תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ושתיהיה דומה פחות או יותר בביצועים. תודה
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי להתשמש בתוכנה IDM [גם כי היא יותר נוחה] בעיקר בגלל שכשהייתי מפעיל את הFLASHGET הוא פשוט היה צורך כ90% מהCPU. מסתבר שגם הIDM צורך ככה. רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם זה. קשה לי להאמין שמנהל הורדה אמור לתקוע לי את כל המחשב. [מפרט בצד] תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אז ככה היום פיתום קרה משו ועכשיו כל פעם שאני גורר איזה שיר להעביר את המיקום שלו ברשימה למיקום אחר נפתח לי חלון: "Add file(s) to Playlist" אם יש מישו שנתקל בזה כבר בבקשה שיגיד לי איך לבטל את זה, תודה!!
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מנסה כבר מעל שבועיים לסדר לבתי הצפלונת את המחשב ללא פתרון ..סרטים מסוגים שונים של פורמטים בכונן הקשיח{7200-wd} כולל סרטי דיוידי בכונן הדיוידי{lg-gsah10n} לא מתנגנים חלק אלא עם תקיעות מדי מס' שניות ואין סינכרוניזציה בין הוידאו {כרטיס מסךnvidia 64mb} לקול {sbluster pci64} עדכנתי דרייברים,מערכת ההפעלה מעודכנת,התקנתי פאקים של מקודדים שונים התקנתי נגנים שונים ולפני כל התקנה של פאק או נגן הסרתי קודם את הקודם,ביצעתי פורמט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה ועדיין אנלא מצליח למצוא תבעיה לכל מי שיש קצה חוט בבקשה ......... הנה פרטי המחשב: שם מערכת הפעלה Microsoft Windows XP Professional גירסה 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600 יצרן מערכת הפעלה Microsoft Corporation שם המערכת יצרן המע…
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ברשותי Office 2003 PRO עברי ומקורי. רציתי לדעת אם אפשר להפוך את התפריטים שעכשיו הם בעברית, לאנגלית. זכור לי מOffice XP שאפשר, אבל אני לא יודע איך עושים את זה. אם מישהו יודע, אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בווינאמפ שחשבתי שנעלמה אבל מסתבר שלא שיר מתנגן בוינאמפ כרגיל ואז פתאום מאמצע שום מקום זה מעלה ארור כזה של הוינדוס ומבקש לסגור את התוכנה וזה מתסכל מאוד מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? (חוץ מלהחליף תוכנה)
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לדעתי נורטון 2003 המלא ופוטושופ5.5 הכי שווים
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם!! האם יש תוכנה שמאיצה ת מהירות הורדת הקבצים באיימש? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי קובץ XML, שמתדעכן על בסיס יומי. לפעמים נעשים בו שינויים שאני לא מעוניין בהם ואני מחפש דרך לשחזר את המידע שהיה בו לפניכן. כרגע הגודל של הקובץ הוא בסביבות ה8 מגה, אך הוא גדל מיום ליום, אל לא בממדים עצומים. -אני מחפש תוכנה שתגבה אותו אוטומטית פעם ב24 שעות, אבל שתדע למיין לפי תאריכים - או אפילו יותר טוב, שתשלח כל פעם מחדש את הקובץ לאימייל כלשהו. קיימת חיה כזאת? תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום אם התקנתי את אופיס 2007 באנדלית האם ניתן להתקין את חבילת השפות בניפרד על מנת להפוך אתהאופיס לעברי ואם כן איפה ניתן להשיג את חבילת השפות?
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי סרט MKV שהמחשב לא מנגן (היחיד שפותח אותו בכלל, זה VLC והוא מראה מסך אפור בלי אודיו) סרטי MKV אחרים המחשב מנגן בלי בעיה אני מנחש שזה בעית קודק, למרות שיש לי K-LITE מלא, איך אני בודק איזה קודקים צריך הסרט הזה?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות עשיתי FORMAT על המחשב שלי . התקנתי את כל הDRIVERS שלי כמובן וגם את התוכנות הנילוות למחשב שלי, כל מני דברים ואחד הדברים אשר אני זקוק לו זה הצורב שלי , אשר משמש לי כמקור גיבויי רציני . בעת ההתקנה דבר מוזר מאוד קרה: אני מנתב את תוכנת ההתקנה להתקין את הNERO לספרייה מסויימת בקונן מסויים מסכים לרישיון כנהוג והכל הולך כמתוכנן . לאחר שכבר סיימתי להתקין את הNERO נכתבה לי הודעת שגייה שתוכנת ההתקנה לא הצליחה להתקין את כל הקבצים של NERO ושאני צריך לעשות RESTART . לחצתי על אישור ולהפתעתי הרבה נכתב לי באותיות גדולות NERO INSTALLER IS FINISH SUCCESSFUL אמרתי לעצמי יופי ; כמו שנכתב לי עוד בהודעת השגיאה , וכמובן כמו שידוע ב WINDOWS 98 נהוג לעשות RESTART אז אכן עשית…
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום רב.. אז ככה.. יש לי לוח אם של ASUS P5Q מעבד כפול 8500 עם OC ל-3.6GHZ זיכרון של ג'י סקייל של 4GB 800MHZ וכרטיס מסך של רדיאון 4870HD..שיש לו OC גם כן שהטכנאי מחשבים עשה לי שמעלה לו את המהירות של GPU ל780 ושל הזיכרון ל-1100 אבל הוא מכובה לבנתיים..אבל הקטע שהכרטיס מסך מכוון בהגדרות בתור מותאם לOC בלי שאני יעשה OC עכשיו התקנתי תווינדוס.. ומופיע לי סמל בשורת המשימות ליד השעון סמל של מטוס כשאני לוחץ עליו רשום לי שמשהו שקוראים לו סיקס אינג'ן שהוא מאיץ של הלוח אם רשום שהוא לא יכול לפעול תחת OC.. מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לו לפעול? או לפחות להעלים תסמל הזה... אני מצרף תמונה.. תודה לכל העונים אני ואגב אני לא סגור על זה האם מדובר פה בOC של כרטיס מסך או של המעבד
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, אני התקנתי את מערכת ההפעלה WIN7, ופתאום כשרציתי לפתוח קובץ DOC. שמתי לב שאין לי אופיס, מה אני עושה? האם יש תוכנות חינמיות אחרות שניתן לערוך איתו קבצי DOC?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, מצוי בידי שיר בפורמט mp3. השיר עצמו תופס 10% וכל שאר 90% מהקובץ מיותרים. קיימת תוכנה עמה אני יכול לסלק חלק מהשיר ולהותיר בידי רק את ה 10% שאני מעונין בהם? אודה על קבלת קישור לתוכנה מעין זו. ואם כבר אני שואל אז אשמח לשמוע, אם קיים, משהו הרבה יותר מתוחכם: האם קיימת תוכנה שבעזרתה ניתן לבודד ליווי אינסטרומנטלי מקולו של הזמר? במילים אחרות: משיר מסוים אני רוצה לסלק את קול הזמר כך שבידי ישאר הליווי האינסטרומנטלי בלבד. תודה !
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את ACDSee 4.0. יחד עם התונה הותקנה אצלי תוכנה בשם PICAVIEW. אני ממש לא רוצה את התוכנה הזאת ולכן רציתי להסיר אותה - אבל התוכנה לא נוספה לתפריט של הוספת/הסרת של WIN ולא מופיע שום קובץ של UNINSTALL. בקובץ העזרה של התוכנה רשום שבשביל להסיר אותה יש לעשות זאת דרך התפריט של WIN. אמרתי לעצמי שאני כבר אסיר את כל התוכנה של ACDSee - אבל הדבר היה נכון גם לגביה. אני פשוט לא יודע איך להסיר את התוכנה. אני עובד עם WIN XP PRO SP1. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות.
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בNOD32 בגרסאת הבטא ותמיד יכלתי לעדכן את התוכנה אבל עכשיו גיליתי שהתוכנה לא מסוגלת להתחבר לסרבר של האתר... אני רואה בתוכנה שהיא עוברת מסרבר לסרבר ואז בסוף יש לי הודעה "Faliure to open socket" מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין 3D STUDIO MAX 9 32BIT על ויסטה אני מקבל הודעת שגיאה Oxc0000142 מישהו יודע או מכיר פתרון?????
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אהלן אני צריך מדריך שליטה מרחוק אל מחוץ לרשת (דרך האינטרנט) להתחבר למחשב של חבר שלי שגר רחוק על מנת לעזור לו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לצ'ט של נענע ומופיעות לי שתי הודעות של שגיאה... שתי התמונות עם השגיאות מצורפות למודעה הזאת... תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש משהו לא טוב בתוכנות ללא התקנה(portable)? כלומר.אם יש תוכנה שאני רוצה כמו נרו או דפדפן פיירפוקס שהם ניידות, כדי לי להשתמש בהם במקום אותה התוכנה שמותקנת על המחשב ובכך מאיטה אותו? התוכנות הניידות האלה הם יצייבות, יש להם משהו שלילי? כי חבל סתם להעמיס על המחשב בתוכנות שדורשות התקנה.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין דבר כלשהו על המחשב שלי, שמשתמש בהתקנה של הInstallShield (לא יודע אם יש עוד התקנות אבל אני מניח שכן?...) ההתקנה עצמה נתקעת לכמה דקות (בערך 10 דקות - אפילו מדדתי את זה) ולאחר מכן זה ממשיך כרגיל. אני מתכוון למצב שההתקנה עצמה עוד לא עלתה - רק החלון שלה עלה והוא כאילו במצב של "לא מגיב" ואם אני עושה ctrl alt del אני רואה במצב של החלון not responding, למרות שאני יודע שאחרי כמה דקות זה ישתחרר ויפעל כרגיל. אין לי שום מושג ממה זה נגרם, וזה כבר די מעצבן (הייתי צריך להתקין דרייברים לכרטיס קול חדש אתמול, וכל 7% שההתקנה התקדמה זה עצר ל10 דקות ואז המשיך). מדובר על התקנות עם אייקון כזה (אם זה משנה בכלל....)
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
-
הי, חיפשתי וחיפשתי וכל מה שאני מוצא ברשת זה אתרים שמציעים לך להוריד תוכנה לאיתור דרייברים... למישהו יש במקרה דרייבר ללוח 761GX-M754-964 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-