזה 100 מגה בRAM.. זה קרה פתאום ולא שיניתי כלום לפני זה.... יש למישהו הסבר? (גם פתרון יעזור )
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
רוצה לקנות אינטרנט סקיורטי מה הכי ממולץ עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קיבלטי כמה הודעות ב-icq ממשהיא שלא נימצאת אצלי ברשימה! אבל האח המפגר שללי סגר את זה מבלי שיחולטי להוסיף אותה לרשימה ואני שואל איך אני יכול להוציא את ההודעות הללו?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, קניתי נטבוק חדש (אך חלש..) וכשאני גולל ב hwzone הפרסומות מאיטות לי את כל הגלילה. האם יש דרך לבטל את ה flash רק באתרים מסוימים?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום... אני משתמש בתוכנה klitekpp243e והיא לא מתחברת ? האם יש איזשהו PATCH שחסר לי ? הגדרות FIREWALL ?
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
חבר'ה, אני לא יודע אם זה הפורום הכי מתאים לבקשה, אבל אני פשוט חייב עזרה וזה מאוד דחוף (למחר... =\ ) בתמונה הזאת אני צריך להעלים את האדם שמאחורה שמצלם בוידאו: http://img525.imageshack.us/img525/8484/pict0207vy2.jpg תודה רבה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הורדתי סרט MPG בגודל של 734 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק אבל הקובץ גדול מידי אני רוצה לדעת אם איזה תוכנה אני יכול לפצל את הסרט כך שאני לא אהיה צריך לחבר את שני החלקים כדי לצפות בהם ואוכל לראות כל חלק בנפרד ומאיפה אני יכול להוריד תוכנה זו ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לשיחה בלייב צאט עם אנשים וכל פעם מפנים אותי למסך לבן ובו רשום שאני צריך להתקין תוכנה מיוחדת כדי להתחיל את השיחה. למישהו יש מושג על איזה תוכנה מדובר על מנת להפעיל את הלייב צאט ?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה. לפני ארבעה ימים שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי מ2.5 מגה ל5 מגה. מאז, (אם אני זוכר נכון) האינטרנט התחיל להתנתק פה ושם.. לא כל כך הבנתי מה זה ולמה יכול להיות מעומס של מהירות? שזה מוריד על 500+ קבוע או משהו בסגנון..? (קראתי את חוקי הפורום אני יודע שאסור לדבר על הורדות וכו' אבל אני רק שואל האם זה ייתכן מזה) ? צירפתי פה תמונה של השגיאה הזאת. מה שקורה שיש את השגיאה הזאת , למעשה זה כזה תשלח אל תשלח , אבל בגלל שביטלתי בהגדרות שלא יראה ויעשה לי את התשלח אל תשלח ויראה רק קירטיות . שזה קורה, ואז אני עושה סגור או מראה פרטים אחרים לגבי זה, ואחרי זה עושה סגור , פתאום הווידוס כזה משתגע, ההתחל וכל הסרגל למטה הופך להיות ווינדוס 98 כזה, אפור ואין , האינטרנט לגמרי…
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לבדוק אם יש לך את האנטיוירוס אבל אם אין לי אני גם יכול? ואם כן אפשר לינק?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אני מנסה להוסיף כתוביות לסרט - מבלי לשנות את הפורמט שלו - ואני משתמש ב-VIRTUALDUB. הכל הולך סבבה - וגם התוצאה לא רעה. הבעיה היחידה היא שאני מקבל מעיין שולים שחורים בצידי התמונה - זה ממש נראה כאילו התמונה יצאה קצת יותר קטנה. הבעיה הזאת חוזרת בכל המקודדים שניסיתי (בשלב ה-COMPRESSION ) האם יש דרך להמנע מזה - או שפשוט אני עושה משהו לא נכון?!
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-