עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Stealth,

שלום לכולם לכדתי בערך שעתיים של וידאו ממצלמת וידאו והורדתי בעזרת הfirewire למחשב יצא בערך 22 גיגה אבל מסתבר שזה לא העניין קיבלתי עם הצורב dvd שלי את Sonic MyDVD , תוכנה נחמדה שמאפשרת לכידה או יבוא של קבצי וידאו מכל הסוגים והפיכתם וצריבתם לdvd העניין זה שאני מייבא את הקבצים שהורדתי ושאני מוסיף אחד מהם (12 גיגה) אז הmy dvd אומרת לי שנשאר רק 780 מגה פנוי לעבודה וזה יוצא שעה ודקה בסרט עצמו ניסיתי לכווץ את הdv לdivx שיצא בערך 1.8 גיגה , הוספתי לmydvd ועוד הפעם אותו הדבר , 780 פנוי מה עושים כדי להכניס שעתיים? או אפילו יותר? תןדה מראש :-*

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by netanel1234,

שלום, אני מעוניין להסיר את האפשרות הזאת בגלל כפל של שירים בגלל האיפון כי הוא קורא את השירים מהתיקייה הנל ואני רוצה למחוק אותה.. מישו יודע איךך..? תודה..

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  3. היי.אני גולש בדפדפן של פיירפוקס. לאחרונה אני מנסה להכנס לאתר torec.net אך גוגל נראה שלא מאפשר לי בטענה שהוא אתר תקיפה מדווח. משהו נתקל בדבר הזה ויכול לעזור לי לפתור את זה?(מקווה שהגעתי לפורום הנכון) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by x-dude,

בשבוע האחרון בכל הטראקרים שלי אני מקבל את השגיאה הזו, חלק מהטראקרים מורידים נפלא וחלק מראה אדום. (טראקרים מאתרים שונים ככה שזו לא בעיה באתר ספציפי). הפורטים שלי פתוחים בנתב (ועובדה שחלק מהטראקרים הוא כן מוריד), אז מה הבעיה? (יש לי ratio גבוהה ואני יודע שיש לדברים שאני מוריד הרבה seeders).

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by pukipc,

שלום לעולם, אני מקווה שאני מעלה את הבקשה שלי במקום הנכון, במידה ולא אשמח אם תעבירו את ההודעה לפורום המתאים, עומדת בפני התקנה של 22 מחשבים, אני מעוניין בהכנסת אימג', שכולל בותכו את כל הדרייברים של המחשבים (כולם זהים, למעט בודדים), WINRAR וכו'... אשמח באם מישהו יוכל להעלות לי מדריך כיצד יוצרים אימג'... תודה רבה.

6. Started by Aviad Faran,

שלום לכולם! אני יודע שזאת אולי בקשה די גדולה ואפשר להגיד גם מוגזמת, אבל מישהו אולי מוכן להסביר לי מה אני צריך לעשות כדי לעבוד עם פורום החינם של השפה (yaBB) או איפה אני יכול למצוא הסברים מלאים עליו? אותו דבר בקשר למערכת ניהול אתר (PHPnuke). ודבר אחרון, בעזרת איזו תוכנה פותחים קבצי PHP?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  7. Started by gkman,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה חינמית שיוצרת צורב וירטואלי אצלי במחשב שאת ה"צריבה" הוא שומר לקובץ ISO משהו כמו: http://www.phantombility.com/en/prod/phantomburner/- רק חינמי נחוץ לי דווקא משהו כזה ולא כמו deamon tools שבוחרים איתו כמה קבצים במחשב ושומרים כIMAGE. אני צריך שתוכנות אחרות יחשבו שיש לי צורב במחשב...

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  8. מישהו נתקל בבעיה ב- IE8 שכאשר לוחצים על קישור, נפתחת לשונית חדשה, אך בכותרת שלה כתוב "....Connecting" ("מתחבר..."), והקישור לא עולה (נתקע כך וזהו). אך אם מעתיקים ומדביקים את הקישור ללשונית חדשה, הוא נפתח מיידית. ב- IE8 RC1 לא הייתה הבעיה הזו... מישהו נתקל בזה ומצא איך לסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  9. Started by POD,

שלום לכם מישהו יודע איך אני יכול לפרק קובץ התקנה כזה? אני פשוט רוצה למצוא דרך לעקוב אחר השינויים שההתקנה עושה לי במחשב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  10. יש לי בעיה מאוד מוזרה ומאוד מטרידה. כאשר אני נתקל במסך כחול (יותר מידי פעמים :-\) המחשב מאתחל את עצמו, וכשהוא עולה, ההגדרות של תוספי הפיירפוקס (Adds On) מתאפסות. ואז אני מוצא את עצמי מגדיר את הכל מחדש. יש פתרון זה? אגב, הFF התחיל לעבוד בצורה גרועה, וקורס לעיתים קרובות (בנוסף להיותו זולל משאבים מטורף). יכול להיות שהFF שלי פשוט דפוק?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  11. כאשר לא מחקתי את הווינדוס הישן.

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  12. היי, נכון תמיד כשמתקינים מערכת הפעלה מחדש יש סלט עם כל הSAVE-ים של המשחקים ? בכל מקרה לי יש אז ישבתי וכתבתי ב#C תוכנה לניהולSAVE-ים ! ניתן לגבות, לשחזר, להוסיף משחקים לרשימה וכן לערוך נתונים של משחק קיים בDB. אשמח אם תנסו אותה ותתנו לי תגובות - אני מתכן לזה עדכון אוטומטי לDB ואפשרות שכל הוספת משחק ע"י משתמש תעבור לכל שאר המשתמשים. בינתיים זה עובד לא רע - דווחו על באגים ****דרוש Framework 3.5*** Save Game Manager very early version

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  13. אני רוצה לפרמט את המחשב ולא מוצא את הסיריאלים של ה xp והנורטון בעיקר וקיימות מספר תוכנות נוספות עם סיריאלים חוקים (מחשב נייד מהעבודה) מחפש תוכנה טובה למציאת הסיריאלים במחשב תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  14. Started by roybar,

מה ההבסדל בין HTTP ל HTTPS ? אמרו לי לשנות את ההגדרות בפייסבוק באבטחה כדי שיהיה על HTTPS וככה הוא ייהה יותר מאובטח זה נכון ? ומה בדיוק הוא מאבטח יותר טוב?

15. שלום! אני מחפש תוכנה שתוכל להפיק לי קובץ TXT (או משהו בסגנון) שבו יופיעו כל תתי הספריות וכל הקבצים שנמצאים תחת ספריה מסויימת. אני מחפש את התוכנה ע"מ שאם הדיסק הקשיח יחדל מלתפקד (חו"ח) אני אדע מה הלך לאיבוד. (כמובן שקבצים חשובים מגובים בדיסק קשיח אחר ובדיסקים). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  16. כל קובץ מופיע בגוונים של ירוק וסגול בהיר, ניסיתי באפשרויות ולא מצאתי שום אפשרות שמאפשרת שימוש בכל הגוונים. למישהו יש מושג איך אני יוכל לצפות במסמכי PDF עם כל הצבעים?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  17. Started by Holy,

אני משתמש ב-str2sup בשביל להמיר את הכתוביות וב-IfoEdit בשביל לחבר את הכל יחד בסוף. הגדרתי את הצבע של הכתוביות ללבן והבעיה היא שהכתוביות יוצאות לי בירוק בפונט מאד מרובע (למרות בחדרתי ariel), זה נראה כאילו זה היה כתוב בקטן ומתחו את זה ככה שזה נראה ממש גרוע.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  18. אח שלי רוצה להתקין איזה משחק (maple story). כשפותחים את קובץ ההתקנה המשחק מחלץ את קבצי ההתקנה (החלון הלבן הזה שכתוב שם preparing to install) לכונן C (בו מותקן הWIN) ואז לאחר סיום חילוץ קבצי ההתקנה כשתוכנית ההתקנה שואלת איפה להתקין את המשחק עצמו לא נשאר מספיק מקום בשביל להתקין את המשחק. האם יש אפשרות להגדיר בWIN שהקבצים יחולצו לכונן שהוא לא של מערכת ההפעלה ואם כן איך עושים זאת? יש לאחי WIN XP 32 SP2

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  19. Started by RobiNooB,

מישהו התנסה עם המוד הזה ? "FLUX" ? ובכלל איזה מוד הכי מומלץ מה הכי מהיר ? לא יודע מה קרה לאי מיול בחודש חודשיים האחרונים ...לא זז !!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by הדר,

שלום לכולם, נאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש. מאז הפירמוט אני מקבלת כל הזמן את ההודעה הבאה כאשר אני עובדת עם IE: Internet Explorer Script Error An error has occurred in the script on this page: Line:13 Char:1 Error: object expected Code:0 URL..... Do you want to continue running script on this page? ניסיתי תחת TOOLS - OPTIONS - ADVANCE - לעשות disable ל-script debugging - אבל זה לא עובד! למישהו יש רעיונות? תודה מראש, הדר

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by DarkIDevil,

אז ככה היום פיתום קרה משו ועכשיו כל פעם שאני גורר איזה שיר להעביר את המיקום שלו ברשימה למיקום אחר נפתח לי חלון: "Add file(s) to Playlist" אם יש מישו שנתקל בזה כבר בבקשה שיגיד לי איך לבטל את זה, תודה!!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  22. וואי אני משתגע... יש לי את המשחק BLOODLINES והוא לא עובד על X64 אז מצאתי תיקון לזה... רק שצריך להעתיק את התוכן של הדיסק.. להחליף את קובץ ההתקנה הראשי MSI ולעשות מזה דיסק חדש... ואז זה יתקין לי ויעבוד על מערכת X64... עכשיו השאלה היא... איך אני הופך את התוכן הזה של הדיסק שהתעתקתי לMDS,MDF? עם איזה תוכנה עושים את זה? ניסיתי מגיק איי אס או... אבל לא היבנתי כלום... תוכנה עם הסבר פשוט יועיל מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  23. האם יש תוכנה שיוצרת סרגל כלים בדפדפן ושאפשר לתפעל אותה משם? כי דבר בסגנון הזה יכול להיות מאוד נוח

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by GuillotineX,

איך? התוספת של ה"FUR AND HAIR" ב3DS MAX חזק!

• 6 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.