עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני לא מצליח לראות את אותו היסטורית צפייה במחשב הנייח ובסלולר ב YOUTUBE למרות ששניהם על אותו משתמש. יש למישהו פתרון לעניין המוזר הזה?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  2. היי יש לי לוח אם של ASUS ואני רוצה לעשות RGB SYNC לקירור מעבד שלי אבל כשניסיתי להכנס לAURA RGB SYNC זה לא מצא לי את הקירור איך פוטרים את זה? זה בעייה בתוכנה או שאני צריך לבדוק אם חיברתי כבל שעושה את זה? מפרט של המחשב מצורף הקירור למעבד שלי הוא: coolermaster 212 hyper led rgb turbo https://www.coolermaster.com/au/en-au/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-led-turbo-argb/

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  3. איך פותרים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  4. Started by chase106,

היי, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לבצע שיחות דרך המחשב לכל מקום דרך קו הטלפון בבית, זאת אומרת שהמחשב יחובר לקו טלפון של בזק ובעצם המחשב עצמו ישמש בתור המכשיר טלפון (רמקולים ומיקרופון). האם יש כזאת תוכנה? והאם יש תוכנה שתהפוך את המחשב שלי לדיבורית BT? זאת אומרת שאם אני בבית במקום לשים אוזניה, פשוט לחבר דונגל BT למחשב, והמחשב יהיה על תקן אוזניה.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by bariko,

שלום רב, לפני מספר שנים רכשתי רשיון ל- WinAVI Video Converter. מאז כבר החלפתי כמה וכמה מחשבים, אך הסיריאל עדיין שמור אצלי. כעת הייתי מעוניין להתקין את הגרסה החדשה , אך אינני יודע האם היא מתאימה לעבודה עם חלונות 7 64 ביט. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בעניין זה. תודה.

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by civic_ex,

ופירמטתי את המחשב, והיה בילבול ואני לא יודע אם בכלל גיביתי את המיילים, אני לא מוצא כלום, איפה זה נשמר? מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  7. Started by הדוד משה,

אני מחפש קומפיילר טוב ללאטך, רצוי אחד עדכני, עם קהילת מפתחים יציבה. כמו כן, אם ישנו גם קומפיילר שהוא מולטיפלטפורם, זה עוד יותר טוב. תודה רבה ושבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by shahar07,

יש לי מחשב בן 5 בערך, בזמן האחרון נראה לי שהוא קצת התעייף, הבנתי שאני יכול לבדוק את הביצועים שלו עם התוכנה preformance test, וזה מה שעשיתי, קיבלתי תוצאה של 957, מה זה אומר ואיך אני יכול לדעת שהכול בסדר, החלקים שיש לי במחשב הם: מעבד core 2 6600 2.4 לוח: Asus p5w dh delux זכרון: sd ram 3071

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  9. Started by pak82,

כאשר אני מנסה להתקין את גרסת 2011 של avg free antivirus, לאחר החילוץ האוטומטי של הקבצים שמתבצע אני מקבל מסך שנתקע על please wait לכמה שניות טובות ואז פשוט נעלם ולא קורה כלום (צירפתי צילום מסך). אני משתמש בwin7 32 bit וזה קרה לי גם במחשב שלי (שהיו בו גרסאות קודמות של avg שכמובן הסרתי לפני) וזה קורה לי גם במחשב עם התקנת win 7 חדשה לגמרי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  10. Started by dor_e2,

שלום. כאשר אני גולש באינטרנט הגלישה מאוד איטית ומקורטעת, באתרים בהם יש הרבה אנימציות פלאש הדפדפן מתקשה מאוד לתפקד כראוי. אני משתמש בדפדפן Avant Browser התקנתי ת'flash player מה יכול לעזור לי לפתור ת'בעיה?

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by abarbotel,

היי. בתכנת אנלייט יש אופציה להוסיף דריברים להתקנה התכנה מאפשרת למזג קובץ בסיומת inf יש לי דריבר של כרטיס מסך גי פורס של נבידה ואני רוצה למזג שזה יהיה בהתקנה אבל ההתקנה של הכרטיס מסך הזה זה בסיומת exe איך אני ממזג דריברים כאלה או דריברים שהם לא רק קובץ בודד inf אלא שצריך לעשות להם setup

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by swg,

^ http://qttabbar.wikidot.com/download אשמח אם מישהו יעזור.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  13. יש תוכנה או אתר כזה ?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by DJPOWER,

התקנתי את הפאץ' הכל עבד ועכשיו פתאום יש הודעה וזה לא רק אצלי, כנראה הם עלו על העניין.. למישהו יש פתרון? תודה

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by רועי מלר,

היי.. אני מבצע Boot ל - hiern's BootCD ומריץ Partition magic הוא נכשל בהעלה של ה - Hard disk ( מחובר ב- sata 2 ) למישהו יש רעיון.. ? לעוזרים, המון תודה..

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by zombie,

המחשב בדרך כלל סגור שאני יושן...יש תוכנת שעון מעורר שמדליקה אותו אוטומתית בשעה שאני קובע ומדליקה מוזיקה בווליום גבוהה או משו? אם יש תוכנות שלא עונות על כל הדרישות בכל זאת אשמח לראותן

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  17. שלום לכולם ובוקר טוב. בזמן האחרון התחלתי להשתמש באייטונס, ופשוט התאהבתי בתוכנה. לאחר שראיתי כמה סרטונים על איך להעביר מדיה לאייפוד, פשוט הייתי חייב, אבל אין לי אייפוד. חיפשתי קצת, והגעתי לתוכנה הנהדרת- iTunes Agent http://ita.sourceforge.net/ תוכנה זו מאפשרת לכם להשתמש באייטונס כדי להעביר מדיה לכל כונן USB מבוסס DRAG AND DROP. התוכנה יושבת במגש המערכת, וככה משתמשים בה: (דבר ראשון תיצרו פלייליסט שאיתו הנגן יהיה מסונכרן) תחילה, לחצו לחיצה ימנית על הסמל של התוכנה, וכנסו להגדרות שלה. שם יופיעו לכם שלושה TEMPLATES מוכנים ל: PSP ופלאפונים מסדרת WALKMAN של סוני אריקסון. אם יש לכם אחד מאלה, לא תצטרכו להתעסק בהגדרות, פשוט לבחור את התבנית המוכנה שלו. אם לא- לחצו על NEW,…

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי בעיה של טרויאני שפשוט מסרב להמחק ,הדסקטופ מופיע ככחול ובתוכו יש קוביה צהובה שרשום בה: warning!spyware detected on you computer שום תוכנה לא הצליחה להוריד אותו לא aaw לא spy sweeper ולא spy hunter אז לפני הפירמוט באתי להתייעץ אולי יש עוד פיתרונות לבעיה. תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by genak85,

קניתי מחשב חדש לוח אם גיגבייט ga-p35-s3g הדיסק שהגיע איתו לא עובד הורדתי שתי גרסאות של דריבר מהאתר שלהם. realtek r1.92 התקנת הגירסה נעצרת באמצע וקופץ החלון הבא: no driver was supported in this driver pakage. וגם גירסה סטנדרטית של מיקרוסופט. עזרה?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by esaly,

היי חבר'ה! יש לי בעיה מציקה... אני לא מצליח לראו סרטונים באתרים כמו SPORT5 למשל עם FF3... ניסיתי להתקין את הפלאגאין של המדיהפלייר ולא עזר... מישהו יכול לעזור? תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  21. האם אני צריך לתת לבדיקה לרוץ על 100%? זה כמה שעות... האם צריך לשנות את ההגדרות עם מקש C? לאיזה הגדרות צריך? איך בכלל ניתן לפענח את הקוד של התקלה במקרה ויש? האם ניתן לעשות PRINT SCREEN בתוכנה הזו כדי שאוכל להראות לאנשים אחרים את התקלה שנפלה(במקרה ויש...) תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  22. אני רוצה לפתוח שני פורטים לMW2 שיעבוד יותר מהר אבל איך פותחים אותם?אני לא מוצא את האפשרות...

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  23. איך אני הופל קובץ של סרטון עם סיומת RM למשהו אחר דרך תוכנת FreeRIP ? תודה.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  24. היי! היית לי נפילת מתח במערכת, כשהצלחתי להעלות שוב את ההרדיסק ראיתי שוידונס מזהה אותו, אבל בתור קיבצי מערכת RAW - כביכול צריך פירמוט - לפני פירמוט הייתי רוצה לשלוף את המידע שקיים אליו - אני צריך המלצה לתוכנה שתעשה את זה. תודה!!

• 4 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים