תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, צלמתי היום במצלמת Nikon D90 בx264. הכנסתי את החומרים למחשב וכל הצילומים אינם חדים. הורדתי את חבילת הקודקים cccp שבנוסף ל k-lite שכבר יש לי, וכלום לא עזר. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
-
האם יש תוכנה שיוצרת סרגל כלים בדפדפן ושאפשר לתפעל אותה משם? כי דבר בסגנון הזה יכול להיות מאוד נוח
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אם אני יודע למשל את הכתובת של החבר שלי אז יש אפשרות לשלוח קובץ קטן דרך START--->RUN?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
התוכנה תמחק לכם את כל ההודעות מהאימייל בין אם תרצו אם לא תרצו, ללא אפשרות להחזיר אותם.
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה התקנתי כמה חבילות קודקים, כשכל אחת לא הצליחה לפתור לי את הבעיה כשרץ סרט, ( לא משנה איזה פורמט ) רואים אותו באופן פגום, וכשאותו הסרט רץ בשני נגנים שונים, באחד פגום ובשני רואים טוב. אין לי מושג מה הבעיה, התקנתי כמה וכמה חבילות קודקים ואף אחת לא עזרה גם ללא שום קודק הבעיה קיימת. עזרה! תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 819 צפיות
-
-
צילמתי סרטונים מהפלא בעלי סיומת GP3 והעלתי אותם למחשב. כשאר אני רוצה לראות אותם במדיה פלייר או BSPLAYER הם משמעים רק קול. התקנתי את המקודדים הכי חדשים של K-LITE וזה בכל זאת לא עובד. ניסיתי להפעיל אותם דרך VLC והם רק מציגים את הוידאו ללא קול-ממש מוזר. מישהו מוכן לעזור לי מה אפשר לעשות?? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לא מצליח לצרוב צריבה של 900mega יש לי צורב חדש של LG 52*24*52 ותוכנת צריבה של NERO 6.0.0.11 ו-CDR של 100 דקות.. 900 מגה.. מישהו יכול לעזור לי בנושא? אגב ניסיתי לצרוב סרט VCD ודאגתי שלא יעבור את ה 100 דקות..
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין 3D STUDIO MAX 9 32BIT על ויסטה אני מקבל הודעת שגיאה Oxc0000142 מישהו יודע או מכיר פתרון?????
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
היי זוג חברים שלי חושב בבן שלהם שהוא מדבר עם כל מני אנשים בצאטים שאין להם ממש כוונות טובות... :-X :-X :-X הם ביקשו שאמליץ להם על תוכנה שתעקוב אחרי התאטים שוהא ממנהל במחשב ואם אפשר גם על המצלמת רשת. מישהו יכול להמליץ לי על אחת כזו? על המחשב מותקן אקס פי.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אהלן אני צריך מדריך שליטה מרחוק אל מחוץ לרשת (דרך האינטרנט) להתחבר למחשב של חבר שלי שגר רחוק על מנת לעזור לו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
המליצו לי על Hdat שצרבתי כ-ISO ועשיתי מהדיסק BOOT אבל אין לי מושג איזו אופציה לבחור. בחרתי NTFS וזה ביקש ממני לרשום משהו ככה שאין לי מושג מה לעשות בהמשך. יש המלצות לתוכנות טובות אחרות אולי?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
יש לי PowerDirector וחתחתי קטע מסוים מסרט ועכשיו אני רוצה לשמור אותו . איך אני שומר אותו באותה איכות ?
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לצ'ט של נענע ומופיעות לי שתי הודעות של שגיאה... שתי התמונות עם השגיאות מצורפות למודעה הזאת... תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום.. אחרי שהתקנתי את הWIN7 רציתי להתקין תוכנה להורדה (חוקית) מראפיד.. וכשאני מנסה להפעיל את התוכנה הוא כותה לי שהוא צריך JAVA.. אז הורדתי JAVA ואחרי שהתקנתי הוא מקפיץ לי הודעה כזאת: מה צריך לעשות? תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על Perfect Disk?? ואיזה עוד תוכנות מומלצות לתחזוקה טובה של המחשב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
האם קיימת כזו תוכנה שנותנת לשנות רזולוציה רק עם סיסמא?
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על תוכנת אמולציה לדיסקים שעובדים בחלונות 7? השתמשתי בעבר ב-daemon tools, אבל כשניסיתי להתקין אותה בחלונות 7 קיבלתי הודעת שגיאה על "בעיות תאימות ידועות".
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כל קובץ שאני מנסה לפתוח נתקל בשגיאה ולא מצליח לפתוח את הקובץ.. יש מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ושאני מחבר את האייפוד, אני מקבל הודעה שהאייפוד יכול להיות מסוכרן רק עם אייטיונס ספציפי אחד. כדי לסכרן, אני צריך קודם למחוק אתכל מה שיש באייפוד. אין דרך לעקוף את זה? שאני לא יצטרך למחוק את כל התוכן?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אפשר שם של תוכנה להעברת קבצים ממחשב למחשב? אני יסביר למה אני צריך אותה: יש לי בבית הספר קובץ ששוקל 200 mb ןאני רוצה להעביר אותו לבית יש לי אניטרנט בשניהם אבל אני רציתי לעשות את זה עם icq ואז נזכרתי שאני צריך להיות בשני מקומות בו זמנית על מנת לאשר את העברת הקובץ! יש תוכנה שאני יפעיל אותה במחשב בבית וגם בבית הספר ואז אני יוכל להעביר את הקובץ מבלי להיות בבית?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אוקי אז ככה..אני משתמש בזה כבר הרבה זמן..עם חשבון ב Hotmail.com משום מה כל הודעה שאני מקבל אני מקבל אותה פעמיים...נגיד אם מישהו שלח לי אי מייל..אני קבל אותו פעמיים. איך פותרים את זה??? ??? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר תוכנה שמודדת את קצב הFPS ומציגה אותם בזמן המשחק?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין את הדרייבר למצלמה ומתקבלת מסך השגיאה הזאת ניסיתי להתקין במחשב הוירטואלי וזה עבר ללא בעיות, אני אשמח אפילו לאיזה רעיון או קצה חוט תודה לכל העוזרים!! אני כבר משתגע פה!!!
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הנני משתמש במחשב נייד שנקנה בארה"ב, שיחד איתו הגיעה התוכנה Microsoft Works 9. כשאני פותח קבצים ב"וורד" בעברית הטקסט מוצג בצורה הפוכה. (לדוגמא: המשפט "אני הולך כל יום לעבודה" מוצג כ"לעבודה יום כל הולך אני"). יש דרך לפתור את העניין?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-