עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי את הפורט אבל השאלה היא אם לסמן אותו כTCP או UDP בראוטר?? ואיך להגדיר אותו בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 כ local port וזהו?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  2. פשוט התוכנה שהגיע עם הכרטיס שקניתי מזמן לא תואמת לVISTA והיא לא עובדת .

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  3. ההודעה התחילה לקפוץ מלפני שבועיים... הורדתי כל תוכנה אפשרית של אנטי ספיווארים וכל הדברים האלה.. (מצטער אני כנראה די בור בכל העסק...) ואני לא מסוגל להעלים אותה... הסריקה של התוכנות גם לא מוצאות שום דבר ואומרות שהכל תקין... בין היתר.. לא יודע אם בגלל זה או בגלל משהו אחר שגם כנראה יושב לי על המחשב מהירות הגלישה איטית יותר ממה שהיתה... תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  4. Started by a-v-i,

יש לי בעיה קלה עם MAXTHON. לא ניתן להחליף בין השפות עברית -> אנגלית ולהיפך עם ALT+SHIFT. חיפשתי בהגדרות ויש שם תפריט של קיצורי מקלדת, אבל עדיין אין לי מושג איך להגדיר את זה. יש מישהו שיש לו את אותה הבעיה וסידר אותה?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by night-fire,

שלום, התקנתי וויסטה על המחשב שלי וניסיתי להתחבר לשרת וונטרילו . הצלחתי להתחבר אך האנשים "קופאים" לאחר שאני רואה אותם (כנראה אחרי שהם מדברים). יש פתרון לבעיה? אוליי יש וונטרילו מיוחד לויסטה או משהו למרות שאין באתר של הונטרילו? תודה רבה מראש !

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  6. אין סאונד ויש עוד בעיה קניתי כרטיס רשת לינק אקטיביטי משהו כזה... עכשיו לפעמים זה מתחבר לאינטרנט זה כותב שיש קליטה מלאה אבל האינטרנט לא תמיד עולה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  7. כאשר אני רוצה להזיז או למחוק משהו מה( PROGREM FILES (xp , אני מקבל הודאת שגיאה "Access is Denied" Error Message ניסיתי את זה : http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Ben-us%3B810881&x=15&y=15 לא עזר אבל, יש למישהו הצעות?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  8. שלום לכולם, לפני כשעה התקנתי תוספת עיברית ל-ICQ 6 מאז כל האיקונים שלי בשולחם העבודה שלי עוברים לצד (אצלי כולם מסודרים בקבוצות) הסרתי את התוסף,והתקנתי את האיסיקיו מחדש,וזה עדיין עושה לי את זה. נ.ב וזה מזיז לי את כל החלונות הפתוחים למצב של חצי... בבקשה,מה הפיתרון? אני לא יכול ככה!

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  9. שלום , כאשר אני מנסה לעדכן את הדריברים של הכרטיס מסך מופיעה לי השגיאה הבאה : geforce 8500 gt 512 pcie xp sp2 תודה .

10. קיבלתי אתמול Q6600 G0 p35-ds3l 2GB ddr2 800 והוא מוציא כזאת תוצאה,למה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 451 צפיות
  11. איך אני מוחק את הדריברים של הלוח? במנהל התקנים במצב בטוח בלבד? או שבדרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  12. Started by LP_Fan,

שלום, עד עכשיו השתמשתי בתוכנה הרשמית של ביטורנט (mainline). עכשיו עברתי ל utorrent איך אני יכול לשתף את הקבצים שכבר הורדו קודם?

13. Started by Alex89,

כמה זמן לוקח לחבר כתוביות עם סרט ואיזה תוכנות הכי טובות כדי לעשות את זה? איך אני עושה כך שה DVD שלי (לא של המחשב) יקרא כתוביות שקובץ ניפרד ויכניס אותם לסרט תוך כדי צפייה?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  14. שלום רב, ניסיתי להתקין איזה שהיא תוכנה ומתקבלת הודעה כמו בכותרת: "אין אפשרות להפעיל תוכנית וינדוס של 16 סיביות" ובתוכן ההודעה מופיע "הנתיב... אינו חוקי". מישהו נתקל בדבר כזה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  15. כמו בכותרת, אני מחפש תוכנה לשליחת קבצים ממחשב אחד לשני. וכמובן שתיהיה מהירה וגם נוחה אבל מהירות קודמת לכול. תודה מראש לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by smalery,

אני מנסה להפעיל קבצי AVI, בWINAMP ובWMP ושתיהן נסגרות עקב שגיאה, וכשאני מנסה להריץ בBSPLAYER אני מקבל את ההודעה: BSplayer v2.24.954, Unhandled exception at EIP: 00000000 If you click 'Close' application will be terminated. Please report this info to the author with description what were you doing. If you have internet connection, it's recommended to send error report, this will help us solve problems faster. Access violation at address 00000000. Read of address 00000000 EAccessViolation Call stack: 00000000,00404943 כל סוג קובץ אחר של סרט עובד - WMV,MPG,MPEG. איך מתגברים על הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by mor873,

איזה תוכנת אניוירוס אפשר להתקין בלי שתכביד על המחשב ותיתן הגנה מירבית . יש ל נורטון סקיורטי 2003 , והיא עושה בעיות וחוסמת לי את האינטרנט . והאם הפיירוול חייב או שאפשר בלי ?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  18. Started by AdamS,

שלום, יש לי כבר כמה זמן בעיה במסנג'ר 8.5 שיש לי. אני פשוט לא מצליח להוסיף את כל האייקונים האלה שאתה כותב משהו וזה מראה איזה סיימלי. כל הסמלים האלה שעוברים מאחד לשני כזה... בקיצור הוא כותב לי את ההודעה הבאה שאני מנסה להוסיף: The image you choose is already being used for another emoticon. Please choose another image. זה כותב את זה על כולם ובכלל אין לי שום דבר שהוספתי. תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by mor873,

איזה תוכנת אניוירוס אפשר להתקין בלי שתכביד על המחשב ותיתן הגנה מירבית . יש ל נורטון סקיורטי 2003 , והיא עושה בעיות וחוסמת לי את האינטרנט . והאם הפיירוול חייב או שאפשר בלי ?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  20. אני מקווה שיש כזה דבר...תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by pak82,

אני מקליט הרצאות, אני מחפש תוכנה טובה (וכמה שיותר פשוטה לתפעול) לניקוי הרעשי רקע המוקלטים מהחדר והתמקדות בקול של המרצה ואם ניתן אז גם להגברת עוצמת שמע מישהו מכיר תוכנה כזאת? ואם אפשר גם מדריך?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  22. Started by mostwanted,

אני מתכוון לפרמט את המחשב היום, ויש לי הרבה מאוד אתרים במועדפים שבפיירפוקס. האם יש קובץ שבו שמורים כל האתרים המועדפים שלי ואני אוכל להעביר אותו לדפדפן אחרי הפירמוט?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by shainov,

שלום, אני לא מצליח להלביש כתוביות על סרט נבחר. למשל אין לי אופציה בתוכנה לקחת קובץ של כתוביות SRT וכדומה ולהלביש אותו על הסרט. איך אפשרי להלביש כתוביות על סרט בצורה הבטוחה והקצרה ביותר?? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by youyouyou10,

שלום אני מעוניין לרכוש ויסטה 64 BIT פרימיום האם 64 BIT מהיר יותר מ-32 BIT בפועל ? האם משהוא ראה מבחן ל-2 המערכות ? שאלה 2 באם אני רוכש את גירסת OEM האם במחשב הבא התוכנה תפעל לי ? או הגירסה טובה רק למחשב אחד . שאלה 3 מתי יוצא SP1 לויסטה ?

• 5 תגובות
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים