עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by reyrey_200,

לעיתים קרובות מאוד שאני גולש באינטרנט הוא נתקע, הוא נותן לי הודעות שגיאה של:"אינטרנט אקספלורר נאלץ לסגור בלה בלה בלה....." בקיצור זה קורה לי בכל אתר,אני לרשום הודעה בפורום פתאום הוא רושם לי את השגיאה יוצא מהאינטרנט. בקיצור מה עושים ????

2. Started by בזיק,

יש לי אינטרנט כבלים וטלפון כבלים. האם יש אפשרות ליצור תיבה קולית דרך המחשב כך שמי שמתקשר אלי לטלפון יוכל להשאיר הודעה ?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by gambitaw,

הכרטיס מותקן אבל כשאני מנסה לנגן איתו סרטים בפורמטים שונים אני פשוט רואה עיגול אדום על המסך ושומע סאונד. אני לא מוצא שום הגדרת קודק לצפיה או הגדרות אחרות. כמובן ש BSPLAYER מוכיח שאין בעיה בקודקים או בקבצים. יש רעיונות ? תודה מראש... נ.ב. - הכרטיס הוא winfast TV 2000 XP RM..

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  4. למישהו יש מושג ? בד"כ אני פותח את הראשון והוא כבר מחלץ את כל השאר. הפעם לא מצליח לי. תודה מראש לעונים.

5. Started by Xilver,

כשאני לוחץ על עידכון זה מראה שאני צריך להתחבר לשרת. בSetup רשמתי שם משתמש וסיסמא, אבל כשאני מתחבר זה מראה לי שזה שגוי. למה?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by satlan1,

יש לי בעייה עם האנטיוירוס NOD32. כשאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל את השגיאה שבתמונה: אמרו לי להיכנס לServices ולבדוק שnod32 kernel service אוטומאטי ופעיל. בדקתי והוא לא היה, אז הפעלתי אותו ושיניתי לאוטומאטי. והאנטיוירוס עלה. הבעייה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אז זה שוב משתנה לא לא פעיל. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה!

7. היי אנשים באתרים רבים כדי לשלוח דואר למישהו לוחצים על קישורית ואז אוטומטית נפתח האאוטלוק עם מכתב חדש. 1. האם ניתן להגדיר את השרת כשרת חיצוני (נניח של יאהו) כך שבלחיצה על הקישורית הוא זה שיפתח? ואם, אפשר לעשות זאת באופן ישיר וללא תוכנה צד שלישי? 2. ניסיתי למצוא פתרון להורדת מיילים מחשבון ביאהו לאווטלוק. האם הדבר אפשרי ללא תוכנת צד שלישי (הבנתי שלפחות עד תקופה מסוימת זה היה הפתרון השכיח)? תודה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by roshman32,

שלום . אני מעוניין לדעת מאיפה מורידים אייקונים לתקיות , ואיך אני מכניס אותם למחשב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום בעקבות gears of war הייתי צריך להוריד דרייבר למעבד שלי (3800+ AMD) או בשם המלא:AMD Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 version (x86 and x64 exe) 1.3.2.16 הורדתי מהאתר של AMD, הורדתי מהאתר הראשון שהופיע בגוגל, אפילו התקנתי מהתיקיה של gears, אבל בכל הפעמים הוא מתקין לי את 1.3.2.0 ??? גם בadd\remove רואים את הגרסה עם ה0 בסוף ולא ה16. למה לעזאזל זה קורה? כאילו זה משתנה מהאתר עד לקובץ EXE... פתרונות יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  10. Started by ElaDLeeV,

לא ידוע אם זה מתאים לפה.. אם לא אז סליחה ותעבירו..^^" האם זה נכון שFirefox לא קורא טוב HTML??? לפני כשבוע סימתי להכין את הגלריה שלי בHTML והעלאתי אותה... אבל הפיירפוקס לא קורא אותה טוב.. כאילו הוא מראה רק את הרקע וזהו... אז דברתי עם כמה אנשים ואמרו לי שפיירפוקס לא קורא טוב HTML... זה נכון?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  11. אהלן, מראש אני אומר שאני מתנצל אם מדובר בהצפה. אני בטוח שפתחו על זה מתישהו ת'ראד, אבל אחרי חיטוט בפורום וצפייה בסטיקים לא ראיתי את מה שאני מחפש. יש למישהו מושג אם יצאה תוכנה כזאת ? תודה מראש, רוסטר.

12. Started by wta,

שימו לב באתר הזה: http://www.mcleods-daughters.net/mcleodsdomain/portal.php יש רשימת שירים בפלאש למטה... אני רוצה להוריד את אחד השירים!! אפשרי?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  13. Started by JeW BoY,

טוב נו.. אני אפילו לא חובב גרפיקה... לא הכנתי שום דבר ששווה להציג לאף אחד.. עד עכשיו לפחות סתם ככה השתעשתי ב15 (כן [shadow=red,left]15[/shadow]!!) דקות פנויות שהיו לי והכנתי את הסירטון הזה הסרטון הורכב מ 160 תמונות והמוזיקה לקוחה מהמשחק [glow=red,2,300]The Neverhood[/glow] [move] נ.ב. [/move] [tt]מה אתם חושבים? עצות וכו'... [/tt]

14. היי אנשים לאחר שהורדתי את המסנג'ר האחרון ואני ממש לא אוהבת איך שהוא נראה חשבתי להסיר אותו ובהזדמנות אולי אמצא לו אלטרנטיבה טובה יותר הדרישות: תמיכה בשחות טקסט - דא חייב לתמוך בלקוחות המסנג'ר חייב לתמוך בשיחות קול באיכות הכי טובה שאפשר חייב לתמוך בהיסטורית שיחה חייב לאפשר מצבי זמינות שונה, לתמוך בהראות כלא זמין ואף בכניסה במצב זה חייב לאפשר כתיבת כמה מילים שלי על האדם בשורת השם שלו (בכרטיס אישי גם יכול להיות נחמד) כמובן שלאפשר בקלות הוספת / הסרת / חסימת אנשי קשר רצוי - תוכנה קלה ככל שניתן רצוי מאוד - תמיכה במגוון תוכנות מסנג'ר עיצוב יפה ונקי - בלי שטויות וכל מיני משחקים מפגרים בלי עומס - כמו שבמסנג'ר החדש וב- Q הישנים. מקווה שתמצאו לי משהו טוב יותר מהמסנג'ר תודה מראש SSIB

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  15. יש לי תופעה מאוד מוזרה כל השמן האתר הזה קופץ לי : http://www.redorbit.com/images/images-of-the-day/ לא יודע למה...מישהו מכיר את זה? ניסיתי ADAWERE NOD32 Spyware Doctor כלום לא עוזר!!!! איך אני ניפתר מהבעיה הזו ? THX!!!

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  16. לא רוצה שזה יופיע אצלי זה סתם מציק.. יש אופציה להעלים או שלא יהיו שם קבצים?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  17. לשימוש בעיקר לצילום מתוך משחקי מחשב.

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  18. http://viscog.beckman.uiuc.edu/grafs/demos/15.html הינה האתר אפשרי להוריד ממנו את הסרטון הזה?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by מומה6,

אהלן, אני מנסה להפעיל את Tiberium Wars, והוא נותן לי את ההודעת שגיאה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?file=j5tany4zzgjk.jpg מישהו יודע מה הפתרון? תודה.

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Started by danieldavid10,

שלום יש לי בעיה עם ה-Internet Explorer: כל הזמן שאני נכנס לאתר משחקים ספציפי אז אני מקבל את ההודעת שגיעה שהאינטרנט נאלץ להסגר ועם שלח דוח או אל תשלח. איך אני יכול לסדר את זה? יש לי internet explorer 7 וניסיתי להתקין את זה עוד פעם,חשבתי אולי שזה יפתור את הבעיה אבל זה לא עזר.. תודה לעוזרים

21. יש לי תוכנה פריהנד 9 מקורי רק עכשיו היתחלתי להתקין במחשב שלי. אני היתקנתי אותה במחשב. ומשהו מוזר פעם אני פותח תוכנה פריהנד עובד בסדר. ופעם שנייה שוב פותח תוכנה פריהנד ואז זורק לי 2 הודעות חלון שגיאה שקשור לזיכרון נמוך משהו כזה. אני לא הבנתי למה זה קורה לי תופעה מוזרה. אני דיברתי עם חברה adobe תמיכה קוויסופט, והם אמרו לי לא מטפלים בנושא תמיכה פריהנד 9. איך פותרים את הבעיה הזאת? אנא הושיעו לי עזרה בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

שלום,יש לי את הגירסה החדישה ביותר של וינאפ והיא נתקעת כל הזמן,גם אצלכם זה ככה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לי בבית 2 מחשבים שמתחברים למחשב מרכזי עם הרמוט דסקטופ כשלכל אחד מהם יש יוזר משלו במרכזי.. אני מחפש תוכנה שעושה את מה שהרמוט דסקטופ של וינדוס עושה רק בלי כל התקלות.. אני לא מחפש סתם תוכנת רמוט.. אני צריך שהיא תהיה רמוט דסקטופ שמתחברת דרך היוזרים של וינדוס.. קיימת תוכנה כזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  24. Started by dor18,

שאני רוצה נגיד לשנות את התמונה שבאייסקיו מופיע לי השגיעה בתמונה המצורפת , זה מופיע בעוד כמה מקומות ואין לי מושג מה הבעיה .. אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]

25. Started by yair67,

שלום , יש לי בעיה עם העברית באקספלורר .. כבר זמן רב אני לא יכול לכתוב עברית באקספלורר , זה כותב לי בג'יבריש הכל .. בדפדפנים אחרים כמו FIREFOX זה עובד סבבה .. וגם נגיד בסרגלי כלים של האקספלורר אני מסוגל לכתוב בעברית רק תכלס בתוך האתרים עצמם אני לא ... ההגדרות שפה בסדר גמור לפי מה שבדקתי .. תודה .

דיונים חדשים בפורומים