תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי קובץ וזה ירד עם אייקון של אקספלורר במקום אייקון של זיפ או רר ? איך אני משנה את הקובץ ל זיפ או רר ?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. השמע בנגן זה הוא חלש גם כשאני מגביר את הווליום . אבל למשל רעשי הקרע שמסביב אם זה שיר או מרדפי מכוניות ויריות נשמעים הייטב. רק הדיאלוגים חלושים. האם זה בעיית קודקים בנגן? מה הפיתרון.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל את תכנה הנ"ל על קובץ התקנת מ"ה XP כדי ליצור קובץ התקנת ב USB, וקבלתי את הודעות השגיאה- ראה בקובץ המצורף
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הופיע לי פעמיים כבר מסך כחול עם הודעת שגיאה "Bad Pool Header". הרצתי Who Crashed וזה אמר שזה כנראה קשור לבעיית תוכנה אבל לא זיהה את הדרייבר שגורם לבעיה. הרצתי Memtest ליתר בטחון ולא נמצאו שגיאות. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי כי אין לי מושג מאיפה להתחיל. תודה מראש לעוזרים. אני מצרפת פה את קובץ ה-Minidump ואת הדו"ח של Who Crashed On Mon 05/09/2011 23:24:51 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\090611-18298-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7CC40) Bugcheck code: 0x19 (0x3, 0xFFFFFA8006693440, 0xFFFFFA0006693440, 0xFFFFFA8006693440) Error: BAD_POOL_HEADER file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: M…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר ימים מחשב חדש עם לוח ASUS P8P67 (וכן, אני יודע שיש בו את בעיית בקר ה-SATA של אינטל). הלוח מגיע עם on board bluetooth, בהחלט מגניב לפחות בשבילי כיוון שישי לי מקלדת ועכבר bluetooth וכך אני לא צריך את דונגל ה-USB (לכאורה). רציתי לדעת אם מישהו משתמש בו או נתקל בתופעה שמתרחשת אצלי: אני מנסה לעבוד עם ה-bluetooth שעל הלוח (ללא הדונגל), אני מוסיף את הסט (מקלדת ועכבר של מייקרוסופט שעבדו לי מצויין על מחשב ישן יותר) ל-bluetooth devices והכל עובד נהדר. הבעייה היא שאחרי reboot הם לא עובדים ואני צריך להסיר אותם מ-bluetooth devices ולהוסיף מחדש. אני כמובן לא מתכוון לעשות זאת כל הזמן ובלית ברירה אאלץ להשתמש בדונגל, אבל לא יכול להיות שאין לזה פתרון, אני כנראה מפספס משהו.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח נפח 320gb. עשיתי חלוקה דיסק קשיח 3 מחיצות. בעזרה תוכנה ghost. אבל לפני שחילקתי ghost מראה לי גודל קטן ולא מלא. עשיתי גם פקודה בדוס fdisk ולא מראה לי גודל מלא דיסק קשיח 320gb... שחיקלתי אותו. היתקנתי חלונות XP. לחצתי קליק ימיני "מחשב שלי" --> "ניהול"--> ניהול דיסקים. וראיתי מחיצה מלאה בגודל 298.09 והחלוקה שווה. אבל חסרים לי עוד 20gb. איפה הם? האם יש פיתרון אחר תוכנה אחרת שעושה מחיצה בגודל מלא שיהיה 320gb. ואח"כ לחלק מחיצות שווה או קטן או יותר? אני מבקש שהתוכנה שעולה בהפעלה בתקליטור(דיסק) ניכנס לדוס ומראה לי גודל מלא דיסק קשיח 320gb. ואח"כ לחלק אותו לפי מה שאני רוצה. אני מחפש תוכנה טובה מאוד שגם מזהה דיסק קשיח מלא שאפילו בגודל 500gb בדוייק. איפה אפשר ל…
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כשאני צורב שירים בתוכנת צריבה נרו תמיד יש פספוס של שניה בכל תחילת שיר מישהוא יכול לומר לי כיצד להימנע מבעיה זו תודה
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה איך אני עושה שיראו את הטמפרטורות בתוכנה EVEREST על המסך ה LCD של ה G5 אם מישהו יכול להסביר לי אני מאוד ישמח ראיתי פה מישהו בפורום שעשה את זה אבל אני לא זוכר מי זה. תודה נתי
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הכוונה שמי שאני אתן לו אישור (או משהו כזה) יוכל לראות את כל מה שהולך על הדסקטופ שלי. התוכנה צריכה לעבוד עם ווינדוס וMAC OSX. תודה..
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הבעיה: אחרי שאני עובד עם אינטרנט אקספלורר 7 איזה שעה הוא מסרב לפתוח קישורים. ואז כל פעם אני סוגר אותו ופותח שוב והוא שוב עושה לי את הבעיה, מישהו יודע מה הפיתרון? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היו לי בעיות לצפות ב - DVD אז הורדתי והתקנתי את המקודדים של קאזה לייט (האחרון שיצא) את בעית הצפיה זה פתר לי אבל עכשיו ה - קול קטוע. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום רב, לפני זמן לא רב, רכשתי שתי רישיונות של Acronis True Image 11 Home. (עבור שני מחשבים) כעת קיבלתי מהיצרנית מייל, המבשר לי חגיגית שכלקוח מוערך של החברה, אני זכאי לשדרוג חינם לגרסה החדשה יותר - Acronis True Image Home 2009 כאן מתעוררות שתי שאלות: 1. האם בכלל כדאי לשדרג? 2. מה יעלה בגורל שני הגיבויים שכבר יצרתי עם הגרסה הנוכחית? האם לאחר השדרוג, אוכל עדיין להשתמש בהם במקרה שאזדקק לשחזר? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי, כזאת שלא מתקינה לך כל מיני זבלה ותוכנות נילוות. מקווה שאני בפורום הנכון... תודה, אופיר
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום עברתי היום לפיירפוקס מאקספלורר 7 הגופנים פה לא ממש מוצאים חן בעיניי ולא נוחים לעין..אני רוצה לשנות בדיוק כמו שהיה באקספלורר נסתי להתעסק עם ההגדרות נכנסתי לאפשרויות ואז לגופנים אבל אני לא מבין מה הולך פה ולא יודע איזה גופנים לבחור ואיפה.. בגלל שההגדרות שונות בין הדפדפנים ולא מדוייקות. איך אני מסדר את זה בדיוק? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני עושה עבודה בקולנוע (מי שמכיר כיתה י') ואני צריך לקחת תמונות מהסרט שבמחשב. משום מה,כשאני עושה פרינטסקרין (לא משנה מאיזה נגן , ניסיתי שלושה) כאשר הנגן פתוח אני יכול להזיז רק מה שמחוץ לפריים (זאת אומרת אני לא יכול לגעת בכלל בסרט,רק מה שמסביב) או שאני לוקח Prentscrn ואז סוגר את הנגן ובכלל לא רואים את הסרט בתמונה. כיצד ניתן לסדר את הבעיה? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב CS3 והעיברית אצלי נכתבת הפוך כלומר : פושוטופ איך אני יכול לסדר את העיניין? סוג של פלאג אין?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה לחלק את הארד דיסק לשני כוננים - נגיד C, D. בכדי שבאחד תהיה מערכת ההפעלה שאני אוכל לפרמט ובשני שיהיה כגיבוי. יש איזשהי תוכנה שאני אוכל להעזר בה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי אתמול מחשב נייד במתנה והיה מותקן עליו ווינדוס VISTA אחרי חיפושים מצאתי דרייברים ל XP והתקנתי אותו הכל עובד מצויין רק שיש לי כמה בעיות קטנות כמו התוכנה של הבלוטות המחשב בא מובנה עם הבלוטת אני מנסה להתקין את התוכנה וזה לא נותן לי לסיים כי זה מביא לי את הדבר הזה ובווינדוס ויסטה אני ראיתי שזה עבד והכל היה מותקן כבר מה יכולה להיות הבעיה ? יכול להיות שאני צריך להפעיל איכשהו את הבלוטות כדי שהוא יקלוט אותו ?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שבוע טוב אני מחפש תוכנת הקלטה (של קול) ושיהיה אפשר לצרף אפקט\ לערוך את הקול כך שישמע דיבור בקשר כל טוב ותודה לעונים אלי
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
כבר שבוע שלם שכל חלון שמגיע דרך קישור למשל מזאפ לא נפתח לי! זה קורה גם באתרים שאני מנסה רגיל להכנס אליהם לא יודע מה זה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקספי ואני לא רואה שיש לי נטמיטינג! איפה הוא??????
