עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי סרט MKV שהמחשב לא מנגן (היחיד שפותח אותו בכלל, זה VLC והוא מראה מסך אפור בלי אודיו) סרטי MKV אחרים המחשב מנגן בלי בעיה אני מנחש שזה בעית קודק, למרות שיש לי K-LITE מלא, איך אני בודק איזה קודקים צריך הסרט הזה?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  2. אמרו לי שניתך לעשות אימג כמו בGHOST רק בתוכנת אקוניס ולא צריך לכבות את המחשב בזמן עבודה מישהו עשה את זה . זה רק בגרסה מסיומת ?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by intel suck,

אז ככה לפני הרבה שנים למדתי להשתמש בפלאש 4 בקורס היום כשיש כבר פלאש 8 וכל התכונות השתנו לא לדבר על זה שאני גם לא זוכר את כל התכונות של פלאש 4 אני רוצה לחזור להשתמש בתוכנה יש הצעות איך אני יכול ללמוד להשתמש בתוכנה בצורה טובה? מדריכים טובים מהאינטרנט ספרים מומלצים וכו' עדיף אפשרויות מהאינטרנט ואם אפשר שכל אחד יגיד איך הוא למד להשתמש בתוכנה תודה

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  4. כמו בכותרת, הוא ניכנס לי לאתרים יותר לאט מ-Explorer, בטעינת אתרים וכוליי, איך אני יכל להגביר את המהירות שלו? יש איזו שהוא תוסף? מדריך? תודה מראש לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  5. Started by נומאד,

יש ברשותי 4 סרטונים שכל אחד מהם שוקל 70 מגה, כל אחד מהם זה פצצה קלאסית של טום וג'רי,ואני מאוד רוצה לשמור אותם אבל זה תופס לי מקום מפלצתי בדיסק יש אפרות עם תוכנה מסוימת להקטין אותם אבל שהם עדיים ישארו באותה איכות? בתודה רבה.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  6. אפשר לשלוח פקס דרך המחשב?? (אין לי מכשיר פקס)

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by pergola,

הBS PLAYER לא מפעיל לי קובץ VOB.. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  8. בעקבות הפוסט הקודם שלא הסתדרתי עם העברת קבצים- עכשיו אני לא מצליח לעלות את הסרטונים לפייסבוק. הסרטון עומד בקריטריונים של זמן וגודל קובץ אבל כשאני מנסה להעלות הבר לא מתמלא וכתוב לי כל כמה שניות למטה בצד ימין של הדפדפן "שולח בקשה אל.." אבל כלום לא קורה.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by westcast,

אם אני משנה את הFILE SYSTEM בהארדיסק מסויים ויש בו קבצים הוא מוחק אותם או משהו? אני רוצה לשנות מNFTS ל FAT32 בשביל שיעבוד לי בDVD זה הארדיסק חיצוני

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  10. שלום, יש לי שאלה אליכם... חבר שלי רוצה לשלוח לי קובץ דרך מירק. זה אפשרי? אם כן - אשמח שתעזרו לי בכך. תודה!

11. מחפש תוכנה שתאפשר להוריד את הפס קול מסרט מסויים כאילו יש לי כמה סרטים שאני צריך רק את הפס קול שלהם.. בקבצי מוסיקה ... תודה ;D

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by NEUROMA,

היי חבר'ה יש לי שני מחשבים ויש להם את אותה הבעיה : לעיתים מאוד קרובות הם נתקעים בזמן הפעלת אתרים באינטרנט ( לא משנה אילו ) הם "קופאים" ולוקח זמן מה עד שחלונות מודיעים לי שהתוכנית צריכה להיסגר . בחלונות שלחו לי הודעה כי הבעיה היא באדובי רידר / פלאש אבל אני מקבל הודאה גם שהפסיק לפעול ה - RAW SOCKET SERVICE .... אז , מה הבעיה או בעיות שיש לי ?? תודה - שי :s05:

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by hwassaf,

השתמשתי עד עכשיו ב outpost והייתי דיי מרוצה, אבל ראיתי ש Pc Tools מציעים פיירוול שמדורג מאוד גבוה בבדיקות וגם הוא לגמרי חינמי, בלי שום הגבלות... מה אתם אומרים, כדאי ?

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by urich,

רציתי לדעת אם על המחשב שלי ישkaspersky האם יש סיכוי שהמחשבהשני שלי שמתחבר לאינטרנט דרך המחשב הראשי שלי. האם גם הואמוגןעלידי האנטי וירוסמפני פריצות וכו' או שחייב גםבואנטי וירוס

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  15. כל קובץ שאני מנסה לפתוח נתקל בשגיאה ולא מצליח לפתוח את הקובץ.. יש מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  16. רשימת אתרים בהם יש וירוסים ותוכנות malware למיניהם תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  17. אני צריך להוסיף לוגו חיצוני (תמונה) לתוך נייר המכתבים ב - msoutlook 2007 כך שבכל שליחה של דוא"ל הלוגו יופיע. כיצד ניתן לעשות זאת? תודה מראש על התשובה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by moshiko69,

שלום כשאני עושה EXPORT ומשתמש ב 2 ProCoder Canopus אני מקבל הודעת שגיאה (ראה קובץ מצורף). מה הבעיה? ואיך אני פותר אותה? יש למישהו רעיון? והסרתי והתקנתי מחדש ככה שניסיתי את זה כבר. http://www.av.co.il/_Uploads/912Er.JPG

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by Omerole,

התקנתי את הפירפוקס אצל אחי,ויש אצלו פונטים של עברית נורא קטנים,באנגלית הבעיה לא קיימת. הינה צילום מסך: http://img121.imageshack.us/img121/212/firefoxpy6.jpg איך משנים/מגדילים את זה,זה נורא מציק X: תודה

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by Miros,

האם שווה להוריד את זה? האם יהיה אפשר להוריד לזה דרייברים לכרטיס קול ומסך. ולשחק משחקים והכל כמו XP רגיל. תודה רבה, מירוז.

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  21. ערב טוב, אני זקוק להמלצה על תוכנת אנטי-וירוס חינמית, ועד כמה שאפשר, בקטגוריה זו, ידידותי וחזק. * אגב, האם AVAST שווה משהו? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  22. Started by roeesnir,

אני צריך לפרמט מחשב עם Office 2003. העניין הוא שאני רוצה לגבות את המקרואים. איך עושים את זה?

23. Started by הדוד משה,

אני מחפש קומפיילר טוב ללאטך, רצוי אחד עדכני, עם קהילת מפתחים יציבה. כמו כן, אם ישנו גם קומפיילר שהוא מולטיפלטפורם, זה עוד יותר טוב. תודה רבה ושבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  24. חייב משהו שיעבור לי את הססמא בקובץ ראר *.RAR שהורדתי

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  25. יש לי מחשב מדיה סנטר עם כרטיס טלוויזיה ואני רואה טלוויזיה דרכו. כדי להוריד לוח שידורים אני משתמש בMegaEpg גירסא 1.3.3. הבעיה היא שהסקריפטים שאני בוחר עושים בעיות. אם אני בוחר TV2day או TV2dayQ או walla זה כותב שגיאה. אם אני בוחר את הסקריפט של מייקרוסופט Viste_he זה מתחיל להוריד אבל לוקח המון זמן וזה רושם שגיאה ואם אני בוחר את הסקריפט של ynet זה מוריד לוח שידורים אבל לא לכל הערוצים. יש שם עוד סקריפטים כמו dvb והוט שגם הם לא עובדים. ויש לי ממיר של YES בבית. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים