תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה איזו תוכנה מומלץ להוריד קובץ נגיד שפורסם ברפידשר והוא מחולק לעשרות קבצים.. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
זה נעשה ביותר קיפצות מאשר גלילה... איך ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^^ אני מחפש תוכנה שתאפשר גישה מרחוק דרך ה- wifi שני המכשירים מחוברים אל אותו הרשת כמובן. מדובר על windows 8 ואנדרויד 4 תודה.
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חרשתי ולא מצאתי איפה רואים את מהירות ההורדה,אולי יש הרחבה לזה? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה להפעיל את הנורטון גוסט דרך הדוס כדי שאני אוכל לעשות שחזור לדיסק שלי. איך אני עושה את זה? יש לי נורטון גוסט 2003 ואני לא מוצא שם את האפשרות, כי אי אפשר להפעיל דרך האופציות שלו שם כי אני נמצא ב c ואני רוצה לשחזר את c.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי אופיס 2003 ואני רוצה שהוא יעבוד לי באופיס ישן יותר איך אני עושה את זה ?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם אפשר להעיף את הקישורים למעלה בפיירפוקס? אני לא רוצה שהם יהיו שם...זה שפשרי?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כל פעם שאני בא לשלוח מייל עולה לי החלון הבא (בתמונה המצורפת) בדר"כ אני לוחץ על הכפתור האמצעי והיום גיליתי שזה מגיע בצורת סימני שאלה. גם אם אני צריך ללחוץ באופן קבוע על הלחצן השמאלי זה לא ממש מנחם כי אין לי כוח לזה. אין אפשרות לסדר את העניין אוטומטית ככה שזה לא יגיע בצורת סימני שאלה מוזרים? נ.ב. חדש בתוכנה,אז להסביר לאט ובזהירות. עריכה: שכחתי להעלות את המונה בכלל..הועלתה עכשיו.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מבקש שתתנו לי קישור לתוכנה הכי פשוטה ובסיסית שיש. מומלץ בעברית. היא מיועדת לנגד.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה זה הקובץ שנקרא HOSTS File שכתוב לשים אותו בתיקייה של Windows ולמה הוא משמש? התוכנה פועלת בלעדיו אז בשביל מה הוא?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הי, Visual studio 2008 היתה מותקנת אצלי במחשב, אך נמחקה לי ספריית ההתקנה, כלומר ספריית ההתקנה של התוכנה ב- program files (אל תשאלו איך, טעות אנוש...). בכל מקרה, המערכת לא מצליחה כמובן להסיר אותה (כי כל הקבצים נמחקו), ומצד שני דיסק ההתקנה לא מוכן להתקין את התוכנה שוב (כי מבחינתו הוא רואה שהיא מותקנת). יש פתרון לבעיה הזו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הכנסתי שני סרטים לכונן וכשאני מפעיל אותם אני לא רואה תמונה, אני רק שומע את הפס קול. ד"א במאפיינים רשום: סוג מדיה: שמע codec שמע: MPEG Audio Layer-3 96Kbps codec וידאו: לא ידוע
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש אני מנסה לצרוב DATA CD ולא נותן לי בשום דרך שהיא ואני לא מצליח לא בנרו ולא בווינדוס זו השגיאה שנרו נותן לי בקובץ LOG Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.6.0 Internal Version: 8, 3, 6, 0 (Nero Express) Recorder: <HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20>Version: 2.00 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default CD-ROM: <Generic DVD-ROM >Version: 1.0 - HA 1 TA 1 - 8.3.6.0 Adapter driver: <SCSI> HA 1 === Scsi-Device-Map === CdRomPeripheral : HL-DT-STDVD-RAM GH22NP202.00 JRAID Port 0 ID 0 DMA: Off DiskPe…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מספר תקליטורי DVD די ישנים שקניתי בזמנו מספריית DVD שנסגרה אז הם כבר היו די טחונים. אני רוצה לגבות אותם כי עוד מעט תקליטורי אלו יכחדו יש ברשותי צורב CDRW בלבד מישהו יכול לעזור לי עם זה?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי הופעה של טיאסטו שהורדתי , יש לה 2 חלקים וכל אחד מהם שוקל 8 ג'יגה כל חלק מחולק לכמה וכמה קבצים בסיומות שונות (bup , ifo , vob ) , ובקובץ המצורף שהורדתי , האינפו כתוב שצריך להעתיק את כל הקבצים הללו לתיקיית וידאו בעמודת הצריבה. את הדיסק הראשון הצלחתי לצרוב , את הדיסק השני לא הצלחתי , למרות ששניהם בעלי אותם קבצים.. וכאשר אני מנסה לצרוב את הדיסק השני , זאת ההודעה שאני מקבל: אשמח לקבל עזרה , תודה רבה מראש נאור. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי NORTON ANTIVIRUS GAMING EDITION 2009 והיא עושה לי "בעיות" כאשר אני רוצה להכנס לצאט כלשהו באינטרנט. כאשר אני נכנס לצאט אז הצאט רוצה להתקין את קובץ ההתקנה שלו במחשב.הבעיה היא שאחרי ההתקנה הנורטון חושב שזה מעין קובץ מסוכן ואז מוחק אותו ככה שבכל פעם שאני נכנס לצאט אני צריך להתקין את הקובץ מחדש כי הנורטון מחק אותו. בעיה נוספת והיא שהנורטון מבקש בכל כמה שעות איתחול על מנת שיוכל לטפל ולהסיר את קובץ ההתקנה של הצאט שאותו הוא רואה בתור קובץ מסוכן. איך מסדרים את זה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי הורדתי את התוכנה ואני רוצה לבצע בדיקה ותיקון של סקטורים לכונן הקשיח שלי ואני לא יודע איפה האפשרויות האלו בתוכנה. אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אח שלי שיחק אם ההגדרות של ה eMule והחליף את הפורטים, אני לא יודע אם זה קשור לזה אבל עכשיו יש לי כל הזמן LowID והוא מתנתק כל איזה חצי שעה. מה הם הפורטים הרגילים של הeMule?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אם אני קונה את הפלאש 8 פרו לכמה יוזרים אני יכול להתקין אותו? או שזה רק למחשב אחד?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום! אני צריך תוכנה שיכולה לגלות לי סיסמה של חשבון ICQ כלשהו תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש מיפרט למטה XP PRO SP2 מצלמה שפועלת מצוין במחשב הישן GPT התקנתי הכל כמו שצריך והבעיה היא במסנגר שאני רוצה להגדיר את המצלמה/לנהל שיחת וידיאו מצורפת תמונה יש לי הודעה שהמצלמה לא מחוברת או שתוכנה אחרת משתמשת בה ואז מופיע שהמצלמה מבקשת 60%מהפס וכ"ו מה הקטע במחשב הישן זה לא עשה בעיות ניסיתי הכל חיברתי ליציאות אחרות(יש לי 10 ) התקנתי הסרתי כלום לא עובד וזה רק במסנגר אני בטוח שמלא ניתקלו בבעיה אבל לא מצאתי בשום מנוע חיפוש תשובה מועילה בבקשה עזרה http://www.rar.co.il/files/Micro-1130362683.jpg עוד משהוא קטן מהם השמור למערכת בתמונה לפי הסדר תודה לעוזרים לילה טוב עבודה מחר :kopfpatsch:
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה שלינקים שאני לוחץ יפתחו בTAB אחר ולא יקפוץ לי חלון, איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-