עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן, אני משתמש בנרו,והבנתי שיש אפשרות לצרוב עד 730-750 מגה על דיסקים רגילים ולמרות שקראתי איזה מדריך לא הצלחתי לעשות זאת... אם מישהו מכיר,תעזרו בקשה. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by naveh3,

היי חבר'ה, אני מבקש אם מישהו מכם מכיר תוכנה שאפשר בעזרתה לשלוח קבצים בין משתמשים (לא תוכנת שיתוף) אלא תוכנה כמו שבאיי סי קיו יש שליחת קבצים רק שזה לא תמיד עובד שם, אז אני מבקש תוכנה שנגיד לי יש כמה פרטים (שמלאתי) ואני מוצא משתמש אחר ואז אנחשנו יכולים לשלוח קבצים אחד לשני. מקווה להבנה תודה.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  3. מחפש בעלי נסיון לגבי חומרה נדרשת, משמעויות ביצוע, ועוד טיפים.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  4. יש לי וינודס ויסטה וכשאני מפעיל את הסרטונים בכל אתר (לדוגמא gametrailers.com) אני רואה אותם בסדר גמור עד שאני מגדיל את גודל הסרטון (עושה הגדלה באייקון הימני למטה), הסרטון קופא ולא זז עד שאני יוצא מההגדלה. מה הבעיה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  5. יש לי את גירסת CORPORATE 3.0.61 על פיירפוקס 3.0.11 ואני מפחד לעדכן את פיירפוקס כי בפעם שעברה שהוא שודרג מ 2.5 ל 3 הסרגל של קופרניק הפסיק לעבוד כחודשיים עד שקופרניק הוציאו גירסה חדשה. מכל מה שרשמתי אפשר להבין שהסרגל של קופרניק מאד חשוב לי ומקל עלי מאד ובעקבות ניסיון העבר, עדיין לא שידרגתי את פיירפוקס. רציתי לשאול אם מישהו נתקל באותה בעיה והאם הוא הצליח למצוא לה פיתרון?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by RX7,

דעתכם על אקספלורר 7 האם עוד דפדפן כביכול "מחודש" או משו שראוי לשבח?? הצביעוו והשפיעו

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by ShOw-Time,

הורדתי את הוירטואל PC החדשה שמתאימה לוינדוס 7, כמובן שכשהורדתי אותה מהדף של מיקרוסופט סימנתי שהמערכת שאני עובד עליה היא וינדוס 7 64ביט.... וזה כדי שאני כמובן אריץ מכונות של 64. אני כרגע מנסה להריץ וינדוס סרבר 2008--64 על התוכנה וזה פשוט לא עובד, זה נתקע לי בדוס רושם שאני מריץ מערכת של 64 ביט ושהמעבד לא מתאים לזה.... אבל יש לי מעבד של 64 ביט והוא תומך וירטואליזציה! אז מה הבעיה פה,אולי התוכנה דפוקה? זהו כבר גרסה שניה של התוכנה שאני מוריד ה,קודמת הית ישנה של 2007SP1 אז העפתי אותה והורדתי את הגרסה הכי חדשה ואני נתקל עדיין באותה הבעיה, איפה אני מגדיר לתוכנה שיש לי מעבד של 64?? תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  8. אהלן.. אני לפני פירמוט של המחשב ושאלה קטנה לי אליכים. כיצד אני מגבה את כל המועדפים והBOOKMARKS של הפיירפוקס שלי? ובנוסף כיצד אני מגבה את הסמיילים של המסנג'ר שלא יימחקו? (אני אוגר אותם שנים ) תודה מראש. שחר.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  9. רכשתי מחשב חדש, וןהתקנתי בו את האוטלוק אספרס 6 . את כל מאות הודעות הדאר שהיו לי במחשב הישן (אוטלוק 5 ) , גיביתי על CD. ניסיתי ליבא את הודעות הדאר מה- CD לאוטלוק אקספרס החדש, אך כל מאמצי עלו בתוהו. התהליך אותו ניסיתי היה כדלקמן: אני פותח את האוטלוק אקספרס 6 FILE/ IMPORT ומבקש ליבא הודעות. נפתח חלון ובו אפשרויות ליבא הודעות ממספר תוכנות בינהן אוטלוק אקספרס 4 ואוטלוק אקספרס 6. משום מה אין אפרות ליבא הודעות מאוטלוק אקספרס 5. ניסיתי לכתוב ליבא מאוטלוק אקספרס 6 ונתתי לו את ציון המקום בו נמצאות הספריות עם הודעות הדאר שלי הישנות ב- CD , שם גיביתי אותן. ואז אני מקבל את ההודעה הבאה: -NO MESSAGES CAN BE FOUND ON THIS FOLDER OR ANOTHER APPLICATION RUNNING THAT HAS THE …

