תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מזה הדבר הזה (זה שמסומן בחץ האדום) ??? ואיך אני מוריד את הדבר המעצבן הזה
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חברה יש לי סוני 2 ואני רוצה לצרוב משחק אליו הורדתי את המשחק אני צאיך תוכנה והסבר איך צורבים בבקשה תביאו לי..!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חברה הבעיה שלי היא כזו התקנתי מדיסק של חבר (מקורי!) את אופיס 2007 אחרי קצת ניסיון הגעתי למסקנה שהוא לא מתאים לי ואני רוצה לגירא הישנה והטובה שלי של 2003 להסיר - לא מצליח בשום צורה שהיא! אני עם ויסטה ניסיתי דרך ה-add or remove programs וזה נותן לי הודעה שגיעה כזו: setup could not find any available products to install. please contact yhour system administrator. ניסיתי להתקין מחדש את הויסטה זה נתן גם הודעה שגיעה ש"חסר קובץ" ולהתקין מחדש מהדיסק (בדיוק מה שעשיתי) או דרך האתר ממנו הורדתי את התוכנה (ככה זה היה רשום... רשמתי הכל..). לא מצליח להסיר את זה בשום צורה שהיא.. לבוא ולמחוק ידני אני ממש לא רוצה אני רוצה להעיף את התוכנה מהטומטמת הזו מהמחשב שלי לגמרי.... חשוב לציין לגבי הש…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בואו ונניח שיש לי הודעה שאני רוצה להעביר לכל האנשים ברשימת הכתובות ב ICQ שלי (הזמנה לאורגיה למשל...), איך עושים את זה בלי להיכנס לאחד אחד באופן מטריח?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את visual studio 2010 professional אבל ההתקנה נכשלת. למה?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אני צריך לעשות update query שמוסיף 50 שח לכל החשבונות אך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, צלמתי היום במצלמת Nikon D90 בx264. הכנסתי את החומרים למחשב וכל הצילומים אינם חדים. הורדתי את חבילת הקודקים cccp שבנוסף ל k-lite שכבר יש לי, וכלום לא עזר. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך FX5200 128 מחשב 32BIT!! עם הפשר שהדריבר יהיה בעיברית תודה ענקית לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים אני לא יודע אם יש דרייבר ללוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra אם ישנו דרייבר ללוח אם זה אם אפשר להביא לי קישור להורדה אליו אני אשמח תודה.
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רכשתי מודם פקס USB של SMARTLINK והוא מחייג בפולסים במקום בצלילים. לא הצלחתי לשנות את החיוג לצלילים. אודה על עזרתכם dlampert@012.net.il
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
יש לי סרט MKV שהמחשב לא מנגן (היחיד שפותח אותו בכלל, זה VLC והוא מראה מסך אפור בלי אודיו) סרטי MKV אחרים המחשב מנגן בלי בעיה אני מנחש שזה בעית קודק, למרות שיש לי K-LITE מלא, איך אני בודק איזה קודקים צריך הסרט הזה?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
התוכנה תמחק לכם את כל ההודעות מהאימייל בין אם תרצו אם לא תרצו, ללא אפשרות להחזיר אותם.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי התקנתי win7 על המחשב בעל הלוח M2N-MX לוח למעבד AMD של ASUS סוקט AM2. חיפשתי שעתיים באינטרנט פיתרון לדריוור אודיו ללוח שאין פשוט! באתר היצרן אין דריוור לwin7.לכן ניסיתי להתקין את של vista ולא עזר. ניסיתי אפילו להתקין דריוור של הציפסט לא הצלחתי כי אין תמיכה בwin7. ניסיתי להתקין את הדריוור ac97 וhigh defintion של realtek, לא עזר. עידכנתיאת כל מה שהיה בwin7 update ולאחר מכן ניסיתי שוב,לא עזר. לפי מה שהבנתי הדריוור של הלוח הוא soundmax אבל אין תאימות לwin7. משהו יכול לעזור לי בנוגע לעניין? תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות עשיתי FORMAT על המחשב שלי . התקנתי את כל הDRIVERS שלי כמובן וגם את התוכנות הנילוות למחשב שלי, כל מני דברים ואחד הדברים אשר אני זקוק לו זה הצורב שלי , אשר משמש לי כמקור גיבויי רציני . בעת ההתקנה דבר מוזר מאוד קרה: אני מנתב את תוכנת ההתקנה להתקין את הNERO לספרייה מסויימת בקונן מסויים מסכים לרישיון כנהוג והכל הולך כמתוכנן . לאחר שכבר סיימתי להתקין את הNERO נכתבה לי הודעת שגייה שתוכנת ההתקנה לא הצליחה להתקין את כל הקבצים של NERO ושאני צריך לעשות RESTART . לחצתי על אישור ולהפתעתי הרבה נכתב לי באותיות גדולות NERO INSTALLER IS FINISH SUCCESSFUL אמרתי לעצמי יופי ; כמו שנכתב לי עוד בהודעת השגיאה , וכמובן כמו שידוע ב WINDOWS 98 נהוג לעשות RESTART אז אכן עשית…
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אני מפעיל את תוכנת ה-Asus Probe לבדיקת המחשב באופן רציף. התוכנה היום השתגעה לגמרי אני מקבל כל הזמן קריאות אזעקה כגון: במסך ה-Voltage Monitor ה-12V פתאום ירד מאד ועלה מאד. כנ"ל גם ה-5V וה-3.3V פתאום אני מקבל הודעה שהמאוורר של ה-CPU ירד מ-3,000 בנורמל ל-846. המאוורר השני Power Fun הפך ללא זמין ליום והיום בבוקר חזר סתם כך. הנה פתאום בזמן הכתיבה ה-Power Fun ירד ל-מינוס 27000 וחזר לעצמו ואז ל-850 סל"ד וחזר לעצמו. מה קורה כאן. המחשב מתנהג כרגיל לחלוטין. טמפרטורת המעבד 35-38 מעלות נורמלי לגמרי. טמפרטורת הזכרונות 31 מעלות תקים גם כן. האם משהו בחומרה לא תקין באמת, או שקריאות התוכנה לא נכונות. אם קיימת בעייה האם בעיית מארז? ספק כוח? לוח אם? לא יודע לאיזה כיוון לחשוב. תודה על כל מי…
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
שלום לכולם!!! התחילה לי תופעה חדשה באימיול כל פעם שאני עומד עם העכבר על פס הגלילה על מנת לבחור שרת מתוך הרשימה האימיול "עף" מתנתק מעצמו. החיבור לאינטרנט קיים. מה זה יכול להיות? לפעמים הוא מתנתק גם שלא בוחרים עם העכבר אבל זה קורה לאחר פרק זמן ארוך יחסית. מה לדעתכם מקור הניתוקים האלו? ???
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה של dj די גי בבקשה דחוף למי שיש תיתנו לי את האתר................... תודה $שלומי$
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש משהו לא טוב בתוכנות ללא התקנה(portable)? כלומר.אם יש תוכנה שאני רוצה כמו נרו או דפדפן פיירפוקס שהם ניידות, כדי לי להשתמש בהם במקום אותה התוכנה שמותקנת על המחשב ובכך מאיטה אותו? התוכנות הניידות האלה הם יצייבות, יש להם משהו שלילי? כי חבל סתם להעמיס על המחשב בתוכנות שדורשות התקנה.
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל התקנה של תוכנה כל שהי ואני מקבל את השגיאה הבאה: מה אני יכול לעשות? ************** הבעיה תוקנה למי שרוצה לדעת איך שיחזור מערכת [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי.. אני מבצע Boot ל - hiern's BootCD ומריץ Partition magic הוא נכשל בהעלה של ה - Hard disk ( מחובר ב- sata 2 ) למישהו יש רעיון.. ? לעוזרים, המון תודה..
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רב לכם, הבעיה היא, כצויין בקצרה בכותרת הנ"ל היא כדיקלמן: בגירסאות החדשות יותר של האייסיקיו, כול פעם כשמתקבל Event מסויים(הודעות וכו'), נפתח עוד אייקון בSystem Tray. הבעיה היא שכול פעם שזה קורה, כול השורת משימות שלי נתקעת וכך גם האייסיקיו למספר שניות. אני בטוח שהבעיה היא במצב הנ"ל משום שאם כבר מהבהבת הודעה, ומתקבלת הודעה נוספת, שום דבר לא נתקע. יש לציין שזה קרה לפני ואחרי פורמט, מערכת הפעלה Windows2000pro עם SP3. גירסת הICQ והBuild הם 2002a 3728. לפי מה שזכור לי, זה קרה גם בבילידים קודמים של 2002a. עכשיו לשאלתי, האם אפשר לעשות שאופן הצגת ההודעה יהיה בסגנון Old school, שהאייקון של ההודעה יחליף את הפרח הזה של הICQ ולא יפתח אייקון חדש, אם לא, אז האם יש פאץ' מסויים אשר מת…
-
יש לי בעיה... http://img30.echo.cx/my.php?image=10ex.jpg (תראו ברקע הרצתי איזה בדיקה של סימנטק וזה עשה לי את זה אבל יש עוד כמה תוכנות או משו אחר שאני מפעיל וזה פתאום קופץ לי ויוצא לי).. אף אחד לא ניתקל בבעיה הזאת בבקשה אני חייב עזרהה...
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח גיגה בייט p45-ds3 התקנתי את כול הדריברים שו אבל יש פה משהו שהוא מבקש ואני לא מצליח להתקין אותוThanks to כשאני מנסה להתקין את זה זה לא מתקין לי... במחשב הישן שלי ניסתי סתם להתקין וזה התחיל להתקין סגרתי ישר כי זה לא מתאים לשם... יש לי windows xp sp3 ובישן יש לי sp2 יכול להיות שזה קשור.? תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אם אני אאעלה הרבה מה זה יתן לי איך זה מתבטא? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-