עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. צרבתי דיסק ....ונישאר עליו מקום רציתי לדעת אם אני יכול להורסיף עליו עוד כמה קבצים??....ואיך עושים את זה.....?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by aldema,

אני עודה עכשיו סרט בת מצווה לאחותי ואני חייב שבמקום שהרקע בכתוביות יהיה שחור כזה אז יהיה רקעים כאלה לבחירה לרקע מאחור.. איך ומאיפה עושים דבר כזה? נ.ב: יש לי את כל החבילה של אדובי.. זה דחוף..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by maverick,

איך אני מוסיף את שורת ה-BCC (עותק מוסתר) באופן קבוע להודעות שלי באאוטלוק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום רב מערכת הפעלה חלונות 7, אקספלורר 9. כיצד אני מוסיף שתהיה לי שורת חיפוש קבועה בסרגל הכלים ליד שורת הכתובת? (את הספק של מנוע החיפוש אני יודע לבחור) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by redead,

יש לי קובץ מצגת בפורמט רגי לשל דיוידי שיש עליו רק תמונות ואני צריך להוסיף לו שיר שיהיה ברקע.. עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה..?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם אני משתמש בתוכנה RK LUNCHER רציתי לדעת אם ישנה אפשרות להוסיף שעון אנלוגי לתצוגה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by Drazick,

שלום. מישהו מכיר אולי תוכנה שיכולה להוסיף לתמונה ממצלמה דיגיטלית תאריך ושעה ע"פ ה- Metadata של הקובץ (Exif)? זה יעיל למצלמות קנון. תודה.

• 0 תגובות
    • 4k צפיות
  8. שלום, איך אני מוסיף תאריך עברי קבוע בטופס בתוכנת Microsoft Access?!?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by elior021,

היי נכנס לי וירוס רציני למחשב שהרס לי את המקלדת וגם את הבוט שהייתי לוחץ A למשל היה יוצא AE4 > בנוסף הוירוס הוריד לי את התוכנות שרצות בהפעלה כמו ESET הרצתי COMBOFIX היא פתרה את רוב הבעיות חוץ מזה שאני לא רואה את ESET ועוד הרבה תוכנות ב MSCONFIG גם שאני מתקין תוכנה חדשה אני לא רואה אותה ב msconfig >stratup יש לי וינדוס 7 לידע כללי תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Guy King,

אני מכין שער לעבודה שאני מגיש מחר בבוקר ואני רוצה לשים תמונה בשער, אבל שתהיה מאוחרה כצללית, שתהיה מאחורי הטקסט ושהצבעים שלה יהיו חלשים. איך ניתן לעשות זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  11. Started by hezi60,

שלום , אני מנסה לשדרג את האתר שלי ואני עובד לשם כך עם תוכנה Microsoft Office Publisher 2007 יש דבר שאני לא מצליח לעשות , אני רוצה להוסיף תמונות לגלריה וכשאני ילחץ על תמונה הסמן יהפוך לזכוכית מגדלת והתמונה תתפרס בעמוד חדש מוגדלת , כיצד עושים זאת , אני אשמח לדעת אם אפשר לעשות את זה בתוכנה שאני עובד איתה, אם לא,אז בדרך אחרת תודה חזי

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  12. שלום, אני רוצה להכין סרט הדרכה בנושא מסוים ולהעלות ליוטיוב. הייתי רוצה לדעת איך אפשר, אם ארצה, להוסיף תמונה או לוגו שיופיעו על גבי הסרטון בצד לכל אורך הסרטון. (לא מצאתי בגוגל...) אם מישהו יודע איך אפשר להפוך את הלוגו ללינק, שזה בטח יהיה השלב הבא - גם על זה אשמח לשמוע. תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by gshhar,

איך אני מגדיר שהתוכנה תפתח תרגום של סרט מסויים אוטומטי ב-MV2Player?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by SAOD,

מישהו יודע איך אני מוסיף כתוביות ל-VCD? יש לי 4 תיקיות EXT MPEGAV SEGMENT VCD, או שאולי צריך לעשות תיקייה שונה?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by black colt,

אוקי לאחר שעזרתם לי לגבי דיסקים הורדות וכו' והוכחתם שאתם תותחים עכשיו אני צריך עזרה בקשר לתרגום נגיד והורדתי סרט מהביטרנט עכשיו איך אני מצרף לו תירגום איזה תוכנה הכי מומלצת מבחינת קלה לתיפעול לא צריך אפקטים מיוחדים רק תירגום מדויק ותוכנה קלה לתיפעול תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by yotamoo,

קודם כל אני אבהיר שיש לי עותק חוקי לחלוטין של 'אפקט הפרפר'! אם זה משנה.... בכל מקרה אני צריך לדעת אם זה אפשרי לעשות עותק חדש של הסרט עם תרגום, כלומר גם אם אפשר לצרוב את התרגום לדיסק החדש, האם זה אפשרי בכלל להוסיף אותי לתפריט של הסרט.... אני לא יודע אם כל העניין מעשי בכלל תעזרו לי בבקשה תודה..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by FatallChill,

איך מוסיפים תרגום לסרטים שאני צורב לDVD ? איזו תוכנה?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by shimronfio,

האם יש תוכנה כמו AVI RECOMP, שיכולה להוסיף כתוביות אך לקבצים של MKV?

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  19. הועבר לפורום תמיכה טכנית. נא למחוק.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  20. Started by bora-aa,

טוב אני אספר מהר.... יש לי C וD C: היה 140 GB TOTAL ו60 GB היה בשימוש D היה 20 GB TOTAL והוא היה מלא רציתי להוסיף לD עם 20GB עשיתי עם התוכנה Paragon Partition Manager הוא עשה ריסט וזה לקח הרבהזמן בDOS עם המסך הכחול שהוא עושה,בטעות לחצתי ESC אז המחשב עשה ריסט ולא רשם שום הודעה שגיאה.... ועכשיו תראו את חלון של התוכנה http://www.2send.us/uploads/821502dd94.JPG עכשיו אני לא יכול להכנס D במחשב שלי, תראו מה כתוב שם. בקיצר אני מיואש ואני לא יודע מה לעשות מאיפה ואיך..... ומסקנה:אף פעם לא ראית תתוכנה הזאת,אל תנסו נסיונות על המחשב שלכם( ניסתי להוסיף בקשר לפירמוט)

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  21. שלום. אני משתמש בpowerpoint של office2003 עכשיו עשיתי כמה מצגות ושילבתי קבצי מוזיקה.. כולם עובדים חוץ מקובץ אחד שהמצגת עולה הוא לא משמיע אותו לעומת זאת בwinamp שמנסים לשמוע את השיר סתם ככה הוא משמיע.. מה צריך לעשות...? אני חייב את זה ממש דחוף! (זה לאירוע)

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  22. עם יציאת העדכון האחרון לפיירפוקס 2 (2.0.0.19) מוזילה מפסיקה לתמוך בו, מעכשיו אם יתגלו חורי אבטחה, באגים וכו', הם לא יתוקנו יותר. לפיירפוקס 2 היו חיים ארוכים מאוד, הארוכים ביותר מבין גרסאות הפיירפוקס, שנתיים וחודשיים מיציאת גרסאת 2.0 עד לגרסאת 2.0.0.19 (OCT 2006 -DEC 2008) כולם מתבקשים לשדרג לפיירפוקס 3 מכאן: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html או לפיירפוקס 3.1 בטא: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html כל ההגדרות, מועדפים והתוספים ישארו.

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  23. אני מנסה להוסיף באופן קבוע לסרט כתוביות, דרך התוכנה AVI recomp אבל יוצא לי ג'יבריש לצערי, מישהו נתקל בבעיה הזאת? או יודע את הפתרון לזה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. תיודעים, כשאתם מקלידים נגיד yn וכבר גלשתם לynet (נגיד) אז הכתובת המלאה מופיעה לכם מלמטה. אז לי אין את זה, ואין לי שמץ של מושג למה. איך מדליקים את זה? (יש לי Firefox 2 אם זה משנה)

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by YAELCA,

שלום, בעת רשימת מסמך ב WORD 97 מופיע בחלק קטן של המילים,הסימן X במקום אחת האותיות במילה. לאחר מחיקת ה X שב וחוזר הסימן, וכך לא ניתן לבצע למעשה הדפסה תקינה. כאשר העליתי את המסמך במחשב אחר בתקליטון, הבעיה נפתרה. שאלותיי הם: 1) האם מודבר בתקלה ב WORD או בתקלת מחשב פנימית כללית? 2) כיצד ניתן לפתרון? אודה מאוד לתשובתכם, תודה יעל

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.