עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אתמול נפל החשמל בביתי וכשהדלקתי את המחשב, פיירקפוקס כרגיל שיחזר את הטאבים אבל מאז שזה קרה כל פעם שאני נכנס למשל לHWZONE או לYOUTUBE יש כבר את השם ואת הסיסמה אבל זה לא אוטומטי, אני צריך ללחוץ על הכפתור, הוא לא כבר בפנים, ביוטיוב גם אין פרטים ואז הוא תמיד שואל אותי israel or show worldwide כסימן שהוא לא מזהה אותי מה קרה? למה פיירפוקס לא עושה קוקיז?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by zwex35,

בבקשה תעזרו לי! קניתי כרטיס מסך חדש והתקנתי את הדרייברים,הכל עובד יפה. עכשיו אני לא חושב שזה קשור,אבל שאני מנסה להיכנס לYOUTUBE או לדבר בוונטרילו אני לא שומע כלום,אבל אם אני נכנס ל"דיבור" אני שומע את You have selected microsoft default voice או מה שכתוב שם. מישהו יודע מה הבעיה? [br]פורסם בתאריך: 14.10.2009 בשעה 20:25:39 נו בבקשה מישהו!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  3. היי.אני גולש בדפדפן של פיירפוקס. לאחרונה אני מנסה להכנס לאתר torec.net אך גוגל נראה שלא מאפשר לי בטענה שהוא אתר תקיפה מדווח. משהו נתקל בדבר הזה ויכול לעזור לי לפתור את זה?(מקווה שהגעתי לפורום הנכון) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by Goat17,

שלום לכולם מישהו מכיר במקרה תוכנה שמאפשרת ליצור ולערוך קבצי ISO? אשמח לעזרה, תודה

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by 3pac,

האוזניות לא עובדות לי כמו שצריך בWIN 7 , זאת אומרת ששומעים חלש מידי גם כשרמת העוצמה על 100% . יש למישהו תוכנה שמגבירה את הקול של כל המערכת ?[br]פורסם בתאריך: 22.07.2009 בשעה 21:48:47 ?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by metison,

שלום רב, ברשותי כונן קשיח של 160GB תוצרת MAXTOR, שבוקר לאחר ששכלתי את הכונן החיצוני (בן ה20 שעות ובעל האלף הג'יגה) החליט להתאבד גם כן (רק המחיצה של C). כניסה לRECOVERY CONSOLE, והרצת CHKDSK שלפה את ההודעה הבאה: THE VOLUME APPEARS TO CONTAIN ONE OR MORE UNRECOVERABLE PROBLEMS. כניסה לC: לא היתה אפשרית ולכן שלפתי כונן נוסף, התקנתי XP עליו ויצאתי לבחינה מדוקדקת של המקסטור, הכל עבד מעולה בשתי המחיצות הנוספות אבל הראשית, הBOOT, לא נתנה כלום בווינדוס, זה הוגדר כRAW עם 0GB, הרצתי תוכנה של ONTRACK והתעסקתי קצת עם SPINRITE, אבל עדיין שום טוב לא יצא מכך. לבסוף קפץ לי הרעיון של להשתמש בKNOPPIX, והפלא ופלא הכונן מופיע לי כאילו לא קרה כלום והצלחתי למשוך כמה קבצים, אבל זה נתקע כל הזמ…

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  7. מנהל ההורדות של FF הוא מספיק מהיר לעומת תוכנות צד שלישי כמו IDM ?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  8. שלום, פירמטתי את המחשב ולאחר התקנת XP ואופיס מחדש אני לא מצליח לסדר שאני יראה נוסחאות כמו שצריך ב וורד מצורפת תמונה: איך אני מסדר את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by batyaz,

אני מחפשת מעצב לתמונת מחזור בבית הספר של ביתי. מי יודע איפה אפשר לעשות, או מי עושה עבודות כאלה ? תודה בתיה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  10. יש לי בעיה כזאת כל צ'אט שאני לא נכנס זה לא נותן לי להכנס זה עושה לי את זה תמונה תעזרו לי דחוף בבקשה..!

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by eliil612,

הבנתי שבגרסאות החדשות של אופרה ישנה אפשרות להגיד בעצם לתוכנה מה לעשות , מין פקודות בסיסיות שאתה אומר והוא ישר מבצע , אבל לא הבנתי איך אני מפעיל אפשרות זאת ואיך אני משתמש בה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  12. Started by שניצל,

שלום! אני צריך תוכנה שמסוגלת לסמלץ בעיות תקשורת מול שרתי HTTP (נפילות שרת, connection refused, דברים כאלה), על מנת לבדוק תוכנה שמפותחת בחברה שאני עובד בה. כרגע מה שאנחנו עושים זה להתחבר מרחוק למחשב עליו יושב שרת הבדיקות ולכבות אותו, וזה כמובן לא הכי טוב (אם יש אנשים אחרים שכרגע משתמשים בו אז זה ידפוק להם את הבדיקה). אין בעיה עקרונית שזו תהיה תוכנה בתשלום, אבל עדיף שתהיה לה גרסת נסיון.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by Vidati,

ידידה שלי ציירה את הילדה ואני סרקתי ועשתי את חלקי בפוטו. http://vi9ati.deviantart.com/art/Dream-135253214

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  14. נכון להיום אני משתמש ב AVG ו TuneUp Utilities 2009

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  15. Started by niv_easy,

היי... אני מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון.. בדיוק פירמטתי את הלפטופ IBM בין ה-10 לפחות שלי.. ותהליך מציאת הדריברים לא פשוט כמובדר"כ.. אני ממש מסתבך בלמצוא... יש מצב לעזרה? ועוד דבר... אין לי מושג איך להפעיל את ה-WIRELESS ... יכול להיות שזה היה ביישום חיצוני... קיצר אני ממש אשמח לעזרה.. כל דבר.. קצת על המפרט... intel® 82801 PCI BRIDGE -2448 INTEL® 82801DB/DBM SMBusController intel® 82852/82855 GM/GME/PM/GMV to Proccessor I/O Controller .. ועוד ועוד.. בבקשה אני חייב עזרה!

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  17. בדקתי תוספות כאלה שונות ותמיד באיזה שהוא שיר אני שומע רעשים כזה מגיע לצלילם מסויימים, לפי דעתכם איזה תוספת הכי טובה? אני גם מחפש תוספת נחמדה שלפי דעתכם הכי נוחה כדי שתציג לי את שם השיר כל התחלת שיר בתחתית המסך מעל השעון,אני מדגיש הכי נוחה?

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by Vidati,

אני צריך להתקין כמה סקריפטים לתוך מאיה ואני לא יודע איך לעשות את זה... שמות של הסקריפטים הם: 1) CryExportUserInterface.mel 2) applyCrysisShader.mel תודה זה ממש חשוב, אני כבר מת למדל דברים ולשים בארגז החול של CRYTECK

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by idang,

הי חבר'ה יש לי VISTA במחשב הנייד ואני מנסה להתחבר לצ'ט המתקדם של נענע משום מה אני לא מצליח.. הצ'ט ביקש ממני להתקין במחשב ACTIVE-X ועשיתי את זה ועדיין לא הצלחתי ... אולי מישהו פה שמתעסק בויסטה הצליח להתחבר לשם או שיכול לתת לי רעיון כלשהו תודה חברים

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by y_a_n_i_k,

מלפני יומיים רוב הטורנטים שאני נותן להעלות הפכו לאדומים, אני לא ידוע מה לעשות עם זה... כלום לא עוזר.... אני משתמש קבוע של הטראקר bitsoup, בטראקר אחר זה לא עושה בעיות. צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by gilm,

שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור לי כי יש לי בעיה רצינית- עשיתי בדרימויוור דף מסגרות בצד שמאל ולמעלה יצרתי כפתורים בתוכנת פלאש 8 ושמתי אותם במסגרת השמאלית הגדרתי את הכפתור ככה "on (release) { getURL("viper.html", "mainFrame"); } שMAINFRAME זה השם של החלום המרכזי שלי אך ניסיתי באקספלורר ובפיירפוקס ובשניהם האתר עולה לי בעמוד חדש והמסגרות נעלמות הדבר המוזר הוא ש בAVANT BROWSER המסגרות כן עובדות לי יש למישהו מושג למה ואיך אני יוכל לעשות שהמסגרות יעבדו לי בכל הדפים?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by Cryptonite,

שלום,למישהו יש מושג אם קיימת תוכנה שהיא פועלת כמו ממיר דיגיטלי עם לוח שידורים? לדוגמא,יש לי כמה פרקים של סדרה על המחשב ואני רוצה לצפות בהם בשעה מסויימת,לכן אני צריך להציב אותם בתבניות של לוח השידורים בתוכנה.. למישהו יש מושג? תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  23. Started by gkman,

אני רוצה להתחיל ללמוד FLASH אבל אני מוצא את עצמי מאוד מבולבל אני רואה שיש FLASH 5 6 ואפילו 8 אבל מצד שני FLASH MX לכן רציתי שמישהו יעשה לי קצת סדר בעיניינם

• 3 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים