תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא ניתן לגרור אותו, מה עושים? windows7 ultimate הם מחוברים על כרטיס מסך אחד ליציאת DVI אחד ליציאת VGA
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חברה לא מצליח להיכנס לצאט תמיכה של מיקרוסופט באתר שלהם דיברתי עם הנציגים שלהם יומיים ניסנו הרבה אופציות ולא עזר תאמת שהצלחנו להיכנס לצאט דרך פרוקסי דרך האתר הזה :http://www.hidemyass.com/ התקנתי את הוינדוס מחדש כולל פירמוט ועדיין לא עוזר דרך הגב יש לי וינדוס 7 64 ביט 7600 ואני לא מצליח לפתור תבעיה עוד דבר חדש נכון שאני לוחץ על קליק ימני על המחשב שלי ואז ניהול ואני נכנס למציג האירועים ואס נכנס למערכת ויש לי כמה שגיאות עם עיגולים אדומים ואחד הזהרה עם משולש צהוב זה היה לי גם לפני הפירמוט ועכשיו אחרי שהתקנתי מחדש שוב זה מופיע לי אמרו לי שמציג האירועים תמיד מציג שגיאות האם זה נכון האם יש תוכנה שמפענחת את השגיאות אשמח לתשובות ועזרה ממכם תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד של LG, בו בדומה לכל נייד יש מקשי Function, שפועלים בלחיצה על מקש הFn בנוסף לאחד מהF-ים. F3-F12 מוגדרים מראש לכל מיני פעולות, ואת הF1 והF2 אני יכול להגדיר בעצמי. מה שבעצם אני צריך לעשות זה לבחור תוכנית EXE שתפעל בלחיצה על Fn+F1/F2. העניין הוא שאני מעוניין שמקשים אלו יבצעו את פעולת "השיר הבא" ו-"עצור השמעה" בוינאמפ או במדיה פלייר, ולא ניתן לבחור בשביל זה תוכנית EXE. יש איזשהו סקריפט שיכול לעזור לי להגדיר את פעולות אלו. אני בגדול יכול לעבוד עם Visual Basic וליצור EXE, השאלה אם ניתן להגדיר כזו פעולה. כל עזרה שהיא תתקבל בברכה, תודה רבה מראש. נ.ב: צירפתי תמונה של תוכנת ההגדרה של המקשים הנ"ל. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני צריך פיירוול שיהיה קליל.. לא מציק שקופץ כל שנייה ועושה את העבודה בשקט.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
רב שלומות! היום הגעתי למסקנה שאין מנוס מלפרמט. כמה שאני מנקה ומנקז, המחשב עדיין איטי ולאחרונה התחיל לקרוס. עכשיו, אני מעוניין לגבות חומר. אין לי כונן חיצוני ולא את הכוחות הנפשיים לצרוב את כל מה ששאני מעוניין לשמור. מדובר פשוט בקבצים וסרטים, לא תוכנות מותקנות. השאלה שלי היא אם וכיצד אפשר לבודד את הקבצים שאני מעוניין לשמור כן שהפירמוט יפסח עליהם ואוכל לגשת אליהם לאחר מכן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן, שמי לב שאין בווינדוס 7 Movie Maker כמו שהיה בוויסטה וXP. אז רציתי לדעת אם יש לכם המלצה לתוכנה אחרת בסגנון, חשוב שלא תהיה מסובכת ותהיה נוחה לשימוש או שפשוט כדי להוריד Movie Maker של וויסטה לווינדוס 7 שלי ולעבוד עליו. מה אתם ממליצים? עוד משהו, אשמח להורדה של MOVIE MAKER לווינדוס 7 בגרסה הכי עדכנית. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום.ברשותי מחשב חדש והתקנתי עליו את נרו אקספרס 7 . אני רוצה לצרוב דיסק,ואני מחפש את אופציית הורדת מהירות הצריבה יכול להיות שלא קיים ?? חיפשתי בכל התוכנה ולא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מישהו יודע אפיה למצוא את התוספת לWIN98 שמאפשרת להשתמש ב DISK ON KEY? אני יודע שזו מערכת הפעלה ישנה מאוד זה לא בשביל אלא בשביל חבר אני לא בטוח שדבר כזה קיים אולי יש לכל דבר מסוים דרבייר תודה
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
למישהו יש חבילת פונטים יפים להורדה ? חבילה שכוללת איזה 50 או יותר פונטים יפים ... פשוט פירמטתי ת'מחשב ;D תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי לאחרונה נכנס לי משהו למחשב שבכל ריסטארט הוא משנה את עמוד הבית שלי לאתר SUPER SEARCH - למרות חיפושים בSPYBOT ובאיזור הRun ברגי'סטרי - אני לא מצליח להפטר ממנה ... למישהו יש פתרון ?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין אופיס 2007 ל-2010? האם זה משנה גרסת ה-32 הסיביות או ה-64 סיביות?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מחפש תוכנה )רצוי חינמית( שתסנן את הדואר זבל מהאוטלוק כל פעם כשהו מושך הודעות מהסרבר התוכנה אמורה לרוץ ברקע )כמו האנטי וירוס שבודק דואר נכנס ויוצא בזמן השליחה שלו( ופשו לסנן את הדואר הנכנס לבעל המחשב המדובר אין שום ידע במחשבים ככה שהתוכנה אמורה לתפקד לגמרי לבד ברקע מקווה שהסברתי כמו שצריך את מה שאני מחפש אם מישהו מכיר פתרון אחר ...אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום צריך תוכנה שאפשר בעזרתה לחתוך קטע מוזיקה mp3 אים היא תומכת בעוד קבצי מוזיקה זה מצויין
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני משתמש כיום ב nero express 6. הזמן שלוקח לתוכנה להכין את הקבצים בפורמט DVD הוא גדול באופן משמעותי מהזמן של הצריבה בפועל. האם יש פיתרון לבעייה? פעולת ההכנה, אגב, נקראת transcoding.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מקפיץ למי יש מושג איפה אני יכול להוריד את החבילת שפה הזה לנירו? חיפשתי ולא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
תקשיבו חרב עלי עולמי פתאום מחיצות E?F פשוט לא מתיר לי כניסה ACCESS IS DENIED ניסית לראות ב SHARING ונכנסתי לפולד אופשיין וכו ופשוט אין כניסה מה עושים טני חייב עזרה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
לפני 8 חודשים יצרתי מסמך ושמרתי אותו תחת סיסמא. היום, מצאתי אותו שוב וניסיתי להזכר בסיסמא, אך ללא הועיל. הם ישנה דרך להכנס למסמך בכל אופן? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן, המפרט בצד, קודם כל. למה לעזעזל כשאני מעלה תמחשב לוקח לNOD32 לעלות כ30 שניות!?!? כשבמחשבים אחים זה לוקח 5 שניות? דבר שני, לא יצרתי 2 כוננים קשיחים, ז"א יש לי רק C, איך אני פותח עוד בצורה תקינה ושתעבוד סבבה???? תודה לכל העוזרים!! אם יש לכם עוד טיפים אשמח לשמוע!!!!!
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי את הטלוויזיה למחשב שלי כאשר היא ממוקמת בחדר אחר ואני לא מעוניין לעשות העתקת מסך (duplicate screen) לטלוויזיה אלא שיהיה משודר עליה רק מה שאני רוצה (גליון אקסל) ככה שאני אוכל לעבוד על המחשב ובמסך השני יופיע תמיד הגליון. נסית לעשות הרחבת מסך (extend screen) ועשיתי אותו מסמך אקסל עם קישור בין התאים של השניים כדי שאוכל לערוך באחד והשינוי יופיע מיידית בשני.. אך מסתבר שהאקסל (2010) לא נותן את האפשרות לפתוח שני מסמכים בשתי חלונות נפרדים אני מחפש פתרון ובחפירות שעשיתי בגוגול לא הצלחתי להגיע לפתרון ( אשמח לשמוע הצעות תוכנה (עדיף חינמית ומומלץ שתהיה קלילה) או פתרון כלשהו... המון תודות מראש לכל העוזרים :))
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה וטובה שתוכל להמיר סרטי DVD לקובץ AVI . אם אפשר תוכנה חינמית ושלא תוריד מאיכות הצפיה.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי איי סי קיו פרו 2003 (ICQ PRO 2003A). ווינדוז אקס פי. לאחרונה אני לא מצליח לקבל קבצים מאנשים שמנסים לשלוח לי, אבל אני כן יכול לשלוח להם. גם אחרי מספר פירמוטים, התקנות חוזרות של ווינדוז, והתקנות חוזרות של האיי סי קיו זה לא עובד. עברתי על המאפיינים ואין שם משהו חריג, או משהו שמרמז על הבעייה. יכול להיות שפיספסתי משהו? האם מישהו יכול לעזור? (אני מעדיף שלא להתקין גירסה אחרת כמו איי סי קיו לייט) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום כולם, ניסיתי לאתר את הבעיה בכל דרך שווינדווס מציע והגעתי למבוי סתום מי שבאמת מבין אני חייב עזרה. אני צלם במקצועי ומגבה את כל החומר להארד דיסקים חיצוניים של Western Digital ההארד דיסק האחרון שרכשתי היה בנפח 1 טרה בייט ומכיל כ200 ג'יגה שהספקתי לגבות לפני מספר שבועות, באמצע העברה של קבצים מההארד דיסק הפנימי של המחשב אל ההארד דיסק החיצוני שמתי לב שההעברה נתקעה (ההודעה של "מעתיק קבצים" נראתה אך הזמן לא השתנה במשך דקות רבות לכן לחצתי ביטול וכשזה לא הגיב ניתקתי את ההארד דיסק מהUSB). כאשר חיברתי אותו מחדש לא הופיע הסמל של החברה בצמוד לאות המייצגת של הכונן כרגיל, וכן לא עלתה האופציה האוטומטית של ווינדווס לפתוח את הכונן בתיקיה במדיה פלייר וכדומה- גם, לא כרגיל. פתחתי את הכונן …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,מישהו מכיר איזו תוכנה שיודעת ליצור דיסק עם גיבוי אוטומטי של קבצים או אולי תיקייה בלחיצת כפתור, שפשוט מכניסים דיסק לצורב,לוחצים התוכנה שמוגדרת לגבות קבצים מסויימים,ואז היא תצרוב את זה אוטומטית לדיסק,זה למשרד בעסק..
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ממש מעצבן!! כשאני מעלה גרסת IE או FIREFOX או כל דפדפן אחר שפועלים ב64 ביט (כלומר נניח אתם בחלונות VISTA, אל תעלו את הגרסה הרגילה, אלא הגרסה שרשום בפירוש עליה 64 ביט). אי אפשר להתקין את הPLUGIN הזה, ולכן הרבה אתרים עושים בעיות, כי אין גרסת 64 ביט למישהו יש פתרון לנושא??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-