תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש תוכנה כלשהי שמסוגלת לצרוב ללא Windows שיכולה לעבוד ישר מדיסק BOOT או משהו כזה...? ז"א דרך ה-DOS, אם כן - מאיזה אתר אפשר להוריד אותה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו מכיר אולי תוכנה שמקליטה את כל מה שמתרחש על גבי שולחן העבודה כלומר אני אזוז עם העכר והיא תקליט את כל פעולותיי. זה נועד על מנת ליצור מדריך מפורט לאחת התוכנות שאני עובד איתן. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
-
אני כרגע משתמש בAD-aware 6 ודואג לעדכן אותה כל הזמן,וגם לסרוק. אבל יש הגורסים שהיא לא הכי טובה,ויש טובות ממנה. יש המלצות??? (מה שכן התוכנה הנ"ל דווקא לדעתי לא משהו,כי כל מה שאני מסיר חוזר תוך Reset אחד...לרוב...מוזר)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכל התחיל בזה שפתאום המחשב שלי לפני שבוע התחיל לעשות בעיות, פתחתי את המחשב פתאום קבלתי מסך כחול כזה שסופר איזה 90 שניות משהו כזה... ואם אני לוחץ enter אז זה מדלג על זה אם אני לא לוחץ enter אני צריך לחכות את כל הזמן הזה... בכל מקרה משומה אתמול-שלשום זה הפסיק אבל עכשיו שאני רוצה לסגור את המחשב אני יכול רק מהכפתור על הכונן מכיוון שדרך ההתחל -> כיבוי זה פשוט עושה לו ריסט לא יודע מה נסגר עם המחשב... תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
התקנתי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני לוחץ קליק ימני על סל המיחזור מופיעה לי האופיצה הזאת:" Empty Norton Protected Files" מה זה אומר בדיוק? איזה קבצים מוגנים אני מוחק בדיוק והאם זה יכול ליפגוע במשהו המערכת שלי? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שאני מפעיל ת EMULE יש מסך כחול אחרי כמה דקות זה הקוד שלו 0x0000008e(oxcoooooo5,0x8181a0ec,0xedba1920,0x00000000) 1 לא לתת יחס לספרה 1 זה כדי לישר תסוגריים תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מאיפה אפשר להוריד עידכונים לתוכנות של מיקרושייט בלי שהוא יוריד לי את ה Setup Link ויתקין על דעת עצמו את העידכון...נמאס :AR15:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט את המחשב היום, ויש לי הרבה מאוד אתרים במועדפים שבפיירפוקס. האם יש קובץ שבו שמורים כל האתרים המועדפים שלי ואני אוכל להעביר אותו לדפדפן אחרי הפירמוט?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה המסך פשוט קופץ בחלקים מסוימים שלו במיוחד בגלישה בויסטה בחלק התחתון שלו, אני רוצה לראות אם הבעיה היא במסך או בויסטא. מישהו מכיר תוכנה כזו (רצוי חינמית)?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בדפדפן מקסטון, הכל טוב ויפה עד שאני יוצא מאתר מסויים והדפדפן פשוט נתקע המון פעמים. אותו דבר בתוכנה כמו אימיול, בזמן עלייתה הוא טוען שעה ואחרי שנכנס נתקע. לא בדקתי או לא נתקלתי בעוד תוכנות ויישומים, פשוט שני אלה בקבע עושים לי צרות. רציתי לדעת ממה נובעת הבעיה, איך אפשר לבדוק או לתקן את זה? זה מעיק.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי את האנטי וירוס של קספרסקי והוא אומר לי שהוא גילה מזיקים ויש לי שני אפשריות דיסקרייד ונטורלייז מה כל אחת אומרת ומה מומלת ללחוץ בבקשה זה דחוף לי
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי בתיקייה של EMULE,בתוך תיקיית TEMP קבצים,שנקראים MET ו PART,עכשיו קבצי ה PART לוקחים כל אחד איזה 600-700MB וכאלה יש לי יותר מעשר! יש לי איזה 8-9GB תפוס על ידם! מה זה?זה הדברים שנמצאים בהורדות או מה?האם אני יכול למחוק אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מצלמת רשת של חברת LG דגם:lpc-uc35 אני צריך דריבר שיתאים לוינדוס xp ... חיפשתי בכל מקום ואין אפילו דריברון קטן באופק! תודה רבה למוצאי הדריבר!!
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאנשים אמרו שהוא טרויין מוצפן. בנתיים שום תוכנה לא עלתה על זה.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להמרת קבציי וידאו! (יש המון תוכנות שאני מכיר והמון לא עובדות משהו)
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
כל פעם שאני מזיז מודל כלשהו אז זה הופך אותו ל WIRE FRAME בזמן ההזזה וגם לפעמים שאני לוחץ עליו זה הופך אותו לכזה ניסתי לעשות ריסט לתוכנה עשיתי ריסט גם למחשב ולא עזר כלום מישה יודע איך מסדרים?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה שישמעו בשני הרמקולים אותו דבר (אל תשאלו למה) עכשיו כל קבצי המוזיקה שלי הם בסטריאו. איך אני מגדיר לWINAMP לנגן אותם במונו מבלי לשנות את הקובץ תודה מראש טומי
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה דעתכם על העיצוב הבא עבור לוגו לאתר חיפוש דירות חדשות, ובמידה ואהבתם איזו תמונה נראית לכם הכי מוצלחת? http://www.guru.co.il/stuff/logo01/
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, שמעו יש לי כרטיס טלויזיה ובאה איתו תוכנה שנותנת להקליט רק בפורמט DVD שזה תופס מלא מקום (4 ג'יגה לשעתיים בערך) כמובן שהאיכות מעולה אבל אני מעוניין בתוכנה שתיתן לי אפשרות להקליט עם קודקים כמו DIVX או XVID כדי שמה שאני מקליט לא יקח יותר מידי מקום במחשב. התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס: InterVideo WinDVR 3 אגב ערכתי חיפוש בGOOGLE (אני לא עצלן...) וזה מצא מלא תוכנות, ניסיתי כמה מהן וזה לא היה משהו :-\ אז אני באמת מקווה שמישהו פה יכול להמליץ על איזה תוכנה טובה ללכידת וידאו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש למישהו מושג איפה (לא בטוח איך להסביר את זה) נשמרים התמונות\פרצופים שאני שומר מהשיחה במסנג'ר (Add)? יאיר.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר V3X ואני מצליח להעביר את הסרטון מהפלא' למחשב אבל אני לא מצליח לצרוב את הסרטון לדיסק, ניסתי את כל הפורמטים ולא עובד ושאני עושה all file הוא אומר שהפורמט לא טוב, מישהו יודע על איזו דרך לצרוב לדיסק זה סרטונים חשובים.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
1)מה יותר עדיף להשיתמש בנורטון אנטי וירוס 2005 של סימנטק או ב Mcafee 2005 ?? 2)ועוד דבר קטן יש תוכנה שאני יכול לינהול תיקייה עם סיסמא ??
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-