תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על Perfect Disk?? ואיזה עוד תוכנות מומלצות לתחזוקה טובה של המחשב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אשמח לשמוע הצעות על תוכנת Firewall. עד היום הייתי עם Kerio Personal Firewall. איזו תוכנות מומלצת יש?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בהתחלה רוצה להציג את עצמי שמי שרון או שאקו כמו שרשום בכינוי וכמו כן רציתי להוסיף שאני שמח להצטרף ל"קהילה" פה.. (זה לא אומר שיצאתי מהארון נכון? סתם צוחק..) טוב עכשיו ששברתי את הקרח נגיע לעקרון ההודעה, כאמור המסן לייב עושה לי בעיות כבר זמן די ממושך שעבר כבר התקנות מחודשות פורמט של מחשב אני כבר לא יודע מה לעשות אני על סף ייאוש, הבעיה היא שכל פעם שאני מתחבר למסן שאני מנסה להתכתב עם מישהו כעבור 5-10 שניות הוא מתנתק ומנסה להתחבר מחדש, וגם כל פעם רשימת המחוברים לא מדעדכנת כלומר מתוך הרשימה של החברים כל פעם אותם חברים מכוונים ואילו אנשים חדשים שצרפתי אף פעם לא מחוברים, נסיתי לבדוק את היוזר שלי במחשב אחר ואכן הצלחתי במחשב של אחותי הכל טוב ויפה אבל אז למה אצלי תקול…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסרתי והתקנתי שוב ולא עזר. אשמח לקבל עזרה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב חדש וביצעתי את כל ההתקנות כולל הדיסקים עם הדריברים שקיבלתי מסיבה כזו או אחרת אני לא מצליח להפעיל סאונד במחשב. הWMP לדוגמא אומר לי ככה: no audio hardware is available שאין לי מושג מה זה אומר... יש לי בעיה של דריבר? אם כן אז מאיפה אני משיג ואם לא אז מה לעשות אשמח מאוד לקבל עזרה....
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה להבהיר תמונות בפוטושופ, אבל בלי שהאכת תרד להן מישו יכול להסביר לי איך? יש לי פוטושופ CS2 אם זה משנה..
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב-UltraEdit המהולל, אך יש לו מגבלה מאוד מציקה: כשאני מדי פעם רוצה לכתוב כמה שורות בעברית מעורבת עם אנגלית (באותה שורה), אז היישור הכפוי לצד שמאל הורס את סדר המילים. כרגע לצורך הזה אני עובד עם Notepad או Word 2003, אך אני מחפש משהו בין לבין, ולא גועלי כמו WordPad... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קיבלתי והתקנתי מחשב חדש והתקנתי עליו WINXP SP2. הכל עובד טוב ויפה מלבד הסאונד שמתעקש לא לעבוד. בדיסק ההתקנה של לוח האם (gigabyte GA-M52S-S3P) יש שני דרייברים שקשורים לסאונד - אחד Microsoft UAA Bus Driver for for High Definition Audio (עדכון KB888111) שמצליח להיות מותקן. השני והבעייתי הוא Realtek High Definition Audio Driver R1.72 (גרסא 5.10.0.5499). אני מפעיל את ההתקנה ולקראת סופה אני מקבל הודעה Install Realtek HD Audio Driver Faliure. ניסיתי להתקין את הדרייבר גם מדיסק נוסף שקיבלתי עם המחשב - לא עובד. ניסיתי להוריד את הדרייבר מהאינטרנט ולהתקין - לא עובד. דיברתי עם החברה ממני קניתי את המחשב (סקייפיסי) ושם הטכנאי אמר לי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש וזה אמור לעבוד. עשיתי - …
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מה לעזעזל הולך פה? הפיירפוקס החליט להתעדכן ואחרי הפעלה מחדש שלו הוא עדיין רושם לי שצריך להפעיל אותו מחדש בשביל שהתוספים יפעלו. עכשיו אני תקוע בלי תוספים והתוסף היחיד ששמתי לב שעובד זה גוגל טולבאר. :s05: מישהו ניתקל במשהו כזה? מישהו יודע מה לעשות? עריכה.. לא חשוב, הבעיה נפתרה. איכשהו התוספים חזרו לפעול אחרי מחיקה של כמה קבצים (ראיתי בפורומים של MOZILLA), אבל חלק מהם נמחקו. מזל שFEBE שומר אותם בתיקיה נפרדת ככה שאפשר להתקין אותם גם אם הוא לא מותקן (גם הוא נמחק) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
משום מה הכונן שלי לא קורא תדיסק תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
כאשר אני מסיים להוריד את ההתקנה של פלאש גט זה עושה לי שגיעה. flashget220c.exe is not a valid Win 32 application. מה אני אמור לעשות ? עובד לי רק ה flash get Classic משום מה...
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
-
-
לאחר שאני מוריד, נכנס להתקנה, מסכים לתנאי התקנון ולוחץ Next, זאת הבעיה שקופצת לי:
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי לכולם אני מריצה אקספלורר 7 על XP HOME. עזבו את זה שיש בעיה חמורה עם הוונדוס (שאני מבינה שזה לא הפורום המתאים לדב) האקספלורר מש עושה לי צרות. אם אני פותחת יותר מידי חלונות (לפימם מספיק חלון 1 ו- 4 לשוניות) לפעמים מאפשר לי יותר הוא עושה צרות. נתחיל מזה שרוב זמן העבודה על מספק משימות (כנראה) שהמעבד מתחמם מאוד ומאוורר עושה הרבה רעש. בזמן העבודה לפעמי לוקח לדפים הרבה זמן לעלות ו שלא עולים כלל. מצד שני לפעמים עולים בסדר (מעולה זה לא) פתאום הרעש גדל ואז או החלון הספציפי מפסיק להגיב והכל נסגר גם לכך יכולות להיות מספר ורסיות לפעמים נתקע ואני צריכה לסגור בעמי ואחרי הרבהמאבקים לפעמים פשוט מודיע שיש בעיה ולאחר אישור סוגר הכל לרוב סוגר את כל החלונות. במקרים נדירים משאיר אחד פתוח. …
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
פרמטתי את המחשב שלי (XP PRO) הגרסה חדשה יותר מהגרסה הקודמת שהייתה לי. נתקלתי בשתי בעיות :האחת, המערכת לא מוצאת AUDIO DEVICE . לא משנה מה עשיתי וניסיתי פשוט אין. (כרטיס קול מובנה בלוח אם). ולכן אין שום קול במערכת . דבר שני בעיה בתצוגה. כאשר אני גורר דבר מסויים, או כאשר אני בדף אינטרנט גולל את הדף, הכל זז בפריימים ובאיטיות . :s05: האם יש קשר לזה שזו גרסה חדשה של XP ?? וגם ה-אקספלורר הוא 2007?? בבקשה עזרתכם הדחופה. :'(
-
- 7 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כל דבר, אם אני עכשיו בדפדפן ושומע מוזיקה בסטרימינג וכו, שהתוכנה תעשה לזה הקלטה כאילו זה מיקרופון. אגב, ניסיתי קומבינה ממש מפגרת של ג'ימפור היציאה בכרטיס קול לכניסה בכרטיס קול, בעיקרון זה עבד אבל מכוון שזה אונבורד מעאפן זה גם הקליט רעשי רקע שממש לא מתאימים לי... תודה רבה (:
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה רק באתר של תפוז עם האנטיוירוס שלי. במידה ואני גולש בפורום X בתפוז שאני מחובר למשתמש שלי אז אחרי שאני פותח 2-3 הודעות בשרשורים או תמונה (שמצורפת להודעה) אז האתר קופא לי.. מה זאת אומרת - אני יכול לפתוח את כל ההודעות שבעמוד אבל לא לראות את התמונות בגדול ואני לא יכול לדפדף באתר של תפוז וגם אם אני עושה רענן זה לא עולה.. אני צריך לסגור את הדפדפן ואז להיכנס שוב לפורום ואז אני יכול להגיב או לעשות מה שרציתי.. ובדקתי את העניין וברגע שאני לא מחובר למשתמש שלי אני גולש בלי בעיה ואני יכול לפתוח את כל ההודעות ואת כל התמונות בגדול ולדפדף בתפוז בלי בעיה. למה אני בטוח שזה קשור למשתמש וקספרסקי - כי פעם הייתי מחובר עם המשתמש שלי והפסקתי את האנטיוירוס וגלשתי מצויין וברגע שה…
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
-
שלום רב כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר של המדפסת All in one officejet 6110 אני מקבל את ההודעה הבאה מה עושים ?? :'( :'( אשמח אם תעזרו לי כל טוב ושבת שלום !
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מכיר את התוכנה כבר שנתיים בערך ואני לא מתקדם איתה לשום מקום לכן אני רוצה לקנות ספר טוב שיעזור לי לעבור מהשלב של הבסיס לשלב יותר מתקדם.. אני מכיר את MAYA פחות או יותר ולכן אני כבר יודע איך לעבוד איתה בצורה טובה (-). אני מזמין מאמזון כך שאם יש לכם המלצות השמח לשמוע.. דרך אגב מה אתם אומרים על זה? http://www.amazon.com/Introducing-Maya-3D-Beginners-%2BCD/dp/0470051353/ref=sr_1_5/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192784368&sr=1-5 עריכה: האמת אולי אני יקנה את הספר הזה: http://www.amazon.com/Art-Maya-Introduction-Computer-Graphics/dp/1894893824/ref=pd_sim_b_shvl_img_6/103-9843162-3923846 הוא נראה לי מתאים ביותר מבחינת הדרישות שלי... מה אתם אומרים הוא…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי, ראו נא בבקשה, הינני בור ועם הארץ מוחלט ב-photoshop cs3 ואני זקוק לעזרה בביצוע פעולה יחסית פשוטה. יש לי תמונה ברזולוציה 2592 רוחב על 3872 אורך פיקסלים ואני צריך להקטינה **בלי לפגוע ב-ASPECT RATIO** לרזולוציה של 320 פיקסל גובה על 240 פיקסל רוחב בבקשה תגידו לי מה לעשות אני מתחנן !!! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בלי כלום (מערכת הפעלה וכו') רציתי לדעת איזה תוכנות בסיסיות (שמות של תוכונות) כדאי שיהיו לי במחשב בנוסף מה דעתכם על האנטי וירוס ZONE ALARM ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, יש לי 2 בעיות, אחת שאני לא לגמרי בטוח אם היא קשורה לפה או לתמיכה טכנית, אז בבקשה תפנו אותי לאן שצריך. 1. יש לי מחשב חדש, התקנתי את הדרייברים של העכבר [G5], הגדרתי שהכפתור בצד (זה שבדרך כלל הולך דף אחורה) יפעל כלחצן אמצעי (ככה הגדרתי אותו מאז שיש לי אותו.). עכשיו, זה פועל יופי, הבעיה היא שחוץ מלחצן אמצעי, הוא עדיין עושה את הפעולות שהוא עשה קודם (AKA, לעבור דף אחורה). הדרייבר מעודכן, וזה אף פעם לא קרה קודם. מה עושים? 2. אני לא בטוח שזה קשור לפה, אבל יש לי הארד-דיסק 320GB של סמסונג, והוא מזהה שיש בו רק 130 ג'יגה במקום ה320 (בביוס לא כתוב כלום, בהתקנה של ווינדוס זיהה 130 ג'יגה לא משנה כמה ניסיונות לתקן נעשו, ועכשיו בPartitionMagic גם מראה 130 ג'יגה). התקנתי את הדרייברים…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
בוקר טוב. לפני כשבועיים ניתקתי את הפלופי מהכבל מידע והחשמל- הוא לא הייה בשימוש כבר לפחות שנתיים אז לא הייה טעם להשאיר אותו (במיוחד עם המוד שלי והספק המעפן...) מאז, כל פעם כשאני מכבה את המחשב קופצת לי הודעת שגיעה שהווינדוס לא מצליח לסגור או לזהות את הפלופי (או משהו כזה...) אני הסרתי אותו ממנהל ההתקנים אבל עדיין הוא מזהה ומתקין את עצמו אוטומטית (למרות שהוא לא מחובר!) הגעתי למסקנה שאם זה לא חיבור בטלפאטייה שהתפתח בין הכונן והלוח אם שלי (ומרוב שהם זקנים, מבחינת אבולוציייה זה, זה אפשרות ריאלית), זה צריכה להיות בעייה בתוכנה כלשהי... תעזרו בבקשה מזל"ט לאדי על השביתה ושנת הלימודים החדשה (אחרונה, לא?)
-
- 8 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בתוכנה Easy Video Splitter שכחתי איך לפצל סרט ל2 חלקים אבל לא באותו המשקל אבל אשמח לדעת גם על אותו משקל למשל לפצל סרט ששווה 900 MB ולחלק ל2 ששווה 450 פעם ידעתי איך להשתמש, ובגלל שלא השתמשתי הרבה זמן, אז שכחתי איך עושים שוב. אשמח אם תעזרו לי להזכר איך עושים .. תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-