עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Djx,

חבר שלח לי לינק לסרט ושם כתוב שזה KVCD מה זה? ומה ההבדל?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by nokobik,

יש אפשרות להגדיר ב-MAXTHON משהו שנקרא ALIAS, אפשר לשמור שמות מקוצרים לאתרים, כך שלדוגמא, www.ynet.co.il יהיה קיצור y וכו' אפשרי ב-FIREFOX? שאלה נוספת היא אם אפשר לשנות את השיוך של CTRL+ENTER או שאר הקומבנציות שישלימו לסיומות אחרות? לדוגמא במקום ש-CTRL+SHIFT+ENTER ישלים את ynet ל-www.ynet.org אז שישלים אותו ל-www.ynet.co.il. תודה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by DisinfectedDuck,

בתוכנה הזאת אפשר למצוא כמעט הכל והמוזיקה שאני מוריד היא די נדירה.. אבל להוריד.. זה כבר משהו אחר. אני על WAITING שעות.. לא מוריד כלום. יש איזה משהו שאני מפספס פה? למה כולם מתלהבים מהתוכנה הזאת? קובץ אחד מסכן לא הצלחתי להוריד.. יש איזה משהו שמשפר את זה איכשהו?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by EviLeader,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו שמע על התוכנה שכתובה לעיל.. אם כן, אני ישמח אם יסביר לי בדיוק מה היא עושה (מוסיפה אפקטים לPREMIERE אני מבין.. השאלה איך בדיוק ועד כמה הם טובים) אז... המוצר הזה שווה ומה בדיוק הוא ייתן לי? תודה, תומר

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. מישהו יודע מה זה? כי כל פעם שאני נכנס לאתר זה מראה לי את זה ואני לא יודע איך להיפתר מזה וזה ממש מעצבן! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  6. אז ככה המחשב עולה והכל עושה תצלילים של המערכת הפעלה והכל אבל אז משתתק אין קול ובמדיה פלייר הוא רושם שיש בעייה .. נכנסתי להגדרות צילילם לא מופיעה שם בחירה של התקן . הבעייה חוזרת על עצמה גם כאשר אני מחבר כרטיס חיצוני ומתקין דרייברים, הוא עולה עושה תצליל של המחשב שעולה ואחר כך משתתק ומראה אותה בעייה.. אין לי מושג איפה לעשים את זה אפשר בבקשה להעביר את זה עם לא קשור לפה לפורום המתאים תודה מראש AMIT_R

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by O.G.D 2k5,

מישהו מכיר תוכנה להקלטת סאונד בפורמט WAV או MP3 ממיקרופון או מהמחשב עצמו חוץ מהמקליט של וינדוס????

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by idanm19,

שלום לכולם ! האם מישהו מכיר אתר המספק שירותי דואל בחינם נוסף מלבד HOTMAIL.COM שמאפשר למשוך/לשלוח דואל דרך תוכנה (לדוגמה אוטלוק) ? בשבוע האחרון אני מקבל ספאם בקצב של הודעה לדקה (לא הגזמה!!) למייל שזה בלתי נסבל, ושום סינון ספאם לא עזר.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  9. שלום אני יודע שיש דרך לגבות מחשב כמו שהוא לIMAGE FILE ואז לעשות לו RESTORE לאותו מצב בדיוק ע"י תוכנות כמו GHOST. רציתי לדעת אם יש דרך לעשות IMAGE למחשב כלשהו ולעשות RESTORE למחשבים אחרים עם אותו IMAGE שהם יהיה בדיוק אותון מחשב שממנו יצרתי את הIMAGE גם אם למחשבים יש נתונים שונים ומחיצות שונות. יש דבר כזה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. בפורמט MP3 ולשמור אותו באותו פורמט? תודה לעוזרים! חג פסח כשר ושמח לכולם!

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by avigdo,

שלום לכולם, תקף אותי סוס טרויאני שמציג לי מדי פעם הודעות של IE עם הצעות שונות של תרופות ושל המלצות לאנטי וירוס. שמתי לב שאחת התוכנות שרצות ברקע ב processes היא popuper.exe מחקתי אותה ב safemode. לא האדאוויר ולא נורטון 2005 גילו אותה. בעת העלאת המחשב אני מקבל מסך כחול עם הודעת fatal-error על איזה סוס טרויאני: Error caused by Trojan-Spy.HTML.Smithfraud.c אודה על עזרתכם.

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  12. שלום לכולם. לחבר שלי יש אייפוד והוא מעוניין להעביר אליו מוזיקה (מן הסתם..) , אבל אין לו במחשב SP2 ולכן הוא לא יכול להתקין אייטיונס. האם יש דרך להעביר מוזיקה לאייפוד ללא אייטיונס? אולי יש תוכנה אחרת? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 00000,

אני רוצה לראות את ההבל בין צילום של MINI DV ביתי למצלמה מקצועית, למישהו יש הדגמה?

14. Started by ronitav,

היי אני רוצה להעביר את האאוטלוק אקספרס שלי מהמחשב הישן למחשב החדש עם כל מה שנמצא שם כיצד אני עושה זאת בהנחה שהדיסק הישן מחובר למחשב החדש לצורך ההעברה תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. Started by yuvalkob,

היי איך אני יכול לפתוח בחינם תחנת רדיו באינטרנט? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. ניסיתי לצרוב DATA לתקליטור DVD-RW כ-MULTISESSION וכל עוד התקליטור נקרא בכונן הצורב אין בעיה לקרוא את כל מה שנצרב בשלבים השונים. הבעיה היא שאופציית ה-Finalize DVD שבנרו 6.6 (לא הדמו) לא מאופשרת משום מה (באפור) כמו גם ה-Write Method. מישהו יכול לומר מדוע ומה ניתן לעשות? ד"א, אני מניח שגם אם אוכל לעשות Finalize ל-DVD-RW עדיין אוכל למחוק את כל מה שעליו בדומה ל-CD-RW, נכון? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by [NOS],

טעות

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by טל הלמן,

אני חיברתי את המיקרופון שלי למחשב , מיקרופון פשוט שאני אוכל להקליט דברים ולדבר עם חברים אבל המיקרופון לא עובד. זה מסמן לי שהמיקרופון התחבר והוא חובר נכון אבל אני לא מצליח בשום מקום להקליט או לדבר... עשיתי בדיקה מלא פעמים כיביתי את המחשב וזה לא עובד... מה לעשות ? ((מיקרופון חדש שעכשיו קניתי)) תודה [:

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  19. הינה התמונה http://img237.imageshack.us/img237/1113/20933739fb6.jpg

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את התוכנה ואני רוצה להקים שרת ftp איזה כתובת ip אני יכול לתת לו?!

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  21. Started by tphss,

מדובר על WINDOWS 2000 PRO. לא לגעת בתוכנה הזאת, הייתה לי את גרסת PRO ואת ניקוי הREGISTERY היא עשתה בסדר, וגם את הניקוי של הTEMP וCACHE של האינטרנט, אפילו הPOPUP BLOCKER עבד סביר ביותר. אחרי זה, ניקוי של קבצים שכביכול "לא צריכים" "טפילים" או קבצי TMP\TEMP אחרי הפעולה הזאת של מחיקות ואיחוי שבא ביחד, פשוט זה דפק את כל הDIRECTORIES לזיכרון ולVIRTUAL MEMORY כי זה מחק קבצי MEMORY DUMP נחוצים, ועוד כל מיני. למזלי ניסיתי לתקן עם RECOVERY של כל הקבצים שזה מחק וסידור, שזה גם, פעל רק דרך SAFE MODE כי רגיל הWIN לא עלה. תאמינו לי מזל, תוכנה עם טעות בסיסית. תאמינו לי עדיף תוכנות קטנות שדואגות רק למשהו מסויים כמו תוכנות ניהול REGISTERY ומציאת SPYWARES... (או לבד, ממליץ לא להתעסק אם לא …

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by ofer1928,

יש לי 2 תוכנות עריכה על המחשב שלי: יש לי ULEAD VIDEOSTUDIO 11 וגם את PREMIUN ואני מעוניין להתחיל לערוך סרטי וידאו שונים, האם 2 התוכנות האלה יחדיו אמורות להספיק לי? ואם מישהו מכיר אותן קצת, מה התוכן שלהן?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  23. אני רוצה לראות איך המחשב שלי מתחמם במעמץ האם יש תוכנה שמעבידה את המעבד כדי לגרום לו להתחמם?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  24. אני מנסה להתקין את הדרייבר בשביל ה USB2 שבלוח בעזרת הדיסק שקיבלתי. אבל כשאני לוחץ בתפריט על "USB 2.0 DRIVER" הוא פותח לי דף HTML שבו כתוב: אלה הוראות להתקנה לאנשים שאין SP1, המערכת הפעלה שלי היא HOME EDITION בעברית שכוללת בתוכה SP1, אבל אני עדכנתי את המחשב ל SP2 לפי החוברת של הלוח כתוב שבעלי WIN XP/2000 צריכים להוריד את ערכת השירות המעודכנת ביותר מהאתר של מייקרוסופט. כשאני עושה לפי ההוראות שכתובות למעלה (בלי החלק של ההורדת SP1) מופיעה לי הודעה שאומרת שזה לא מוצא גרסה יותר מעודכנת ממה שיש כרגע. הסתכלתי באוורסט ואני רואה שרק אחד מבין כולם הוא USB 2. אז מה קורה פה? מותקן לי USB 2 או לא? אם לא אז איך מתקינים? תודה רבה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by lior@s,

תודה!

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.