עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Mono1111,

לום, הייתי בקורס טכנאי PC ולא טרחו ללמד אותי הכל נתקלתי במצבים שעל המחשב לא היה דרייברים של USB במידה וקורה מצב כזה מה עליי לעשות מהיכן אני מוריד אותם ואיך אני מתקין אותם בנוסף נתקלתי במצבים שהיה בעיה ב REGISTRY ב WINDOWS האם יש כלי חינמי וחוקי לתיקון ה REGISTRY ? איך עושים את התיקון הזה ? אפילו הפצת לינוקס שמאפשרת את זה? הרי מעבדת מחשבים לא יכולה להריץ דיסק של WINDOWS XP לא מקורי ולעשות REPAIR מהם BAD SECTORS האם הם קשורים לחומרה והאם באמת ניתן לתקן אותם על ידי תוכנה? מהם MBR ? האם הם קשורים לחומרה ומהם בכלל תודה

2. היי קהילה תוכלו בבבקשה לתת לי לינק לinternet explorer 5 כי יש לי win 98 בעברית ואני צריך גם explorer בעברית כרגע אני עובד עם 4 וזה ממש דפוק אז בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by dyn,

שלום, אני בבית עובד עם 2 מחשבים. מחשב אחד (המחשב ממנו אני כותב את ההודעה) שמתחבר ישירות לראוטר בכבל רשת ומחשב מרוחק בבית שמתחבר במתאם אלחוטי. המחשב שמתחבר בכבל רשת גולש נקי באינטרנט ומתחבר בלי שום בעיה ל MSN, בעוד שהמחשב שמחובר אלחוטית גולש באופן חלק באינטרנט אבל לא מצליח להתחבר ל MSN.. אחרי ניסיונות ממושכים של המתנה להתחברות.... יכול להיות שצריך לפתוח פורטים מסויימים ל MSN במחשב שמחובר אלחוטית? הרי אין צורך לפתוח פורטים למסנג'ר אלא רק לאפשר אותו בחומת אש של המחשב, דבר שמוגדר בשני המחשבים. איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי בפותר הבעיות של ה MSN והכל תקין.. מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  4. שלום לכם. ב-TuneUp המליץ לי להסיר את השימוש ב-Intel® Management Engine Components. האם זה נכון? האם זה יכול למנוע ממני ביצועים? כי זה מראה שזה תופס כ-30% מהזמן של ההפעלה/כיבוי/משאבים במחשב. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by rrt,

שלום, פתאום הופיע לי קובץ חדש התיקייה המחשב שלי, הקובץ הוא ללא כל שם, אי אפשר למחוק אוו ולא קורה שום דבר אם לוחצים עליו. צירפתי תמונה שמראה את התקייה. דרך אגב אני משתמש ב windows 98 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  6. קניתי מחשב (הגיע אתמול ). עכשיו הורדתי את SPEEDFAN אבל משום מה באיזה שלב שהוא בודק נתונים זה נתקע בבקשה ותודה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by Asaf.Y,

שלום,אני מחפש אנטי וירוס חוץ מנורטון... אם מישהו יוכל להגיד לי שם של אנטי וירוס זה יהיה נחמד מאוד.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

אני נכנס לקאזה והוא מנסה לתחבר איזה שעה אבח בסוף הוא לא הצליח להתחבר אין בעיה בחיבור לאינטרנט! אז מה בדיוק הבעיה (זה קרה אחרי שפירמטתי את המחשב)

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  9. Started by roeesnir,

אני צריך לפרמט מחשב עם Office 2003. העניין הוא שאני רוצה לגבות את המקרואים. איך עושים את זה?

10. Started by DJPOWER,

התקנתי את הפאץ' הכל עבד ועכשיו פתאום יש הודעה וזה לא רק אצלי, כנראה הם עלו על העניין.. למישהו יש פתרון? תודה

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by Peri228,

פעם בכמה זמן , הדפדפן ( MyIE2 ) נפתח מעצמו באתר הזה ( הכניסה לא מומלצת ) - http://www.angelfire.com/cantina/katana/problem.htm . הוא מנסה להתקין לי רכיב כלשהו במחשב , ומבקש את האישור שלי .. כמובן שאני לא מאשר , ואחרי שאני סוגר את הדפדפן , אני לא מצליח להכנס לאף אתר. האינטרנט עצמו ממשיך לעבוד, האייסיקיו מחובר , אבל האינטרנט והאאוטלוק מושבתים . מישהו מכיר את הבעיה , ואיך אני נפתר ממנה? חיפוש בגוגל לא הניב שום תוצאה , אותו דבר לגבי חיפוש במאגרי המידע של Symantec ..

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  12. טוב, אני מחפש בעיקרון שתי חיות, קוף ונמר. אשמח לקבל לינקים ליותר מצורה אחת לכל חיה ע"מ שאוכל לבחור את המתאימים יותר. נ.ב - יש לכם המלצות על אתרים טובים עם צורות חינמיות? מצאתי כמה גרועים במיוחד בגוגל...

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by Amos,

שלום, תכנת הדוא"ל שלי עושה בעיות. מחפש אתר להורדת MS Outlook Express 5.5, שאינו דורש גם הורדת אינטרנט אקספלורר. לא הצלחתי למצוא לבד... תודה

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by gforce,

ואיפו אפשר להוריד (גרסה 2000) אותה בעיברית

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  15. Started by kikkler,

אני מחפש תוכנת מחשבון מדעי לא צריך שטויות גראפיות, הכי פשוט וקל שאפשר

16. Started by ^DaRk-MiNd^,

לכבוד קניית הארדיסקים חדשים ופירמוט מחשבי הבית הגעתי למסקנה שאני מעוניין להחליף את SYGATE ששימשה אותי שנים רבות (אפילו לא ידעתי שהיא נקנתה ע"י ידי נורטון ולא שמתי לב שלא עידכנו אותה המון זמן) למשהו קצת יותר עדכני. קראתי את הסטיקי אבל אני מעוניין בחוות דעת נוספות ובעדכונים מאז מה שכתוב שם. דרישות? פשטות בעיקר ובלי הצקות מיותרות ובעיתיות (כמו בזון אלרם)

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by niv_easy,

היי... אני מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון.. בדיוק פירמטתי את הלפטופ IBM בין ה-10 לפחות שלי.. ותהליך מציאת הדריברים לא פשוט כמובדר"כ.. אני ממש מסתבך בלמצוא... יש מצב לעזרה? ועוד דבר... אין לי מושג איך להפעיל את ה-WIRELESS ... יכול להיות שזה היה ביישום חיצוני... קיצר אני ממש אשמח לעזרה.. כל דבר.. קצת על המפרט... intel® 82801 PCI BRIDGE -2448 INTEL® 82801DB/DBM SMBusController intel® 82852/82855 GM/GME/PM/GMV to Proccessor I/O Controller .. ועוד ועוד.. בבקשה אני חייב עזרה!

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  18. מה שבכותרת ^. בעבר השתמשתי ב MEGAEPG אבל מאז שעברתי לווינדוס 7 הזנחתי את הנושא. אז מה חדש בתחום? במה אתם משתמשים?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  19. יש חיה כזאת? WIN 7 יש לי....

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by gilm,

שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור לי כי יש לי בעיה רצינית- עשיתי בדרימויוור דף מסגרות בצד שמאל ולמעלה יצרתי כפתורים בתוכנת פלאש 8 ושמתי אותם במסגרת השמאלית הגדרתי את הכפתור ככה "on (release) { getURL("viper.html", "mainFrame"); } שMAINFRAME זה השם של החלום המרכזי שלי אך ניסיתי באקספלורר ובפיירפוקס ובשניהם האתר עולה לי בעמוד חדש והמסגרות נעלמות הדבר המוזר הוא ש בAVANT BROWSER המסגרות כן עובדות לי יש למישהו מושג למה ואיך אני יוכל לעשות שהמסגרות יעבדו לי בכל הדפים?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  21. יש אפשרות למחוק אותו? איך מוחקים אותו אני רוצה את 8 זה הסטנדרטי שמקבלים עם האקס פי כל הסרטים שעבדו מצוין עם 8 פתאום לא עובדים עם החדש המסריח הזה זה כבר מעצבן לאללה .. הסרטים עולים אבל רואים אותם מטושטשים כאלה מקווקים משו מגעיל וגם בדי וקס לא רואים אותם טוב מה הבעיה.ץ..?? ואיך אפשר למחוק את החדש?? תודה

• 13 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by yossi21,

מאתמול ניסיתי להסיר את התוכנה והיום עשיתי שחזור מערכת לשלשום ועדיין אני לא מצליח. יש למישהו רעיון מה עושים? זה משגע אותי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  23. שבת שלום לכולם! יש לי WINDOWS XP 64 ,הורדתי את התוכנה הנ"ל ורשום שהיא תומכת ב 64 BIT. אחרי שהתקנתי אותה היא לא החליפה את הסל מחזור שלי... הוא נשאר כמו שהיה.. וכשאני מפעיל את התוכנה ישירות אז זה רושם לי את זה: "The Undelete Service is gathering Recovery Bin data. Please wait..." איזה WAIT ואיזה נעליים נתתי לו שעה ולא עזר... התקנתי את התוכנה בעבודה וב VMWARE על XP רגיל ועובד סבבה.. מה יכולה להיות הבעייה? [move]תודה לכל העוזרים![/move] קישור: http://www.undelete.com/undelete/uddesktops.asp?RId=1&CId=1&Aeid=0&Apid=0&SId=2

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by Shortboarder,

מ AVI \DIVX . בנרו 6 יש את האפשרות אבל זה אומר שאני צריך איזה פלאגין שלא מצאתי אותו.. למישהו יש רעיונות?

דיונים חדשים בפורומים