תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מי שיכול לעשות מצווה אני אשמח [= הזמנה לטורנט ליץ' ל- Guychos@walla.co.il תודה רבה רבה!!(:
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה לא משנה עם זה עם DIVX REAL PLAYER או כול נגן אחר, לפעמים הסרטונים מופיעים לי בצבע ורוד (למרות שלפני זה הם עבדו מצויין). למה זה? איך אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת פקס שהיא כולה גרפית וקלה לשימוש כמו פקס רגיל 1) סריקה או חיפוש קובץ (כמו בפקס רגיל) 2) רישום מספר הטלפון (כמו בפקס רגיל) 3) ושליחה START (כמו בפקס רגיל) תודה.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בפתחית קובץ WORD נגיד שלחו לי אימייל עם קובץ WORD כלשהוא אני מוריד אותו למחשב והוא לא נפתח. הוא מראה את ההודעה הזאת: http://img262.imageshack.us/my.php?image=51523319kh0.jpg כנ"ל לגבי POWERPOINT (מצגות וכו') חוץ מלהסיר את התוכנה ולהתקין מחדש יש למישהו עצה מה לעשות?! תודה לעוזרים. (ומצטער אם זה לא הפורום הנכון לכתוב בו)
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי פיירוול של KERIO 4.1.3 ופתאום אתמול הוא שלח לי עדכון לפיירוול אז אשרתי ומאז התוכנה לא עולה שאני עושה ריסט אני רואה שהתוכנה לא עולה (ו סקיוריטי סנטר מודיע לי שהוא מכובה) אני בודק ב TASK MANAGER ואני רואה ש 99 אחוז מה CPU USAGE נמצא בKERIO והוא לא מעלה לי אותו הוא נשאר ככה שנה ולא קורה כלום המחשב אפילו נהיה יותר איטי (מן הסתם) ממה זה קרה? למישהוא עוד זה קרה? תודה לכולם טל
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איך משתמשים בתוכנה הזאת? דרך דיסקט? \= אוויי לא פירקתי ממזמן את הכונן דיסקטים,ואין לי כוח לחבר אין איזה תוכנה אחרת או משהו שאפשר לבדוק אם הזכרונות פגומים,דרך הוואינדוס או משהו כזה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
גירסה 1.3.0 של תוכנת הדואר האלקטרוני החינמית בעברית שוחררה היום רשימת השינויים והתוספות הן: * הפרדה דינמית בין המכתבים לצפיה מקדימה, לא רק בצפייה ב"כל החשבונות" * כפתור הפסקת פעולה מול שרתים בזמן קבלת מכתב, היה נכבה לפני הזמן + אפשרות לקבוע בהגדרות חשבון, האם מכתבים מחשבון זה יקבלו הודעה כשהמכתב נקרא + אפשרות למחיקת נספחים לאחר הכנת המכתב לשליחה ^ אפשרות לבחור ארץ שונה מישראל, לשליחת SMS. ^ אפשרות להגדיל חלון ראשי לכל המסך ^ אישור פעולה במידה ונספח כבר קיים בתיקייה בה רוצים לשמור אותו + אייקון מיוחד למצב לא מקוון, ליד השעון ^ אפשרות לבדוק שרתי דואר (גם בתכונת ה SMS/ICQ), עד למינימום של כל 5 דקות * באגים בניהול אנשי הקשר ^ אפשרות שהמספר שמופיע ליד השעון יראה רק א…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמבצעת מחיקה יסודית של כל החומר הלא נחוץ במחשב. כזאת שגם עוברת מספר פעמים על השטחים שאמורים להיות ריקים ו"מנקה" גם אותם. פעם הייתה לי כזאת אבל אני לא זוכר את שמה. כשהייתי משתמש בה - גם אם הייתי בטוח שמחקתי את כל הזבל ועברתי עם יישום הניקוי של WINDOWS תמיד היא הייתה מצליחה למצוא עוד איזה 100-200 מגה מיותרים... אשמח אם תוכלי להמליץ לי על תוכנה מהסוג הזה. תודה מארש.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי סיסמא מVIP-FILE ויש לי את התוכנה INTERNET DOWNLAOD MANAGER. קיצר אצל חבר שלי יש את אותו הדבר ואצלו מתי שהוא מוריד איזה משחק או סרט או כל קובץ זה מוריד מ7 שרתים מהVIP-FILE על מנת שתהיה מקסימום מהירות הורדה. יענו לVIP-FILE יש 7 שרתים שמהם אתם מורידים ואם הסיסמא יש אפשרות להוריד מכל ה7 בבת אחת כדי שתהיה מקסימום מהירות. קיצר אני אני מנסה להוריד אצלי וזה מוריד לי רק משרת אחד בלבד, לא מכל ה7 ביחד אלא רק מאחד וזאת מהירות מעפנה רצח.. יענו מוריד לי על איזה 200-250 ואני רוצה שזה יוריד לי על 370 שזה המקסימום בערך של 2.5MB אינטרנט. קיצר השאלה שלי היא איך אני עושה שזה יוריד מכל השרתים בבת אחת? תודה לעוזרים. למי שלא יודע מה זה VIP-FILE, זה אתר כמו ראפידשייר רק ששם אפש…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה המצב רציתי לדעת עם למישהו יש המלצות על CONFIG מסויים בשביל BITCOMET בשביל ניצול יותר יעיל של התוכנה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מישהו יודע/מכיר/יש לו WIPE שעובד בדוס ויודע כמה בערך זמן יקח לעשות WIPE לכונן 60 גיגה? דחוף מאוד!!!!!!!1
