תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, החלפתי אנטיווירוס ל-NOD32 והפיירוול שלו חוסן לי הורדות.. יש איזושהי אפשרות להגדיר ב-NOD32 שיתן להוריד קבצים בתוכנות הנ"ל בלי לבטל אותו ואז האנטיווירוס בכלל לא פועל.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אז הבעיה היא ככה... נגמר לי הרשיון בקספרסקי ועברתי לAVIRA. מאז אחרי ההתקנה זה כאילו חסם לי את הWINRAR במחשב... אני לא יכול לפתוח קבצים עם וינראר ואני לא יכול בכלל להפעיל את התוכנה. מחקתי את AVIRA והבעיה עדיין ממשיכה. ניסיתי להפעיל את ההתקנה של WINRAR מחדש אבל זה גם לא מצליח.. מה לעשות ולמה זה קרה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי, האנטיוירוס( avast) מודיע כל כמה דקות על נסיון של כניסת קובץ בשם "DCOM Expliot" למחשב, האנטיוירוס מודיע שהוא כל פעם חוסם אותו מחדש אבל אני רוצה להיפטר מהבעיה הזאת, למה זה קורה? וזה גם מראה את הפינג שממנו נשלח הקובץ. מה לעשות כדי שזה לא ימשך? תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אני די מתוסכל... הורדתי את הגירסה החינמית האחרונה שלו (כמובן, רק מהסיבה שאמורים להיות לו עידכונים חינמיים) והוא לא יכול להוריד עידכונים!!!! אם מישהו מכיר את הבעיה הזו אצלם אני אשמח אם הוא יודיע לי מה הפיתרון... "...incomplete...the update server could not..." תודה אופק
-
- 13 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם האינטרנט אקספלורר לא נפתח לי מה לעשות ? בתודה דני
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה מתוך משחק ותראו שיש שם כאילו ה FRAPS עובד אבל לא מצאתי זכר אליו [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני משתמש בתוכנת הצריבה - nero 5 ואני רוצה לפני הצריבה לעשות טסט. אך בכרטיסייה - burn האפשרות - simulation באפור כך שאני לא יכול לבחור אותה.למה ? עוד שאלה קטנה - ניסיתי לצרוב דיסק אודיו של 79.58 שניות , אך הצריבה לא הצליחה. הדיסק הוא של 80 דקות . למה ?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, הורדתי אימיול בוסטר 0.8V וזה מוריד לי 10ק"ב לשניה, וזה איטי רצחח!! מה ניתן לעשות כדי להאיץ את האימיול ואיך?! תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מישהו מכיר דרך להאיץ את ההורדות בביטורנט? אני משתמש ב Lion-Heart BitTorrent ,ובדר"כ הוא מוריד לי במהירות של 10-15KBS . יש לי אינטרנט 1.5M.
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בגדול, אני גולש בדפדפן מלא ביום-יום. משום מה, הוא נהיה כבד יותר ויותר כשגולשים מלא זמן עליו. יש דרך להאיץ את הדפדפן? לפעמיים אני חושב שהאינטרנט שלי איטי, אבל מה שבעצם קורה זה שהדפדפן איטי, וקצב הזרימה של האינטרנט נדפק אחריו. יש דרך למחוק משהו שיגביר את החוויה בגלישה בדפדפן?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז השיטה הנ"ל היא שיטה בדוקה ומאושרת על ידי , ועל ידי אנשים רבים וטובים: 1) נכנסים ל control panel במצב קלאסי. 2) נכנסים ל Administrative Tools. 3) נכנסים ל Services. 4) בוחרים מתוך הרשימה את NVIDIA Driver Helper Service, ו.. נכנסים אליו. 5) לוחצים על Stop , ואז מאשרים ב OK. זהו. 6*) מדווחים על התוצאות.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
:s05: אז ככה. ההורדות שלי משום מה איטיות, חשוב לציין שיש לי ראוטר, ובאימיול הכל חלק וזה אפילו על HIGH ID, אין על החמור סרט שחור או משהו, וזה מתחבר יפה לשרתים בעדיפות גבוהה אפילו. אותו הדבר גם בטורנט, יש מקורות וזה בקושי זז. אני מתחרפן כי במחשב הקודם זה ממש טס לי למרות הראוטר. יש דרך לעקוף ולגרום למהירות להטיס את ההורדות? חשוב לציין שה-µTorrent בגרסא הכי חדשה מהאתר שלהם, והאימיול זה בגרסאת Emule v0.49b TLN Emule Booster 8 גם, בגרסא הכי חדשה שיצאה מ-LH. אני מתבאס על זה, אולי זה קשור לפורטים או משהו, אבל אני מבקש בבקשה עזרה, מדריכים או הגדרות והכוונה שיגרמו למצב להשתנות ממש לטובה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום! פעם ראשונה בפורום זה. רק אתמול התגברתי על בעיית low id ושמחתי כל כך- כי חשבתי שמעתה אוכל להוריד במהירות גבוהה ביותר (כפי שקראתי שקורה לאחרים) אך, איזו אכזבה. אומנם כתוב: high id אך המהירות לא השתנתה בכהוא זה!! האם יש אפשרות להגביר את מהירות ההורדה? מה עושים? אם יש כבר תשובה במקום כלשהו בפורום זה או אחרים, אנא הפנו אותי כי לא מצאתי. תודה על תשומת הלב
-
- 14 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שיש לי את האופיס 2003 ואף פעם הוא לא עשה בעיות היום ניסיתי להיכנס לאיזה קובץ אקסל ופיתאום הוא החליט שהוא לא מותקן והוא צריך להתקין את עצמו(תמונה מצורפת) כשאני מנסה להיכנס לוורד או לפאוור פויינט הדבר לא קורה אין לי בעיה להתקין מחדש את האופיס אבל רציתי לדעת מדוע זה קרה...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פירמטתי מחשב ישן, והתקנתי 98. עד כאן הכל הלך חלק. התקנתי קספרסקי, ZA ואת כל הדרייברים, ועדיין הכל הלך בסדר. רק שהאקספלורר מראה כל אתר בענק... ניסיתי עם מקסתון וכלום... יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מתחרפן! האקספלורר כותב לי בשורת כתיבה הזאתי שכותבים אתרים http://www.incredifind.com/index.cfm?action=lookup&pc=msifj&Keywords=http://www.tapuz.co.il/?h=100&uid=576388A7-61A7-44A5-B561-31A1C2353EF9&version=1.7.0 מה זה??? הוא כותב לי את זה כשאני כותב את וואלה... הצילו!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני יומיים מחשב חדש שמותקנת עליו Windows 7. (אם צריך המפרט בסוף ההודעה). מדי פעם שאני פותח לשוניות חדשות באקספלורר (אקספלורר 8), זה נתקע וכותב לי Not responding. מאז ועד היום זה קרה מספר לא מועט של פעמים. מה יכולה להיות הבעיה? המחשב חדש, והמפרט בסדר גמור, אז מה כבר יכול להיות בעייתי? ווינדוס 7? הכי כדאי זה פשוט ללכת לחנות בחזרה עם המחשב ולתת להם לבדוק? תודה ויום טוב. מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 ¤47 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=51 Gigabyte GA-P43-ES3G P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1093 OCZ 4…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול הכל התחיל פתאום להבהב, לקפוץ ... רצ"ב קובץ תמונה כשחזרתי לגירסה 8 זה היה בסדר מה לעשות כדי לחזור שוב לעבוד בגירסה 9 ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום רב בכל פעם שאני מדליק את האקספלורר, המחשב קופץ לCPU USAGE 100 יש לי IE7 XP PRO SP3 התקנתי קודם את האקספלורר 8 ואז התחילה הבעיה הסרתי אותו והתקנתי את ה7 והבעיה נשארה. התקנתי מחדש את ה7 והבעיה עדיין קיימת אנא הושיעו... תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 דפדפנים על המחשב כרגע: אקפלורר, כרום ופיירפוקס. מתוכם, רק האקספלורר עובד והשניים האחרים מציגים:"דף אינטרנט זה אינו זמין." את הכרום ניסיתי להתקין מחדש ואת הפיירפוקס התקנתי כדי לבדוק אם גם הוא לא עובד. עדיין, שניהם מסרבים לעבוד. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
כל כמה פעמים שאני מפעיל את האקספלורר הוא קורס ומבקש לשלוח הודעה למייקרוסופט! ניסיתי כבר כמה פעמים להסיר את הנגן פלאש וזה לא עזר !! מה עוד אפשר לנסות בשביל לפתור את זה?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, קורה לי (פתאום) שהאקספלור לא טוען את העמוד שאני מבקש ואני לא מצליח להיכנס לאתרים. פרטים נוספים: * גירסת דפדפן 6.0 * בוצעה סריקה של קבצי ספייוור עם שתי תוכנות מעודכנות והמחשב נקי (לא נמצא כלום). * הגדרות האבטחה על ברירת מחדל (ניסיתי אף על פחות מכך, על LOW) * פיירוול של ZONE ALARM * אנטי וירוס של נורטון (רק אנטי וירוס ולא INTERNET SECURITY ) 1. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? 2. אלי ישנו דפדפן שלא עושה שימוש במנוע של האקספלור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשלושה ימים המליץ לי חבר על תוכנה המשנה את האייקונים של וינדוס וגורמת להם להראות הרבה יותר יפים, שקופים בקיצור מאוד דומה לMAC. התקנתי את התוכנה והיא באמת נחמדה אבל מאז אני לא יכול להכנס לכל האתרים ברשת. כלומר אני מנסה והאקספלורר פשוט רושם DONE ונתקע. האתרים הינם חוקיים לגמרי ולא אתרי WAREZ או אתרים כחולים. הבעיה היא שהתוכנה לא הותקנה אל תוך תיקייה כל שהיא, אלא במהלך ההתקנה הוא נותן את כל האפשרויות שלה ואז הייתה רק האופציה של כפתור הINSTAL. חיפשתי ברגיסטרי את הקבצים שלה ומחקתי אותם כמו כן ביצעתי חיפוש בכל המחשב והוא לא מוצא אותה, כלומר את הקבצים שלה. ניסיתי לעשות RESTORE אבל הוא נותן לי רק את הנקודה של היום ואתמול ... שמה של התוכנה הוא FlyakiteOSX v2.0 למ…
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כניראה בגלל כניסה לאתר hide-my-ip איך אפשר לסדר את זה?..
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
האקספלורר שלי לא פותח חלונות מתוך חלונות קייימים (open in new window או לינקים בתוך דפי אינטרנט שמחייבים פתיחת דף נוסף על הדף הקיים). הפעולה שמתבצעת בעת הקשה על קישור או נסיון לפיחת חלון חדש מתוך חלון קיים היא פתיחת חלון לבן ללא תוכן. אשמח לעצות איך לפתור את הבעייה. לכל אוהדי הפייר פוקס, אני משתמש גם בו, אבל באתרים מבוססי אקספלורר בעיקר בארץ זה מפריע. אגב, הבעייה קיימת רק באקספלורר, הפייר פוקס עובד כמו שועל.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-