עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shiler,

שלום יש לי את הגרסה האחרונה של ה-winamp והתוכנה לא יכולה להראות את השמות של השירים בעברית איך אני מטפל בבעיה?

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by Amos,

שלום, תכנת הדוא"ל שלי עושה בעיות. מחפש אתר להורדת MS Outlook Express 5.5, שאינו דורש גם הורדת אינטרנט אקספלורר. לא הצלחתי למצוא לבד... תודה

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by wow,

מה אני עושה בסרט שהכתוביות בהתחלה תואמות את הקול אבל אח"כ לא? ניסיתי עם התוכנה VirtualDub אז בהתחלה זה בסדר אבל באמצע הסרט כבר לא.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  4. Started by MISTER,

השאלה הזאת מתאימה לכמה פורומים והחלטתי לכתוב אותה כאן. כבר 2 דיסקים שאני צורב, אני לא מצליח להפעיל אותם אחרי זה ואין לי מושג במב הבעיה: בצורב, בתוכנת צריבה או בווינדוס או שזה בכלל בעיה במקום אחר. בבקשה תעזרו לי, זה דחוף. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by dragon-tank,

אני מורידה את הסרטים אבל יש הודעה על מקודד שלא נמצא ובקאזה יש מסך שחור שמפעילים את הסרט אבל שומעים. בקיצר , אני צריכה עזרה כי אני לא יודעת מאיפה להוריד את המקודד. אצפה לתגובות בהקדם , תודה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by zolder,

על איזה אנטי וירוס הייתם ממליצים לי להוריד?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by tipex19,

לפני כמה שבועות עשיתי FORMAT על המחשב שלי . התקנתי את כל הDRIVERS שלי כמובן וגם את התוכנות הנילוות למחשב שלי, כל מני דברים ואחד הדברים אשר אני זקוק לו זה הצורב שלי , אשר משמש לי כמקור גיבויי רציני . בעת ההתקנה דבר מוזר מאוד קרה: אני מנתב את תוכנת ההתקנה להתקין את הNERO לספרייה מסויימת בקונן מסויים מסכים לרישיון כנהוג והכל הולך כמתוכנן . לאחר שכבר סיימתי להתקין את הNERO נכתבה לי הודעת שגייה שתוכנת ההתקנה לא הצליחה להתקין את כל הקבצים של NERO ושאני צריך לעשות RESTART . לחצתי על אישור ולהפתעתי הרבה נכתב לי באותיות גדולות NERO INSTALLER IS FINISH SUCCESSFUL אמרתי לעצמי יופי ; כמו שנכתב לי עוד בהודעת השגיאה , וכמובן כמו שידוע ב WINDOWS 98 נהוג לעשות RESTART אז אכן עשית…

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  8. לפני כקצת יותר מחצי שנה עברתי לadsl אצל אינטרנט זהב. עד לפני כמה שבועות הייתי מוריד הכל ממש מהר (ממוצא של מעל 150kb) בזמן האחרון המהירות המקסימלית שלי היא לא יותר מ50kb למרות שעדיין לא יצרתי קשר עם אינטרנט זהב לפי דעתי הבעיה נמצאת אצלי. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ושום דבר לא זז (לא רק באינטרנט. המחשב היה מעוד איטי) שהעלתי את ה task manger רעיתי שתוכנה שנקראת save now משתמשמת ב 96% מה cpu שלי. אחרי הפסקתי אותה ומחקתי כל זכר ממה שמצאתי ממנה המחשב תיפקד כמו שצריך ואפילו מהירות האינטרנט השתפרה קצת. אני דיי בטוח שיש איזה תוכנה על המחשב שלי שאוכלת לי חצי מהbandwith. הבעיה היא שאני לא יודע איך לאתר אותה וב prosess tab שב task manger אני לא יודע מה חצי מהדברים כי הם כולם מין ש…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by eladbu,

האם קיים נגן אשר יכול לנגן קבצי DTS אין ברשותי DVD במחשב אך יש לי קובץ DTS אני מחובר בכבל קוקסיאל למגבר תומך DTS

10. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה הורגתי עכשיו את הגרסה החדשה של FIREFOX ויש לי כמה בעיות 1) המחשב עובד טיפה יותר לעט וטיפה יותר נתקע 2) כשאני נכנס לדודמא לאתר שש(אל תרדו עלי זה היה לבדיקה של משהו) אז כל התפריטים כבר נמצאים כזה בצד עכשיו שאלה איך אני יכול לשנות את העיצוב של התוכנה?

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by sgendelm,

אני משתמש ב windows movie maker בויסטה (גרסה 6.0 המצורפת עם מערכת ההפעלה). הבנתי שבווינדוס 7 תוכנה זאת כבר אינה זמינה ומחליפה אותה תוכנת ה windows live movie maker שעד כמה שהבנתי לא מכילה את כל הפונקציות שמכילה התוכנה הותיקה יותר. השימוש העיקרי שלי הינו הכנת מצגות מבוססות תמונות סטילס בצירוף קטעי וידאו קצרים. אני יודע שישנה אופציה פשוט להעתיק את כל הקבצים הרלוונטים למובי מייקר וע"י רישום קבצי DLL מסויימים התוכנה תעבוד מצויין גם בווינדוס 7. שאלתי היא- האם זהו הפתרון האידיאלי? האם מסתובבות בשוק תוכנות נוספות שיאפשרו לעשות את אותן מצגות והן קלות לשימוש כמו המובי מייקר ומכילות מספר לא מבוטל של אפקטים? תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  12. יש לי קובץ שהפכתי לקובץ אייקון. זו תמונה של הנגן שלי (IAUDIO) עלמנת לשים את זה בנגן ואז שכשאני מחבר אותו למחשב אני רואה את הכונן שנפתח עם התמונה של הנגן. איך אני חותך את האייקון או את התמונה שאני עומד להפוך לקובץ אייקון בדיוק לפי הקווים (זה לא ממש ישר כי בתמונה רואים שהנגן עומד באלכסון).

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  13. שלום חברים, יש לנו עוזרת שמנקה לנו את הבית ב6 שעות. להערכתי 4 שעות היא עובדת על המחשב שלי שאנחנו בעבודה. מישוה מכיר תוכנה שיודעת להקליט כל צעד וצעד שנעשה במחשב שלי? תודה רבה. מאוד חשוב.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by matityahoo,

מעבד pentium r d 2.8 לוח אם c19-mcp04 gigabyte 3גיגה ראם כרטיס מסך rodeon x550 256mb אני רוצה להתקין את הגרסה הכי מתקדמת שתעבוד טוב על מפרט כזה

15. Started by achiya1,

ערב טוב . בעבר היו לי בעיות של מחשב קופא והומלץ לי לבדוק אותו עם MEMTEST ובדקתי והוא היה בסדר ואחרי זה הומלץ לי לבדוק עם MHDD . באותו זמן חששתי לשחק עם זה כי קראתי שזה יכול לפגוע בנתונים על הדיסק וגם עברתי אז טראומה של הריסת מחשב(חחח) עכשיו אחרי הרבה זמן של הרצת מחשב בסדר יחסית המחשב קפא ואני מעוניין לעבור את הבדיקה הזו . מצאתי מדריך בעברית הדפסתי אותו כבר שלא יהיו בעיות והורדתי את התוכנה לדיסק אבל משום מה היא לא עולה עם המחשב.. המחשב במצב של בוט פשוט הדיסק לא נקרא.. יכול להיות שלא צרבתי את הקבצים הנכונים? אני מעלה תמונה של הקבצים שצרבתי.. תודה רבה מראש ושבוע טוב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  16. היי... ניסיתי להשים פלאגינים (סיומת 8BF) כאן: c:\program files\adobe\photosop\plugins\Filters הוא כותב לי שגיאה: מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by love-its-my-name,

התנתקתי והתחברתי יותר מידי פעמים וזה כבר לא איפשר לי להכנס אלא לחכות 10-20 דקות ואז להתחבר אך עברה כבר יותר משעה ועדיין זה לא עובד. הדלקתי מחדש את המחשב, את הראוטר והכול ועדיין לא עובד... נכנסתי לחשבון אחר של איסיקיו וזה נכנס. מה עושים? בתודה, אבי.

18. האם קיימת תוכנה שמאפשרת להפוף כל למילים כלומר שיהיה אפשר דרך מיקרפון לכתוב. + המלצה לתוכנה שמלמדת כתיבה עיוורת ( בעברית)

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by compman112,

מהי התוכנת הצריבה שהכי מומלצת ושבא אתם משתמשים? אם אפשר אז כולל גרסא

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by kwan,

שלום לכולם , התקנתי את תוכנת WINAVI CONVERTER 7.1 (גירסא מלאה) . באשף בחירת המדיה לקידוד , בחרתי קובץ AVI להמרה לפורמט DVD . קובץ ה-AVI נמצא עם הכתובית שלו באותה תיקייה ובאותו שם לצורך העניין (ע"מ ש-VOBSUB יטמיע אותו בקידוד) . כעבור 10 דקות של קידוד עצרתי את התהליך (על מנת לבדוק תקינות הקידוד) וטענתי לנגן מדיה VLC את הקובץ VOB שנוצר בתיקיית (DVD (dvd_0 בשולחן העבודה . הבעייה היא שהסרט מנוגן עם הכתובית בסינכרון אבל הסאונד חורק ונשמע מקוטע . אני לא יודע אם הבעייה היא בגלל שעצרתי את התהליך או בגלל שנגני מדיה כמו VLC או BSPLAYER אינם תומכים בקבצי VOB (או חלקיים..) של DVD . ניסיתי לפתוח את הקובץ גם עם POWERDVD וכאן שומעים את הסאונד טוב אבל ללא תמונה... מישהו מכיר את התופעה…

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  21. יש לי כרטיס טלויזיה והתוכנה שלה לא מקליטה את כל מה שרואים במצלמב זה חותך את הצדדים וגם יש לזה איכות ממש גרועה...אז אני מחפש תוכנה שתקליט בגודל נורמלי עם איכות נורמלית ושהיא לא תחתוך את הקצוות.. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  22. Started by Zilberberg,

שלום מישוהא יכול בבקשה לכתוב שם של תוכנה או קישור לתוכנה שמעבירה קובץ שהוא בrm לmp3??? בתודה מראש Zilberberg

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  23. שלום, יש לי שאלה אליכם... חבר שלי רוצה לשלוח לי קובץ דרך מירק. זה אפשרי? אם כן - אשמח שתעזרו לי בכך. תודה!

24. Started by WhiteHaze,

הFF נראה לי כאילו שהוא ניתקע אז סגרתי אותו והפעלתי אותו מחדש וכל הבוקמרקים שלי פתאום נעלמו! (והיו לי הרבה) בקושי זכרתי את הכתובת של HWZONE... נראה לי שגם הקוקיז נמחקו וכל הססמאות שבמלוי טופס אוטמוטי... מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  25. הופיע לי פעמיים כבר מסך כחול עם הודעת שגיאה "Bad Pool Header". הרצתי Who Crashed וזה אמר שזה כנראה קשור לבעיית תוכנה אבל לא זיהה את הדרייבר שגורם לבעיה. הרצתי Memtest ליתר בטחון ולא נמצאו שגיאות. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי כי אין לי מושג מאיפה להתחיל. תודה מראש לעוזרים. אני מצרפת פה את קובץ ה-Minidump ואת הדו"ח של Who Crashed On Mon 05/09/2011 23:24:51 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\090611-18298-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7CC40) Bugcheck code: 0x19 (0x3, 0xFFFFFA8006693440, 0xFFFFFA0006693440, 0xFFFFFA8006693440) Error: BAD_POOL_HEADER file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: M…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים