תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
איך, ניתן לערוך קבצים מסוג ( VIDEO CLIP (MV2 המטרה:הסתרה של פרטים בסרט
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קיבלתי היום הודעה קופצת במחשב לפיה ZA free גילה וירוס \ סוס טרויאני הגונב סיסמאות לאתרי בנקים ונתוני חשבונות של אתרים פיננסים. לפי ההודעה רק גרסת ZA בתשלום מסוגלת להסיר את הוירוס שהוגדר כ: Risk: High הוירוס הוא: ZeuS.Zbot.aoaq בלחיצה על שני כפתורי הפנייה למידע נוסף: See Threat Details או: Get Protection מועבר המשתמש לאותו דף (זהה בשני המקרים) שם מוצע לרכוש ZA בתשלום ומוסבר כי AV אחרים לא מוצאים את הוירוס הזה (Norton, AVG, Avast, Avira) מייד עלה חשד שזו הפחדה לשם מכירת המוצר שלהם בתשלום, גם מכיוון שתאריך הגילוי הינו לפני 4 ימים : 13 ספט 2010 חיפוש בגוגל מעלה תלונות דומות מהיום , לפיהן כולם קיבלו אותה הודעה, ולכולם תאריך ושעת גילוי זהה לפני 4 ימים. לדוגמא באתר: http:/…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חלונות XP התקנתי על המחשב שלי את תוכנת ULTRA VNC אני לוחץ כפתור ימני ונכנס ל-ADMIN PROPERTIES ומשם למטה לוחץ על OK כשאני לוחץ על OK ההגדרות בתוכנה לא נשמרות אני מקבל את השגיעה הזאת שמופיעה בתמונה ששמתי למטה אי חייב להגיד שהרבה חלונות התקנתי וגם את התוכנה הזאת ורק פה מופיעה הודעה הזאת אני אדמין של המחשב שלי מן הסתם מה אפשר לעשות כדי לא לקבל את החלון הזה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
חברה הבעיה שלי היא כזו התקנתי מדיסק של חבר (מקורי!) את אופיס 2007 אחרי קצת ניסיון הגעתי למסקנה שהוא לא מתאים לי ואני רוצה לגירא הישנה והטובה שלי של 2003 להסיר - לא מצליח בשום צורה שהיא! אני עם ויסטה ניסיתי דרך ה-add or remove programs וזה נותן לי הודעה שגיעה כזו: setup could not find any available products to install. please contact yhour system administrator. ניסיתי להתקין מחדש את הויסטה זה נתן גם הודעה שגיעה ש"חסר קובץ" ולהתקין מחדש מהדיסק (בדיוק מה שעשיתי) או דרך האתר ממנו הורדתי את התוכנה (ככה זה היה רשום... רשמתי הכל..). לא מצליח להסיר את זה בשום צורה שהיא.. לבוא ולמחוק ידני אני ממש לא רוצה אני רוצה להעיף את התוכנה מהטומטמת הזו מהמחשב שלי לגמרי.... חשוב לציין לגבי הש…
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
יש לי High ID באימיול אבל ב-Kad Network כתוב firewall איך אפשר לסדר שיהיה Open ?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ופשוט, מתאים למשתמש שבחיים לא הצליח להפעיל אימיולים אחרים. תודה עריכה: ומשהו שיתאים לעבודה מאחורי ראוטר
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, נאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש. מאז הפירמוט אני מקבלת כל הזמן את ההודעה הבאה כאשר אני עובדת עם IE: Internet Explorer Script Error An error has occurred in the script on this page: Line:13 Char:1 Error: object expected Code:0 URL..... Do you want to continue running script on this page? ניסיתי תחת TOOLS - OPTIONS - ADVANCE - לעשות disable ל-script debugging - אבל זה לא עובד! למישהו יש רעיונות? תודה מראש, הדר
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל אחרי פירמוט חלק מקבצי המוזקיה שלי הפכו פיתאום מMP3 לWMA. ואי אפשר לשמוע אותם, (זה שולח אותי לאיזה אתר של מיקרוסופט...) איך אני יכול להפוך אותם בחזרה?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי חברים. הרצתי על מחשב Spybot והוא מצא לא מעט אדווארים. כמובן לחצתי על "FIX" ע"מ שיסר את האדוורים. לצורך וידויי הרצתי שוב והוא מצא עוד 2 אדוורים, אותם ניסיתי למחוק שוב, להריץ שוב אך עדיין היו קיימים (ניסיתי בערך 3 פעמים לעשות את התהליך מחדש). הספייווארים המדוברים הם :HitBox וRightMedia. תצלום מסך : http://img202.imageshack.us/img202/8312/57472181.jpg רציתי לדעת אם מישהו מכם מכיר או יודע מידע על הספיירווארים האלה? האם יש ממה לחשוש? האם ניתן להסיר אותם? או אם בכלל הם לא קריטים או לא מזיקים - איך ניתן להתעלם מהם בסריקות הבאות? תודה רבה מראש לעוזרים והתומכים. רן
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Photoshop ל-ImageReady? או יותר נכון... מה נותן לי IR שלא קיים ב-PS? התקנתי היום את IR וזה נראה במבט ראשון כמו גרסה מצומצמת של PS...
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם כדאי להשתמש בתוכנה? ואם כן איזו? או שיותר קל לקנות מכשיר די וי די מקליט שמכניסים לתוכו את הסרט וידאו והוא צורב את הסרט על די וי די ואז נשאר לי רק לבצע RIP לדי וי די?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי כולם! אני לא מצליחה לפתוח קבצי onenote מהדרופבוקס (קבצים משותפים שאנשים אחרים העלו). זה מראה לי את השמות של כל המקטעים בצד, וזה גם מתעדכן מדי פעם ככה שאני יודעת שזה פעיל ויש שם תוכן. יש לי onenote על המחשב והוא עובד. אני מנסה לפתוח את זה כרגיל, כלומר מקליקה על זה. יש משהו מיוחד שצריך לעשות כדי שזה יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך FX5200 128 מחשב 32BIT!! עם הפשר שהדריבר יהיה בעיברית תודה ענקית לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני כבר מספר שנים משתמש ב- kmplayer ומרוצה ממנה ממש.... הבעייה היא שפתאום כשאני פותח צופה בוידיאו על מסך מלא...התמונה ממש נהיית איטית ומקרטעת לכמה שניות....מה גם שאיכות התמונה לא טובה כמו תמיד.... הסרתי את התוכנה והתקנתי אותה מחדש מספר פעמים....כל פעם בגרסה אחרת.... זה פשוט לא עוזר עכשיו במדייה פלייר למשל אין לי את הבעייה הזאת... זו לא בעייה של ביצועי מחשב\כרטיס מסך מאחר והכל היה מושלם עם ה- kmplayer עד שהיא החליטה להתחרפן.... זה פשוט קרה סתם כך אם מישהו יוכל לעזור לי אעריך את זה מאוד.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
העברתי סרט מהמצלמה, הוא בפורמט AVI ושוקל כמה ג'יגה... השאלה שלי האם אני יכול לקודד אם זה לפורמט אחר או לסר את זה איכשהו כי זה לא הגיוני לעבוד ככה. אם למישהו יש פתרון אני אודה לו, שגיא.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר את חלון ההגדרות ששל התוכנה מה ההמלצות לפעולה אופטימלית של התוכנה (המפרט שלי בפרופיל שלי) בכל הקשור לזכרון וגודל סקראצ' אשמח להסבר מקצועי
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקנות: Norton Internet Secuity 2004 SYGATE Personal firewall Pro רציתי לדעת אם זה בסדר ששניהם מותקנים ביחד והם לא מפריעים אחד לשני... ואם אפשר לוותר על אחת מהן בלי לוותר על אבטחה.... נ.ב. האם זה מאט את המחשב בצורה דרמטית ששניהם מותקנים/מופעלים על המחשב בו-זמנית??
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי win7 home התקנתי יחסית לא מזמן. עד שהורדתי את picasa כשהייתי מכניס מדיה ה-win היה מעביר אוטומטית את התמונות לספריות. אחרי שהתקנתי את Picasa וציפיתי שהיא גם באופן אוטומטי תשאב לתוכה כל תמונה שעולה , זה חא עובד ואני צריך לייבא כל פעם מחדש. בעיה נוספת היא שאת סרטוני הוידאו היא לא מייבאת. אני מניח שזה מצריך שינוי הגדרות. אודה לסיועכם.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יום טוב. יש לי בערך 40 ג'יגה של סדרות טלוויזיה על הכונן שאני פשוט חייב להיפטר מהן, אחרת לא ישאר לי מקום בכונן בכלל :'( רציתי לדעת, מהי שיטת הקיבוץ הטובה והאפקטיבית ביותר בכדי שאני יוכל למלא כמה שיותר פרקים בדיסקים סטאנדוים של 700מ"ב כל אחד? אני מודה לעוזרים מקרב לב :-[
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
הכרטיס מובנה על לוח האם.... Motherboard Name Asus P5Q Pro (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) אין לי מוסג מה הקרטיס קול בשורב הזו....לפי מה שידוע לי הוא צריך להיות פה.... תודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איזו תוכנה אתם מכירים שמציגה מילים לשירים (כמו Evil Lyrics) אבל שיש בה הכי הרבה שירים במאגר שלה...? תודה רבה (=
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
חיפשתי תוכנה שמתקנת פיקסלים שרופים או רדומים ולאחר ההתקנה שמתי לב למשהו מוזר. האנטי וירוס שלי נכבה ולא עלה יותר וכמו כן הסאונד שלי מנוטרל. יש לי process משונה בשם winupgro שעולה לי בכל פעם שאני מאתחל את המחשב. ניסיתי להסיר אותו דרך ה-MSCONFIG וגם דרך תוכנה שנקראת tune up utilities וזה לא עוזר!!! התקנתי מחדש גם את האנטי וירוס וזה עדיין משבית לי אותו למרות הכל. אני חייב שמישהו יעזור לי עם ההסרה של הרוגלה/וירוס הזה... אני יודע שזה אלוי בניגוד לחוקים של הפורום הכותרת שרשמתי בהתחלה אך אני משוכנע שתבינו את מצבי ואת הלחץ שבו אני נתון ותוכלו לעזור לי. בתודה מראש! שיניתי לך את הכותרת, אנחנו לא בגן חובה פה. multicore
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-