עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by H.I.V,

היי היום הנורטון אומר לי שיש לי וירוס שנקרא Backdoor blarul והוא בא מהאוברנט ועכשיו אני לא יכול לפתוח את האוברנט יותר אפילו שהתקנתי אותו מחדש מישהו שמע עליו ויודע מה הוא עושה?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  2. התייאשתי מלמצוא אנטי וירוס לדוס בלי חיבור לאינטרנט , אז לקחתי את ההרדיסק לחבר וסרקנו אותו עם נורטון 2002 מעודכן וזה לא מצא אף וירוס ... ??? ??? והמחשב עדיין מתריע על וירוס כל פעם שאני מריץ אותו , האנטי וירוס הוא Pc chilling של Trend chip אני בכלל לא ידעתי שהוא מותקן .... יכול להיות שיש לי BOOT VIRUS :'( :'( ואם כן איך אפשר להסיר אותו ? יש לי לוח אם ASUS CUV4X ....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by prigat_a,

מדובר על הוירוס ששולח לך קובץ זיפ או ראר אני לא זוכר, וכתוב Wanta see my new picture before i post e ומשפטים דומים יש איזה משהו שיכול למחוק מחשב שכבר נגוע? תודה

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by omri_ro,

יש לי קובץ TXT שהוא בעצם רשימה של אלפי קבצים(כל אחד בשורה נפרדת), אני מעוניין להוסיף מילה מסוימת (כל פעם אותה מילה)בין כל שתי שורות. יש איזה עורך טקסט עם האופציה הזו?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by holly man,

שבוע טוב לכולם יש תוכניות שנמצאות בהוספה הסרה של תוכניות ז"א שאתם נכנסים ללוח בקרה ומשם להוספה הסרה של תוכניות אז ככה: יש שם מלא תוכניות השאלה היא כזאת: האם ניתן לשנות את שם התוכניות? ז"א שאם שם התוכנית היא incredimai xe האם ניתן לשנות שם זה לשם אחר xxxxxx אם ניתן איך עושים את זה תודה לכולם ושבוע טוב ואחלה!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  6. Started by omri_ro,

כשאני מוסיף תרגום לסרט בעזרת TEXTSUB אז אני מגדיר לו STLE מסוים (צבע,פונט וגובה מהשורה התחתונה ביותר) והכל סבבה. אבל הוא לא שומר את ההגדרות ואז כל פעם צריך להגדיר את זה מחדש, איך אפשר לשמור את ההגדרות? ואגב גם בFILTERים אחרים הוא לא שומר את ההגדרות

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Ziv_Sh,

רציתי להתייעץ עם חברי הפורום, אני מכיר את אקליפס מג'אווה, בין הIDE הכי טובים שיצא לי לעבוד איתם. הבעיה היא כזאת - יש להם חבילה של C\C++ אך בשביל לגרום לה לעבוד כמו שצריך אתה צריך לעבור כל כך הרבה הגדרות וגם אז לא בטוח שתצליח. אותו דבר עם PyDev, הרחבה לפייתון של אקליפס. אפילו לאחר שמתקינים SDK של ווינדוס או mingw וכו', עדיין הדברים לא מסתדרים. האם מישהו יכול להסביר למה הדברים כל כך מסובכים? אמנם תוכנה חינמית, אבל זה לא יאומן שדרושה כל כך הרבה התעסקות בשביל תכנית hello world מסכנה. האם יש אור בקצה המנהרה בעניין הפשטת העניין?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by Thant,

שלום, ברשותי sony vegas 9 64bit על גבי חלונות 7 64bit. ברצוני לשמור סרטים בצורה מכווצת יותר ממה שהcodecs שבאים עם התוכנה מאפשרים. חשבתי אולי על xvid או משהו בסגנון. ניסיתי להתקין גרסא ניסיונית של ffdshow ב64bit אך זה לא עבד לי. מישהו מכיר חבילת codecs טובה ב64bit או פתרון אחר לבעיה? או במקביל המלצה על תוכנה (רצוי חינמית) שאפשר להמיר ולכווץ איתה סרטוני WMV או MP4 שאני יוצר בתוכנה בלי לאבד מאיכות הסרטון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by uriya,

מישהו כאן יודע איך אני משנה או מוסיף או כל דבר בהקשר לmodים של אימיול?, ראיתי פה המלצה לאיזה מוד טוב וחיפשתי אותו אבל אני לא יודע מה לעשות איתו בדיוק?, להעתיק אותו לאימיול לתוך התיקיות? כי אין קובץ התקנה ד"א הmod המדובר הוא sivka תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. Started by omri_ro,

אני רוצה להוסיף את הLINK של "כתוביות בתהליך" מהאתר TOREC בתור LIVE BOOKMARK בFF (כמו שהם עשו בסרגל כלים שלהם, רק שאני לא רוטצה את כל הסרגל כלים) שמתי כבר מזמן את הRSS שלהם (http://www.torec.net/rss.asp) איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  11. Started by Omrister,

שלום לכולם, אחרי הרבה חיפושים בגוגל ובפורומים באתר טרם הצלחתי למצוא תשובה- אשמח לעזרתכם. אני מחפש קוד/ שירות/ תוכנה בעזרתה אוכל להוסיף סימן מים קבוע (סמל של החברה) בתצוגת הוינדוס מעל כל החלונות האחרים כל שתמיד יופיע במיקום מסוים במחשב. תודה מראש לעוזרים! ושבת שלום עומרי

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by FatherBoard,

איך אפשר להוסיף אובייקטים לברייס 5? כשעושים IMPORT אז זה מאפשר להוסיף רק אובייקטים עם סיומות משונות - אבל איך\איפה אפשר ליצור כאלה אובייקטים?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by FresH-MeaT,

יש לי windows live mail שבו אני משתמש בשביל האימייל של הספק לי שבו אני תמיד משתמש.. בנוסף לאימייל הזה אני משתמש בעוד 2 אימיילים רגילים אחד של נענע ועוד אחד של mail.ru איך אני יכול להוסיף לתוכנה הזאת שזה יבדוק לי גם את שני האימיילים השניים?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by moshiko69,

רציתי לדעת איך גורמים להאפקטים של התוכנה Fx Effects Video Canopus להופיע בפריימיר פרו 2?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by reem,

אני רוצה להוסיף גי'גה בייט לכונן c מכונן d כי אין לי שם מקום ובכונן d יש לי עוד 20 גי'גה פנוי איך אני עושה את זה ?????