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  10. כשאני מנסה ללכת לVIDEO TRANSITIONS ולבחור אחד מהם אז זה יוצא לי מהתוכנה מה אני עושה? התקנתי את הכי חדשה גירסה 2 תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by Dark Tetris,

עם איזה תוכנה אני פותח?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by esaly,

היי חבר'ה! יש לי בעיה מציקה... אני לא מצליח לראו סרטונים באתרים כמו SPORT5 למשל עם FF3... ניסיתי להתקין את הפלאגאין של המדיהפלייר ולא עזר... מישהו יכול לעזור? תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by הדוד משה,

אני מחפש קומפיילר טוב ללאטך, רצוי אחד עדכני, עם קהילת מפתחים יציבה. כמו כן, אם ישנו גם קומפיילר שהוא מולטיפלטפורם, זה עוד יותר טוב. תודה רבה ושבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by eldad82,

יש לי פיירפוקס 3 ומאז שהתקנתי אותו כל פעם שאני בוואלה הוא מקפיץ לי הודעה על סקריפט שרץ ואם אני רוצה לעצור אותו זה תוקע את הדפדפן ל כמה שניות מה הפתרון ?

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by overload,

תגידו למה הNERO שלי (זה NERO 5.5) לא מזהה דיסקים של יותר מ700 מ"ב ? ניסיתי להכניס דיסק של -780 מ"ב ו-90 דקות והוא אמר לי שזה 700 מ"ב. זה בגלל הצורב? הצורב הוא sony cd-rw crx175E2 קניתי אותו ליפני חצי שנה בערך.

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  16. אני מקווה שזה הפורום המתאים, ראיתי פה שאלות על עריכה אז אני מתאר לעצמי שכן.. אני מתכוון לקנות בקרוב את התוכנה PINNACLE STUDIO 12 ULTIMATE שלפי מה שראיתי ממש מצוינת ומתאימה לי. (עולה 600 ש"ח אגב) אני מחפש כרטיס עריכה חיצוני עדיף של חברה מוכרת, שמעביר מ (DV (firewire ל USB ראיתי כרטיסים של PINNACLE, הבעיה היא שהם מגיעים ביחד עם PINNACLE STUDIO 12 ואני הרי קונה את הגרסה המורחבת בנפרד אז חבל לשלם על החבילה הזאת 600-1000 ש"ח. יש המלצות או רעיונות?

17. Started by idansh24,

שלום לכולם אני עושה סרט לאבא שלי וכל קטעי הסרטונים הם בפורמט vob . אני רוצה לערוך את הסרט ב windows movie maker וב video spin כרגע לא ניתן לעשות זאת כי התוכנות האלה לא תומכות ב vob . אני צריך תוכנה להמרת קבצים בחינם ל avi , mpg השתמשתי ב total video conveter ולא ניתן היה להמיר בה . שאלה נוספת , האם יש תוכנה שיכולה לערוך סרטים , לקצר ותומכת בפורמט vob ?

