עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by JHONLEV,

אני מחפש תוכנה שנגיד אני צורב דיסק ואז שאני ינסה לפתוח אותו יבקש סיסמא

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש DAO/ SAO RAW SAO RAW SAO + SUB RAW DAO מה ההבדל, מה הכי מהיר ?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  3. אני בעל ערוץ במירק #fatioN @ Quakenet ורציתי לדעת איך אני מביא קלונים זאת אומרת בוטים בישביל שהערוץ יראה יותר יפה תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. גליונות שיצרתי בחוברת העבודה ע"י הקשת הסיסמה פעם אחת במקום 12 פעמים עבור כל גליון בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mic,

ה-MUSIC MATCH יותר יפה ונחמד לדעתי אבל כל הקטע שהם רוצים שתשדרג לPLUS די מעצבן. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  6. אמרו שחומת האש של WIN XP היא לא טובה לביטורנט אז אני החלתתי להחליף אך אני לא יודע למה פעם היה לי NORTON אבל הוא עשה לי קצת בעיות ואני לא ממש אוהב אותו עכשיו, משהו יכול בבקשה להמליץ לי על חומת אש טובה.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by Elrond,

יש לי Audigy עם השלט, לתוכנה של השלט קוראים Remote Center ופרוסס שלה נקרא RcMan.exe. : טוב כל ההקדמה הזאת כדי להסביר, התוכנה עשתה בעיות כאלה פעם ה -98. אחרי שהתקנתי XP לא היו בעיות עד ששיניתי משהו בדרברים של ה IDE (אבל מייד החזרתי :saint: - Rollback). כעת נוצרת אותה בעייה עם התוכנה, ועם הפרוסס בעיקר. יש תוכנות שלא מגיבות עד שאני לא מפיל את הפרוסס. ואם הפורסס פעיל בעת הפעלה מחדש או כיבוי אז מופיע לי שהפרוסס שקשור בו (c:\debuglog.log) לא יכול להסגר, כשאני סוגר אותו אז ה Rcman.exe נסגר. בנתיים הורדתי את הפרוסס מההפעלה (עם msconfig), אז יש למישהו עיצה בעניין?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by thebenjamin,

בזמן האחרון התחילה לי בעיה שלפעמים אני נכנס לראות סרטוני פלאש באתרים לדוגמא יוטיוב.. ובמקום שיעלה הסרטון עולה לי מסך ירוק קבוע ויש לי רק סאונד וכל הדפדפן נתקע לפרק זמן מסויים עד שמופיעה הודעה שהתוסף קרס או שאני סוגר את התהליך ידנית.. עשיתי קצת מחקר וראיתי שאם משנים בהגדרות ומבטלים את השימוש בHARDWARE ACCELERATON אז זה מסתדר אבל מצד שני ברגע שאני עובר לראות סרטונים ברזולוציה 720P הם קטועים ומפוקסלים (כולל הממשק שליטה של יוטיוב שהוא מפוקסל ברזולוציה הזו). ניסיתי להסיר ולהתקין פלאש, לעדכן אותו , לעדכן את הדפדפן וכלום.. מישהו יכול לעזור לי?

9. Started by Drazick,

למישהו יש מדריך שפשוט מסביר את כל העיקרון ב- MASK בפוטושופ? עדיף כזה עם זיקה לתמונות ולא לעיצוב גרפי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Fertilizer,

לאתר www.google.com יש קבוצות דיון וחלקם בעברית אני לא מצליח לראות אותם (אני מקבל לפעמים כתב הפוך לפעמים כתב גי'בריש ) לא אקספלורר ולא בפייר פוקס אני לא יודע מה לעשות אנא עיזרו לי

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  11. Started by A.S computers,

הורדתי gta5 ורשום לפלייסטישן ואני רוצה להפוך למשחק מחשב משהו מכיר תוכנה כזאת ??? או תוכנה שמפעילה את המשחק. שישלח לי לינק או את התוכנה תודה למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  12. האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה

13. Started by johnwoo,

כרגע בברירת מחדל יש לי SCSI VIRTUAL DRIVE. אני מנסה להוסיף IDE VIRTUAL DRIVE. פתחתי את התוכנה, הלכתי ללשונית TOOLS, אח"כ בחרתי ב-ADD IDE VIRTUAL DRIVE. הוא שואל אותי: IDE ADAPTER HAS TO BE ANABLED TO ADD VIRTUAL DEVICE. אחרי שאני בוחר YES, הוא כותב לי הודעת שגיאה: UNABLE TO ADD ADAPTER. DEVICE PROBLEM 28. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  14. Started by Ghosthunter,

כל פעם מחדש מתבטלת לי האפשרות לשמוע צלילים כששולחים לי הודעה. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  15. Started by urich,

הקבצים שהורדתי באזורוס נשארו עם סיומות 01 02 וכ' ולא של סרט והקבצים מחולקים ל100 קבצים במקום שניים (הורדתי סרטון) למה זה ואיך משנים את זה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by yehielio,

שלום יש לי בעיה להכנס לאתר מסוים www.israelbody.org , בתחתית הדף מופיע סמל של משולש צהוב עם סימן קריאה בפנים, יש למישהו מושג מה הבעיה? במחשבים אחרים כשניסיתי להכנס לאתר לא הייתה בעיה. תודה ???

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  17. אני משתמשת בתכנה nero 6 לצריבת מוזיקה סרטים וכו' אני לא מצליחה לצרוב סרט שהפורמט שלו avi מה לעשות? צריך לשנות פורמט? ואם כן, איך?

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  18. שלום קיבלתי היום את המדפסת החדשה שלי hp officejet 5510 ומופיעה לי השגיאה הבאה: אני לא מבין מה זה אומר בבקשה עזרה...

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  19. אני מחפש תוכנה שאני יגדיר בה תיקיה מסויימת או רשימת שירים והיא תבחר איזה שיר להשמיע... שתעשה לי SHUFFLE כאילו... מישהו מכיר תוכנה כזאת? אני לא רוצה להשתמש בפליי ליסט בווינאמפ כי ממה שאני במין אני אצתרך לעדכן כל פעם את הפליי ליסט... אני רוצה שהתוכנה פשוט תיקח תיקייה קבועה ותעשה SHUFFLE מתוכה אם אני לא מספיק ברור תודיעו אני ינסה להסביר שוב...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by avilan,

שלום אני צריך עזרה סרגל הכלים שלי באינטרנט אקספלורר 7 התהפך וכרגע הוא נראה ככה: יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט באנגלית. הכל היה רגיל ובסדר ופתאום הוא התהפך מימין לשמאל במקום שמאל לימין... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by blackbimer,

מחפש בבקשה תוכנה שבעזרתה אני יוכל לחתוך קטעי מוזיקה ולחבר בינהן.. תודה וחג שמח !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מחפש דרייבר לתוכנת אגרון 2006 כדי להתאים ל64 ביט תודה איציק

• 1 תגובה
    • 14.5k צפיות
  23. Started by wooper,

שלום אני משתמש ב word 2010 הרבה זמן ללא בעיות לאחרונה החלה בעיה שאני מעתיק טקסט מהאינטרנט. קודם כל הוא מופיע משמאל לימין ובנוסף הוא מועתק בגודל בגודל 10 אני קודם צריך לשנות אותו לימין ודבר שני להגדיל את הגופן לפני זה הוא הופיע מימין לשמאל ובגודל נורמלי איך להחזיר את המצב לקדמותו תודה

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by StorM FighteR,

אני צקיך שם של תוכנה [אם יש כזאת] שיכולה להסוות את האיי פי של המחשב שלי תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. משןם מה כאשר אני פותחת את הגוגל כרום הוא לא נפתח על מסך מלא ואני צריכה ללחוץ על הריבוע מצד שמאל למעלה כדי שהוא יפתח על כל המסך. העניין הוא שגם לאחר שאני סוגרת ופותחת מחדש את הגוגל כרום הוא שוב נפתח לא על מסך מלא. האם יש איזו שהיא הגדרה שבה אפשר לאלץ אותו להיפתח תמיד על מסך מלא?

• 4 תגובות
    • 29.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.