תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
למי שלא הבין אני מתכוון ללינק באינטרנט שנותן לך קובץ עם סיומת ASX ואז ה WMP נפתח ורק ככה אפשר לראות את הסרט. מישהו יודע אם יש דרך לשמור את זה כקובץ? תודה! אם עדיין לא הבנתם למה אני מתכוון אז תגידו! אל תתעלמו בבקשה! הבעייה הזאת די מעצבנת.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
לא אוהב את הגירסה החדשה, מעדיף את הישנה. יש אפשרות כזאת?[br]פורסם בתאריך: 12.05.2010 בשעה 14:37:18 דבר נוסף עם הרצתי ownership איך אחרכך אני מבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתאפשר בכל הפעלה מחדש של המחשב, לאתחל את מחיצת C מתוך אימג' שיהיה שמור במחיצה אחרת. ראיתי את זה במכללה שלי שכל הפעלה מחדש של המחשב מאתחלת את כונן C כך ששום שינויים לא נשמרים על הכונן, ניסיתי לחפש בפורומים אבל לא ידעתי אפילו מה אני אמור לחפש
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק און קיי ואני רוצה לשים לו אנטיוירוס שיעבוד עליו כל הזמן..איזה אנטיוירוס הכי מומלץ לשים?ומה אפשר לשים בכלל? תודה
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שמתי לב שהדפדפן של גוגל מהיר מאוד ואני מתכנן להפוך אותו לדפדפן הראשי במחשב. השאלה- איך הדפדפן בקשר לאבטחה (וירוסים אתרים מסוכנים וכו')?
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום. אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי אחד שמתאים יותר. שאלה מתוך סקרנות ועניין: מדוע, כאשר אני מתקין את Windows, עלי להתקין רק חלק מהדרייברים החסרים, ואחרים לא? למשל, מדוע אין צורך להתקין את הדרייבר של המעבד? הרי גם הוא דורש תקשורת בין המחשב לבין מערכת ההפעלה, לא? מדוע אני כן מתקין את הדריבר של כרטיס המסך, אבל לא את הדרייבר של המאוורר, למשל? אודה לכם אם תאירו את עיניי (-: בברכה
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה היתרונות/הבדלים בין התוכנות הנל ("האקים" של אינטרנט אקספלורר) איזה אחת עדיפה ? מה התוכנה הכי "''קלה" מבחינת משקל/משאבי מערכת. Avant Browser SlimBrowser iBrowser ודומיהם http://www.cornerstone.m6.net/ib/screenshots.html http://www.flashpeak.com/sbrowser/sbrowser.htm
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
איך אני הופל קובץ של סרטון עם סיומת RM למשהו אחר דרך תוכנת FreeRIP ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
-
אם אפשר אז גם שתוכל לשלוט על כמה היא נכנסת פנימה לאותו URL מבחינת הלינקים ושליטה על הזמנים תודה
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כ. קול וירטואלי הכוונה היא שאני יוכל ליבחור את תדרי הסאונד במחשב ללא צורך בחומרת קול נוספת . האם קיים ?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הFF נראה לי כאילו שהוא ניתקע אז סגרתי אותו והפעלתי אותו מחדש וכל הבוקמרקים שלי פתאום נעלמו! (והיו לי הרבה) בקושי זכרתי את הכתובת של HWZONE... נראה לי שגם הקוקיז נמחקו וכל הססמאות שבמלוי טופס אוטמוטי... מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מפעיל את תוכנת ה-Asus Probe לבדיקת המחשב באופן רציף. התוכנה היום השתגעה לגמרי אני מקבל כל הזמן קריאות אזעקה כגון: במסך ה-Voltage Monitor ה-12V פתאום ירד מאד ועלה מאד. כנ"ל גם ה-5V וה-3.3V פתאום אני מקבל הודעה שהמאוורר של ה-CPU ירד מ-3,000 בנורמל ל-846. המאוורר השני Power Fun הפך ללא זמין ליום והיום בבוקר חזר סתם כך. הנה פתאום בזמן הכתיבה ה-Power Fun ירד ל-מינוס 27000 וחזר לעצמו ואז ל-850 סל"ד וחזר לעצמו. מה קורה כאן. המחשב מתנהג כרגיל לחלוטין. טמפרטורת המעבד 35-38 מעלות נורמלי לגמרי. טמפרטורת הזכרונות 31 מעלות תקים גם כן. האם משהו בחומרה לא תקין באמת, או שקריאות התוכנה לא נכונות. אם קיימת בעייה האם בעיית מארז? ספק כוח? לוח אם? לא יודע לאיזה כיוון לחשוב. תודה על כל מי…
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל את תכנה הנ"ל על קובץ התקנת מ"ה XP כדי ליצור קובץ התקנת ב USB, וקבלתי את הודעות השגיאה- ראה בקובץ המצורף
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! התחילה לי תופעה חדשה באימיול כל פעם שאני עומד עם העכבר על פס הגלילה על מנת לבחור שרת מתוך הרשימה האימיול "עף" מתנתק מעצמו. החיבור לאינטרנט קיים. מה זה יכול להיות? לפעמים הוא מתנתק גם שלא בוחרים עם העכבר אבל זה קורה לאחר פרק זמן ארוך יחסית. מה לדעתכם מקור הניתוקים האלו? ???
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי סרטון וידיאו AVI במחשב בסרטון הזה למעלה יש לוגו גדול ומעצבן, אני רוצה לחתוך אותו ושיהיה לי את הסרטון הזה בלי הלוגו שנמצא למעלה. אפשר לעשות את זה עם WIONDOWS MOVIE MAKER או צריך תוכנה מיוחדת?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בכמה שירים שיש לי על המחשב פתאום בתחילת או באמצע השיר מתחילים להישמע רעשים מעצבנים כאלה לאורך כל שאר השיר יש איזו תוכנה שיכולה לתקן את הפגם הזה בקבצים?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
נכנסתי לטירוף בנצ'מרקינג עצבני למחשב שלי...(כן, כן מעבד עגלה אבל זה כל הכיף...) שבו אני מתחרע כמעט על כל תוכנת בנצ'מרקינג אפשרית. כל הזמן קראתי באתר של טום (THG) על ה Unreal Tournament דמו, שבו הוא משתמש כבנצ'מרק למעבדים וכרטיסים גרפיים וכו'. אז החלטתי: גם אני רוצה גם אני רוצה.... מי שיכול ויודע שיספק את הקישור המתאים. אשמח גם לשמוע על הקומנד ליינז המתאימים. ומי שמכיר עוד בנצ'ים מעניינים (רק לכרטיס מסך ולמעבד) מוזמן לתרום. אבל הכי חשוב - Unreal Tournament Demo שאיתו אוכל להמשיך בטירוף הבנצ'ים !!!!!!! תודה מראש :saint:
-
מה אתם אומרים על Perfect Disk?? ואיזה עוד תוכנות מומלצות לתחזוקה טובה של המחשב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הבעיה כזאת, כרגע גליתי שהוא לא פועל אוטומטית והוא לא מאפשר לי לשנות אותו חזרה לאוטומטית... מה עלי לעשות? (הנה התמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה: VideoCAM Express http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=114# איבדתי את דיסק ההתקנה של המצלמה שכלל דרייברים ותוכנה לשימוש במצלמה. לגביי הדרייברים, שמתי לב שאני יכול להוריד אותם מאתר החברה של המצלמה, האתר שהבאתי אליו לינק. אבל יש שם שתי גירסאות של דרייברים: אחד V1 והשני V2! איזה מהם להוריד? על המצלמה שלי לא רשומה הגרסה, רק שם החברה! לגביי התוכנה של המצלמה, היא לא חינמית ולא חושב שיש אותה באינטרנט להורדה. אז איך אני אמור להפעיל את המצלמה? שמעתי על NETMEETING שיש במסנג'ר, אבל אני לא רוצה להפעיל את המצלמה רק כשאני מדבר עם אנשים במסנג'ר, אני גם רוצה להפעיל אותה סתם בשביל לצלם דברים מדי פעם. אז יש תוכנה חינמית שיכולה להפעיל את המצלמה שיש לי? וש…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה של מנהל הורדות שאוכל לשים ברשימה לינקים של הורדות ושהתוכנה תוריד לפי סדר. ז"א, בדקתי את כמות הקבצים שאני יכול להוריד בו זמנית והוא לא עולה על שתי קבצים, שאני מנסה להוריד קובץ שלישי הוא ממתין עד שאחד מהשניים יסיים. השאלה שלי היא אם קיימת תוכנה שאני אוכל לתת לה רשימה של לדוגמה 30 לינקים של הורדות והיא תוריד אוטומאטית כל פעם שתיים שתיים, לפי סדר, מבלי התערבות שלי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
כשאני פותח את התוכנה Fx, Joiner מופיעה הודעת שגיאה הבאה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
האם שווה להוריד את זה? האם יהיה אפשר להוריד לזה דרייברים לכרטיס קול ומסך. ולשחק משחקים והכל כמו XP רגיל. תודה רבה, מירוז.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-