עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Cryptonite,

שלום,למישהו יש מושג אם קיימת תוכנה שהיא פועלת כמו ממיר דיגיטלי עם לוח שידורים? לדוגמא,יש לי כמה פרקים של סדרה על המחשב ואני רוצה לצפות בהם בשעה מסויימת,לכן אני צריך להציב אותם בתבניות של לוח השידורים בתוכנה.. למישהו יש מושג? תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  2. Started by Nurit2005,

אוקי אז ככה אני רוצה ליצר באנר שעליו יעבדו שתיי סרטונים אחד אחרי השני הכוונה היא כסרטון אחד עדין רץ הסרטון השניי יפעל כמה דקות לפני שהסרטון הראשון נגמר אוקי הבנו יופי עכשיו איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by viper_sb,

התקנתי את המחשב שלי מחדש ושניסתי לגשת לכוננים שלי הוא הקפיץ לי הודעת שגיאה : c:/recycled/ntldr.com is not valid win32 application מה אני עושה ?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  4. חייב משהו שיעבור לי את הססמא בקובץ ראר *.RAR שהורדתי

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  5. שלום לאחרונה התקנתי גרסה חדשה של AVG , גרסת free 2011 . לאחר מכן שמתי לב שבגלישה ב FF נוספת לי שורה כשאני צופה בקבצי מקור של אתרים. השורה באה לאחר <html> ולפני ה <head> . לאחר הסרת התוכנה התוספת נעלמת. לאחר התקנת גרסה 9 התוספת לא מופיעה שוב. צרפתי תמונה של התוספת. אני אציין ש : 1. התוספת מופיעה רק כשגולשים online ולא כשצופים בקבצים ב offline 2. התוספת לא מופיעה כשגולשים ב IE (נבדק על IE8). נתקלתם בתופעה הזו ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by tech55,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבכל פעם שאני יבצע ריסטרט למחשב, המחשב חוזר למצב הראשוני אותו אקבע לו מלכתחילה. משהו בסגנון EWF של WINDOWS.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  7. Started by DeeKay,

מעט ישן, אבל סתם בא לי, אה, להשוויץ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  8. הורדתי את התוכנה Version Tracker pro וכשאני פותח אותה ולוחץ על הכפתור שיסרוק את המחשב בשביל עדכון דרייברים אני מקבל הודעת שגיאה מסוג הודעות השגיאה של "Don't Send" (למקרה שהלינק הראשון לא עובד) http://img162.imageshack.us/my.php?image=errorcx4.png לפעמים אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת כשאני פותח גם תוכנות אחרות. מה זה הודעת השגיאה הזאת ולמה היא קופצת? איך אני מסדר את זה שהתוכנה תעבוד כראוי ובלי הודעת השגיאה (כאשר ההודעה מופיע לא משנה על מה אני לוחץ זה סוגר לי את התוכנה)? תודה רבה ושבוע טוב לכולם!!

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  9. שלום! אז ככה יש לי שתי מחשבים,אחד יחסית חלש והשני חזק הראשון E6500 2GB RAM 320gb 8400GS מיפרט:2 E8400 9800GTX+ 4GB RAM 500GB במיפרט הראשון מותקן WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT ובשני מותקן 64BIT אחשיו בשתי המחשבים קיימת אצלי אותה תופעה,שמתי שיש לי איזה 10 אייקונים ותיקיות על שולחן העבודה,אז מתי שאני מסמן את כולם עם העכבר אז זה ממש איטי,במיפרט הראשון זה יחסית ממש מקרטע,ובשני החזק יותר זה גם איטי אבל פחות מישהוא יודע למה זה ככה? גם לכם זה קורה? כי ב XP זה ביכלל לא היה לי הייתי מסמן 90 קבצים בוות אחת וזה לא היה איטי, הינה תמונה למי שלא הבין http://img695.imageshack.us/img695/719/127385125694.jpg,אז הינה כמו שאתם רווצים שאני מבצע תסימון הסימון לא הולך חלק

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  10. היתה לי תוכנה שמצאתי פה, שמנמיכים /מגבירים את הווליום דרך המקלדת אז יש עיצוב שונה מהברירת מחדל של Logitech. עשיתי חיפוש ולא מצאתי. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by Tzox,

היי, יש לי בעיה מעצבנת כאשר אני מכניס סרט דיוידי לכונן ומפעיל אותו: הסרט מנגן, אבל אני שומע אך ורק את המוזיקת רקע (דיבורים וקולות רקע כמו מכוניות או פתיחת דלתות וכד' פשוט לא שומעים). זה כאילו ערוץ שלם של סאונד בסרט נמצא על mute. ניסיתי להוריד קודקים וזה לא עזר, ואני לא חושב שהבעיה היא בכונן בגלל שהוא קורא דיסקי DVD (שהם לא סרטים) בלי בעיה. אעריך את עזרתכם

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, השבוע קניתי דיוידי חדש של ימאהה, זה הדגם. http://www.yamaha-hifi.com/products.php?lang=e&country=&idcat1=1&idcat2=4&idcat3=4&idprod=1360&archivset=&newsset= מה שאני רוצה לעשות זה, הרי יש את הסרטים בסיומת AVI, ולמיטב הבנתי הדיוידי הנ"ל אמור לקרוא את הפורמט הזה בלי בעיות, מה שקורה זה, שאני צורב כמה סרטים בסיומת AVI על דיסק DVD-R או DVD-RW והדיוידי רושם NO DISC. אבל כשאני צורב דיוידי מקורי, זתומרת, סרט דיוידי שלם 4.7, אז הוא קורא אותו יופי. השאלה שלי, איך אני אמור לצרוב את ה-AVI הזה בשביל שהדיוידי שלי יקרא אותו, כי רשום על הדיוידי שהוא תומך DIVX ULTRA וכל החרטטה הזאת... יש תוכנה חוץ מנרו שצריך לצרוב בה או שהבעייה בעצם בדיוידי ? איך זה …

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  13. Started by Born2Kill,

כשאני לוחץ על אפ-דייט זה לא מעדכן לי משום מה, כלומר, כתוב Scan for updates וככה זה נשאר.

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by froggy,

התחדשתי במעבד חדש: AMD x3 720 האם קיים מדריך איך לתפעל את התכנה, על מנת לבדוק תקינות ויציבות של הרכיבים? אם אין מדריך, מבקש הסבר איך להפעיל את התכנה. איזה אפשרות בוחרים? לכמה זמן להשאיר? חשוב לי לבדוק את הביצועים והיציבות של המערכת, למחשב חדש. תודה

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  15. אוקיי לפני איזה שבוע נכנס לי cws למחשב. חשבתי שזה כלום כמו כל ספיי אחר שהעפתי אחרי סריקה של דקה בad-aware. אבל הדבר הזה חזר כל פעם ומהר. החלטתי שאולי הוא חוזר דרך המחשבים האחרים ברשת (הוא עושה כזה דבר בכלל?). אז הרצתי cwsshredder בשניהם ואכן שניהם היו נגועים. הרצתי סריקות אנטי וירוס ואד אוור וcws בשניהם, עדכנתי את הווינדואוז עם כל העדכוני אבטחה, וזהו. באחד מהם אני לא מצליח להתקין את הsp1 בגלל הודעה מוזרה שאומרת שקובץ בשם softkbd.dll נמצא בשימוש או פתוח ולכן ההתקנה לא יכולה להמשיך. כרגע המצב הוא ששני מחשבים מעודכנים לאחלוטין, ומחשב אחד מעודכן לחלוטין רק בלי sp1. הרצית את השרדר בשלושתם, סרקתי עם אד אוור ועם נורטון אנטי וירוס בשלושתם, הכל היהנקי, והייתי שמח. כל זה היה אתמול.…

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by AmitDanan,

אני מחפש תוכנות של "טכנאים" כדוגמאת memtest, אשר בודקות בעיות מסוימות במחשב במקרה של תקלה, תודה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  17. יש אפשרות ב FF למחוק cookies רק באתר ספציפי ?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  18. ?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  19. בזמן האחרון (אולי זה התחיל אחרי התקנת ה NORTON SYSTEMWORKS 2003PRO, אבל אני לא בטוח) כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט אז ה WINDOWS MESSENGER מתחבר, למרות שאני בכלל אמרתי לא לעלות כשהווינדוס עולה! חוץ מזה אני בכלל משתמש ב MSN MESSENGER 6. כשאני לוחץ שיסגור אותו ויצא מהתוכנה, אז הוא אומר שלי שהוא נמצא בשימוש ע"י תוכנות אחרות. אז אני נאלץ לסגור אותו מה TASK MENAGER. למישהו יש רעיון איך לעשות שהוא לא יתחבר כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט. תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי קובץ טקסט באנגלית שאני צריך לקרוא ובמקום לתרגם כל מילה בבבילון חשבתי אולי יש תוכנה שתהפוך את כל התוכן מאנגלית לעברית גם אם זה לא יהיה הכי מדויק זה יעזור לי מאוד. מכירים אולי?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by Ghtm,

בשלושת הימים האחרונים יש לי בעיות בהתחברות למסנג'ר. קוד השגיאה שהמסנג'ר נותן לי הוא 80048820 קוד שגיאה מורחב 80048412 בכל אופן ההודעה אומרת לי לבדוק את הגדרות הפיירוול, ההגדרות של הפיירוול לא הבעיה. המתקן האוטומטי של המסנג'ר לא מצליח, וכמובן שגם המדריך שלהם לבדוק מה לא בסדר לא עוזר בגרוש. אני משתמש בגרסא 8, ניסיתי להתקין מחדש כמה פעמים וגם בדקתי ב-7.5 אין חיבור. המחשב שלי מתחבר באלחוטי לראוטר בחדר במרחק שלושה מטרים מכאן, אבל הבעיה היא לא ברשת מכיוון שהאייסי והדפדפן וכל תוכנה אחרת שמשתמשת ברשת עובדת. ניסיתי את השיטה שצריך להחליף שורה בקובץ hosts בשתי שורות שכתבו כאן פעם, לא עזר. מישהו נתקל בבעיה הזו פעם? מישהו יודע לסדר אותה?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by hck,

אין מה להוסיף על כותרת הת'רד. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על תוכנה כזו?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by aaalon,

אז ככה: אני רוצה לפתוח רדיו שיפתח בשעות מסויימות וינגן שירים שאני יקבע שהם mp3 עכשיו אני רוצה אפשרות להוספת הדיבור שלי וכל זה באיכות סבירה ל 3 משתמשים יש איזושהיא תוכנה?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  24. ניסיתי להמיר קובץ וורד על ידי תוכנת doPDF v7 והניקוד השתגע, יש לי גם כותרות מספרי עמודים והערות שולים ואני רוצה שהכל יישמר, מה עלי לעשות?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by kknd,

שלום לכולם, אני לא ממש מתמצא בתחום אז אני מצטער מראש אם השאלה שלי אידיוטית / לא הגיונית, אבל בכל זאת שווה לנסות: האם יש תוכנה (לא חייבת להיות תוכנת חינם, תוכנה טובה שעולה כסף בהחלט באה בחשבון) שניתן בעזרתה להפוך שירים מדיסק לקבצי MP3 תוך כדי הכנסה אוטומטית של שם השיר וה-ID TAG שלו למערכת? יש תוכנות כמו CDEX למשל שעושות את תהליך ההמרה, אבל לא נותנות לשירים את השמות שלהם, בעוד שתוכנות אחרות, כמו ה-Media Player של מייקרוסופט כן נונתן לשיר את השם שלו, אבל לא הופכת אותו ל-MP3... כל עזרה תתקבל בברכה ותודה מראש.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים