תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הכוונה היא למן פתקיות וירטואליות שיהיו על המסך. אפשר גם בתור תוסף למוזילה. תודה למי שייעזור לי
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי קהילה תוכלו בבבקשה לתת לי לינק לinternet explorer 5 כי יש לי win 98 בעברית ואני צריך גם explorer בעברית כרגע אני עובד עם 4 וזה ממש דפוק אז בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה Data Lifeguard Tools מהאתר של WD. פתחתי אותה ויש 4 אופציות : view installation tutorial set up your hard drive utilities hard drive information איפה אני אמור להיכנס ולבדוק את תקינות ה- HD? וע"פ הנתונים שהתוכנה תציג לי, איפה אני יכול להשוואת אותו לנתונים של HD תקין? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
זה השם מאיפה אפשר להוריד realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter תווווווווווווווווודה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום עברתי היום לפיירפוקס מאקספלורר 7 הגופנים פה לא ממש מוצאים חן בעיניי ולא נוחים לעין..אני רוצה לשנות בדיוק כמו שהיה באקספלורר נסתי להתעסק עם ההגדרות נכנסתי לאפשרויות ואז לגופנים אבל אני לא מבין מה הולך פה ולא יודע איזה גופנים לבחור ואיפה.. בגלל שההגדרות שונות בין הדפדפנים ולא מדוייקות. איך אני מסדר את זה בדיוק? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
תסתכלו כאן: http://www.youtube.com/watch?v=2QZ15EEdpAs החל מדקה 2.51 עד לדקה 3.11 בערך. איך עושים את זה ??? ולמה זה נראה כאילו יש שם W7 בתוך W7....? גם לא ברור...
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
פעם בכמה זמן , הדפדפן ( MyIE2 ) נפתח מעצמו באתר הזה ( הכניסה לא מומלצת ) - http://www.angelfire.com/cantina/katana/problem.htm . הוא מנסה להתקין לי רכיב כלשהו במחשב , ומבקש את האישור שלי .. כמובן שאני לא מאשר , ואחרי שאני סוגר את הדפדפן , אני לא מצליח להכנס לאף אתר. האינטרנט עצמו ממשיך לעבוד, האייסיקיו מחובר , אבל האינטרנט והאאוטלוק מושבתים . מישהו מכיר את הבעיה , ואיך אני נפתר ממנה? חיפוש בגוגל לא הניב שום תוצאה , אותו דבר לגבי חיפוש במאגרי המידע של Symantec ..
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה ואם זה לא נא להפנות לפורום המתאים הבעיה שלי היא כזאת יש לי קבצי mp3 במחשב שעבדו לכאורה באופן תקין ולפני יומיים ללא שום התקנה של תוכנות נוספות על המחשב הקבצים חלקם התחילו לזייף חלקם קופצים וחלקם עובדים רגיל על מחשב אחר באותה רשת השירים נשארים עם אותה הבעיה וב psp השירים בכלל לא עובדים התופעה לא קרתה בכל השירים כנראה איזה וירוס או משהו כזה אשמח לשמוע אם נתקלתם בתופעה הזאת ואם אתם מכירים דרך לתקן בעיה כזאת תודה רבה והמשך יום נעים.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לאחר שהוא קרס והואפעל מחדש הוא פתח לי את כל הלשוניות מההפעלה האחרונה ולא מהרגע האחרון שהיה פתוח? כבר אבדתי ונכנעתי. לא מצאתי כיצד אפשר לשחזר את כל הלשוניות.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר להתקין מערכת הפעלה מהר? אמצעים שיש בידי : מחשב שעליו יישב האימיג' , וסוויצ' קטן (אם אני לא טועה במהירות של 100 MBIT) כעיקרון אני בד"כ צריך להתקין 2-4 מערכות בו זמנית , לרוב WIN XP מה הדרך היעילה והטובה ביותר? חשבתי על WDS , אבל אם אני אוכל איכשהו להתקין דרך USB , זה יהיה הרבה יותר מהיר מבחינת זמן. USB מעתיק בממוצע על 30 מגה לשניה לסלוט בעוד שהסוויצ' גג 10 מגה לשניה בסה"כ , כך שדרך ה USB תיאורטית אני יכול לעבוד על 120 מגה לשניה בעוד 10 מגה בלבד בסוויצ' מה הייתם ממליצים? האם זה אפשרי בכלל לעשות את זה דרך USB ?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
אני מנסה לראות רצף של סרטים ב- aspect ratio של 16:9 שינוי של ההגדרה בתפריט הראשי לא תישמר ברגע שאני ייסגור את הנגן (יחזור לברירת מחדל) ואם אני מכריח אותו לפעול ביחס תצוגה הזה (source aspect ratio שבתפריט המתקדם) הסרט הראשון באמת ייפתח ב-16:9 אבל הסרט שיבוא אחריו יחזור ליחס תצוגה מקורי! מישהו נתקל בבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, יש לי התקן לכידת וידיאו בשם roxio video capture התקנתי את הדרייבר מהאתר של החברה אבל משום מה התוכנה שאני עושה בה שימוש לעריכת וידיאו (sony vegas pro) לא מזהה את ההתקן לכן אני אשמח לקבל המלצה לתוכנה אחרת שיכולה לשמש לצורך לכידת וידיאו ואת העריכה אני אח"כ אעשה עם SONY תודה !
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מחפש את תוכנה להמרת סרטי וידיאו. מ AVI ל MPEG, עם יכולת דחיסה הטובה ביותר מבלי לפגוע באיכות יותר מדי. ???
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בדקתי תוספות כאלה שונות ותמיד באיזה שהוא שיר אני שומע רעשים כזה מגיע לצלילם מסויימים, לפי דעתכם איזה תוספת הכי טובה? אני גם מחפש תוספת נחמדה שלפי דעתכם הכי נוחה כדי שתציג לי את שם השיר כל התחלת שיר בתחתית המסך מעל השעון,אני מדגיש הכי נוחה?
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
נכון להיום אני משתמש ב AVG ו TuneUp Utilities 2009
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
מעבד pentium r d 2.8 לוח אם c19-mcp04 gigabyte 3גיגה ראם כרטיס מסך rodeon x550 256mb אני רוצה להתקין את הגרסה הכי מתקדמת שתעבוד טוב על מפרט כזה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור לי כי יש לי בעיה רצינית- עשיתי בדרימויוור דף מסגרות בצד שמאל ולמעלה יצרתי כפתורים בתוכנת פלאש 8 ושמתי אותם במסגרת השמאלית הגדרתי את הכפתור ככה "on (release) { getURL("viper.html", "mainFrame"); } שMAINFRAME זה השם של החלום המרכזי שלי אך ניסיתי באקספלורר ובפיירפוקס ובשניהם האתר עולה לי בעמוד חדש והמסגרות נעלמות הדבר המוזר הוא ש בAVANT BROWSER המסגרות כן עובדות לי יש למישהו מושג למה ואיך אני יוכל לעשות שהמסגרות יעבדו לי בכל הדפים?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
xp, i :nixweiss:e7 , imp11 הסרת הפלש הקודם עם תכנת הסרה יעודית לא עזרה,
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מכוון שיש לי מחשב מרובה ליבות אני מחפש תוכנות שימושיות ויעילות שמנצלות מספר ליבות בכדי לנצל אותו כמו שצריך. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה למחשב וירטטואלי בסגנון של virtual pc רק משהו יותר איכותי? עדיף שתהיה חינמית
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כמה סרטים על המחשב שמחולקים לקבצי Bin ו-Cue וחתוכים לשני חלקים (תצורה שרובכם מכירים מאתרי שיתוף הקבצים) אמנם הסרטים הם באיכות של DVDRip אך בכל זאת אני מעוניין לצרוב אותם! אני רוצה לאחד את שני הקטעים כמו שהם וצרוב אותם על דיסק DVD, כך שיתנגנו כחלק אחד. יש לי צורב DVD מסוג LG 4163 ואני מחפש תוכנה שתוכל לעשות בשבילי את האיחוד בין שני החלקים, אשמח אם תוכלו לעזור לי. בתודה מראש ניר.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לצרף רדיו לאתר שלי, איך אני עושה את זה? קראתי את כל המדריכים שמדברים על "Shout Cast"... אבל הבנתי שצריך שרת מישהו יודע איפה אני קונה / מקבל שרת כזה? אחרי שקיבלתי איך אני משתמש בשירות? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
חבר'ה, אני לא יודע אם זה הפורום הכי מתאים לבקשה, אבל אני פשוט חייב עזרה וזה מאוד דחוף (למחר... =\ ) בתמונה הזאת אני צריך להעלים את האדם שמאחורה שמצלם בוידאו: http://img525.imageshack.us/img525/8484/pict0207vy2.jpg תודה רבה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אז ככה, ל-HTPC החדש שלי אני מעוניין בתוכנה נוחה ככה שיהיה אפשר לנווט במדיה שבמחשב (האמת רוב המדיה נמצאת במחשב אחר, אם זה משנה) באמצעות שלט רחוק בלבד, בלי צורך בעכבר או מקלדת התקנתי על המחשב Windows 7 וניסיתי להשתמש ב-Media Center של מיקרוסופט והוא בעיקר כבד ואיטי (יש לציין שהמחשב גם לא בדיוק הדבר הכי חזק בעולם, בכל זאת), וגם הוא לא לחלוטין מסתדר עם קבצים שנמצאים על מחשב אחר, אז האם יש למישהו המלצות? (אגב, אני מעדיף להתקין Windows XP בכלל, אבל את 7 ניסיתי רק בגלל ה-Media Center המובנה)
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-