תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום. לאחי יש בעיה במחשב, כאשר הוא מחבר את המיקרופון שלי( שבדקתי והוא פועל) הוא לא מצליח להקליט או בכלל לדבר בשני המקרים חיברתי את המקרפון לתוך החיבור הורוד שלו במארז ובדקתי שזה לא על השתק ועדיין אין אי אפשר להקליט..(אגב הוא כבר השתמש במיקרופון והכול פעל אני חושב שזה קשור להגדרות ולא משהו נהרס פיזית בחומרה.. מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, תכנת הדוא"ל שלי עושה בעיות. מחפש אתר להורדת MS Outlook Express 5.5, שאינו דורש גם הורדת אינטרנט אקספלורר. לא הצלחתי למצוא לבד... תודה
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה חינמית משהו פשוט להמיר קבצים מדיסקים ל-OGG לנגן. מישהו מכיר משהו בסיגנון.....?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מצטער אם הנושא שלי לא קשור לפה, פשוט לא ידעתי איפה לשים אותו... מישהו יכול להסביר לי איך להעביר את הסרט מDVD למחשב?
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם .. נגמרה לי תקופת הניסיון של השלושים יום ואני לא יכול להפעיל את התוכנה יותר... על מנת להמשיך להשתמש בה יש לי שתי אפשרויות או לקנות או שיש לי אפשרות לעשות Relicense כשאני לוחץ על האפשרות של ה Relicense הוא מבקש ממני קובץ שאמור להיות אצלי במחשב, קובץ גיבוי של הרישיון תוכנה שלי... בקיצור מה אני עושה במקרה כזה .. יש לי אפשרות למצוא קובץ כזה או מה? והאם יש לי אפשרויות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שיש בעיה עם הדפדפן כרום שאי אפשר לסמן מילים ולתרגמן לדוגמא עם בבילון. האם קיים פתרון? תוסף כלשהו? מעניין העניין הזה.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתרי תוכנות איכותיים מהעולם שמתעדכנים בתכיפות ושניתן לקרוא על התוכנות ולהורידם, משהו בסגנון downloads.com תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יצרתי קובץ כתוביות, יצקתי אותו לתוך הסרט והמרתי אותו לNTSC 19:9 WIDE SCREEN . יש לי כמה בעיות ושאלות.. 1. איך אני עושה שהכתוביות יהיו על הקטע השחור למטה בסרט ולא על הסרט עצמו? 2. האם NTSC זה טוב או שצריך PAL ? הסרט הוא 23.9 פריים. 3. בקטע של הסוג תצוגה.. יש 16:9 דיספליי רגיל ויש 16:9 525 ntsc line אני עובד עם התוכנות הבאות: Sub2SSA ליצירת הכתובית Virual dub ליצירת הסאונד, הכנסת הכתובית לצמיתות, והתחלת הFRAME SERVER . TMPGENC לבחירת סוג התצוגה, פורמט הסרט, והמרתו.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
האם קיים דפדפן שנועל את השפה האנגלית (או מעביר אליה) כשלוחצים על תיבת הכתובת?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
daemon tools בעיה.... ניסיתי להתקין את התוכנה אחרת כדי שאוכל להתקין משחק לבסוף המשחק לא עלה אבלזה בעיה אחרת מה שחשוב הוא שהדימון טולס אומר בהודעת שגיאה שיש שימוש כבר בשם קובץ במחשב או בכוננן או משהו כזה ...בקיצור הוא מפסיק את ההתקנה באמצע ,מה אפשר לעשות??
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע Upload באמצעות התוכנה uTorrent לטורנטים שהורדתי ופשוט לא מצליח. אין לי שום פיירול על המחשב. פתחתי פורטים בראוטר. אני משתמש בפורט 17968. שיחקתי בהגדרות שעות. שיחקתי עם ה-DHT/upnp/nat-pam, שום דבר לא עזר. ההורדה עובדת בצורה מצוינת, אני מצליח להוריד על מקסימום מהירות בטורנטים טובים. ניסיתי טורנטים עם המון Peers, שוב ללא הועיל. נראה שהתוכנה מתחברת מתחילה להעלות במהירות נמוכה מ-1KB ומתנתקת מהמשתמש. עזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הנוד 32 סמארט 6 חוסם לי את האפשרות להתיר יסומיים דרך חומת אש והוינדואז אומר לי שאני יכול לשנות את ההגדרות רק דרך האנטי וירוס. ניסתי לשנות את ההגדרות בzone and rule setup אני מצליח להתיר רק את ה internet in/out איך אני יכול להתיר שיסומיים יעברו את חומת האש או לבטל שאת השליטה של האנטי וירוס בחומת אש? WIN 7 64BIT
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני שוקל בחיוב להתחיל לעשות קורסים בבית הספר "חשיפה" של האוניברסיטה הפתוחה - באומנויות התקשורת, הטלוויזיה והמדיה. רציתי את דעתכם על הבית ספר? כדאי? לא כדאי? התעודה שווה משהו? או שעדיף לעשות תואר ראשון מלא? האם יש אפשרות לעבודה עם התעודה הזאת? http://www.openu.ac.il/hasifa/communication/c-index-page.html
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
Instant Messaging In Style (IM In Style) התוכנה היא תוכנה חיצונית ל ICQ מה היא מסוגלת לעשות? התוכנה מאפשרת לכם לשלוח פרצופים שונים מאשר אלו שיש באיי סיי כמו לדוגמא אלו שנמצאים בפורומים ולא רק פרצופים אלא תמונות של מכוניות,אוכל,דגלים וכו' בנוסף לזאת היא מאפשרת שילוב של שני צבעים בכתיבה כמו למשל כחול ואדום או כל שילוב אחר Screenshots IM In Style v2.0.1 Icon Pack 1 Icon Pack 2 להתקנת את ה Icon Pack יש לעשות Extract לתייקיה של התוכנה. StatBar התוכנה היא שימושית למי שאוהב לעקוב אחרי המחשב שלו ולא רק זה בתוכנה אפשר לעקוב אחרי ה Uptime,Cpu Usage,Download/Upload Speed,H.D Space,Winamp Controls ועוד. Screenshots
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לנו עוזרת שמנקה לנו את הבית ב6 שעות. להערכתי 4 שעות היא עובדת על המחשב שלי שאנחנו בעבודה. מישוה מכיר תוכנה שיודעת להקליט כל צעד וצעד שנעשה במחשב שלי? תודה רבה. מאוד חשוב.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית) ל XP שכאשר אפליקצייה (או SPYWARE...) מנסה להוסיף משהו ל STARTUP או להוסיף SERVICE, היא תבקש אישור שלי - או לפחות תתריע ותראה לי את השינויים/תוספות ל STARTUP / SCHEDULE / SERVICES וכו'? תודה
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להכין מחשב לשיבוט כלומר ברגע שאני מקבל מחשב לתיקון אני רוצה שאני אכניס את דיסק ההתקנה הוא יריץ התקנה עם קובץ תשובות + תוכנות שהכינותי מראש מה שיהיה נותר לי לעשות הוא רק דרייברים ותו לא. להלן הפעולה שהתחלתי לעשות - התקנתי מחשב מאפס עם מערכת הפעלה XP SP3,עשיתי לו עדכונים מלאים מהאינטרנט,בנוסף אני רוצה להתקין תוכנות ולאחר מכן להכין לו קובץ תשובות ולסגור אותו לאימג' אשר ישמש לשיבוט מחשבים אחרים. שאלה אני רואה שהדרייברים הותקנו בתצורה Plug & Play ואין סימני שאלה אז מה קורה אם אני עושה אימג' למחשב הזה ושופך אות על מחשב אחר - האם הוא יזהה שינויים בדרייברים או שיגרום להתנגשויות ???
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
בואו ונניח שיש לי הודעה שאני רוצה להעביר לכל האנשים ברשימת הכתובות ב ICQ שלי (הזמנה לאורגיה למשל...), איך עושים את זה בלי להיכנס לאחד אחד באופן מטריח?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי אותו, התקנתי כמה תוכנות חדשות וההתקנה הצליחה, אבל בסוג מסויים של התקנות כשניסיתי לפתוח את ההתקנה המחשב כתב לי: NSIS error. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו הכותרת, רציתי לבדוק אם מישהו מכם מכיר תוכנה שבה אפשר לשים סרט, ולחתוך ממנו קטע אודיו בלבד(כמו שיש בשירים מסויימים פתיח מסרט) לא תוכנה מסובכת,עדיף אפילו כמה שיותר פשוטה,אני צריך אותה למטרה זו בלבד תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
מוזר כי לא מזמן דווקא כן הצלחתי. עכשיו משום מה זה לא מאפשר לי להגדיל את C או לאחד אותו עם מחיצה אחרת שיצרתי במיוחד בשבילו. אפילו שיניתי את האותיות של המחיצה החדשה ל-D כי חשבתי שהוא מאחד רק מחיצות עם אותיות עוקבות אבל גם זה לא עזר. יודעים מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
היי, אשמח לעזרה ממי שמכיר תוכנת קודי. אני משתמש בגירסה האחרונה, 19,3 שמותקנת על PC עם חלונות 10 64. יש לי תופעה מוזרה - אני צופה בשידורי עידן + באמצעות הרחבת פישנזון (זו לא בדיחה). כאשר אני צופה בערוץ 12, הצפיה חלקה ואין כל בעיה. אם אני עובר לערוץ 11, כל כ-16 שניות התמונה קופאת וכאילו נטענת מחדש , מופיע מחוון התקדמות עגול שעולה עד ל-100 והשידור נמשך. האם מישהו מכיר את התופעה ויש לו הצעה לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מה קורה פה?? :-\ :-X אני מחובר כמעט באופן קבוע למסנג'ר, ופתאום יום אחד צץ לא איש קשר חדש אצלי במסנג'ר תחת השם YAHOO@HOTMAIL לאיש אין כתובת דואר ליד שמו (כמו שלכל אחד יש כינוי ואז כתובת הדואר ממנה הוא מקבל אישור). בהתחלה חשבתי שאחד מחבריי המתחוכמים מנסה לעבוד עלי (במיוחד כשהוא פנה אלי במילים "עידו, אני לא מאמינה!!") והוא איכשהוא הצליח לאשר את עצמו כשלא ראיתי. אחרי כמה ימים שהבן אדם מציק לי, החלטתי פשוט לחסום אותו. מתברר שאני לא יכול לחסום אותו כי הוא לא רשום אצלי כאיש קשר!! כלומר מעולם לא אישרתי אותו מלכתחילה!! מישהו יודע מה אפשר לעשות בעניין?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-