עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. רוצה לקנות אינטרנט סקיורטי מה הכי ממולץ עכשיו?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  2. כותרת. תודה.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by ofirrjd,

היי, כזאת שלא מתקינה לך כל מיני זבלה ותוכנות נילוות. מקווה שאני בפורום הנכון... תודה, אופיר

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  4. שלום! אני רוצה לצרף רדיו לאתר שלי, איך אני עושה את זה? קראתי את כל המדריכים שמדברים על "Shout Cast"... אבל הבנתי שצריך שרת מישהו יודע איפה אני קונה / מקבל שרת כזה? אחרי שקיבלתי איך אני משתמש בשירות? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by BeNzZy-BoY,

הורדתי את התוכנה הנ"ל ולפני ההתקנה היא שלחה לי הודעה שבגלל שאין לי winmedia player 9 יכול להיות שיהיו בעיות בהרצתה.. אז הורדתי את המדיה פלייר 9 והתקנתי את התוכנה .. כשאני בא להיכנס לתוכנה היא שולחת לי 2 errors . משהו על קובץ keren32.DLL מה הבעיה ?! אני זוכר שפעם מישהו רשם שצריך לעשות משהו אבל אני לא זוכר מה וגם עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי שום דבר.. :-\ צריך עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by .nimiking.,

איך אני יכול ליצור טורנט ולהעלות אותו לאתר טורנטים פרטי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  7. Started by aviran_n,

חבר'ה, אני לא יודע אם זה הפורום הכי מתאים לבקשה, אבל אני פשוט חייב עזרה וזה מאוד דחוף (למחר... =\ ) בתמונה הזאת אני צריך להעלים את האדם שמאחורה שמצלם בוידאו: http://img525.imageshack.us/img525/8484/pict0207vy2.jpg תודה רבה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by liordavid,

מעוניין להתחיל לעבוד בתלת מימד על איזה תוכנה אתם ממליצים לי לקנות (המחיר לא חשוב)...

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  9. שלום, כבר הרבה זמן שהבעיה קיימת, אך רק עכשיו יש בי רצון לפתור אותה.. יש לי XP PRO outlook epxress 6 אני בבזק ביןלאומי etrc@bezeqint.net בבקשה עזרה! תודה

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by icebreak,

http://winamp.com/player/index.php

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  11. אהלן פירמטתי את המחשב עכשיו.. והתקנתי את התוכנה של הREALTEK עכשיו אני רוצה שיהיה לי פס כזה כל פעם שאני מגביר תווליום ... היה לי את זה בווינדוס הקודם... איך עושים את זה ? עשיתי את זה דרך הREALTEK ואני לא זוכר איך

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  12. ברשותי Office 2003 PRO עברי ומקורי. רציתי לדעת אם אפשר להפוך את התפריטים שעכשיו הם בעברית, לאנגלית. זכור לי מOffice XP שאפשר, אבל אני לא יודע איך עושים את זה. אם מישהו יודע, אשמח אם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  13. רכשתי לפני מספר ימים מחשב חדש עם לוח ASUS P8P67 (וכן, אני יודע שיש בו את בעיית בקר ה-SATA של אינטל). הלוח מגיע עם on board bluetooth, בהחלט מגניב לפחות בשבילי כיוון שישי לי מקלדת ועכבר bluetooth וכך אני לא צריך את דונגל ה-USB (לכאורה). רציתי לדעת אם מישהו משתמש בו או נתקל בתופעה שמתרחשת אצלי: אני מנסה לעבוד עם ה-bluetooth שעל הלוח (ללא הדונגל), אני מוסיף את הסט (מקלדת ועכבר של מייקרוסופט שעבדו לי מצויין על מחשב ישן יותר) ל-bluetooth devices והכל עובד נהדר. הבעייה היא שאחרי reboot הם לא עובדים ואני צריך להסיר אותם מ-bluetooth devices ולהוסיף מחדש. אני כמובן לא מתכוון לעשות זאת כל הזמן ובלית ברירה אאלץ להשתמש בדונגל, אבל לא יכול להיות שאין לזה פתרון, אני כנראה מפספס משהו.

14. משתמש ב-Outlook הרגיל, איך ניתן לאגד את כל המיילים מ-Gmail תחת תיקיה אחת, את כל המיילים ממייל של הספק בתיקיה אחרת וכך הלאה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by אורטל,

היי....כל פעם שאני מתחברת למחשב מופיע לי על ה-desktop מלא קבצי זבל....למה זה קורה?... תודה =]

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by tommy_g,

שלום חברים. לפני כשעה בערך נכנס לי SPYWARE מעצבן ועקשן למחשב. מצ"ב תמונות לזיהוי... הרצתי סריקות ם עם KASPERSKY, וגם עם NO32 - גם ב-SAFE MODE. כל זה לא הצליח להסיר אותו... האם מישהו מכיר את ה-SPYWARE הזה? אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אני משתגע פה מזה... תודה תומר [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by MK007,

כבר תקופה ארוכה שהדפדפן שלי מציג את דפי האינטרנט חלקית ולא כשורה, העלתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by hichcock,

שלום יש לי דיסק מקורי של קספרסקי 2009 התקנתי עכשיו ווינדוז 7 ניסיתי להתקין את קספרסקי אבל אני מקבל כל הזמן הודעה שאחד הקבצים נחסם כי הוא לא מתאים לווינדוז 7 incompability חיפשתי באתר של קספרסקי אבל לא מצאתי שום דבר רק שאפשר לקנות אחד חדש שעובד על ווינדוז 7 מישהו יודע מה עושים? או יודע איך אני יכול לסדר את זה מבלי לקנות חדש?? טיינקס!

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  19. שלום לעוזרים ולמנסים, יש לי תוכנת גיבוי Backup exec וכרגע היא מגבה נתונים באופן מושלם: תיקיות, SQL, ואקסצ'יינג'. כרגע הגיבוי מתבצע לקלטות. אני רוצה להעתיק את אותו הגיבוי למיקום נוסף. דיסק קשיח חיצוני ברשת. הדיסק מזוהה ברשת, ויצרתי מיפוי לכונן בשרת המפעיל את ה Backup Exec. אפשר לקבל הסבר עם דרך פשוטה להעתיק את הגיבוי או ליצור גיבוי חדש לדיסק חיצוני ברשת. אם יש אפשרות להעתיק את הגיבוי הקיים למקום נוסף - עדיף. תודה.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  20. היי חבר'ה, עריכה: אני מדבר על קבצי MPEG ו-AVI , ולא על סרטים בפורמט דיוידי. הבעיה שלי היא כזאת: קניתי נגן MP4 חדש של Archos, וחלק מהסרטים הוא לא מצליח לקרוא כי יש בעיות של מקודדים שבהם הוא לא תומך. ניסיתי כל מיני תוכנות שאמורות להסב את הקבצים ל DivX אבל לא הצלחתי. אני בסך הכל רוצה לדעת אם יש תוכנה שלוקחת כל סרט והופכת אותו ל Divx רגיל לחלוטין ללא שום קידוד נוסף. הדגם של הנגן שלי הוא Archos AV500 אם זה יעזור לכם. תודה, שי.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by Sweet_Tooth,

אני תמיד מסיר אותו בעזרת ADWARE אבל הוא תמיד חוזר!!! מה לעשות??? השם שלו הוא IGETNET או משהו כזה

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by evman007,

כבר שבוע שלם שכל חלון שמגיע דרך קישור למשל מזאפ לא נפתח לי! זה קורה גם באתרים שאני מנסה רגיל להכנס אליהם לא יודע מה זה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  23. שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה לסינכרון קבצים בין שני מחשבים? אני רוצה שברגע שאני משנה קובץ או מוסיף/מוחק קובץ מתיקיה מסויימת היא תסנכרן בין שני המחשבים. ניסיתי עם MICROSOFT GROOVE 2007 של OFFICE2007 אבל היא לא הכי נוחה לי. אני מכיר את SYNCTOY, של MICROSOFT אבל היא לא מבצעת את זה אוטומטי אם אני זוכר נכון. מישהו יכול להמליץ לי על אחרת אחרת?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by jackhammer,

יש לי שאלה קטנה אני רוצה להקים ברשת במשרד שבו אני עובד שרת שממנו כל הNOD32 של כל המחשבים יורידו את העידכונים יש לנו 157 מחשבים בבניין אז אני לא יכול להרשות לעצמי שכל מחשב יתחבר לשרת של ESET ויוריד עידכונים יש אפרות להעתיק את הקבצים מNOD שמעודכן לתוך תיקיה ספציפית ולהקים שרת FTP ממנו כל שאר ה NOD32 יורידו הרבה יותר מהר? כאילו רק אחד מתעדכן דרך השרת של ESET ואז אני יצור סקריפט שיעתיק את קבצי העידכון (אם קימים בכלל) כל כמה זמן לתוך שרת הFTP ומשם כל שאר המחשבים עם NOD32 יורידו את העידכונים הרבה יותר מהר

• 5 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.