18. Started by Eitan-Lopez,

יש לי מחשב חדש, לוח אם מתוצרת גי'גהבייט P55 UD-2. אני משתמש ב WIN 7 ULTIMAMTE. ויש לי כונן נייד חיצוני של WD. בקיצור, אני בא להעביר סרט HD מהמחשב לכונן והמהירות היא מאוד איטית, 2.5 מגה לשניה. לפני כן זה לא היה כך, אני זוכר שהמהירות היתה בערך 40 MB. ניסיתי להעביר את אותו קובץ ממחשב אחר להארד דיסק, והמהירות היא מצויינת, כ-40 MB. הדרייברים שלי מעודכנים, יש לי במנהל ההתקנים USB HOST CONTROLLER. יש למישהו עצות? כי לפני כן זה עבד לי מצויין במחשב ה"בעייתי". תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  19. מישהו נתקל בבעיה ב- IE8 שכאשר לוחצים על קישור, נפתחת לשונית חדשה, אך בכותרת שלה כתוב "....Connecting" ("מתחבר..."), והקישור לא עולה (נתקע כך וזהו). אך אם מעתיקים ומדביקים את הקישור ללשונית חדשה, הוא נפתח מיידית. ב- IE8 RC1 לא הייתה הבעיה הזו... מישהו נתקל בזה ומצא איך לסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  20. Started by biodome,

הולה אנשים! אח שלי השתלט על המחשב בבית בניגוד להסכמתי וכמובן שהוא חושב שידי כבולות. יש לו נטייה להרוס מחשבים, ואני דיי מחבב את השאטל שלי (אך אך השאטל..).. הגיע הזמן להחזיר מלחמה! אני רוצה המלצה לתוכנת Spyware שתיתן לי שליטה מלאה כולל ניטור מלא של המחשב. ההתקנה של התוכנה צריכה להיראות תמימה לחלוטין מהצד שלו, כלומר מצידי שיראה לו כאילו כלום לא קרה. הוא לא יחשוד. כמו כן צריך שהיא תהיה אמינה ולא תספק backdoor לאנשים לא רצויים. וצריך שיהיה לי גישה פשוטה אליה כל זמן שאני רק רוצה.. אם יש מצב בלי לדעת את ה-IP שלו.. יש רעיונות? תפציצו! אגב אם אתם תוהים כיצד יש לי אינטרנט בעיברית בדרום אמריקה.. כמובן שגם בברזיל הישראלים משתלטים.. וכן המקלדת עם מדבקות בעיברית.. עוזר ל…

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by eliyashatz,

יש לי Nero 8 ואני מנסה לצרוב קבצי Avi על דיסק DVD. הוא אומר לי שהקובץ אינו קובץ המתאים לDVD למרות שבהגדרות הוידאו נכללים קבצים אלו. מה אני יכולה לעשות כדי לצרוב קבצים אלו כDVD? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by davidcohen,

שלום, אני רוצה לשחק בVICE CITY ברשת ואני הורדתי את התוכנה MTA 0.5 והתקנתי. אבל שאני רוצה לפתוח אותה היא לא נפתחת וניהיה לי חלון שגיאה בבקשה תגידו לי איך לפתור את הבעיה או שתביאו לי MTA 0.4 תודה

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by shaul,

אוקיי זו ללא ספק אחת המוזרות שבהן... ניסיתי להכנס לאיסיקיו ופתאום הוא אומר לי שאנ י לא מחובר לאינטרנט והאיסיקיו לא יכול להתחבר...אח"כ נכנסתי לWIN ME(יש לי שני וינדוסים על המחשב) ואיזה פלא, האיסיקיו התחבר כמו שצריך...אח"כ ניסתי גם להתחבר מהXP לאיסיקיו של חבר שלי....גם הצליח... אז יוצא שהבעיה היא רק באיסיקיו שלי בXP דווקא ביוזר שלי... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  24. Started by shahar91,

האנטי וירוס McAfee חוסם לי את ה-AutoClick בטענה שהוא סוס טרויני ואני לא מצליח להוריד את החסימה. ניסיתי לסגור את החומת אש ואז לחלץ אותו שוב מהrar ולתת לו הרשאה אבל גם בלי חומת אש הוא חוסם לי אותו חייב עזרה :'(

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by charm,

מהי התוכנה הכי טובה לסריקת מסמכים בעברית עם טבלאות וכמובן שניתן יהיה לערוך אותה צריך את זה באופן דיי דחוף אז אשמח לתשובות בהקדם בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים