עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by elihaip,

שלום לכם הורדתי התוכנה המלאה Hiren's BootCD 9.2 + keyboard.patch.rar לצערי אני לא מצליח להבין איך להשתמש בה היא כבר באה עם קובץ iso מוכן כמו בתמונה http://www.swf.co.il/show.php?img=13791_.JPG.html ובתוך הקובץ יש את זה http://www.swf.co.il/show.php?img=13792_1.JPG.html בבקשה תעזרו לי איך לצרוב את זה ואיך להפעיל את זה וגם את הקובץ keyboard.patch מה עושים איתו תודה מראש לעוזרים ושתיהיו לי בריאים

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  2. את החומת אש של ווינדוס ביטלתי אבל הפיירוול עדיין נשאר כבר יותר משנה אין לי אותו ופתאום הוא הפעיל את עצמו איך זה יכול להיות איך מבטלים

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  3. מקווה שזה שזה הפורום המתאים כי לא ידעתי כל כך איפה עוד לשים את זה, אז אם טעיתי, מצטער.. טוב יש לי "בעיה" שמתי לב שאין אצלי במחשב תיקייה של קבצים שנשמרו מהגלישה באינטרנט (ובמחשב הקודם כן הייתה לי כזאת וקראו לה internet temporary files אם אני לא טועה) הקיצר, איך אני דואג שיהיה לי גישה לקבצים האלה? אם זה משנה, אז הדפדפן הראשי שלי הוא האקספלורר וחוצמזה אני משתמש גם בפיירפוקס (אני מעוניין שתהיה לי גישה לטמפוררי פיילס של שני הדפדפנים, דווקא יש לי עדיפות לפיירפוקס כי שמה אני נכנס לדברים ש"רוצים לראות שוב" בנוסח עדין..) יש מצב שזה בגלל שאני משתמש בספייבוט ואני לוחץ על הimmunize וזה חוסם לי תגישה לקבצים האלה?

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by maverick,

אני עדיין מחפש תוכנה ליצירת קבצי PDF.

5. Started by ביצה,

אהלן אהלן יש לי מחשב נייד IBM T42 כבר תקופה, רץ על XP הכל היה פנטסטי ואתמול שדרגתי אותו ל-WIN 7. המערכת עובדת טוב אבל לא התקינה לבד דריברים חשובים כמו LAN\WLAN\כרטיס מסך ניסתי לחפש באתר של lenovo והורדתי את כל הדריברים שצריך מלבד WLAN שלא היה שם ומלבד דריבר לכרטיס מסך שלא פועל כראוי. עכשיו אני תקוע עם מחשב בלי אינטרנט, גם חוטי לא עובד, מאיפה אני יכול למצוא דריבר ל-WIN 7 32bit שיפעיל לי את ה-hotkey (גם כן לא עובד), wifi, lan, כרטיס מסך וכל מה שצריך. באתר של לנובו אין תוצאות להכל. תודה!

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  6. Started by eladbu,

איך זה שעוד לא עשו לנו DVD עם BSPLAYER בפנים כי בתאוריה זה נשמע הכי פשוט לא צריך לעשות שום ריפ או המרה לא צריך לשבת כמה שעות טובות שזה יכניס תרגום לא תהיה ירידה משמעותית באיכות של הסרט נעלה את הסרט וישר נדביק תרגום מקובץ שהצמדנו לדיסק הכי פשוט הכי קל! למה אני מעלה את זה? כי פשוט קראתי עשרות מדריכים איך לעשות את זה! ותאמינו לי מייגיע ברמות שאי אפשר לתאר!וגם לא תמיד בסוף זה יוצא צריך איזה 2 3 4 תוכנות לקידוד ועוד כמה פנינים!

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  7. צילמתי סרטונים מהפלא בעלי סיומת GP3 והעלתי אותם למחשב. כשאר אני רוצה לראות אותם במדיה פלייר או BSPLAYER הם משמעים רק קול. התקנתי את המקודדים הכי חדשים של K-LITE וזה בכל זאת לא עובד. ניסיתי להפעיל אותם דרך VLC והם רק מציגים את הוידאו ללא קול-ממש מוזר. מישהו מוכן לעזור לי מה אפשר לעשות?? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  8. שלום לכולם, קניתי דפי לייבלים (מדבקות עגולות עם חור באמצע) להדבקה על CD או DVD. באיזו תוכנה כדאי להשתמש להדפסה ? תודה

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  9. שלום לכולם!!! התחילה לי תופעה חדשה באימיול כל פעם שאני עומד עם העכבר על פס הגלילה על מנת לבחור שרת מתוך הרשימה האימיול "עף" מתנתק מעצמו. החיבור לאינטרנט קיים. מה זה יכול להיות? לפעמים הוא מתנתק גם שלא בוחרים עם העכבר אבל זה קורה לאחר פרק זמן ארוך יחסית. מה לדעתכם מקור הניתוקים האלו? ???

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by itamardabush,

מישהו יכול להביא קישור לקאזה הכי טובה ובלי ספאמים בבקשה!!!! תודה לכולם!!!

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  11. Started by tzuriely,

אהלן, אני מחפש תוכנה לבדיקת עומס (Stress Test) למחשב. משהו שאפשר לסמוך עליו. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

התוכנה הנ"ל היא למציאת תמונות ברשת,תרשמו את התמונה הנדרשת והיא תריץ חיפוש ברשת וגם תעשה לכם PREVIEW מומלצת למחפשי רקעים ותמונות לעבודות בית ספר או סתם למי שרוצה להתהדר בתמונה יפה http://www.soft32.com/download_12042.html תהנו!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by טוליפ מאק,

אהלן , ברשותי מחשב נייח בו מותקן windows10 גירסה 2004 . מחשב משמש אותי להקלטות מוזיקאליות , עריכת וידאו ,עניינים משרדיים ,ענייני הפרטיים .רוצה לקנות nod32 מebay ואינני יודעת איזה יתאים כי יש כול כך הרבה אפשרויות. מישהו פה מבין בזה ויכול בבקשה ליעץ לי? חשוב לציין שזה צריך להיות nod שניתן להפעיל בארץ. בנוסף יש כאלו שאומרים שהאנטיוירוס של מיקרוסופט (זה שכבר מותקן במחשב) מספיק לצרכים אלו ואשמח לשמוע מה אתם אומרים בבקשה?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  14. Started by ShayGTi,

אני עובד הרבה עם עכבר אלחוטי במרחק עם המסך. לרוב האפליקציות אין לי צורך במקלדת, אבל פה ושם אני צריך לכתוב משהו ואין לי כוח להסתובב עם המקלדת שהיא אמנם גם אלחוטית אבל זה סתם מסורבל. אז, לענייננו, אני מחפש תוכנה שבלחיצת כפתור (או משהו) תפתח לי מקלדת וירטואלית שאוכל לכתוב בעזרת העכבר. (כמובן שצריך תמיכה בעברית). האם קיים כזה דבר? האירוני....

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by elior021,

שלום, אני מתחבר לשרת של העבודה ולמרכזיה כדי לקבל טלפונים במידת הצורך אני מחפש תוכנה שנתנח לי את התעבורה ברשת שאני יוכל לראות אם משהו מפריע כי יש לי המון תקלות של איטיות ושמע בחיבור עצמו, יכול להיות מאוד שגם תוכנה שיודעת להגדיר לנהל QOS יכולה לעזור לי בנושא הזה כי אז אני יוכל להקצות רוחב פס שמור לאותו חיבור ללא הפרעות

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  16. השאלה בכותרת, בכל פעם שאני עושה חיפוש בשורת חיפוש באינטרנט הוא מוביל אותי לחיפוש של BABYLON מחקתי אותו והעפתי מה שקשור אליו ועדיין, מוביל לחיפוש שלו, אפילו עשיתי ב SEARCH OPTIONS שיהיה רק גוגל, ועדיין הבאבילון הזה קופץ. איך אני מעיף את זה? גם מחיקה של כל הבאבילון מהמחשב לא עזרה. תודה!

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by oba3k,

אני רואה שהרבה פה משתמשים בפיירפוקס. מה היתרון שלו על פני אופרה? למיטב ידעתי הוא הכי מהיר, הכי קל והתאימות שלו זהה לתאימות של פייפוקס. אז למה ללכת על החיקוי (כביכול) ולא על המקור?

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by evy,

לאחרונה אני חווה איטיות מחרידה באינטרנט ואפילו גם קצת במחשב ,גלישה איטית,סרטוני יוטיוב נתקעים כל הזמן. הייתי רוצה להתחיל בלבדוק רוגלות וכל מני זבל על המחשב,והייתי רוצה המלצות מכם על תוכנות שיוכלו לטפל בעניין הזה. כרגע אני עושה סריקת וירוסים עם avira antivirus החינמית מעודכנת. אשמח לקצת עזרה,תודה.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  19. שלום אני צריך אנטי וירוס בבקשה.... אבל חזק וטוב ... בברכה $שלומי$

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  20. (וידאו של מצלמה דיגיטלית )

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  21. זה השם מאיפה אפשר להוריד realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter תווווווווווווווווודה

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  22. Started by iPsych,

אז ככה, יש לי בעיה עם מחשב נישא של Dell עם נתונים חביבים-650Mhz 256mb קיבלתי את המחשב ללא כל מערכת הפעלה עליו, ניסיתי להתקין עליו ווינדוס XP home edition (חוקי!) וההתקנה לא צלחה, את כל הפעולות הראשוניות בדוס לא הייתה בעיה, אך ברגע שהוא הופעל מחדש והתחיל את ההתקנה הלא טקסטואלית (זו עם הממשק) הציג הודעת שגיאה שאומרת שהוא לא מוצא בדיסק קובץ בשם Asms נכנסתי לאתר של מיקרוסופט הסתכלתי בבעיות הנפוצות וראיתי את הבעיה שאני מדבר עליה, בעצם אני צריך להעתיק תקייה ע"י xcopy של דוס, מה שקרה, שלי אין win98 בבית, כך שהייתי חייב לקחת מחבר את תקליטון האתחול, אחרי שלקחתי את תקליטון האתחול לקחתי גם את כל הקבצים הנדרשים, באתי לנישא, ניסיתי להפעיל את xcopy והוא רושם שגרסאת הדוס לא מתאימה, למי…

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  23. Started by אבשה,

שלום לכוולם, מעניין אותי איך עושים את כל המיקסוסים וטראנסים וכו'.. אז אשמח לקבל המלצות לתוכנות שעושות דברים כאלה תודה . כשאמרתי מיקסוסים דיברתי על דברים כאלה... http://www.youtube.com/watch?v=MdPDCs0_bsU כמובן שאני יעשה דברים יותר פשוטים בהתחלה אבל אני מקווה שהבנתם למה התקוונתי..

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  24. שלום רב, אני רוצה להתקין אצלי את התוכנה Ad-Aware 2008 השאלה האם הגרסה החינמית מספיקה, או עדיף לשלם על גרסת ה-PLUS לא אכפת לי לשלם עבור הגרסה הרחבה, אם תגידו שזה אכן כדאי ואפילו מומלץ. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  25. אפילו אם תגידו לי את השם שלו זה יעזור שאני יוריד תדרייברים תודה

• 1 תגובה
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים