תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש דרייברים ל Radeon HD 5770 שיעבדו עם Windows 7 64bit. ההתקנה שקיבלתי עם הזמנת הכרטיס מסך קורסת בהתחלה. וגם מה שהורדתי מיפה לא עובדת http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit (ניסיתי את הSUITE ו DRIVER ONLY).... היום הרכבתי אותו. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
-
שלום רב, האם יש לי וירוס ? הוא כל הזמן פותח לי במנהל משימות (ווינדוס XP) : cmd.exe - ולא מפסיק לפתוח את היישום.. ודבר שני יש לי עוד יישום מוזר שנקרה EXE.250. עשיתי כמה שינויים ברג'סטרי אתמול, וביטלתי העלאת כמה יישומים מהMSCONFIG. מה זה יכול ליהות לדעתכם?? עריכה : בSAFEMODE זה לא קורה לי, ואני מנסה להריץ בדיקה של אנטי וירוס (NOD32) לראות אם יפתור את הבעייה,... עד אז, יש למישהו רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בס"ד שלום עליכם חבר'ה אני מנסה לצפות בסרטונים מיוטיוב, אך הפיירפוקס חוסם את החיבור בהתחלה חשבתי שזה הfirewall, ניתקתי אותו וזה עדיין לא עובד נסיתי דרך האקספלורר 8 וזה עובד מצויין הוספתי את יוטיוב ל"רשימת החריגים" של הפיירפוקס אך עדיין הבעיה נשארה תודה על כל נסיון עזרה עבורי! תבורכו
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
אהלן אני רוצה לעשות רשימה ולסדר אותה לפי ה א-ב האנגלי, איך אני עושה את זה בווארד 2007, תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
היי.אני גולש בדפדפן של פיירפוקס. לאחרונה אני מנסה להכנס לאתר torec.net אך גוגל נראה שלא מאפשר לי בטענה שהוא אתר תקיפה מדווח. משהו נתקל בדבר הזה ויכול לעזור לי לפתור את זה?(מקווה שהגעתי לפורום הנכון) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי את הגירסה Solid Edge v18, ושמתי לב שיצאה גירסה חדשה v19, מישהו יודע איזה הבדלים יש בין 18 ל-19 ? ועל איזה תוכנה בסיגנון Solid Edge אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי לכאן לאחר שלא מצאתי את התשובה באתרים אחרים, מקווה שכאן תימצא התשובה. העניין הוא כזה- לפני שנה וחצי התקינו לי cs4 על המחשב הביתי, כעת יש לי אפשרות לשדרג בחינם לcs5.5 עם דיסק התקנה מהעבודה (אני עובדת במלכ"ר), כמובן שיש לי בבית 64 bit, הבעיה היא שהבנתי שבאפטר אפקטס, תוכנה שבה אני משתמשת הרבה (חוץ ממנה גם פוטושופ ופרימייר) לא ניתן לפתוח קובץ שנוצר בcs5.5 במחשב אחר עם cs4 השאלה שלי היא האם ניתן פשוט להתקין בנוסף לcs4 את 5.5 או שזה מתכון לצרות? נ.ב. גם ככה ההתקנה של cs4 אצלי בעייתית, העכבר מופיע תמיד כריבוע שחור גדול עם שלושה חיצים, לא ניתן לשנות אטריביוטים שונים בקבצים לאחר שיצרתי אותם (אורך קומפוזיציה, שם וכד') נאמר לי להוריד דרייבר חדש לכרטיס מסך (radeo…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייח עם XP מופיע לי פרוסס שנקרא RFBAgent.EXE אשר תופס 90% משימוש מעבד. כאשר סוגרים את הפרוסס הכל תקין , מישהו יודע איך מסירים אותו לצמיתות.? תודה מראש שי
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול להחליף שמות של כוננים (E,F וכו'..) אני יסביר, יש לי צורב שכל הזמן היה כונן F, והיה לי הארדיסק שהיה כונן E, עכשיו לא יודע למה פתאום הם התחלפו, הצורב פתאום ניהיה כונן E וההארדיסק ניהיה כונן F מישהו יודע איך אפשר לשנות את זה שזה יהיה בחזרה...? תודה לעוזרים נ.ב. לא יודע אם זה המקום המתאים, פשוט לא מצאתי מקום אחר לכתוב את זה בו.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום חבר שלי נמצא עם GMAIL בגירסה הישנה ואין לו כפתור לעבור לגירסה החדשה..מההוא יכול לעשות בכדי להעביר לגירסה החדשה? תודה
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לעולם, אני מקווה שאני מעלה את הבקשה שלי במקום הנכון, במידה ולא אשמח אם תעבירו את ההודעה לפורום המתאים, עומדת בפני התקנה של 22 מחשבים, אני מעוניין בהכנסת אימג', שכולל בותכו את כל הדרייברים של המחשבים (כולם זהים, למעט בודדים), WINRAR וכו'... אשמח באם מישהו יוכל להעלות לי מדריך כיצד יוצרים אימג'... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
בחיפוש ספקים נוספים אני רואה רק את google באנגלית כיצד אני מכניס את google.co.il כספק חיפוש בדפדפן?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר תוכנה כזו אשמח אם יציין לי את שמה ולינק אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אפילו אם תגידו לי את השם שלו זה יעזור שאני יוריד תדרייברים תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום! האם מישהו מכיר תוכנת OCR באנגלית , שאפשר להפעיל אותה מה COMMAND LINE? תודה, עינת
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
איך גורמים לטריליאן להפסיק לתת לי הודעות מטומטמות בסיגנון של - *** NOTE: This user is offline. Your messages will be received when he/she logs into ICQ. מדובר בגרסה 3.0 פרו
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שיש בעיה עם הדפדפן כרום שאי אפשר לסמן מילים ולתרגמן לדוגמא עם בבילון. האם קיים פתרון? תוסף כלשהו? מעניין העניין הזה.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
יש לי קובץ AVI (ללא קול) ואני צריך לחבר לו קובץ בפורמט AC3 (לא אכפת לי להמיר אותו לMP3 סטריאו) איזו תוכנה מתאימה לזה ואיך בדיוק אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
זה כבר ממש בעצבן. לפעמים כשאני צורב DVD הוא אומר לי תמולטי עמה הזה ולא משנה אם אני אומר YES או NO אחרי זה אני לא יכול לקרוא את הקבצים והדיסק עובד לאט וזה... אני מנסה לעבוד עם הדיסקים האלה גם בצורב שממנו צרבתי וגם מכונן DVD רגיל אחר... מה אני יכול לעשות!@?#
-
- 14 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני לא מצליח להוריד תוספים לדפדפן שאני לוחץ על להוסיף תוסף הוא ישר רושם שההורדה נכשלה מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לאבא שלי יש חשבון איימל מהספק (בזק) לפני כמה ימים שידרגתי והחשבון האוטלוק לא נשמר עכשיו רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו ?
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כאשר לא מחקתי את הווינדוס הישן.
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי, נכון תמיד כשמתקינים מערכת הפעלה מחדש יש סלט עם כל הSAVE-ים של המשחקים ? בכל מקרה לי יש אז ישבתי וכתבתי ב#C תוכנה לניהולSAVE-ים ! ניתן לגבות, לשחזר, להוסיף משחקים לרשימה וכן לערוך נתונים של משחק קיים בDB. אשמח אם תנסו אותה ותתנו לי תגובות - אני מתכן לזה עדכון אוטומטי לDB ואפשרות שכל הוספת משחק ע"י משתמש תעבור לכל שאר המשתמשים. בינתיים זה עובד לא רע - דווחו על באגים ****דרוש Framework 3.5*** Save Game Manager very early version
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-