תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה עם ה-Internet Explorer: כל הזמן שאני נכנס לאתר משחקים ספציפי אז אני מקבל את ההודעת שגיעה שהאינטרנט נאלץ להסגר ועם שלח דוח או אל תשלח. איך אני יכול לסדר את זה? יש לי internet explorer 7 וניסיתי להתקין את זה עוד פעם,חשבתי אולי שזה יפתור את הבעיה אבל זה לא עזר.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים שמתחברים למחשב מרכזי עם הרמוט דסקטופ כשלכל אחד מהם יש יוזר משלו במרכזי.. אני מחפש תוכנה שעושה את מה שהרמוט דסקטופ של וינדוס עושה רק בלי כל התקלות.. אני לא מחפש סתם תוכנת רמוט.. אני צריך שהיא תהיה רמוט דסקטופ שמתחברת דרך היוזרים של וינדוס.. קיימת תוכנה כזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש המלצה לתוכנת הורדות לביטרונט,פשוטה,עובדת בצורה טובה.עד לפני כשנה השתמשתי בUTORRENT אבל התאכזבתי מהמהירות שלה.ועכשיו לאחר שהשתמשתי באמיול אני מחפש שוב תוכנה לביטרונט עקב כך שהיא נחשבת יותר מהירה. אשמח להמלצות מנסיון אישי. יש לי 1.5 כבלים\בזק בינלאומי
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה עם העברית באקספלורר .. כבר זמן רב אני לא יכול לכתוב עברית באקספלורר , זה כותב לי בג'יבריש הכל .. בדפדפנים אחרים כמו FIREFOX זה עובד סבבה .. וגם נגיד בסרגלי כלים של האקספלורר אני מסוגל לכתוב בעברית רק תכלס בתוך האתרים עצמם אני לא ... ההגדרות שפה בסדר גמור לפי מה שבדקתי .. תודה .
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שבת שלום. יש לאחותי איזה פרוייקט קטן לעשות בעבודה. יש לה סרט שהיא צריכה לקחת ממנו קטעים נבחרים! הבנתי ש-Movie Maker יכול לעזור לי. נכון? עכשיו אני מנסה להעלות את הסרט לתוכנה והוא פשוט לא נפתח הוא רושם שגיאה כלשהיא ולא הבנתי בדיוק.. בבקשה תעזרו לי. שבת שלום וכל טוב
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת באיזה תוכנה או דרך ניתן לשחזר אימלים שנמחקו לגמרי (גם מהסל מחזור של התוכנה icredimail) מצאתי תוכנה שנקראת nucleus kernel incredimail שמראה את כל האימלים שנמחקו אך כדי לשחזר ולשמור במקום אחר צריך לקנות אותה ולכן זה אומר שהאימלים עדיין שם איפה שהוא ורציתי לדעת האם מישהו יודע איך להגיע אליהם או מכיר תוכנה חינמית או זולה מאוד שיכולה לעשות את זה? בתודה מראש ארז
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי בעיה דיי מעיקה .. יש לי הארדיסק בפורמט NTFS של 149 גיגה. עכשיו כאשר אני מסמן את כל הקבצים של הארדיסק כולל קבצים מוסתרים וכאלה זה מראה 119 גיגה תפוס מה שאומר שאמורים להיות לי 30 גיגה פנויים. עכשיו הוינדוס מראה רק 5 גיגה פנויים. איך אני מחזיר ת'25 גיגה שלי !?!?!?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
האם יש דרך להוריד כל התמונות מאינדקס מסויום, מבוסס HTML בצורה אוטומאטית.. לדוגמה, אני רוצה להוריד את כל התיקיות + הקבצים שבתוכם אליי למחשב מכאן : http://www.economysuperstar.com/milesfox/gallery/ איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי שאלה אני צריך לעשות איזה עבודה מסוימת הבעיה היא שאני ללא ממש יודע איך לבצע זאת ... אני צריך ליצור לוח כפל של 10 X 10 שניתן לכוונון. בפינה השמאלית העליונה צריך לרשום אחוז גידול של ערכי העמודות והשורות. לדוגמא, אם בתא יהיה רשום הערך 30% אזי השורה הראשונה תציג ערכים כדלקמן: 1, 1.3, 1.69 וכן הלאה. אותם ערכים יופיעו בעמודה הראשונה. עכשיו מותר לי להשתמש רק בנוסחא אחת $ שתיהיה בכל התאים כך שיווצר לוח כפל... כמו כן יש להמחיש זאת בצורה כזו שהגליון יציג ערכים עד 10 באדום ,11 עד 20 בצהוב ומעל 20 בירוק :s05: רוצים ממני גם ליצור סוג של תא מחוץ ללוח שמראה סכום כל התאים בלוח... ואת האמת שניסיתי כמה פעמים לבצע זאת אבל זה פשוט לא יוצא :\ ... למי יש נסיון עם זה ?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אהלן כולם, התקנתי לא מזמן את המשחק Gears of War. ניסיתי להפעילו והוא לא עבד לי. כאשר מחקתי אותו נתקע לי המחשב ומאז לא הצלחתי להסירו כמו שצריך. מתוך תסכול מחקתי את המשחק מהתקיה (בחירת התקיה מתוך הפרוגרם פיילז ומחיקה). מתוך מסך ההוספה\הסרה של תוכנות הנסיון כשל כל הזמן ונתקע באמצע. כעת, שאני מנסה להתקין מחדש את המשחק הוא עדיין מתעקש קודם למחוק את הקודם (למרות שהוא לא קיים), ושוב כשל. אני תקוע. אני פונה ללב שלכם שתעזרו לי לסדר את זה ולהנות מאחד ממשחקים הטובים שיצאו. בתודה מראש, ליאור
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום הסתבכתי לגמרי בגלל עצות שקבלתי הסרתי את כל CODEC והMEDIA PLAYER ועכשיו אני לא יכול לפתוח כל קובץ כי אני מקבל הודעה משונה ניסתי להתקין מחדשוהMEDIA PLAYER11 וזה לא יורד לי התקנתי CODEC חדש ועכשיו אני מקבל את ההודעה הזו ניסתי להפעיל אם תוכנת VLC media playerוגם ההודעה הזו מתקבלת --------------------------- Windows Media Player --------------------------- To finish installing Windows Media Player, restart your computer and then log on as an administrator or a member of the Administrators group. מה לעשות דחוף
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום חברים. לפני מספר ימים רכשתי אל פסק 800VA עם חיבור USB לניהול מהמחשב. לצערי, התוכנה המצורפת ע"י היצרן אינה תומכת ב-VISTA. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנות "חיצוניות" לניהול אל פסק. תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח קובץ DOC ב WORD... אז במקום לראות טקסט נורמאלי, אני רואה מלא מלבנים.... יש אפשרות לסדר את הקובץ או שהלכה לי העבודה?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה שאני בא להתקין את הכרטיס קול אז הודעה מופיע שאני צריך לפחות SP1 וכנראה שהגרסה שלי של הווידאוס ישנה מאוד שזה אפילו לא SP 1 או שצריך לעדכן את זה אז בבקשה חברה אם אתם יכולים להגיד לי מאיפה להוריד ולהביא לי לינקים ישירים להורדה של SP1 תבורכו תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי דיסק פגום/שרוט ואני רוצה להוציא ממנו כמה שיותר קבצים ומידע ואני לא רוצה שהוא יתעכב לי על קבצים שלא ניתן להעביר/לשחזר אותן. אני מחפש תוכנה או פתרון להעביר קבצים מדיסק פגום למחשב מבלי להתעכב על קבצים פגומים, זאת אומרת שהוא יקרא קובץ ויראה שהוא בלתי ניתן להעברה וימשיך עם שאר הקבצים, ולא כמו בווינדוס שאני מעביר קבצים והוא פתאום מוצא קובץ לא תקין ועוצר את כל תהליך ההעברה. אז בבקשה תעזרו לי למצוא כי אני כבר הרמתי ידיים במציאת פתרון!!!!! נ.ב אל תביאו לי תוכנות שמתעכבות על קבצים פגומים ומנסות בכל זאת להעביר אותם כי זה בלתי אפשרי וסתם בזבוז זמן, יש לי מלא דיסקים להעביר ואני לא רוצה להתעכב הרבה זמן על דיסק כי אז ככה אני אסיים בעוד שנה להעביר את כל המידע מהדיסקים למחשב.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה יש לי מיקרוסופט אאוטלוק 2002 ואחרי הפירמוט של המחשב גיליתי ששכחתי לגבות את הדואר נכנס והאנשי קשר זה חשוב לי מאוד!! אני משתמש בתוכנה -r-studio לשחזור קבצים שנמחקו אבל מישהו יכול לומר לי איזה קבצים אני אמור לשחזר או למצוא? תודה לכל מי שמנסה לעזור
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
עבודה אחרונה שלי... אם יש הערות לא להתבייש. ;D http://vidati.deviantart.com/art/The-end-of-all-70428183
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הייי חבר מסדר לי כנראה עבודה בלבנות פרסומות פלאש למסך ענק.. הבעייה שאני לא יודע כלוםם בזה בבקשה אני צריך תוכנה מומלצת ומדריכים איך להתחיל כמו לפרסם פיצה או חנות מסוימת
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אם אני רצה למחוק דריברים של הלוח ולהתקין מחדש.מאיפה אני מוחק אותם,מהמנהל התקנים?
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
תוכנה חופשית כמובן בסיגנון BSPLAYER המצויינת שלא תומכת ויסטה
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
אני רוצה לפתוח אתר שיכלול מדריכי וידאו בתוכנות Adobe After Effects, FL Studio ועוד... אני צריך רעיונות למדרכים בתחומי המוזיקה והוידאו. הקיאו הכל.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שאלה פשוטה ביותרואני מקווה שקשורה לכאן. שאני נכנס לפליקר ורוצה לשמור תמונה משם בתייקיה במחשב שלי אני לוחץ על Save picture as ואז בוחר נגיד בשולחן העבודה. שם הקובץ כברירת המחדל זה spaceball, אני עושה save והקובץ מופיע לי על שולחן העבודה אבל הוא לא שוקל כלום (43 בייטים) ואין תמונה. איך אני פותר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם אתם ממליצים על ויסטה(מחשב חזק!)?אם כן על איזו גירסא? כמו כן שאלה חשובה- ישנן שמועות שלא מומלץ להתקין שתי מערכות הפעלה (גם אם על פרטישן שונה),האם יש דברים בגו? מה גודל המחיצה המומלץ לטובת הויסטה? אני פשוט רוצה לנסות את הויסטה מבלי למחוק את המערכת ההפעלה הקיימת.חשבתי להתקין בפרטישן שונה (בפרטישן אחר XP). תודית
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם אצלכם הכניסה ל-EVENT VIEWER בתוכנה עצמה (ציור\צילום של עין) עוברת חלק או מלווה בהודעת שגיאה? (אני משתמש ב UPSMON PLUS 2.8 מהאתר של ADVICE).
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-