תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
FlashMX ו Photoshop7 לא נותנים לי לכתוב בעיברית הם הופכים את הכתב.. אז אני צריך תוכנה שהופכת ואז מעתיקים ממנה את הטקסט ההפוך לתוכנה הגרפית ואז זה בסדר.. תודה למי שעוזר לי
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
NAV2002 מתריע בפני שקיימים על המחשב שלי 2-3 קבצים שונים שנגועים ב"תולעת" W32.Klez.H@mm . כל הקבצים הנ"ל נמצאים בספרייה : C:\Documents and Settings\All Users\Documents\ כמובן שהתוכנה מנסה להסירם, לא מצליחה ואז מונעת את הגישה לקבצים. המערכת אגב, WIN XP. אני מנסה לגשת למיקום הנ"ל בעצמי, אבל לא מוצא את הספרייה "Documents". : כמובן שביטלתי את אפשרות ה-HIDDEN של הקבצים והספריות כדי שאראה את הכל. אין ספרייה כזו !! מוזר מאד ! ??? עשיתי חיפוש סטנדרטי בכל המחשב, לפי שמות הקבצים אבל אף אחד מהם לא נמצא ! :-\ דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתה לי אחת חינמית ומאד טובה שכחתי את השם שלה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בשם mplayer התוכנה מגיעה ללא התקנה אלא בקובץ ZIP למזלי הרע פרסתי אותה ל דיסק שאני מפרמט אותו כמעט כל יום כאשר העתקתי את תיקית התוכנה ל דיסק אחר לא מצליח לעלות יותר את הסירטון באופן אוטומתי מקבל הודעת שגיעה כי קובץ ה EXE לא נימצא למרות שהפנתי למיקום התיקיה החדשה העינין עובד רק אם אני מעתיק את התיקיה למקום המקורי בו הופעלה לראשונה אפילו אם אני דרך מקש ימני פותח באמצעות מפנה לתיקיה החדשה ומסמן תמיד לפתוח בתוכנה זאת אז מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי לוח אם דיי ישן S 478 הלוח הוצא ממחשב של אייבורי אין לי את הדרייבר של הכרטיס קול ואני לא מצליח למצוא אותו ברשת אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו הדגם המדוייק: v845dx
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
אהלן, אתר שאני משתמש בו באופן קבוע (trakt.tv) מאתמול בערב נטען לי בלי העיצוב, אני מקבל רק טקסט ותמונות בצד השמאלי של הדפדפן וזהו.. ניסיתי לרסט את המטמון של הדפדפן, למחוק עוגיות, לנסות בדפדפן אחר, לרסט את המחשב וגם את הראוטר ושום דבר לא עוזר. כשאני נכנס לאתר דרך הפלאפון (WIFI או סלולארי) האתר עולה כמו שצריך. איך אפשר לסדר זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש את החבילה שאמורה להיות לאפטר אפקטס Action Movie Essentials 2 שמגיעה בקבצי mov Pre keyed באפטר אפקטס כששמים את הקובץ הוא ישר מגיע עם רקע שקוף אבל בסוני ווגאס הוא עם רקע שחור וצריך לשים לו chroma key שלרוב לא טוב כמו המקורי. יש אפשרות שהוא ישר יגיע עם רקע שקוף? יש לי סוני ווגאס 9 ולחבר שלי אפטר אפקט CS3 אפשר אולי לרנדר קובץ עם רקע שקוף?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 גרסה של 64 ביט ויש לי שני אינטרהט אקספלורר אחד רגיל ואחד של 64 ביט וגרסה של 64 ביט אני לא מצליח לראות סרטונים ואני יודע שלא יצאה גרסה של flash plyer 64 bit אני בטוח שיש לזה פיתרון חייב להיות לזה פיתרון אולי יש איזשהו מוקדד שיכול לסדר את זה ולראות סרטונים בבקשה תעזרו לי אני חייב לנסות לפתור את זה בטוח שיש פיתרון צדדי לזה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש פונקציהה או דרך לצבוא באקסל את כל המספרים הכי גדולים/קטנים עבור כל עמודה בנפרד. (אבל לא לעבור ידנית עמודה עמודה....) תודה!
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
Textיש לי בעיה לפעמים שאני מוריד טראקים(לצערי אין לי עדיין אינטרנט מהיר אז אני צריך להפסיק לפעמים באמצע ההורדה) וכאשר אני מפסיק ומתנתק מהאינטרנט לפעמים כשאני חוזר שוב ורוצה להמשיך להוריד מאיפה שהפסתקתי פתאום כל מה שירד כבר נעלם וטראק מתחיל מההתחלה מ 0 % למישהו זה קורה גם? או שזו התוכנה שלי שדפוקה? ולמה זה קורה בכלל ומה צריך לעשות? כי זה מזה משגע אותי!!! :-\
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ועשיתי את זה כבר מלא פעמיים אבל עכשיו כל פעם שהוא כותב לי ללחוץ על מקש כלשהו בשביל לקרוא מהדיסק אז או שהמחשב נדלק מחדש או שמופיע הודעה עם כל מיני אותיות ומספרים אבל לא זאת עם הרקע הכחול וגם פעם אחת הוא כתב לי שאני צריך לפחות 7mb extended memory מה זה אומר? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, כשאני מנסה להתחילה תקנה קופצת הודעה ששואלת אם אני צריך גרסאת 64 ביט או 32 ביט, איך אני מברר איזה גרסאת EXCHANGE 2007 יש לי ?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום ברצוני ללמוד לבנות מקומות סגורים כגון תחנות רכבת תחתית, פנים חנויות/בניינים וכו' ורציתי לקבל מדריך או 2 שיסבירו לי את הבסיס לפחות שמשם אוכל להתקדם. המדיריכם צריכים להיות ל 3DS MAX. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני עובד עם FF ואני לא מצליח להיכנס לשום פאב, צריך תוסף כל שהוא, או שפשוט יש לי בעיה כלשהיא?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב חדש המבוסס על מעבד I3, לוח H55, כרטיס מסך HD 5670, זיכרון 2G DDR3 סט מקלדת ועכבר אלחוטי של TEAC, ומסך סמסונג 23' יש לי 2 חדרים צמודים בבית, בחדר אחד נמצא המחשב ובחדר השני אני מעוניין שגם שם תהיה אפשרות לגלוש ולשמוע שירים. עכשיו לשאלה: האם ישנה אפשרות לפצל מחשב 1 ל-2 שולחנות עבודה שונים ובנוסף שבכל חדר יהיה סט מקלדת ועכבר, מסך ו2 כרטיסי קול שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה? העביר כבל רק למסך ולשמע לחדר השני. במקום לקנות כרגע עוד מחשב? השימוש יהיה לגלישה ושירים. בתודה, אלירן
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דרייבר שהמחשב שלי יזהה את הסלולרי שלי שהוא: ES78 של מוטורולה. תודה.(יש לי חיבור USB שמתאים ורציתי לחבר אותו)
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
http://img450.imageshack.us/my.php?image=10zd1.jpg יש לי אנטיוירוס של נורטון 06 ואין לי שום פיירוול שחוסם את האימול הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי את הנורטון מישהו יודע מה הפיתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש כלי רציני וחינמי שאוכל לנפות סוף סוף את מה שלא צריך והחשוב ביותר אוכל לישלוט על סדר ההופעה - מה ראשון ומה שני בסרגל ה LINK באקספלורר מישהו מכיר כזו ? עבור IE7 ?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אז ככה אני מדליק ת'מחשב, לוקח לו פול זמן (אני מעריך משו כמו לפחות שעה) עד שהוא עובר ת'שלב של הטעינה של הווינדוס, ואז הוא מבקש בחלון מוזר כזה, שם משתמש וסיסמא (זה אדמיניסטרייטור, ואין סיסמא) אז אני לוחץ אנטר, הוא מגיב ב"טוען הגדרות משתמש" ואחרי איזה שעה גם הוא מציג ת'שגיאה הזאתי... חשוב לציין שהמחשב הוא נייד של לנובו, עבר פרמוט לא מזמן לווינדוס פרופשיונל, עבר התקנה של כל הדרייברים עבד תקין משך איזה חודש ופיתום באה השגיאה הזאת...:
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בעיה עם מחשב נישא של Dell עם נתונים חביבים-650Mhz 256mb קיבלתי את המחשב ללא כל מערכת הפעלה עליו, ניסיתי להתקין עליו ווינדוס XP home edition (חוקי!) וההתקנה לא צלחה, את כל הפעולות הראשוניות בדוס לא הייתה בעיה, אך ברגע שהוא הופעל מחדש והתחיל את ההתקנה הלא טקסטואלית (זו עם הממשק) הציג הודעת שגיאה שאומרת שהוא לא מוצא בדיסק קובץ בשם Asms נכנסתי לאתר של מיקרוסופט הסתכלתי בבעיות הנפוצות וראיתי את הבעיה שאני מדבר עליה, בעצם אני צריך להעתיק תקייה ע"י xcopy של דוס, מה שקרה, שלי אין win98 בבית, כך שהייתי חייב לקחת מחבר את תקליטון האתחול, אחרי שלקחתי את תקליטון האתחול לקחתי גם את כל הקבצים הנדרשים, באתי לנישא, ניסיתי להפעיל את xcopy והוא רושם שגרסאת הדוס לא מתאימה, למי…
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
התקנתי אצל החברה את הגירסא האחרונה של מסנג'ר ( (בטא) מס' v7.0.0425 ) במקביל התקנתי אותה גם אצלי במחשב. הבעיה היא כזאת, יש במסנג'ר כל מיני פיצ'רים שנוספו, בינהם משהו שנקרא "קריצות", אתה יכול לשלוח למי שמשוחח איתך מהין אנימציה שתוצג אצלו על המסך, אצלי זה עובד מעולה וכך אצל עוד מערכות שהותקן אצלהם אותה גירסא, אבל אצל החברה המסנג'ר נותן הודעה : אתה זקוק לגירסא חדשה יותר של מקרומדיה פלאש פלייר ונותן קישור של הורדה. גירסאת הפלאש שמותקנת היא האחרונה שיצאה, ניסיתי להסיר והלתקין את המסנג'ר, כנ"ל לגמי הפלאש פלייר אך ההודעה לא השתנתה, הכיוון הבא הוא להסיר את ה Flash מהשורש (גם אחרי שהסרתי בפעם הראשונה עדיין הופיעה לי ב"מנהל ההרחבות של IE) איך אני מסיר את ה Flash מבלי להשאיר שאריות? …
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
איך אני מראה נניח את כל מדינת ישראל וגם אגרום לתווית של טבריה להיראות בכל זאת למרות שאני לא קרוב אליה?</blockquote>
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לפני כשבוע מחשב נייד : IBM think pad T42 . העניין הוא שהדגם הזה מגיע עם 40GB של דיסק קשיח. המחשב מגיע עם חלונות מותקן ורוב התוכנות שקשורות לIBM מותקנות גם כן. למחשב יש פיצ'ר של RECOVRY, שזה מחליף באופן אפקטיבי את הפורמט. לאחר ביצוע הפעולה, המחשב אמור לחזור למצב ההתחלתי שבו קיבלתי אותו, לשם כך, "נידבתי" כ5GB של נפח, שאמורים להוות כונן נסתר ממנו יתבצע השחזור (לפחות כך הבנתי). הבעיה שלי מתחילה בכך ששמתי לב כי יש מספר תיקיות על המחשב שיש בהן (למשל) קבצי התקנה של כל מיני תוכנות שכבר מותקנות (תוכנות צריבה, NAV וכיוב') יתרה מכך, יש לי את תיקיית I386 שהיא תיקיית ההתקנה של חלונות, תיקייה עם דרייברים לכל ההתקנים על המחשב , ותיקייה עם עוד המון דברים שאין לי מושג …
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-