תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מעוניין להתחיל לעבוד בתלת מימד על איזה תוכנה אתם ממליצים לי לקנות (המחיר לא חשוב)...
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
אקספלורר מזהה כל דבר שאני מוריד כוירוס. מה לעשות? תודה ובלי עצות על דפדפנים אחרים
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לקבוע את זה. אני נכנס למאפיינים של 'פיסקה', מגדיר מיושר לשני הצדדים, ולוחץ על 'ברירת מחדל' למטה, ומאשר. ועדיין, כל חלון חדש שנפתח, הטקסט מיושר לימין. מה עושים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב ולאחר התקנת XP ואופיס מחדש אני לא מצליח לסדר שאני יראה נוסחאות כמו שצריך ב וורד מצורפת תמונה: איך אני מסדר את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מחפשת מעצב לתמונת מחזור בבית הספר של ביתי. מי יודע איפה אפשר לעשות, או מי עושה עבודות כאלה ? תודה בתיה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת כל צ'אט שאני לא נכנס זה לא נותן לי להכנס זה עושה לי את זה תמונה תעזרו לי דחוף בבקשה..!
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הבנתי שבגרסאות החדשות של אופרה ישנה אפשרות להגיד בעצם לתוכנה מה לעשות , מין פקודות בסיסיות שאתה אומר והוא ישר מבצע , אבל לא הבנתי איך אני מפעיל אפשרות זאת ואיך אני משתמש בה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
מנהל ההורדות של FF הוא מספיק מהיר לעומת תוכנות צד שלישי כמו IDM ?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כונן קשיח של 160GB תוצרת MAXTOR, שבוקר לאחר ששכלתי את הכונן החיצוני (בן ה20 שעות ובעל האלף הג'יגה) החליט להתאבד גם כן (רק המחיצה של C). כניסה לRECOVERY CONSOLE, והרצת CHKDSK שלפה את ההודעה הבאה: THE VOLUME APPEARS TO CONTAIN ONE OR MORE UNRECOVERABLE PROBLEMS. כניסה לC: לא היתה אפשרית ולכן שלפתי כונן נוסף, התקנתי XP עליו ויצאתי לבחינה מדוקדקת של המקסטור, הכל עבד מעולה בשתי המחיצות הנוספות אבל הראשית, הBOOT, לא נתנה כלום בווינדוס, זה הוגדר כRAW עם 0GB, הרצתי תוכנה של ONTRACK והתעסקתי קצת עם SPINRITE, אבל עדיין שום טוב לא יצא מכך. לבסוף קפץ לי הרעיון של להשתמש בKNOPPIX, והפלא ופלא הכונן מופיע לי כאילו לא קרה כלום והצלחתי למשוך כמה קבצים, אבל זה נתקע כל הזמ…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום! אני צריך תוכנה שמסוגלת לסמלץ בעיות תקשורת מול שרתי HTTP (נפילות שרת, connection refused, דברים כאלה), על מנת לבדוק תוכנה שמפותחת בחברה שאני עובד בה. כרגע מה שאנחנו עושים זה להתחבר מרחוק למחשב עליו יושב שרת הבדיקות ולכבות אותו, וזה כמובן לא הכי טוב (אם יש אנשים אחרים שכרגע משתמשים בו אז זה ידפוק להם את הבדיקה). אין בעיה עקרונית שזו תהיה תוכנה בתשלום, אבל עדיף שתהיה לה גרסת נסיון.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ידידה שלי ציירה את הילדה ואני סרקתי ועשתי את חלקי בפוטו. http://vi9ati.deviantart.com/art/Dream-135253214
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
נכון להיום אני משתמש ב AVG ו TuneUp Utilities 2009
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היי... אני מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון.. בדיוק פירמטתי את הלפטופ IBM בין ה-10 לפחות שלי.. ותהליך מציאת הדריברים לא פשוט כמובדר"כ.. אני ממש מסתבך בלמצוא... יש מצב לעזרה? ועוד דבר... אין לי מושג איך להפעיל את ה-WIRELESS ... יכול להיות שזה היה ביישום חיצוני... קיצר אני ממש אשמח לעזרה.. כל דבר.. קצת על המפרט... intel® 82801 PCI BRIDGE -2448 INTEL® 82801DB/DBM SMBusController intel® 82852/82855 GM/GME/PM/GMV to Proccessor I/O Controller .. ועוד ועוד.. בבקשה אני חייב עזרה!
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
שלום! אז ככה יש לי שתי מחשבים,אחד יחסית חלש והשני חזק הראשון E6500 2GB RAM 320gb 8400GS מיפרט:2 E8400 9800GTX+ 4GB RAM 500GB במיפרט הראשון מותקן WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT ובשני מותקן 64BIT אחשיו בשתי המחשבים קיימת אצלי אותה תופעה,שמתי שיש לי איזה 10 אייקונים ותיקיות על שולחן העבודה,אז מתי שאני מסמן את כולם עם העכבר אז זה ממש איטי,במיפרט הראשון זה יחסית ממש מקרטע,ובשני החזק יותר זה גם איטי אבל פחות מישהוא יודע למה זה ככה? גם לכם זה קורה? כי ב XP זה ביכלל לא היה לי הייתי מסמן 90 קבצים בוות אחת וזה לא היה איטי, הינה תמונה למי שלא הבין http://img695.imageshack.us/img695/719/127385125694.jpg,אז הינה כמו שאתם רווצים שאני מבצע תסימון הסימון לא הולך חלק
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
היי, יש ל 4 קבצעי AVI -XVID , צילמתי במקור במצלמה בפורמנט MOV , המרתי לXVID, עכשיו אני הייתי רוצה : 1 לאחד את הקבצים לקובץ אחד, איזה תוכנה חינמית כדאי ? אשמח לקישור 2 לאיזה אתר אפשר להעלות את קובץ הוידיאו - קרוב ל 2.5 שעות, כך שיהיה אפשר לראות את הוידיאו בסטרימינג? ושישאר להרבה זמן או לתמיד? ליו טיוב יש מגבלה של 10 דק לחלק, אם אשתמש ביוטיוב, איזה תוכנה טובה, יכולה קודם לאחד את 4 הקבצים שיש לי, ואז לחלק אותם באופן מסודר בחלקים של 10 דקות? איזה אתרים אחרים אתם ממליצים למטרה זו ? תודה שי
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש למשהו רעיון איך פותרים את זה? צריך תוסף לדפדפן או משהו כזה? כי יוטיוב אני רואה חלק תודה מראש רן
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני צריך לינק לתוכנת המרה מ MP3 ל WAV לא משנה לי מאיפה להוריד אותה העיקר שהיא תיהייה ללא התקנה בכלל portable מישהו יכול לישלוח לי לינק כזה ?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום... יש לי אוסף מוזיקה די גדול ובשביל להגיע לשיר מסוים באוסף צריך לעבור דרך הרבה תיקיות והרבה הקלקות על העכבר. חשבתי להשתמש בתכנה כמו windows search כדי לאפשר גישה מהירה לקבצי מוזיקה בכל עת, אבל - אני ממש לא רוצה "לאנדקס" (index) של כל המחשב, הייתי מעוניין לעשות את זה רק לתיקיית האם בלבד. אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
תוכנה בשם security center השטלתה לי על המחשב והיא מונעת ממני לפתוח כל תוכנה אפשרית המותקנת לי על המחשב ומאלצת אותי להתחבר אל התוכנה. המחשב שלי פשוט מושבת ואי אפשר לבצע איתו שום פעולה.. מבקש את עזרתכם.. תודה מראש...[br]פורסם בתאריך: 25.12.2009 בשעה 10:24:07 התוכנה security center לא נותנת לי לפתוח שום תוכנה או כל דבר אחר פרט לתקיות ואינטרנט אקספלורר.פרט לזה אני לא יכול לעשות שום דבר במחשב שלי, אני לא יודע בכלל איך התוכנה הגיעה לי למחשב אני לא התקנתי אותה או משהו.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לפתוח את התמונות שלי explorer.exe קורס. מה אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חלונות XP התקנתי על המחשב שלי את תוכנת ULTRA VNC אני לוחץ כפתור ימני ונכנס ל-ADMIN PROPERTIES ומשם למטה לוחץ על OK כשאני לוחץ על OK ההגדרות בתוכנה לא נשמרות אני מקבל את השגיעה הזאת שמופיעה בתמונה ששמתי למטה אי חייב להגיד שהרבה חלונות התקנתי וגם את התוכנה הזאת ורק פה מופיעה הודעה הזאת אני אדמין של המחשב שלי מן הסתם מה אפשר לעשות כדי לא לקבל את החלון הזה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בתוך ה- Ipod יש כל מיני פלייליסטים מוכנים. כשאני מחבר אותו למחשב (לא מחשב האם שבו הוגדרו הפלייליסטים), איך אני מציג את הפלייליסיטים על אותו מחשב על-מנת לשנות\להוסיף\למחוק שירים מתוך הפלייליסט? במחשב האם זו לא בעיה, כי שם הכל מוגדר. איך במחשב ציבורי אחר עם התוכנה זה אפשרי? תודה רבה וערב מצויין
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני צורבים - אחד CD-R והשני DVD. הצורב CD-R צורב רגיל, הכל בסדר איתו, זאת בכדי לשלול בעיה בתוכנה. עם הצורב DVD מה שאני לא מנסה אני נתקל בבעיות. עם כל דיסק ובכל דרך רק בצריבה, חשוב לציין. עם קריאה של דיסקים ופתיחה שלהם הכל בסדר, עובד חלק, אין תלונות, אבל כשאני מכין את הדיסק ובא לצרוב אני תמיד נתקל בדבר הבא: לדעתי בעיה בצורב עצמו. כי כבר בדקתי את צד התוכנה והכל בסדר, החלפתי כמה גרסאות, בכולם אני מקבל את ההודעה הזו. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-