תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכם, הבעיה היא, כצויין בקצרה בכותרת הנ"ל היא כדיקלמן: בגירסאות החדשות יותר של האייסיקיו, כול פעם כשמתקבל Event מסויים(הודעות וכו'), נפתח עוד אייקון בSystem Tray. הבעיה היא שכול פעם שזה קורה, כול השורת משימות שלי נתקעת וכך גם האייסיקיו למספר שניות. אני בטוח שהבעיה היא במצב הנ"ל משום שאם כבר מהבהבת הודעה, ומתקבלת הודעה נוספת, שום דבר לא נתקע. יש לציין שזה קרה לפני ואחרי פורמט, מערכת הפעלה Windows2000pro עם SP3. גירסת הICQ והBuild הם 2002a 3728. לפי מה שזכור לי, זה קרה גם בבילידים קודמים של 2002a. עכשיו לשאלתי, האם אפשר לעשות שאופן הצגת ההודעה יהיה בסגנון Old school, שהאייקון של ההודעה יחליף את הפרח הזה של הICQ ולא יפתח אייקון חדש, אם לא, אז האם יש פאץ' מסויים אשר מת…
-
שלום, אני מתחבר לשרת של העבודה ולמרכזיה כדי לקבל טלפונים במידת הצורך אני מחפש תוכנה שנתנח לי את התעבורה ברשת שאני יוכל לראות אם משהו מפריע כי יש לי המון תקלות של איטיות ושמע בחיבור עצמו, יכול להיות מאוד שגם תוכנה שיודעת להגדיר לנהל QOS יכולה לעזור לי בנושא הזה כי אז אני יוכל להקצות רוחב פס שמור לאותו חיבור ללא הפרעות
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי. בתכנת אנלייט יש אופציה להוסיף דריברים להתקנה התכנה מאפשרת למזג קובץ בסיומת inf יש לי דריבר של כרטיס מסך גי פורס של נבידה ואני רוצה למזג שזה יהיה בהתקנה אבל ההתקנה של הכרטיס מסך הזה זה בסיומת exe איך אני ממזג דריברים כאלה או דריברים שהם לא רק קובץ בודד inf אלא שצריך לעשות להם setup
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה הזאת ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו אמרו לי שכדאי שהיא תעבוד מהר אני צריכה לשנות את הפורטים שלה ל 7000 אני לא מבינה כלום במחשבים אז משהו יכול לעזור לי ולהסביר מה אני צריכה לעשות עם התוכנה ? ואם באמת צריך לשנות את הפורטים אז יש לי מקסימום פורטים ומינימום את שניהם צריך לשנות ל 7000 או לא ? תעזרו לי בבקשה ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
עם איזה תוכנה אפשר להמיר שירים מדיסק ל mp3 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכם. ב-TuneUp המליץ לי להסיר את השימוש ב-Intel® Management Engine Components. האם זה נכון? האם זה יכול למנוע ממני ביצועים? כי זה מראה שזה תופס כ-30% מהזמן של ההפעלה/כיבוי/משאבים במחשב. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלעשות UPDATE http://img511.imageshack.us/my.php?image=50691952zx6.jpg אני מתחיל לעשות UPDATE זה פשוט מפסיק בעמצא וכותב DATABASES ARE OUT OF DATE :'( מה אני עושה ??
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי לכולם אני מריצה אקספלורר 7 על XP HOME. עזבו את זה שיש בעיה חמורה עם הוונדוס (שאני מבינה שזה לא הפורום המתאים לדב) האקספלורר מש עושה לי צרות. אם אני פותחת יותר מידי חלונות (לפימם מספיק חלון 1 ו- 4 לשוניות) לפעמים מאפשר לי יותר הוא עושה צרות. נתחיל מזה שרוב זמן העבודה על מספק משימות (כנראה) שהמעבד מתחמם מאוד ומאוורר עושה הרבה רעש. בזמן העבודה לפעמי לוקח לדפים הרבה זמן לעלות ו שלא עולים כלל. מצד שני לפעמים עולים בסדר (מעולה זה לא) פתאום הרעש גדל ואז או החלון הספציפי מפסיק להגיב והכל נסגר גם לכך יכולות להיות מספר ורסיות לפעמים נתקע ואני צריכה לסגור בעמי ואחרי הרבהמאבקים לפעמים פשוט מודיע שיש בעיה ולאחר אישור סוגר הכל לרוב סוגר את כל החלונות. במקרים נדירים משאיר אחד פתוח. …
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://img401.imageshack.us/img401/1334/15021492149715121493151ih9.jpg צריך את השם של הקליינט תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה לתזכורת , למשל היום רשמתי וכיוונתי לעוד שנה, אחרי שנה היא תקפיץ לי הודעה .. מישהו מכיר משהו בסגנון? תודה רבה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
התקנתי את הפאץ' הכל עבד ועכשיו פתאום יש הודעה וזה לא רק אצלי, כנראה הם עלו על העניין.. למישהו יש פתרון? תודה
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חייב משהו שיעבור לי את הססמא בקובץ ראר *.RAR שהורדתי
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היה לאבא שלי דיסק קשיח חיצוני של wd pasport והיה אליו גיבויים של המחשב שלו. לקחתי את הגייבוים ומחקתי אותם,והעברתי פרקים במקומם.עכשיו יש לו תקלה במחשב ואני מעוניין לדעת האם אפשר לשחזר את גייבוים מההארד דרייב ?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
טוב, אני מחפש בעיקרון שתי חיות, קוף ונמר. אשמח לקבל לינקים ליותר מצורה אחת לכל חיה ע"מ שאוכל לבחור את המתאימים יותר. נ.ב - יש לכם המלצות על אתרים טובים עם צורות חינמיות? מצאתי כמה גרועים במיוחד בגוגל...
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כשנכנסים ל http://games.yahoo.com/ ואז למשחק Bounce Out הוא לא פותח את המשחק... הוא עושה X על התמונה איפה שצריך להפתח המשחק. אני כמעט בטוח שזה בגלל ה XP SP2 או משהו באזור אבל לא יודע מה בדיוק למשהו יש רעיון? http://games.yahoo.com/games/downloads/bo.html נראה לי זה הלינק הישיר... תודה יניב
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
ערב טוב. היתכן כי שומעים טוב יותר בתוכנה א' מאשר בתוכנה ב'? האם יתכן כי שומעים טוב יותר מהמדיה פלייר מאשר בוינאמפ? במחשב הנייד של חברי הוא טוען כי הוא שומע טוב יותר מהמדיה פלייר מאשר בוינאמפ. חשוב לומר כי מדובר על אותו קובץ.
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת... אם יש לכם המלצות על תוכנות לעיצוב הדסקטופ (צלמיות,THEME וכו') ,המליצו כאן. תודה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן firewall של Norton, וכשהוא פעיל (enabled), אני לא מצליח לגלוש באקספלורר. יש לי אקספלורר 6 ומערכת הפעלה Windows XP בתודה, גולש מודאג
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום! אז ככה יש לי שתי מחשבים,אחד יחסית חלש והשני חזק הראשון E6500 2GB RAM 320gb 8400GS מיפרט:2 E8400 9800GTX+ 4GB RAM 500GB במיפרט הראשון מותקן WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT ובשני מותקן 64BIT אחשיו בשתי המחשבים קיימת אצלי אותה תופעה,שמתי שיש לי איזה 10 אייקונים ותיקיות על שולחן העבודה,אז מתי שאני מסמן את כולם עם העכבר אז זה ממש איטי,במיפרט הראשון זה יחסית ממש מקרטע,ובשני החזק יותר זה גם איטי אבל פחות מישהוא יודע למה זה ככה? גם לכם זה קורה? כי ב XP זה ביכלל לא היה לי הייתי מסמן 90 קבצים בוות אחת וזה לא היה איטי, הינה תמונה למי שלא הבין http://img695.imageshack.us/img695/719/127385125694.jpg,אז הינה כמו שאתם רווצים שאני מבצע תסימון הסימון לא הולך חלק
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
http://yes.walla.co.il/?w=2/7829/1875367 כיצד אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחלתי לעבוד עם ווינדוס 7, וגרסת בטא ללייטרום3, שמתי לב שאחרי שאני עושה אקספורט לקטלוג, הקבצים בווינדוס נראים בהירים יותר משמעותית מבלייטרום. בעקרון זה הגיוני שיהיו הבדלים מינוריים מסויימים בתצוגה של שתי התוכנות, אבל האם זה הגיוני שיהיו הבדלים של כמעט חצי צמצם בדרגת בהירות?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, לא נראה לי שיש לזה פתרון אבל אמרתי אולי יש לכם איזה רעיון.. אני משחק פוקר בפייסבוק, עכשיו יש שם צ'אט בכל חדר. בחדרים הגדולים תמיד בא איזה ילד שמציף את הצ'אט(הרבה @@@) והדפדפן נתקע לי לאיזה 5 דקות. עכשיו בAVANT זה נתקע לי ומשתחרר בדרך כלל אחרי 4-5 דקות, בפיירפוקס אחרי בערך 3 דקות. הנה ככה זה נראה בערך שמישהו מציף: יש אולי איזה דפדפן שלא יקרוס מזה? או משהו שאפשר לעשות? אמרו לי לשים במנהל משימות את הדפדפן על עדיפות גבוהה. אבל זה לא עזר. יש לכם רעיונות ? תודה וחג שמח וכשר!
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שהורדתי קובץ מהטורנט לית' אז הוא מב'ש ממני סיסמא וגם כשנאי מכניס סימסמא מהקובץ סיסמאות סנ לא עוזר מחכה לתשובה תודה לכל העוזרים :bash
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-