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לא ממש ידעתי באיזה פורום לשאול אותה, אבל גם לפה זה קשור.... אולי אני אשמע אידיוט... נגיד אני מוריד (חוקי) תוכנה או משחק מהאינטרנט, מאתר חוקי, לדוגמא Divx וכאלה, לתוכנות האלה יש גירסה גם חינם וגם בתשלום... השאלה שלי אם אני מוריד משהו בסגנון אבל לא אומרים לי זה בחינם... ואני לא רושם את המספר כרטיס אשראי או זהות או משהו בסגנון... אין להם דרך לקחת ממני כסף או משהו כזה? דרך האנטרנט לא יודע... סתם השאלה תמיד הטרידה אותי.... חחח קצת טיפשי אבל מעניין אותי לדעת...
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום רב לכם, הבעיה היא, כצויין בקצרה בכותרת הנ"ל היא כדיקלמן: בגירסאות החדשות יותר של האייסיקיו, כול פעם כשמתקבל Event מסויים(הודעות וכו'), נפתח עוד אייקון בSystem Tray. הבעיה היא שכול פעם שזה קורה, כול השורת משימות שלי נתקעת וכך גם האייסיקיו למספר שניות. אני בטוח שהבעיה היא במצב הנ"ל משום שאם כבר מהבהבת הודעה, ומתקבלת הודעה נוספת, שום דבר לא נתקע. יש לציין שזה קרה לפני ואחרי פורמט, מערכת הפעלה Windows2000pro עם SP3. גירסת הICQ והBuild הם 2002a 3728. לפי מה שזכור לי, זה קרה גם בבילידים קודמים של 2002a. עכשיו לשאלתי, האם אפשר לעשות שאופן הצגת ההודעה יהיה בסגנון Old school, שהאייקון של ההודעה יחליף את הפרח הזה של הICQ ולא יפתח אייקון חדש, אם לא, אז האם יש פאץ' מסויים אשר מת…
-
הנה אתגר קטן למי שזוכר איך עושים את הדברים האלה ב2000/xp . יש לי 2 יוזרים במחשב , אחד שלי ואחד של אמא . מסך 19 אינטש . היא עובדת על 10x7 ואני רוצה לעבוד על 12x9 . אחרי אין סוף מלחמות שאין לה כוח לשנות רזולוציה כל פעם , התפשרתי על 10x7 , אך נשארתי ממש לא מרוצה . איך יוצרים את המאקרו המרגיז הזה שאפשר לדחוף אותו בסטארטאפ , או לתקוע אותו ברגיסטרי , כדי שישנה את הרזולוציה בין כל יוזר בצורה אוטומטית עם העלאת הפרופיל . ולא , תוכנת צד שלישית לא עושה את זה , כבר עברתי בערך על כל מנהלי התצוגה הקיימים כדי לבדוק את הנושא .
-
תוכנה פשוטה ככל שאשר ושעושה את העבודה
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-