עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by iakovl,

כרגע שמתי את ה 0.60 אז אני לא יכול לתת דעות (בשביל זה צריך לחכות לבוקר) בין הדברים החדשים: הצגה מוקדמת של קבצי וידיאו לא גמורים (אני מעדיך VLC) הצפנה של הפרוטוקול (נגד ספקים שלא אוהבים BT ) ועוד כל הפרטים והורדה ב:http://www.bitcomet.com/

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

התוכנה הנ"ל היא למציאת תמונות ברשת,תרשמו את התמונה הנדרשת והיא תריץ חיפוש ברשת וגם תעשה לכם PREVIEW מומלצת למחפשי רקעים ותמונות לעבודות בית ספר או סתם למי שרוצה להתהדר בתמונה יפה http://www.soft32.com/download_12042.html תהנו!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by ex_,

מה קורה עם הפורום עיצוב וגרפיקה ממוחשבת? תביאו קצת יופי ויזואלי [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170074.new;topicseen#new 10Q!

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  5. אורח Si-Nom

:s05:

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  6. אני מחפש תוכנה שמקליטה אודיו ומוסיקה ממשחקים (מוסיקה ואודיו בלבד! ללא תמונה) יש כזאת?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  7. אני צריך דחוףף יש ממכם? נ.ב אני חדש כאן ..

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  8. שלום אני צריך אנטי וירוס בבקשה.... אבל חזק וטוב ... בברכה $שלומי$

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם! לאח שלי יש בעיה!הוא פשוט לא מצליח להתקין נורטון 2005 גם לאחר שהסיר את הגרסה הקודמת! בכל נסיון התקנה נאמר לו שיש לו עוד אנטי וירוס מותקן הנחתי אותו להיכנס לרגיסטרי ולמחוק מה שאפשר עם נורטון! אבל עדיין הוא לא מצליח להתקין!למרות המחיקות ברג הסרה של התוכנה וכל התיקיות שלה! מה אתם ממליצים??

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by T-Flash,

יש שם דבר כזה Vanishing point... מה זה עושה? ניסיתי ולא הבנתי כלום... :

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by Unavoidable Encounter,

בזמן האחרון אני רואה בהרבה אתרים שכתוב בכל מיני מקומות [AD] במקום פרסומת שהייתה אמורה להיות שם איך אני מסדר את זה?

12. Started by baruch28,

היי אני מנסה לעזור לחבר. הוא שמה עד היום רדיו דרך האיטרנט ב - windows media player 9 והוא הוריד את - 10 ועכשיו הוא לא שומע. איך מוחקים את מדיה פלייר 10? נכנסתי ל - program files ומחקתי משם את הספריה של המדיה פלייר ואח"כ ניסיתי להתקין את - 9 וזה לא היה אפשרי והוא כתב שגירסא חדשה יותר כבר מותקנת. אז מה עושים?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  13. שלום, אני קונה מחשב נייד יד שנייה ולפני שאני קונה אותו אני רוצה להפעיל עליו תוכנות דיאגנוסטיקה כדי לוודא שהוא לא פגום מישהו יכול להמליץ על תוכנות כאלה?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  14. היי בלי כוונה שמתי מישהו רצוי ב-BLOCK SENDER ב-OUTLOOK ERPRESS ועכשיו אני לא יודע איך להוציא אותו משם וכל המיילים ממנו הולכים ישירות ל"פריטים שנמחקו". איך משחזרים אותו למיילים רצויים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by FatallChill,

מישהו מכיר אחת טובה ?

16. Started by kong5,

הרצתי סריקה במחשב בעזרת תוכנת antispyware ומצאתי קובץ בשם Backdoor.IE PS שמעתי לא מעט על השם בקדור. זה נמצא ברגיסטרי. גם לאחר פירמוט כונן c והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה הקובץ לא נמחק. מה עליי לעשות בכדיי להפתר מהמזיק? תודה! עריכה: עוד קצת מידע: בvendor רשום: Pswin.Pooya [ps-ware.net] שימו לב זה אתר ערבי.

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by DimRah,

היי, יש לי ספק כוח 500W והוא מספק לי וולטים שלא אמורים להיות לדעתי... לדוגמה: מה לעשות!? ד"א יש לי ספק כוח כזה JTC 500W ATX DR-B500E P4/AMD 1Y זה הדגם שלו DR-B500E.

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  18. ניסיתי דרך TuneUp Utilities 2007 אבל,אחרי שאני מוחק בה כמה סטארטאפים הם מופיעים שוב. המלצות?

• 14 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by oba3k,

בלי לפגוע באיכות בכלל?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  20. לא האמנתי אבל יש פתרון

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  21. הי חבר'ה אני מחפש דרייבר לכטיס מסך WinFast PX8600 GT TDH EXTREAM LEADTEK למערכת הפעלה :XP 32 תודה מראש, ישי

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by toktok,

הי, קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק 250 גיגה (SEAGATE) אך כשהתקנתי את הווינדוס (XP) הוא מזהה רק 137 מגה... מה הבעיה (אני בטוח שההארד דיסק באמת 250)? כיצד ניתן לפתור אותה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום יש לי WIN XP וכאשר אני מפעיל את המחשב אז ליפני עליית הWINDOWS כתוב לי ככה: invalid boot.ini file booting from c:/windows וזה אחרי הטבלה של הנתונים שיש לי במחשב. מה זה אומר ואיך אני מסדר את זה כי אני חושב שקודם זה לא היה .. תודה

• 11 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by cleric,

שלום, יש לי בעיה עם הצגת קבצי wmv בתוכנה, יש קפיצות בוידאו ובסאונד. זה קורה עם כמה קבצים שונים, ומה שמוזר הוא שבWMP ובכל תוכנה אחרת שניסיתי (BSPLAY, KPLAYER) הם מתנגנים בסדר גמור, רק בsubtitle workshop הם קופצים ... אין לי ברירה אלא להשתמש בתוכנה הזאת, ואין לי ברירה אלא להשתמש בwmv (ככה אני מקבל אותם, והמרה של כל קובץ כזה לavi לוקחת כמעט שעה ...) דברים שכבר ניסיתי: הסרה והתקנה מחדש של k-lite codec pack הסרה של k-lite codec pack והתקנה של cccp הסרה של cccp והתקנה מחדש הסרה של media player 10 וחזרה ל 9 (אין אפשרות להסיר לגמרי ...) התקנה מחדש של media player 10 מספר פעמים ... אני כבר נואש, יש למישהו רעיון? :-\ :-\ * נ.ב - ניסיתי להרשם לפורום של התוכנה כדי שאוכל לשאול שם, אב…

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by avi333,

שלום לכולם. יש לי מחשב ביתי סטנדרטי (אין ממש זמן למחשב כי אני רוב הזמן בצבא) ועליו מותקן ווינדוס אקס פי רגיל ואני משתמש בדפדפן הרגיל שבא איתו (אקספלורר) הכל עבד כרגיל עד לפני יומיים ,הבעיה היא שאני לא מצליח לראות תמונות או ציורים למיניהם בדף ,כלומר כשאני פותח דף אינטרנט במקום התמונות מופיע לי סמל של קובץ תמונה אבל התמונה לא נראית,יש לציין שלא התקנתי שום תוכנת פיירוול חדשה כך שזו לא הסיבה (ניסיתי גם בלי התכנה),ואני לא מוצא את הסיבה,מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה פה?? תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים