תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את Mozilla Thunderbird 1.06. הגדרתי חשבון Gmail אחד, אבל לא מצאתי שדה שבו ניתן לכתוב את ה-Password של החשבון. שאלה נוספת: אני רוצה שכל קבצי הדואר של Thunderbird יישמרו בתיקייה "D:\My Settings\My Email Files\Thunderbird". מה צריך להגדיר? האם התיקיות והקבצים של כל חשבון דואר נשמרים תחת תיקייה שונה ("Accont 1", "Account 2")? מה ההבדל בין Local directory בהגדרות של Server Settings ל-Local directory בהגדרות של Local Folders? מה זה Local Folders?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה שלי... אני עובד עם OUTLOOK EXPRESS במחשב נייד והייתי רוצה לבדוק את המיילים שלי עם התוכנה במחשב נייד בלי שהיא תוריד את המיילים מהשרתים ככה כשאני אגיע בערב הבייתה בכל מקרה כל המיילים יגיעו לי לתוכנה בבית... ניסיתי להגדיר בנייד שישאיר את המיילים בשרת אבל העניין לא עובד...כשניסיתי לבדוק את המייל בנייח לאחר מכן הוא לא משך את המייל... האם יש פיתרון בכל זאת? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רב, אני כיום משתמש ב-outloook על מנת לגשת לחשבון gmail שלי (לא סובל את הממשק של gmail) כשאני קורא מיילים ב-outlook הם עדיין נשמרים גם ב-gmail האם יש אפשרות להגדיר באותו אופן במחשב אחר עם outlook לגשת לאותו חשבון gmail או שזה יגרום לכך שמייל ש"ייקרא" ב-outlook במחשב אחד כבר לא יופיע ב-outlook במחשב השני ? אם כן -איך מגדירים את זה ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הזאת שאמורה להפעיל משחקים ישנים על הWINDOWS. אני מנסה לשחק ב FULL THROTTLE אבל הוא מציג לי את המשחק בחלון קטן מאוד שאי אפשר להגדיל אותו לכל המסך. הסאונד בסדר, יש שם מלא הגדרות של הגראפיקה ואני לא יודע מה להגדיר כדי שזה ירוץ לי על מסך מלא. יש לי מסך dell 24" וכרטיס גראפי 8800gts win xp sp2 תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהגדרת הגדרות למהירות הורדה מקסימלית וגם העלאה תוך התחשבות בחיבור WIFI. כלומר איזה הגדררות בעיקר אני צריך לשנות?
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום וחג שמח היתה עכשיו הפסקת חשמל והאוברנט שלי איפס את עצמו ולא מוריד כעת... פעם הגדרתי אותו לפי איזה מדריך שראיתי ברשת ועכשיו אין לי את אותו מדריך ואין לי מושג מה צריך לעשות... חברה שיש להם אוברנת יכולים לעזור בבקשה? ואם גם תוכלו להביא לי בבקשה מדריך בשביל שבעתיד זה לא יקרא לי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מה בגדרת POP וכל זה? איך מוסיפים שאני יוכל לפתוח מייל ולראות עם יש דואר במסנג'ר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אי מייל בקווי זהב... ואני רוצה לעשות ככה שאוכל לבדוק אותו ב outlook express במקום להכנס לאתר של קווי זהב כל הזמן למישהו אולי יש מושג מה אני כותב ב incoming mail pop3 וב outgoing mail smtp ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת הפעלה ויסטה ועליה המותקן אופיס 2007. היתה לי בעיה באקסל 2007 עם קובץ מנוצר באקסל 2003. כפתרון הותקן אקסל 2003 במקביל לאופיס 2007. שני גירסאות האקסל קיימות ועובדות, רק שכל סוגי הקבצים של האקסל נפתחים ע"י גירסת 2003. איך אני מגדיר באופיס 2007 שיחזיר את ברירת המחדל של פתיחה לכל סוגי הקבצים לאקסל 2007? {מעדיף לא לבצע התקנה מחדש של האופיס 2007 אז כרגע זה לא פתרון} תודה מראש על העזרה, טל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תמונה שאמורה להיות התבנית של האתר. חילקתי אותה באמצעות ה slice tool בפוטושופ. אני רוצה שהרוחב של התמונה יהיה 100% וכל שאר הגדלים יתאימו. מה אני אמור לעשות. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש לי דואר ב יאהו האם ניתן להגדיר באווטלוק אקספרס את הדואר כידי שאוכל לראות אותו בעזרת האווטלוק אקספרס ? אם כן כיצד להגדיר ?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אז ככה אם אני לא טועה בהגדרת סרברים של הדואר הנכנס כתובת השרת ב POP3 היא mail.netvision.net.il אבל אני לא יודע מה כתובת שרת ה STMP לדואר היוצא .... ומשום מה עכשיו ה FRANDLY NETVISION לא מגדיר לי את הכתובת אוטומטית מישהו יכול לעזור בבקשה ? :smoke:
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם איך אני מגדיר את הEMAIL שלי בOUTLOOK EX 6 ? אני רשום למייל של וואלה ואני מעוניין שכול המיילים יגיעו לOUTLOOK
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יודע איך אני מגדיר דוא"ל של ואללה ו hotmail co il באאוטלוק אקספרס?? תודה לעוזרים! ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הגדרתי את הדואר Gmail ב Outlook והוא עובד לי מאוד איטי... הוא כאילו צריך להתחבר כל הזמן לאתר לעומת זאת פעם הוא היה מוריד לי את המיילים ל-Outlook וה-Outlook היה עומד מאוד מהר איתו מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן להפנות את הדוא"ל שמגיע אלי ל וואלה לתיבת הדוא"ל בגימייל.
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
1. האם ניתן לקבוע (להגדיר) מראש את הזום שבו יפתח דף חדש ב - Word. 2. האם ניתן להגדיר מראש לגבי קובץ קיים בוורד (ספציפי) את הזום שבו הוא יפתח, בכל פעם שפותחים אותו. אני משתמש ב- Office XP תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
לפני הכל חיפשתי בפורמים את השאלה ומצאתי רק אחת שלא ממש עזרתם לאותו אדם, מקווה שתעזרו לי. הורדתי MBM ועכשיו הוא מראה לי הכל 0 בכל החיישנים 0. איך אני מגדיר אותם נכון? אם מצאת תשובה לשאלה שלי תנו קישור. לילה טוב
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה. התקנתי את כל הדרייברים המעודכנים, וגם תוכנת חומת אש, ZoneAlarm Pro. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט (כבלים) וספק אינטרנט דרך חייגן. אחרי הפעלה מחדש של המחשב אני יכול להתחבר לאינטרנט, אבל כעבור מספר דקות החייגן מתנתק ואין גישה לאינטרנט. אם אני יוצא מתוכנת ZoneAlarm, אני שוב יכול להתחבר לאינטרנט, אז הנחתי שהבעיה היא בהגדרת חומת האש. בעבר התשתמתי באותה תוכנה בגרסה שונה, ואני זוכר שהופיע חלון כמו שהתוכנה זיהתה חיבור לאינטרנט ושאלה האם להגדיר לאינטרנט, אישרתי ואז תחת טאב Zones, הופיעו עוד כמה שורות ואש האינטרנט עבד. אבל עכשיו זה לא קורה. הפתרון היחיד הוא לצאת מהתוכנה ואז החייגן עובד. מישוה שמכיר את התוכנה, מה אני צריך להגדיר בה כך שהחייגן י…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הגדרת חייגן של 012 בWIN 7 ,איך עושים זאת?,012 המיושנים כמובן לא תכנתו חייגן ל-WIN 7.
-
- 5 תגובות
- 19.9k צפיות
-
-
לאחר שעשיתי את כול ההגדרות כמו שצריך גם בGMAIL וגם בOUTLOOK ושאני בא להגדיר את ההגדרת פורט הIMAP וSMTP במצב שהOUTLOOK לא פועל אני מקבל את הודעת שגיאה הבאה : --------------------------- Microsoft Office Outlook --------------------------- The account name is already being used. Choose another name. --------------------------- OK --------------------------- מזה יכול להיות ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
האם Yahoo! Mail תומך ב-POP3 לצורך שליחת וקבלת דוא"ל בתוכנות כמו Outlook Express? אם כן, אז איך מגדירים חשבון Email של Yahoo ב-Outlook Express? אני משתמש ב-Gmail. אבל, אני שואל את השאלה הזאת בשם של חבר שמשתמש ב-Yahoo! Mail, ולא רוצה לעבור ל-Gmail בשל הצורך לעדכן רשימת חברים ארוכה.
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום יש לי חשבון Gmail , שאני מנסה להפעיל אותו דרך הOutlook ובקיצור זה לא עובד לי. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. אתחיל בזה שלא ידעתי ממש איפה אני ממקם את הטופיק הזה, אם יש צורך בהזזתו - בהצלחה ומצטער על הטרחה.. חח שבוע שעבר הייתי במצב שרציתי לכבות את המחשב שלי אך הוא היה ללא מסך מחובר (המסך של המחשב שלי ושל ההורים שלי משותף והוא היה אצלהם). כאשר ניסיתי ללחוץ לחיצה מהירה וקיוויתי שיתכבה לאחר כמה שניות בכיבוי מסודר לא קרה כלום. גם כאשר לחצתי לחיצה ממושכת לא קרה דבר. איך מגדירים את הדבר הזה? דרך הווינדוס? דרך הביוס? אפשר בכלל להגדיר את זה? חח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
איך אני מגדיר כתובת משלי בתוכנה הזאת ? אני צריך שרת ? אשמח אם תפרטו לי איך לעשות כתובת משלי
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-