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by shaygutman,

כיצד מוסיפים דרייבר של כרטיס רשת לGHOST BOOT DISK תודה מראש לעונים שי

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  17. Started by xTz,

אהלן אני בונה image של Win XP SP2 ואני יודע שיש אפשרות להכניס לשם גם דרייברים שהחומרה שלהם לא נמצאת כרגע אצלי במחשב [כדי שהimage יתאים גם למחשבים אחרים עם חומרה טיפה שונה] איך ניתן לעשות זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by Shto,

ערב טוב חברים. אני מנסה ליצור היפר קישור לתמונה שעיצבתי בפוטושופ, כלומר... תמונה שאני שם בכל דף אינטרנט/פורום וברגע שלוחצים על התמונה זה מעביר לאתר מסויים. מהידע האישי שלי וחיפוש ברחבי האינטרנט, מה שמצאתי זה עבודה עם ה Slice Tool. עשיתי את כל השלבים וזה כן עשה לי קישור לתמונה, הבעיה שזה יוצר שני קבצים, אחד קובץ HTML והשני תמונה. הקישור נמצא בקובץ ה HTML ולא בתמונה, האם יש דרך אחרת לעשות קישור לתמונה אבל בקובץ אחד ללא הקובץ השני של ה HTML? לצערי ישנם פורומים שלא דוגלים בפורמט HTML, לכן אני צריך שהתמונה תהיה בפורמט תמונה רגילה JPG/PNG וכדומה... אבל עם אפשרות של קישור בתוכה (בעת לחיצה). אשמח לשמוע הצעות כיצד ניתן לבצע את זה. תודה מראש, זיו.

• 2 תגובות
    • 10.1k צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

שלום יש לי שתי חתימות זהות בגודל רק שאחת מסוג קובץ JPEG עם רקע לבן, והשני מסוג PNG ורקע שקוף. מתי שאני מוסיף את שתיהן לוורד (ואני חוזר על כך שהן בדיוק באותו גודל) הJPEG שומר על הגודל שלו והPNG נהיה גדול יותר. מה הפיתרון? (חוץ מלהקטין כל פעם את החתימה לגודל המקורי)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by NIR_R,

היי פירמטתי את המחשב ואני רוצה להחזיר את כל הטורנטים שהיו לי לתוכנה.. את הטורנטים עצמם אין לי, אבל יש לי את כל ההורדות על המחשב. יש אפשרות להכניס את כל הטורנטים ביחד? במקום להוסיף אחד אחד. תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  21. בוקר טוב, זה היה הפורום שהתאים ביותר אז פתחתי את הת'ראד פה... השאלה בכותרת, האם דבר כזה אפשרי? ניסיתי TMPEnc, ניסתי AVIRECOMP, בשניהן מאבדים הרבה מאוד מהאיכות. איך אני יכול להדביק כתוביות על קובץ AVI בלי לאבד מהאיכות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by zxcvbnm,

איך מווסיפים כתוביות בעברית לDVD-R שאני מוריד מהאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by hal,

האם אפשר? ואם כן איך? תודה.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by overload,

שלו את זה בעבר, כמה פעמים, אבל אף פעם לא היתה פה תשובה. אז אני ישאל שוב, אולי יתמזל מזלי איך מוסיפים כתוביות לסרט בפורמט DVD שנמצא על המחשב? מצאתי בכל הרשת רק מדריך אחד (שמופיעה בהרבה אתרים בגרסאות שונות) אבל הוא ממש מסובך ודורש איזה 5 תוכנות שונות והוא מבר על הכנסת כתוביות לDVD על דיסק, ובכל מקרה לא הבנתי אותו. אני רוצה לדעת איך להכניס כתוביות (נגיד בפורמט SRT, ) לסרט DVD שיש לי על המחשב כבר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by elad-r,

שלום קניתי dvd קורא divx/xvid אבל הוא לא קורא כתוביות (הוא של Prosound דגם 9000st)... לפחות נראה לי שהוא לא, תקנו אותי אם אני טועה אז אני צריך להוסיף לקובץ avi כתוביות ואז לצרוב הבעיה שניסיתי בכל מיני דרכים להוסיף כתוביות לצמיתות עם התוכנה virtual dub (מכל מיני מדריכים שמצאתי ב- lionetwork) אבל כל הדרכים האלה ארוכות ומסובכות... זה בדיוק כמו להפוך את הסרט ל- vcd... לוקח לתוכנה בערך שעה לשמור את ה- avi החדש וגם הוא יוצא בערך בגודל של ג'יגה וחצי זאת אומרת 2 דיסקים במקום דיסק אחד כמו הסרט המקורי... זה נראה לי די טיפשי לעשות את כל זה רק בשביל להוסיף כתוביות אין איזשהי דרך נורמלית וקצרה להוסיף כתוביות לצמיתות? תוכנה אחרת או פשוט דרך אחרת שתעשה את זה שווה לצרוב את הסרט כ- avi ול…

• 1 תגובה
    • 6.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.