עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by djass,

יש לי כרטיס מסך FX5200 128 מחשב 32BIT!! עם הפשר שהדריבר יהיה בעיברית תודה ענקית לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  2. הנה אתר לדוגמא http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1270&CategoryID=343&Page=1 החומר כתוב אבל הוא חסום להעתקה אי אפשר לסמן אותו. האם יש תוכנה או plugin שפותח את זה?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by .nimiking.,

איך פותחים את הקובץ הזה? זה אמור להיות וידאו. ניסיתי עם DAEMON TOOLS ועם VLCPLAYER ולא הצלחתי. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  4. כמו שאר העבודות המצוירות שלי, זו נוצרה מתוך שעמום. מה מיוחד בה מול הקודמות אתם שואלים? ובכן החלטתי לא להכין דמות מצוירת עבור העבודה הזו, הכנסתי את עצמי כחלק מהבדיחה, ובנוסף שכללתי את העננים שלי! ;D קישור תגובות עושות לי רק טוב, אז תגיבו. 8)

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  5. היי חבר'ה, עריכה: אני מדבר על קבצי MPEG ו-AVI , ולא על סרטים בפורמט דיוידי. הבעיה שלי היא כזאת: קניתי נגן MP4 חדש של Archos, וחלק מהסרטים הוא לא מצליח לקרוא כי יש בעיות של מקודדים שבהם הוא לא תומך. ניסיתי כל מיני תוכנות שאמורות להסב את הקבצים ל DivX אבל לא הצלחתי. אני בסך הכל רוצה לדעת אם יש תוכנה שלוקחת כל סרט והופכת אותו ל Divx רגיל לחלוטין ללא שום קידוד נוסף. הדגם של הנגן שלי הוא Archos AV500 אם זה יעזור לכם. תודה, שי.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by naoriko,

יש לי חבר ויש לו אולפן הקלטות עכשיו הוא משתמש בתוכנה Cubes בשביל לערוך את ההקלטות ולשמוע אותן עכשיו יש חלק של הקלטות שהם ארוכים ואז כל התוכנה נתקעת היא בקושי זזה כאילו האי ממש כבדה על המחשב ובהקלטות יותר קצרות היא טסה עכשיו מה שרציתי לשאול זה האם אפשר לגרום למחשב שהתמקד רק בתוכנה הזאת וכל המשאבים שלו התמקדו בתוכנה ככה שהתוכנה תזוז מהר ואיך עושים את זה??? ישלו מחשב סוס 2 GB Ram HDD 300 GB+80 GB USB 3.06 ג'יגה הרץ בקיצור מחשב חזק והוא מפעיל רק את התוכנה הזאת במחשב

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by etzarfat1981,

שלום, מישהו יכו למהליץ על תוכנה טובה לניהול סיסמאות של חשבונות EMAIL וכן חשבונות אחרים לאו דווקא תוכנה ששומרת מספרים של כרטיסי אשראי אלא סיסמאות של כל מיני אתרים? תודה

8. Started by pssheba,

שלום, עם word 2007 שברשותי אני עובד 13 שנים ונוהג לסמן ולהוסיף לאינדקס מילות מפתח כדלקמן: 1. מסמן מילה 2. reference-> mark entry 3. בחלון Mark Index Entry לוחץ על לחצן mark. כאמור, פעולה זו עבדה במשך 13 שנה ללא הרף, כיום לא ! אחר שאני לוחץ mark הכל נתקע וב file manager שורת microsoft word רשומה באדום: not responding. הסרתי את ה word, הרצתי 2 אנטיוירוסים: 1. adwcleaner_8.0.7 2. hitmanpro_x64 התקנתי מחדש את office אך הוא בסורו: לא מקבל מילים לאינדקס ! ביליתי יום בחיפוש בגוגל והאפשרויות המותעות ע"י גוגל: הקובץ גדול מידי לא נכונות. במשך 13 השנים עם word 2007 עבדתי עם קבצים פי אלף יותר גדולים מהקבצים עימם הסתבכתי השבוע. אפשר יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by sagi88000,

שלום. יצרתי מצגת ב powerpoint. אני מעוניין לשדר אותה על מסך הטלוויזיה. אי אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה. לכן אני צריך תוכנה שמתאימה לזה. שתמיר לי את קובץ ה PPT לקובץ וידאו. הורדתי 2 תוכנות אך שתיהן יצרו לי את המצגת בלי השירים שהזנתי במצגת ב POWER POINT. הסיבה היא שצריך לקנות אותן וכל אחת מהן עולה מעל 60 דולר. לכן השאלה שלי היא האם מישהו יכול לתת לי הצעה או אפילו קישור לתוכנה חינמית שתוכל להמיר לי את המצגת לקובץ וידאו ושגם יקליט את השירים שבמצגת? תודה מראש, שגיא.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by yosibbb,

פירמטתי תמחשב ולא מצליח להוריד דרייברים אני צריך גם דרייבר לכרטיס מסך כי לא רואים טוב רזולוציה נמוכה הכרטיס שלי מובנה מספיק להוריד דרייברים כלליים או צריך דרייבר מיוחד לכרטיס מסך, אשמח אם תפנו אותי ישירות מהייכן להוריד הלוח אם שלי הוא intel ashland d845glad תודה

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  11. מה אני יכול לעשות שיעבוד? למה בWINDOWS MEDIA PLAYER הם עובדים לי יש לכם רעיון? אולי איזה פלאג? אני לא ממש חזק בזה.... בתודה אלי.

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by Armageddon1,

יש לי חשבון ב gmail תקין ועובד יופי טופי . אני מנסה להגדיר חשבון בMozilla Thunderbird והוא מזהה את החשבון והכל טוב פרט לבעיה אחת קטנה , הוא כותב שהסיסמה שלי אינה תואמת לזו שיש בחשבון של הgmail מה שלא יכול להיות . אני נכנסתי בעזרת הסיסמה לחשבון הג'ימאייל ולחשבון בגוגל בלי שום בעיה. מה קורה פה ??

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  13. אני מבצע ניסויי תאימות עם LibreOffice. ובתוכנת ה-Writer אני לא מוצא אופציה המקבילה ל-Wordart של Word באופיס. האם יש אופציה כזו ב-Writer? עוד משהו: LibreOffice לא קורא כהלכה Wordarts בקבצים שנוצרו ע"י אופיס (הוא מציג אותם, רק ללא תבנית המילוי אלא בצבע סטטי).

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by AiXC,

לא מזמן קניתי מחשב חדש והתחלתי לצפות בשיחרורי 720p/1080p ושמתי לב שבקטעים מסויימים יש נקודות שחורות כאלה, ככה זה אמור להיות או שזה בעיה בשיחרורים שאני מוריד (אני מוריד בעיקר שיחרורי סצינה אל שמתי לב שזה קיים גם בשיחרורי P2P) או אצלי במחשב/מסך?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  15. Started by Amit_11,

הבעיה שלי היא כזאת : לפני חודש בערך צצה לי בעיה באינטרנט אקספלורר . אני נכנס ליוטיוב או לכל אתר אחר שאמור להיות בו שמע :סרטונים וכו' ואני לא שומע כלום .. נכנסתי מהגוגל כרום וכן אני שומע .. מפה לשם בדקתי ונכנסתי למדריך הזה : http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2009/03/16/IE-encountered-a-problem.aspx לא כל הפעולות שלהם עובדות (דרך אגב סליחה על הפרסום , אם אסור אני אמחק אותו ) רק הפעולה של הגיבוי קבצי רגיסטרי וערכי היישום של האינטרנט אקספלורר עובד .. אני מגבה את הערכים בשולחן העבודה , מוחק אותם מהרגיסטרי ונכנס אליהם שוב מהגיבוי ומתקין מחדש אותם (כמו אתחול מחדש) ואחרי זה נכנס לאינטרנט אפשרויות ומאפס את ההגדרות של האינטרנט ואז זה עובד לי , הבעיה פה היא שזה עובד…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  16. שלום חבריא יש לי בעיה קטנה, יש לי NOD32 4. ראיתי מדריכים שלא עובדים לי כגון להוסיף את השורה http://eset.hy.cz/eset_upd/ ולצערי זה לא עזר כלל וכלל. וגם כאשר זנחתי את הדרך הזו וניסיתי שוב יוזר וסיסמא לא קרה דבר, נשארתי עם אייקון כתום במקום ירוק. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by roybar,

מה ההבסדל בין HTTP ל HTTPS ? אמרו לי לשנות את ההגדרות בפייסבוק באבטחה כדי שיהיה על HTTPS וככה הוא ייהה יותר מאובטח זה נכון ? ומה בדיוק הוא מאבטח יותר טוב?

18. Started by Spoke38,

לא ידעתי אם לשאול כאן או בפורום וינדוס, תודה בכל מקרה. קניתי מחשב חדש בשביל אמא, למייל ולסקייפ. התקנתי עליו XP 32 bit. כל פעם שאני מפעיל את המצלמה, אחרי מספר שניות המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וכל מה שנשאר לי זה לעשות ריסט. במפעיל אני מתכוון כאשר המצלמה מצלמת. זה קרה גם בצילום נסיון דרך איזה טסט של הווינדוס וגם בשיחה בסקייפ. הדבר המוזר הוא שנסיתי גם מצלמה אחרת ואותה הבעיה בדיוק. מן הסתם המחשב הוא הגורם לבעיה, אבל אני פשוט יוצא מדעתי ולא יודע מה. בdevice manager הכל תקין וכמו שאמרתי המחשב חדש. למישהו יש עצה מה לעשות חוץ מלפרמט ולהתקין הכל מחדש?? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  19. היי .. סרקתי דף ברזולוציה די גבוהה ויצא שכל הלבן בדף בהדפסה - בין המילים והגרפיקה יצאו טיפה אפור (עם נקודות אפורות) אולי בגלל דהייה של הדף או לכלוך ... כלומר גוון הדף היה קצת אפור לכן המדפסת ניסתה לעשות זאת ע"י הוספת הנקודות האפורות איך אני יכול להלבין את הרקע הלבן לגמרי בלי לפגוע הרבה בשאר הטקסט ... ?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by i.k,

מישהו יודע מתי יוצאת התוכנה 3dmark 2003 ומה כול הדבר הזה עם השעון מתחיל לרוץ לאחור?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  21. היי קהילה תוכלו בבבקשה לתת לי לינק לinternet explorer 5 כי יש לי win 98 בעברית ואני צריך גם explorer בעברית כרגע אני עובד עם 4 וזה ממש דפוק אז בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by 114508534,

התקנתי אותו והכרטיס שלי לא תומך בזה אז עכשיו איך שאני נגנס למשחק כל שהו זה נכנס ואחרי 2 היות זה יוצא ממנו

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  23. טוב אני כבר לא יודע מה לעשות, ניסיתי כל דבר אפשרי ואני לא מצליח! נתחיל עם רקע קטן: יש לי רמקולים 5.1 , כרטיס קול 5.1 של קריאייטיב הכל טוב ויפה, הכל גם מחובר כמובן ב 5.1 ואני שומע את המחשב ב 5.1 (סידרתי את זה בהגדרות..) בקיצור יש לי לא מעט סרטים שמקודדים בב ac3 = אני אמור לשמוע את הסרטים בסראונד! אז אכן התקנתי את המקודד ac3 בגרסה החדשה ביותר (0.70 כמדומני..) ואני לא שומע את הסרטים בסראונד! אני חושב ששינתי את ההגדרות כמה פעמים ב ac3 אבל אני לא שומע ניסיתי גם להשתמש בכמה תוכנות כדי לראות אולי באחת מהן ה ac3 יעבוד (ניסיתי ב WMP, micro dvd ועוד כמה..) אבל בכולם אני לא מצליח! מישהו יודע מה עלי לעשות כדי באמת לשמוע סרטים בפורמט הנ"ל? כאמור הכל מחובר ב 5.1 ואפילו המקודד …

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  24. נתנו פה פעם מדריך שצריך להשתמש בWINISO או ISOBUSTER בשביל להוציא את הסרט מה BIN של ה VCD\SVCD (לא יודע מה מהם יש ברשותי). בכל מקרה זה לא הולך, אני מקבל קובץ תקול (סתם מסך שחור). אני לא סובל לעבוד עם VCD, אני אוהב לעבוד עם סרטים ישר מהתיקיה שלהם, אני שם את הכתוביות עם VobSub ואי אפשר לעבוד איתו מ VCD. בקיצור מה עושים? מי כבר הצליח ויכול להסביר לי שלב שלב? ;D תודה.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  25. אני יודע שאפשר לבדוק אם יש לך את האנטיוירוס אבל אם אין לי אני גם יכול? ואם כן אפשר לינק?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים