תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה הגנה טובה נגד פורצים למחשב שאני קונה. Software firewall יספיק או שאני חייב גם Hardware firewall כמו ראוטר חוטי? חשבתי על Kaspersky Internet Security, זה טוב? יספק הגנה כמו שצריך נגד פורצים? עוד דבר, צריך לשים סיסמא בכניסה של מערכת ההפעלה למשתמש שלי או שזה סתם הגנה חסרת משמעות? המחשב משומש למשחקי רשת וגל מיני חשבונות משתמשים חשובים. רק אנשים שמבינים בבקשה, זה נושא מאוד חשוב, תודה.
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
התברר לי (לאחר שקניתי) ש-Norton-360 לא תומך ב-Windows XP 64bit. אשמח לקבל המלצות להגנה כוללת (antivirus, firewall) עבור xp64. תודה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום! עכשיו שלויסטה יש (אמור להיות) הגנה חזקה יותר, אם הייתם צריכים להמליץ על חבילת תוכנות הגנה מושלמת עבור הויסטה, מה הייתם ממליצים? אני יודע שיש הודעה מודבקת שנותנת לינקים לתוכנות, אבל, 1. האקס.פי אמור להיות פחות מוגן מהויסטה. 2. אם הייתי מוריד ומתקין כל דבר שמנהל פה הדביק היו לי בסביבות ה20 תוכנות שונות שעושות אותו הדבר. תודה! איתן.
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
במשך שנים אני משתמש בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי להגנה על המחשב הביתי שלי ומרוצה ממנו. רציתי לברר האם עדיין זו התוכנה המועדפת או אולי יש כבר דברים טובים יותר. אשמח להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המודם האנלוגי שבמחשב, 24 שעות לקו הטלפון. הבעייה, שבעבר הצליחו לחדור למחשב, ולבצע שיחות פקס למספרים בחו"ל , והגניבה הזו עלתה לי לא מעט כסף. השאלה, האם יש תוכנה או טכניקה, בה אפשר להגן על מקרים כאלה? כי אני חייב קו טלפון מחובר למחשב באופן תמידי.
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לא אני לא מעוניין לפרוץ. יש לנו פרוייקט השו"ת שאפשר להתקין אותו מכונן רשת ולהשתמש בו כל עוד אתה מחובר (עזבו שאצלי יש בעיה עם השרת hasp או משהו כזה) בדקתי ואם עושים קובץ תמונת דיסק זה לא עובד כשמתנתקים. הכונן רשת הוא עם מערכת קבצים של דיסק. אין לי טעם לפרוץ את זה אני בכל מקרה לא משתמש בתוכנה בבית ז מה זה הhasp הזה ואיך זה עובד?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1.יש קובץ WORD מסויים שאני רוצה לשם במחשב של חבר שלי ואני מעוניין שהוא לא יצליח להעתיק אותו לדיסק האם יש הגנה מסויימת או ברגע שהוא ינסה להעתיק אותו הקובץ יממחק או משהו כזה 2. איך אני מבצע הגנה על דיסק שאני צרבתי אותו תודה
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הכנתי קובץ PDF מושקע. אני מעוניין להגן עליו מפני הפצה. אני מעוניין למכור אותו אבל לא רוצה שהקונים יפיצו אותו למקומות אחרים. מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך תוכנה שמגינה מפני קריאת קבצים ע"י סיסמה. כלומר, מי שלא יודע את הסיסמה - לא יוכל בכלל לראות את הקבצים. משהו כזה שכדי להכנס לספריה מסוימת - צריך להקליד סיסמה. יש משהו כזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי אחים שלי, אני רוצה לעשות שתקייה לא שתוכל להימחק או שבשביל למחוק צריך להקיש קוד. אני יודע שאני יכול לעשות קובץ מקובץ שתיהיה לו סיסמה אבל אפשר למחוק אותם ורק לפתוח אותם אי אפשר. אני רוצה שלא יוכלו למחוק אותו תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש תוכנה שנותנת לי הגנה לתקיות שבמחשב בישביל להיכנס אליה צריך סיסמה.. כמו כן, שגם ברשת תעבוד זאת אומרת שאם לדוגמה יש לי עוד מחשב ברשת שלא יוכל להיכנס תודה, משה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
קודם כל, הרעיון והתוכנה חוקיים למהדרין, הרעיון מאחורי התוכנה הוא לבטל את הגנת ה DRM לקבצים מוגנים שנרכשו ושיש לכם את ה key שלהם, זה לא יעבוד על מדיות שהורדתם ואין לכם את ה key עכשיו תוכלו לקחת שיר שקניתם מכספיכם הטוב ולהעביר אותו לנגן שלכם (לדוגמא). עוד פרטים (באנגלית) ולינקים תמצאו פה: http://forum.doom9.org/showthread.php?t=114916
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם על המחשב שלי ישkaspersky האם יש סיכוי שהמחשבהשני שלי שמתחבר לאינטרנט דרך המחשב הראשי שלי. האם גם הואמוגןעלידי האנטי וירוסמפני פריצות וכו' או שחייב גםבואנטי וירוס
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
גליונות שיצרתי בחוברת העבודה ע"י הקשת הסיסמה פעם אחת במקום 12 פעמים עבור כל גליון בנפרד?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד דרייבירים ללוח אם שלי.נכנסתי לאתר של אסוס,בחרתי את הלוח אם שלי לחצתי על הורדות,ונפתחו לפניי הרבה אופציות להורדה.אין לי מושג מה זה הדרייברים. אולי אתה תוכל לומר לי? הנה הלינק : http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=A8N-SLI%20Premium אני לא יודע איזה מבן כל ההורדות האלה,הם הדרייברים.. בתודה מראש שי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם היתי רוצה לדעת מהי הגרסה הכי אחרונה והכי טובה שכוללת את כל האפליקציות של התוכנה לעריכת שירים virtual dj כמובן שעשיתי חיפוש לראות באתר שלהם אבל עדיין אני חדש מאוד בתחום תודה מראש וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
חברים שבת שלום אם מישהו יכול לשלוח לינק להורדת האימיול הכי טוב והכי מהיר תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ברצוני לדעת אם ישנה תוכנה שאני יכול לקחת קובץ AVI ולהדביק לו קובץ תרגום מסוג SRT או SUB, וע"י לחיצת מקש ללא שלבים ארוכים ומתוסבכים פשוט ללחוץ ולקבל קובץ AVI עם התרגום מודבק.?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי סרט וכתוביות בקובץ טקסט איזו תוכנה מדביקה את הכתוביות לסרט כך שאוכל ליראות אותם גם בDVD לאחר הצריבה?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום. עד היום הייתי משתמש בכתוביות בפורמט SRT אותם הייתי מדביק לסרט בעזרת תוכנת AVIAddXSub. כרגע יש לי עונה שלמה של סידרה שהכתוביות היחידות לה הם בפורמט SUB. מישהו מכיר ועבד עם תוכנה שיכולה להדביק כתוביות בפורמט SUB לסרט? אני יודע שבעבר שאלתי על המרה מ SUB ל SRT, אבל כרגע זה הפך להיות מייגע (ישנן עשרות כתוביות) ולכן אני מחפש תוכנה שתדביק SUBישירות ללא המרה באמצע בעזרת תוכנת צד שלישי (אין לי בעייה עם זה ששהתוכנה עצמה תמיר וישר תבצע הדבקה).
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי שלום לכם. אני רוצה להדביק כתוביות לסרט. עכשיו ניסיתי התוכנה AVI RECOMP אבל כל הנקודות ושאר הסימנים נהיו בצד השני. אולי אתם מכירים אופציה בתוכנה שמתמודדת עם הבעייה הזו. או תוכנה אחרת שיודעת להדביק את הכתוביות . :s05:
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך עושים את זה ? בעזרת איזה תוכנה ? תודה ..!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול להדביק כתוביות לסרט עם סיומת avi או משהו אחר בשביל שאני אוכל לצפות בהם ב-DVD.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
יש עכשיו ברשת גרסאות סרטים שנקרעו מבלוריי בדקתי את הרזולוציה והיא 720X400 סביר להניח שDVD רגיל יקרא את זה (תקנו אותי אם אני טועה לגבי זה) דבר שני מי שיודע קצת הדבקת כתוביות בוירטואל דאב אם אני מדביק את הכתוביות ובוחר מקודד לסרט לפני ההדבקה , זה יהרוס לי את איכות הסרט? אין לי בעיה להגדיל את הסרט מבחינת הנפח שלו גם ל-4.5 ג'יגה ולא לדחוס אותו בתהליך ההדבקה , השאלה אם ניתן לעשות את זה או שאפילו יש אפשרות לא לגעת באיכות הסרט ופשוט להדביק (לגבי הסאונד אני יודע שיש לגבי התמונה תמיד הייתי בוחר מקודד שזה DIVX לדחיסת הסרט)
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
טוב אני מקווה שאני בפורום הנכון שלום, אני משתמש בתוכנה AVI RECOMP כדי להדביק כתוביות על סרטים, כשאני מדביק את הכתוביות אני רוצה למקם אותה כמה שיותר בחלק התחתון של הסרט, ניסיתי לעשות זאת על ידי המרת קובץ ה SRT ל SSA ואז בתוכנה AVI RECOMP ישנה אפשרות למקם את הכתובית, ניסיתי וזה לא עזר. (אני רוצה שהכתובית תופיע בפס השחור מתחת לסרט). בנוסף, רציתי לשאול האם קיימת אפשרות לבטל את הפסים השחורים בסרטים שנמצאים מלמעלה ומלמטה על מנת שהתמונה תיהיה על כך המסך ולא בחצי ממנו.(ועדיין לשמור על האיכות כרגיל) תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-