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
:nixweiss::nixweiss::nixweiss::nixweiss: אני לא מבין נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום באתי בתומי להפעיל את קאזה איך שאני מפעיל זה רושם לי את ההודעה של שליחת ההודעה למיקרוסופת כאילו וזהו בלי שום ארור או משהו ניסית להתקין גירסא אחרת אותה גירסא שום דבר לא עובד למישהו יש רעיון ? [xp]
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
התמונות והמשחקים נגיד ניד פור ספיד ההמכוניות התמונות הכל התרחב איך אני מסדר את אםא פשר בכלל לסדר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. לגבי CS2 אני משער שלא, אבל האם CS3 ידע לנצל מרובי-ליבה?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי גיבוי למחשב עם קובץ של GHOST. הוינדוס לא עולה בשום מצב גם לא במצב בטוח, קובץ הגיבוי נמצא בהארדיסק בכונן השני וגודלו 3 ג'יגה. איך אני מבצע את השחזור של הגוסט מחוץ לוינדוס? יש לציין שההארדיסק מפורמט בתור NTFS ולכן אין לי גישה להפעיל את התוכנה דרך דוס (כמו שהיו עושים פעם). אז איך אני מבצע את השחזור?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
איך אני מגדיר ב OFFICE 2000 (עברית) שיסומנו לי גם שגיאות כתיב ולשון באנגלית (קווים גליים באדום וירוק)? ניסיתי ב"אפשרויות" להכנס ל"בדיקת דקדוק" אבל זה לא מאפשר גישה לשם (מין אפור כזה). איזו דרך יש לגרום לגלים להופיע??? נ.ב- בעברית האדום מופיע והירוק לGRAMMER לא מופיע.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום קיימת ברשותי תוכנה בשם PCBOOK שע"י תמונות בליווי קטעי הסבר מסבירה על חלקי המחשב . התוכנה מאוד טובה ומעניקה לי ידע רב אך תוכנה זאת מעודכנת למעבדים של 400 מגה הרץ ולזכרונות SDRAM מה שמעיד בהחלט על התישנותה של התוכנה. השאלה שלי היא האם אתם מכירים תוכנה/אתר/מצגת מהסוג הזה שהיא יותר מעודכנת אשמח מאוד לקבל מכם תשובות חיוביות. אני מעוניין כמובן בתוכנות חינמיות כך שאל יעלה על דעתכם לתת לי משהו שאינו חוקי.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי שתי מאווררים של 12 ס"מ כל אחד על המאז , וקשה להירדם איתם. איזה תוכנה תוכל להוריד את המהירות שלהם שאני ישן?? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד IBM R50e עם Win XP Pro SP2 . שאני נכנס ל-Device Manager הוא פשוט ריק ! לא מופיע לי אף התקן. בדקתי וירוסים ו-spyware הכל נקי. מישהו מכיר ת'תופעה ויודע איך לפתור את הבעיה מבלי לפרמט ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
טוב הורדת את הדריבר 158.22 ואני לא יודע איפה להתקין אותו בהתקנה הוא אוטומטית רוצה להתקין אותו ב C:\NVIDIA\Win2KXP\158.22 אבל כשה אני נכנס ל C אין לי ישר תיקיה של נוידיה ואיך אני מוחק את הדריבר הקודם? וזאת הפעם הראשונה שאני מתקין דריבר
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב!! אני הרבה זמן מחפש מדריך לפתיחת רדיו ב-winamp אני זוכר היה אחד כזה..אבל אני לא מוצא אותו... אז בבקשה עם למישהו יש מדריך או שיודע איך להתקין בבקשה תעזרו לי.... תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, יש בידי, הרבה תמונות מהטיול האחרון שעשיתי בחול, רובן ברזולוציה של 1600 על 1200. ניסיתי להכין סרטון בעזרת תכנה Pinacle Studio 9 אך איני מרוצה. הסרט שמתקבל הוא באיכות ירודה מאוד, כאילו שהתכנה עושה resize לתמונות מבלי לשמור על האיכות שלהן... אני מניח שזה נועד לצרכי צפיה בטלויזיה וכד', אך אני רוצה לראות את הסרטון גם במחשב, להעלות לאינטרנט... קיבלתי השראה לעשות סרט תמונות מהסרטון הבא - מי מכם יכול לעזור לי ולאמר לי כיצד עלי להכין סרטון כזה? באיזו תכנה עלי להשתמש? האם Pinacle Studio 12 יפתור את הבעיות או שאני מחפש במקום הלא נכון... תודה, גרי.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-