עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. נמאס לי מכל הנקישות והצלילים האלו..

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by civic_ex,

ופירמטתי את המחשב, והיה בילבול ואני לא יודע אם בכלל גיביתי את המיילים, אני לא מוצא כלום, איפה זה נשמר? מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  3. שלום, צלמתי היום במצלמת Nikon D90 בx264. הכנסתי את החומרים למחשב וכל הצילומים אינם חדים. הורדתי את חבילת הקודקים cccp שבנוסף ל k-lite שכבר יש לי, וכלום לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  4. Started by xTz,

לא אכפת לי חינמי או לא. תודה

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by duk4u,

לאחרונה אני נתקל בבעייה בצריבה של סי די. אני משתמש בתוכנה נרו 9 , צורב (מפרט). הצריבה נכשלת מקבל הודעה.... ברצוני לציין שאני משתמש בדיסקים מסוג - Verbatim CD-R לפעמים בכמה נסיונות בסוף הייתי מצליח לצרוב, לאחרונה אני מקבל את השגיאה שוב ושוב. אחרי נסיון צריבה כושל הדיסק נהפך ללא שמיש. במאפיינים של הדיסק: שטח בשימוש 0 בתים, שטח פנוי 0 בתים. עוד פרטים: הצריבה היא קובץ אימג' לדומא 696MB שאלה: האם עידכון קושחה יעזור במקרה זה ?. עוד הערה: גם בנרו 8 היתה אותה בעייה, כך שהבעייה כנראה לא התוכנה (גם לפי הודעת השגיאה). אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  6. שלום אני עברתי מ bsplayer ל vlc עכשיו אני רואה שיש jump forward כמה אופציות לקפיצה קדימה עכשיו שאני עושה שיפט וחץ ימני לזוז קדימה זה זז קדימה ולפתע וחוזר אחורה. משהו מוזר ב bsplayer פשוט הייתי לוחץ חץ ימני והסרט היה נע קדימה פה משהו לא מובן לי עריכה : בדקתי והקבצים האלה ספציפית לא מסתדרים עם vlc

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by tipex19,

לפני כמה שבועות עשיתי FORMAT על המחשב שלי . התקנתי את כל הDRIVERS שלי כמובן וגם את התוכנות הנילוות למחשב שלי, כל מני דברים ואחד הדברים אשר אני זקוק לו זה הצורב שלי , אשר משמש לי כמקור גיבויי רציני . בעת ההתקנה דבר מוזר מאוד קרה: אני מנתב את תוכנת ההתקנה להתקין את הNERO לספרייה מסויימת בקונן מסויים מסכים לרישיון כנהוג והכל הולך כמתוכנן . לאחר שכבר סיימתי להתקין את הNERO נכתבה לי הודעת שגייה שתוכנת ההתקנה לא הצליחה להתקין את כל הקבצים של NERO ושאני צריך לעשות RESTART . לחצתי על אישור ולהפתעתי הרבה נכתב לי באותיות גדולות NERO INSTALLER IS FINISH SUCCESSFUL אמרתי לעצמי יופי ; כמו שנכתב לי עוד בהודעת השגיאה , וכמובן כמו שידוע ב WINDOWS 98 נהוג לעשות RESTART אז אכן עשית…

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  8. שלום שלום, סרטון קצרצר שהורד בפיירפוקס והופסק באמצע נמצא על שולחן העבודה ומסרב להמחק, בנוסף עכשיו הפיירפוקס נתקע בכל הפעלה. הסרתי פיירפוקס וניסיתי למחוק, לא נמחק. אבל התקלה של הקריסה של השועל הסתדרה לאחר התקנה מחדש. כניסה במצב בטוח למערכת הפעלה לא עוזרת, הקובץ מסרב להמחק. ניסיתי באמצעות TUNE UP UTILITIES, יש שם SREDDER שאמור למחוק קבצים בעייתיים, לא עזר. מה הלאה? פרטים: מערכת הפעלה VISTA 32, ULTIMATE. שועלאש 3.03. גודל בקובץ בדיסק: 0. תודה מראש אנשים.

9. כל פעם כשאני מעלה ווליום זה כותב לי את זה בצד שמאל למעלה: חיפשתי ב- OPTIONS ולא מצאתי איך אפשר לבטל את זה

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by shishos,

איך אני יכול לשמור את המידע שאני משנה בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by איציק סדס,

שלום רב. יש לי מדפסת מתוצרת XEROX דגם PHASER 3100MFP. לאחרונה רכשתי מחשב חדש שמתותקנת עליו מערכת ההפעלה חלונות 7 בגירסת 64 BIT. בתחילה התקנתי את הדרייבר המקורי של המדפסת שתומך בגירסת 32 BIT אך לצערי התקנה זו לא תומכת במערכת ההפעלה שלי. כשניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין למערכת דרייבר מתאים נתקלתי בבעיה הראשונה, המחשב סירב להסיר את ההתקנה. את בעיה הזו פתרתי באמצעות תוכנה בשם Uninstall Expert והתוכנה הוסרה. בשלב זה נתקלתי בבעיה חדשה. כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר התואם לגירסת 64 BIT של התוכנה אני מקבל הודעה שלפיה ישנה גירסה שכבר מותקנת על המחשב ולכן ההתקנה בטולה. שאלתי היא: מדוע ההתקנה נכשלת? הרי התוכנה הוסרה מהמחשב ואף הגדלתי לעשות ונעזרתי בתוכנה אחרת שבאמצעותה הסרתי את …

12. Started by Anonymous1,

שלום, כיצד ניתן לבטל אתחול מתחקליטור? תודה.

13. Started by Ghosthunter,

האם קיימת כזו תוכנה שנותנת לשנות רזולוציה רק עם סיסמא?

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by lobazain,

hello, im using dvdx program in order to convert dvd to avi the problem is that the procces is real slow ??? ??? ??? only 10/2 frames per sec in: p4 1700 256mb ddr 333 ti4200 vga is it my comp or maybe the program?? זה הגיוני???

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  15. אני רוצה לתכנת את הכפתורים של העכבר הנ"ל ולכן מחפש את הדריברים שלו. * INELLIPOINT 6.2 לא מזהה אותו. http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=099 אשמח לעזרה .

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by wow,

שלום לכולם. עד עכשיו הייתה לי את הגירסה של ליאון אבל עכשיו שחסמו אותה עברתי לגירסה 0.42e. האם אני יכול לשמור את הקרדיט שלי (מהגירסה של ליאון שהשתמשתי בה) או שלא כדאי כי אני עדיין יהיה חסום? ואם כן אז איזה קבצים אני אמור להעביר לתיקיה CONFIG החדשה שלי ממה שיש לי פה מהקרדיט הישן? ואגב איך הגירסה הנוכחית שלי? אה,ועוד משהו,איך אני מעדכן\מוסיף שרתים חדשים לאימיול?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  17. היי קורא לי לפעמים שבזמן פתיחת קובץ (ISO) דרך תוכנת דיימון טולס , שהמחשב קופא לגמריי , רק ריסטט משחרר זאת , זה קורא באופן נדיר, אבל קורא, מדוע זה?, יש בעיה בחומרת המחש? רוני

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by elad-k1,

יש לי בעיה... http://img30.echo.cx/my.php?image=10ex.jpg (תראו ברקע הרצתי איזה בדיקה של סימנטק וזה עשה לי את זה אבל יש עוד כמה תוכנות או משו אחר שאני מפעיל וזה פתאום קופץ לי ויוצא לי).. אף אחד לא ניתקל בבעיה הזאת בבקשה אני חייב עזרהה...

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by rgm7,

אפשרי להכיו אנימציה בתכנה הזאת?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  20. Started by dyn,

שלום, אני בבית עובד עם 2 מחשבים. מחשב אחד (המחשב ממנו אני כותב את ההודעה) שמתחבר ישירות לראוטר בכבל רשת ומחשב מרוחק בבית שמתחבר במתאם אלחוטי. המחשב שמתחבר בכבל רשת גולש נקי באינטרנט ומתחבר בלי שום בעיה ל MSN, בעוד שהמחשב שמחובר אלחוטית גולש באופן חלק באינטרנט אבל לא מצליח להתחבר ל MSN.. אחרי ניסיונות ממושכים של המתנה להתחברות.... יכול להיות שצריך לפתוח פורטים מסויימים ל MSN במחשב שמחובר אלחוטית? הרי אין צורך לפתוח פורטים למסנג'ר אלא רק לאפשר אותו בחומת אש של המחשב, דבר שמוגדר בשני המחשבים. איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי בפותר הבעיות של ה MSN והכל תקין.. מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  21. Started by sapartil,

hide ip מה החסרונות בשימוש

22. אולי חלק מהולשים כבר מכירים אבל בכל זאת; נתקלתי בכתבה הזאת כשגלשתי באינטרנט ונראה לי שרבים ישמחו לדעת על האפשרות הזאת לפחות כמו שאני נהניתי ממנה. זאת כתבה שמסבירה איך לגבות את כל הנתונים כולל תוספים וקוקיז מהפיירפוקס או מה Thunderbird. http://tinyurl.com/ch6ql

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by mafisto00,

שלום לכולם, אני לא כותב פה הרבה אבל צופה ולומד. בכל מקרה אני אשמח אם מישהו מכיר תוכנת פקס טובה ששולחת פקסים גם לחו"ל. אני מעדיף תוכנה שתעבוד עצמאית, מה זאת אומרת עצמאית? שלא תבקש ממני להפעיל את ה - outlook או משהו בדומה לזה. פשוט להפעיל את התוכנה לכתוב את הפקס או להוסיף דף שסרקתי למחשב ואותו לשלוח. זה ממש דחוף אז זה יהיה אחלה אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעייה עוד היום. תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by shaygutman,

מדובר על מחשב נייח עם XP מופיע לי פרוסס שנקרא RFBAgent.EXE אשר תופס 90% משימוש מעבד. כאשר סוגרים את הפרוסס הכל תקין , מישהו יודע איך מסירים אותו לצמיתות.? תודה מראש שי

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  25. כשנכנסים ל http://games.yahoo.com/ ואז למשחק Bounce Out הוא לא פותח את המשחק... הוא עושה X על התמונה איפה שצריך להפתח המשחק. אני כמעט בטוח שזה בגלל ה XP SP2 או משהו באזור אבל לא יודע מה בדיוק למשהו יש רעיון? http://games.yahoo.com/games/downloads/bo.html נראה לי זה הלינק הישיר... תודה יניב

• 4 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים